Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

6 aylık oluncaya kadar diyet yapamamıştım ek besinlere başlayınca diyet yaptım 4 ayda 25 kg çok rahat verdim spor çok yapamadım emzirmek çok faydalı hem çocuk için hemde kadın için ebe hemşirem öyle dediydi bana

evet canim farkindayim 10 günde 3 kilo verdim normalde veremem bu kadar cabuk

ardaşalar bir de sıcak su için falan derler hiç duydunuz mu vücutta uzun süre kaldığı için toklu hissi oluyormuş denediniz mi

evet canim farkindayim 10 günde 3 kilo verdim normalde veremem bu kadar cabuk

ben ilk doğuma girdiğimde 90 kg ydum ve 65 kg civarıydım hamile kaldığımda kızım 3,5 kg doğdu benden giden kg 3 kgydu zamanla 10 kg gitti ama bu zaman 8 aylık bi dönem ve hala emziriyorum fakat gitmiyo bu kilolar heralde bende emzirmenin kilo vermeye etkisi olmuyor :sm_confused:şimdi diyet konusunda çok kararlıyım ve aularca sürecek bile olsa asla bırakmayacağım evlendiğimde 57 kg ydum o kiloya mutlaka ineceğimmmm ne kadar zamanımı alırsa alsınkaydirigubbakcemile2

canim bende ilk dgumdan 10 kilom vardi üstüne hamile kaldim ilkinde bendende gitmedi ama ozaman hicbisey yapmamistim simdide bisey yapmasam duruyor yine kilolar yerinde ama dikkat edince gidiyo iste

herkese slm fıstıklar öptüm sizi,
funda,zuzu,şebo,şahnur,ahleyar,juju,pınar,yellow,yazdığım yazamadığım fıstıklar ösledim sizi ben ya,
funda bak sana yeni bomba haber söleyim diye geldim he valla:)(bütün fıstıklar hepiniz duyun ama funda benden ya :))
yeni formül buldum gülüm pazartesi akşam uyguladım 3,5 kiloya yakın verdim güzelim 3-4 günde ha bi incelme falan yok gibi bende nerden verdim bilmiyom ki:),
neyse ben bi ice emin olayım sana ne yaptığımı söleyeceğim,
pınarım,betüş,sen uygulayın eğer gerçekten bi hata yoksada işe yarıyorsa,
sabah gözlerime inanamadım önceki gün baktım sabah baktım 3,5 ğa yakın vermişim yuh dedim:),
tartıyıda benim yöntem var ya hani biliyonuz öle test ettim doğru bakalım pazartesiyi bekle bi eğer harbi doğruysa haberi verdim getti:)
anam ne çok konuştum gene yaaaaaaaaaaaaa,
diyecekler şimdi hayal geldi site karıştı diye ay susayım bari...

bizde deneseydik

funda,uaydın kızlar hepinize dicem ama ben bi emin olayım pınar en baştan beri takipte işe yararsa ben bi emin olayım valla dicem fundam biliyon saklamam sizden bişi,
uaydın bilmezde beni siz biliyonuz ne denesem ne sonuç alsam sölerim gülüm hele bekle pazartesiye kadar,
onlar demiştir kim be bu ne kadar yazmış die:roflol:
he yeni kızlar hepiniz hoşgeldiniz takıma...
yav yeni smil çıkmış çok hoşuma gitti hiçde demiyonuz :mymeka:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:...

fundam işe yaramıyosa söleyip sizide yakmanın anlamı yok kobay fare benim deney üstümde olsunda valla dicem pazartesi bir hafta olcak gülüm o zaman eminde olcam dicem,
ha benim kıremler işe yarıyo ben ben sürmeye üşeniyom onuda deyim (((((((((((((((((((((...

hayal napıyon şeker yaa sööle gitsin şunu pazartesiye kadar nasıl beklicez yaa

ya kızlar sabahtan beri işlerim vardı kk da açılmadı giremedim geçmişi de okuyamadım valla sayfalar birikmiş yarına ancak okuyabilirim öpüyorum hepinizi kendinize çok iyi bakın....

ii akşamlar zuzu
akrep herkese dirim sağa dimem takımdayken kaç kez senin yüzünden bireyselde biriciliği kaçırdım ben hıh :roflol:
şaka bi yana güzeller işe yararsa dicem valla yoksa paranız emeğimiz oşa gitmesin ya valla sizi düşünüyom ben...

kız hadüüüüü
furdurma kendiniii beee
söz pazartesiye kadar yine bekleriz bişii cik almayız sen deyiver helee

hem böööle daha kötü meraktan çatlayıp hiçbişii yiyemem yine alırım haftaya birinciliği görürsün bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…