Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum bundan sonra kaçamak yok diyetisyeniniz benim ben ne dersem o olucak tamam mı
seve seve kabul ediyorum büyüğümüzsün

güzelmiş bundan faydalanmak gerek teşekkürler.

seve seve kabul ediyorum büyüğümüzsün

güzelmiş bundan faydalanmak gerek teşekkürler.
anlaştık o zaman tatlıdan kesinlikle uzak durucaksınız yemeklerinize 1 yemek kaşığı yag koyucaksınız
hergün ama hergün en az bir saat spor yapıcaksınız beyaz ekmek hayatınızda yok kepek ekmegide istemiyorum çünki vücüttakı demir oranını düşürüyor onun yerine tam buğday ekmeği , çavdar ekmeği
yada tam tahıl ekmeği yenecik 3 ana ve 3 ara öğün yiyiceksiniz kabuklu yemişler kola cips dondurmamım yüzüne bakmıcaksınız hergün 3 lt su içiceksiniz akşamları mümkün olduğu kadar sebze yemeği yiyin anlaştıkmı goncam :)

Bende onu anladım zaten :) sabah sütlü nesift yedim

makul görünüyo sanırım anlaşabiliriz yalnız kaçamak günü yaptığımda dondurma yiycem haberiniz olsun

makul görünüyo sanırım anlaşabiliriz yalnız kaçamak günü yaptığımda dondurma yiycem haberiniz olsun

Ay dün nasıl içim gitti biliyor musun Gonca abla eşim çocuklar dondurma yerken, bak ben kaptana yazdım haftasonu sınav sebebiyle çikolata falan yiyeceğim diye izin vermediler bende tamam dedim yok dondurma falan, kötüyüz biz kötüyüzz

bende nogger varya onu çok seviyorum gözümde tütüyor ama sabırlıyım 70 in altına ineyim birde cezayı göze almam lazım tabii

canım bana anlatıcaktın bekliyorum sizi

Neyi Zeynep Abla , heeee liste taşımayı mı ? Sakın stres yapma ben geçen hafta çok stres yaptım wuwum geldimi gelecekmi diye çok kasıldım, bide Demmayla cimcimesudenin takıma alınıp alınmamasında bir tereddüt oldu oylamada listeye ekliyim mi eklemiyim mi tereddütte kaldım. Cimcimeyi ilk etapta eklememiştim sonradan düzenledim ekledim bu sefer sonradan kilo bildiriminde bulunanlar ( kim bilmiyorum yakalayamadım) listenin eski şeklinin üstüne ekleme yapmış ben de farketmemişim öyle devam etmiş. Demmay ve cimcime iki hafta önceki kilolarını yazacaklarına 1 haftalık verdikleri kiloyu yazmışlardı onu da değiştirmek gerekti ve ben bunları iş yerinde çok yoğun bir günde, nete girmenin yasak olduğu bir PC den takip ettim. Anlayacağın ablacım aslında çok kolay ama ben de sorun oldu.

Bu geceden boş listeyi hazırlayıp sayfaya ekleme yapıcaz. Sabah herkes sırayla en son ekleme yapılan listeye kilosunu yazıcak böyle böyle liste tamamlanacak. Liste tamamlanınca ortalamasını da hesapladıktan sonra listemizi kopyalayıp ( rengi yazı tipi önemli değil) 7 ve 13. takımların sayfasına yapıştırıcaz. O takımlardan listemiz için onay istiycez. Onlardan onayı aldıktan sonra . Diyet Gruplarının paylaşım alanına ana sayfadan giriyoruz linki var . takımlar sırayla listelerini paylaşıyorlar 1. takım 2. takım diye gidiyor. En son paylaşılannı alıntı yap diyorsun alıntı yaptıktan sonra Kendi takımımızın yerini bulum listemizin başındaki ve sonundaki QUITE leri siliyorsun. Yazı tipini başlıklar ve özel notlar kırmızı, ortalama mavi olacak şekilde ayarlıyorsun ve paylaşıyorsun. Bu kadar . Anlatımı uzun olabilir ama uygulama çok kolay. Biz de burada oluruz zaten. Eğer benim anlattığımda bir yanlışlık varsa da kızlar düzeltsinler. Bu kadar hatırlıyorum.

Bende onu anladım zaten :) sabah sütlü nesift yedim

Pardon canım yaa, ben yanlış anladın sandım

Kızlar eşimle çocuklarıaşağıya gönderdimki birazderse motive olayım, tam indiler başladı komşumun hep ağlayan kızı ağlamaya, annesibağırıyor o ağlıyor, biliyorlarda sınavım olduğunu, bekledim bir süre sussunlar yok, en sonunda kadın eve götürdüçocuğu amabenim ders çalışma motivembozuldu, şimdide toplayamıyorumkendimi dersin başına geçeyim..

