rica ederim canımfguler çok teşekkür ederim canım
böylemi yani
79.5 - 76.5 = 3
79.5/3 = 26.5
26.5*100=2650
% 26.50
bumudur
evet canimbiri daha yeni ama senin metabolizman şu an hızlıdır emziriyor musun
rica ederim canım
3/79,5X100=%3,78 çıkıyor canım
6 aylık oluncaya kadar diyet yapamamıştım ek besinlere başlayınca diyet yaptım 4 ayda 25 kg çok rahat verdim spor çok yapamadım emzirmek çok faydalı hem çocuk için hemde kadın için ebe hemşirem öyle dediydi bana
evet canim farkindayim 10 günde 3 kilo verdim normalde veremem bu kadar cabuk
ben ilk doğuma girdiğimde 90 kg ydum ve 65 kg civarıydım hamile kaldığımda kızım 3,5 kg doğdu benden giden kg 3 kgydu zamanla 10 kg gitti ama bu zaman 8 aylık bi dönem ve hala emziriyorum fakat gitmiyo bu kilolar heralde bende emzirmenin kilo vermeye etkisi olmuyor :sm_confused:şimdi diyet konusunda çok kararlıyım ve aularca sürecek bile olsa asla bırakmayacağım evlendiğimde 57 kg ydum o kiloya mutlaka ineceğimmmm ne kadar zamanımı alırsa alsınkaydirigubbakcemile2
herkese slm fıstıklar öptüm sizi,
funda,zuzu,şebo,şahnur,ahleyar,juju,pınar,yellow,yazdığım yazamadığım fıstıklar ösledim sizi ben ya,
funda bak sana yeni bomba haber söleyim diye geldim he valla:)(bütün fıstıklar hepiniz duyun ama funda benden ya :))
yeni formül buldum gülüm pazartesi akşam uyguladım 3,5 kiloya yakın verdim güzelim 3-4 günde ha bi incelme falan yok gibi bende nerden verdim bilmiyom ki:),
neyse ben bi ice emin olayım sana ne yaptığımı söleyeceğim,
pınarım,betüş,sen uygulayın eğer gerçekten bi hata yoksada işe yarıyorsa,
sabah gözlerime inanamadım önceki gün baktım sabah baktım 3,5 ğa yakın vermişim yuh dedim:),
tartıyıda benim yöntem var ya hani biliyonuz öle test ettim doğru bakalım pazartesiyi bekle bi eğer harbi doğruysa haberi verdim getti:)
anam ne çok konuştum gene yaaaaaaaaaaaaa,
diyecekler şimdi hayal geldi site karıştı diye ay susayım bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?