Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öncelikle sınavlarında başarılar yarında var sınavın tabii kahvaltıdaki poaça ,sütün çikolatalısı fazla olmuş onun dışında iyi bir gün olmuş

hayır canım özellikle karadut yazması lazım ekşimsi bişey mutlaka al aktarlarda var

hadi perşembe mevlüt vardıda cuma niye kahvaltı etmedin:26:

tam bir örnek menü tebrikler

çilek akşam yemek biraz zararlı birde börek olmasaymış iyiymiş

sabah güzelmiş ama diğer zararlarından da dönmüşsün zaten

ikinizinde biraz dengesiz olmuş ama o kadar koşturmacanın arasında iyi idare etmişsiniz
Canim valla bn kendimden gecmisin yorgunluktan
Guzel olmus kaptan menun
hayır canım özellikle karadut yazması lazım ekşimsi bişey mutlaka al aktarlarda var
Alicam canim sagolasin
hadi perşembe mevlüt vardıda cuma niye kahvaltı etmedin:26:

Ettim canim ama yazmayi unutmusum ayni peynir zeytin domates cay ekmek yemistin unutmusun yazmayi pardon kizlar

dünkü menümü yazayım

sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )

ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim

öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)

ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım )

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

kınada biraz çerez yedim

spor : step dışında bişey yapmadım dün yani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt

işlem tamamdır kızlar, hikayemi paylaştım şimdi ev işleri beni bekler, byeeee
akşam gelmeye çalışırım, öpüldünüzzzzzz

canım benim menün cok güzel söyliyim
:) tamam takım benim bu hafta görsünler bakalım spor nasıl yapılırmış sizi miskin kediler sizi haftaya ben anlamam bireyselde ilk 3 le birincilik bizim o na göre
kaptan sizi bana emanet etti görün bakalım spor yok yazmayı yarın sabah demmey hariç herkes yürüyüşe cıkıcak onunda sınavı olduğu için yırttı desemde çpk azimli kuzum ben ne dersem tamam der yok çocuktu yok oydu yok buydu ben anlamam uykucular sızı en geç 7 de uyanıcaksınız 2 bardak sıcak su içip 50 defa parmak ucunda zıplayıp eşofmanları giyip parka yürüyüş yapmaya cıkıcaz

Son düzenleme:
kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya

hemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedim ne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım

kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya

bebeğim merhaba hoş geldin sıkma canını mutlaka seni kabul edicek bir yer vardır kayseride yaşasaydın eşim mutlaka seni kendi çalıştığı yere aldırırdı

800 yap yeterli cnm,bu hafta spor isini zeynep e biraktim zaten,yapmayanla o ilgilenir:18:
seve seve ilgilenirim kaptanım ama sende dahilsin o nuda söyliyim cadı Zeynep sizi mahvedicek bu hafta

denicem canım inan zehir gibi agzımın içi hiç bişeyden tat alamıyorum yakıyor agzımı ne yesem
canım benim geçmiş olsun fıstığım karadut surubu al hemen gecer

bende yaprak istiyorum banane banane :) :)
menün biraz tavuk ağırlıklı mı oldu gülüm ama yinede iyi sen bu hafta benim listemle beslensen bakalım nasıl olucak ama harfiyen baba uy kuzum

ben oyle cok kaçamak bir sey görmedim zaten bol bol hoplayıp zıplamışın

tebrikler balımmmmmm :) :) bende 4. olmuşum kendim bakarak buldum yanlış bakmamışsam :) )
sabah spor salonunda tartıldım 6 lı haneler indimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) )

goncam tebrikler bitanem cok güzel menün,

biraz cok yemişin gibi geldi ohhh birde spor yok bu hafta kaptan bakar sana ama yarın sabahtan itibaren benim kontrolündesiniz yandınızzz
nazi kampına aldım sizi aahahahhahah

canım benim sana başarılar dilerim menünde abartı bir sey yok sınava giricek kız iç sütü kuzum :)

güzel olmus
odur cnm biraz ekşi oluyo
bu hafta derecedeyiz kacamak hakkımız varsa menünde sorun yok

menün güzel olmus

menün güzel begendimm
gece yemegi dısında sorun yok

dünkü menümü de yazıyım

sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye

ara
2 form bisküvi 1 çay kasıgı irmik helvası aslında hic sevmem zorla yedirdiler

öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

4 fıstık 4 fındık 5 6 tane beyaz leblebi kınadaki cerez oluyo bunlar

spor : 20 dk steper 40 dk yürüyüs 200 mekik
su:2 lt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…