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (76.9/ / /% )
pegasus07 : (58.8/ / /% )
pokemon51 67.4/ / /% )
wuwum : (74 // / )geçen hafta bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (63.7 / / / % )
RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 / / / % )
bahar2106 63.1/ / /% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/ //% )
demmay: (60.9/ / /% )
cimcimesude(66.1 / / /% )

takım ortalaması %

Ben çıkıyorum kızlar , demmay kapat şu PC yi artık , git iki bardak su iç , sözsüz bir müzik dinle sonra da ,git dersine çalış. İki günün kaldı . 1 soru bile çok şeyi değiştirebilir arkadaşım hadi kapat PC yi, ( Nazımın geçtiğini bildiğim için bu şekilde konuşuyorum, rahatsız olduysan belirt olur mu )

Hepinizi öpüyorum iyi geceler.

biraz ütüm var eve geldiğimden beri hiçbirşey yapmadım biraz toparlanayım gelmeye çalışırım.

Yok canımneden rahatsız olayım, benidüşündüğün için yazdığını biliyorum ve öenmsediğin için saolasın gidiyorum ben

allahım yarebbim ne kadar birikmiş geçmiş sabahtn beri yeni okumak bitti şimdide cevaplayıp uyucam kızlar yorgunluktan ölüyorum da bugün çok yorucuydu hepinizden bi tane fatihs bekliyorum kızlar babam için
cikolata dısında sorun yok..basın saolsun cnm
bitter cikolata o kadar kaoorili olmuoyr canım ya babam içinde teşekkür ederim fıstık
zeynoşum akşam çok az o ne öle spor yok diyemi yemedin
15 badem dışında sıkıntı yok fıstık
canım ya salı fazla carsamba az olmuş
güzel canım menün biraz daha spor yap
aus güzel canım menünn
Saçlarıma sinameki otu yaptım hava sıcak olduğundan başımda akıp duruyor Bulaşık vs de beni bekliyor, hadi bana müsade yaza kadar 55 olsam, saçlarımomuzlarımı geçse ah ne güzel oluuur
inşallah hepsi olucak fcanım benim
sporun yediklerini dengelemiş kaptan :) eşinde cok fena kandırmış seni kaptan bi catal spagettiyi yedirmiş sana
bende cok severim canım bitter cikolatayı
menün güzel canım kaçamak yok sanki bu hafta kaçamak olmadı sende yarın sonuçları merak ediyorumm
canım öglen az olmuş temizlik nedir bana sor bi haftadır öldüm ve 3-4 saatte resmen evi gör savas olmuş gibi aman allahım bütün temizlikler tekrardan yapılacak halılar kalkacak yıkanacak amaan amaan
ben geldiiimmm yoorulduummm biraz neskafe içip örgümü örüp dinlencemm
bende geldim canım ama gecmişe daldım cıkamadım yahu
canım sıkkın değilki niye öyle dedin ki ?

bende Kocaelili değilimkiibizde iş yüzünden burdayız,zaten burda gerçek buralı yok sanırım hep toplama
inşallah benm sevgilimde kocaeliyi kazanır bizde geliriz oraya
kaptanım 54'einenen kadar burdayım inşallah, eğer tatile girersek ve orda da vermezsemdönüşte yine soluğu burda alacağım inşallah, bu mutluluğu sizinle yaşamak istiyorum
inşallah yasarız canım benim inanıyorum yasıcaz
sıcak olurda soğuk içerlerde oluyor hatta buzlu içenler bile var
bende aynı öyle içtim canım hava cok sıcak olunca antalyada asfalt erimiş düşünün mersinin haliini yani
çooook teşekkür ederim canım benim amin inşallah kabul olur
güzl canım menün sporda yani koşuşturmacalı inan o spordan daha coook yoruyo insanı
hani bi laf varya 3 kuruşluk insana 5 kurusluk deger vermiceksin diye o yüzden kimse için kendini paralaay degmez canım benim
Lane olsun basmıyor tuşlar asya ustune çıka çıka bozdu pc yi. üf ya

babamı anjiyo ya almışla inşallah işey çıkmaz

inşallah bişey cıkmaz canım benim

kızlar hepinize iyi geceler ben kaçar yatar :)),yarın hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum bende umutluyum bu hafta iyi gecelerrrrrr

yok canım benim öğleni geç yedim 4 gbiydi akşamı yemeseydim acıkıcaktım ve geç yicektim o yüzden hafif yedim hem acıkmadım hemde öğünüm geçmedi
spor yapamadım çünki eltime gittik yapamadım orda ama bugün telafi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…