Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş bende azaltsam biraz yediklerimi iyimi olur acaba:44:
çilek akşam yemek biraz zararlı birde börek olmasaymış iyiymiş
hastanedeki yemeklerden yemek zorunda kalmıştım..çilek neden zararlıki acaba ?
helva fazla gibi..birde bakla salatasını nasıl yapıyorsun ben zeytin yağlı yemeğini yapıyorum salatasıda güzel olur sanırım.

kaptan ceza verirmi bilmiyorum ama senin menülerin ve sporun hep güzel oluyo ablacım

güzel menü.. domates tabağını deniycem bende

canım sabah ve öglen olmamış biraz daha dikkat et kahvaltıyı geçmi yaptın öle öglen bişey yemedin

Canım dün yazmıştım, stresten hiçbirşey yiyesim yok diye, Yemek için zorladım kendimi, Sabahta ekmek yerine yedimpoğaçaları ve poğaçalar küçüktü, Öğlende yine canımhiçbirşey istemedi, dışarıdaydım çikolatalı sütün kalorisine baktım 86.6 kaloriydi bende serinlemek için onu aldım. Akşamı da dışarıdaydık denegelemeye çalıştım.Kalori hesabı yapabilen arkadaşlar varsa ben listemin 1000!i geçtiğini düşünmüyorum...

Canım menün dengeli gibi gözüme çarpan birşey olmadı

CAnım kekler poğaçalar olmamışşş, hoş ben yarın benim bugün kimenümü yazına hatırlat bu yazdığımı bana Ne güzel eğlenmişsin öyle, ordaolmak isterdim, stresten baya gerildim çünkü

Gonca abla böyle devam edersen bu hafta daha iyi kilo vermiş olacaksın inşallah , hadi ha gayrett

Çok teşekkür ederim Kaptanım, Zeynep ablaya verme biziiiii Zaten iyispor yapıyoruz Zeynep abla yetmiyor muuuuuu, 5 km yürüyüş yaptım dün daha ne olsunnn

öncelikle sınavlarında başarılar yarında var sınavın tabii kahvaltıdaki poaça ,sütün çikolatalısı fazla olmuş onun dışında iyi bir gün olmuş
Çok teşekkür ederim, şimdi hesapladım poğaçaların kalorisi 200 kalori, öğlen ki sütte 86.6 kalori, akşamkilerde olmaz ya 500 kalori desek, günlük ihtiyacımın fazlalsını almamışım :)

Acele bacı ne ,ilk defa duydum, menün dengeli

Ablacım dilbere uyup fazla fazlakaçırma sakın, sporunda menünde güzel

Seninde menünün çok güzel hadi başaracağız biz bu işi

Kızlar sınavım fena geçmedi, en korktuğum dersler yarın bakalım ne olacak? Bu arada bugün beslenme açısından berbat bir gün geçirdim.. Sabah enerji olsun, bitkin düşmemeyeyim diye, ( uzun yola gideceği saatlerce aç kalacağım diye) fazla yemek zorunda kaldım, yanımda da eti form mısır patlağını götürdüm,gelirken onları yedim ve eve gelir gelmez uydum kaç saat,öğle yemeği falan diyemedim, çok yorulmuştum.. Evde de yemek olmayınca makarna yedim, artık listemde yarın görürsünüz, bugün yemek olmaması beni kötü yaptı, şimdi yarın ki yemeğimi pişireceğim, gelince sıkıntı yaşamayayım Bana müsade, derse döneyim tekrar

yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş :2:

tuzlu suyla da gargara yapabilirsin o da iyi gelir diğer arkadaşların dediklerini duydum ama yapmadım. Aktara gidene kadar tuzlu suyu dene aktardan alcaklarını alınca da onları yaparsın. Geçmiş olsun , stresten olur biliyorsun di mi? Rahatla biraz...

Zeynep abla ben yarın iş yerinde nöbetçiyim yarın da çalışıcam yani, senin dediğin o yürüyüşü yapamıycam, üzgünüm. Ama iki bardak su içip parmak ucunda 50 kere zıplarım merak etme

kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya

İş bulma kurumuna form doldurdun mu canım sen mutlaka geri dönüş yapıyorlar.

Hadi geçmiş olsun ilkini atlattınız, yarın da inşallah iyi geçer, Allah yardımcınız olsun. Allah emeğinizi karşılıksız bırakmasın, yorma kendini dinlen.

Yetiş bacı kimin için yapıldıysa Allah kabul etsin...

Aus dan haberi olan var mı? Kızcağız sınava gidebildi mi acaba? İnşallah ağrısı geçmiştir ve sınava gidebilmiştir ve inşallah sınavı güzel geçmiştir.

Yanlış hatırlamıyorsam cimcime de bugün sınava girecekti , onun nasıl geçti acaba?

Dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
yarım portakal

Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 salatalık

Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

Gece
1 çilek
2 erik

doymadım

1 bardak çilekli süt de içtim

Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt

Menün ve sporun harikaaa

Bugün iş yerinde iki kişi eksikti resmen anam ağladı öldü bittim yorgunluktan bir aşağı bir yukarı dizlerim titredi .

Bugün kimseye yorum yapamadım ama hepsini çok hızlı şekilde okudum. Dün akşam da iş çıkışı koştura koştura pazar alışverişi yaptım. Poşetleri eve bıraktım jet hızıyla market alışverişi yaptım. Eve geldiğimde 10 du , baktım buzdolabının temizlenmesi lazım o saatte bi de dolap temizlemeye kalkıştım. Aldıklarımı yerleştirdim . Kızımı uyuturken uyuya kalmışım sanırım Elif Durudan önce uyudum . Bide yarın nöbetçiyim sabah 9 akşam 8. Şimdi söyle bana Zeynep abla ben ne zaman yürüyüş yapayım
:26:

olsun canım ben razıyım nazi kampına yoksa nasıl gider bu kilolar
93 kiloyum tam tamına

Aaa gerçekten mi hiç böyle bir yorum beklemiyordum çünkü hem kola içtim hem de gece hem meyve hem süt içtim. İyi o zaman keyiflendim, teşekkürler.

CAnım kolayı benimmanyak diyetisyende yazmıştı bana, hemde sabah kahvaltıda Meyvenin üzeirne her zaman süt içilmesi tavisye edilir zaten

güzel canım menün acele bacı ne ben bilmiyorum :44:

ele al bizi zeynep ablazayıflamalıyız derece yapmalıyız bizii kimse tutamaaaaazzz

menün güzel zeynep abla acaba gece neden acıktınki akşama kadarda güzel yemişsin :44:

bu hafta senin göz hapsinde izinde arkandayım zeynep ablaaa bu hafta güzel kilolar vermek istiyorum

güzel canım menün sporunda öle

tuzlu su yaptım canım ilaçım var fısfıs sıkıyorum sürekli bide benimki sitresten oluyo zatn hep annem felan hemen neye canın sıkıldı der agzım yara oldu dedimmi

sınavın nasıl gecti dicektim sen yazmışsın canıım benim yarında güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…