güzel olmuş bende azaltsam biraz yediklerimi iyimi olur acaba:44:slm kizlar
dün ydiklerimi yazip cikmam lazim
sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli
ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi
ögle
2 kase ispanakli yogurt corbasi
ara
1 elma
aksam
2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim
kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde
zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim
demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz
hastanedeki yemeklerden yemek zorunda kalmıştım..çilek neden zararlıki acaba ?çilek akşam yemek biraz zararlı birde börek olmasaymış iyiymiş
helva fazla gibi..birde bakla salatasını nasıl yapıyorsun ben zeytin yağlı yemeğini yapıyorum salatasıda güzel olur sanırım.dünkü menümü yazayım
sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )
ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim
öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)
ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım)
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
kınada biraz çerez yedim
spor : step dışında bişey yapmadım dünyani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt
hemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedimne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım
dünkü menümü de yazıyım
sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye
ara
2 form bisküvi 1 çay kasıgı irmik helvası aslında hic sevmem zorla yedirdiler
öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
4 fıstık 4 fındık 5 6 tane beyaz leblebi kınadaki cerez oluyo bunlar
spor : 20 dk steper 40 dk yürüyüs 200 mekik
canım sabah ve öglen olmamışbiraz daha dikkat et kahvaltıyı geçmi yaptın öle öglen bişey yemedin
günaydııııınn 4. takım arkadaslarımmenülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende
su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala
cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata
su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
günaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)
dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim
sabah
emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay
akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim
yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi)
eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça
kınada hiçbirşey yemedim
gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim
spor
kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))
kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum
günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.
sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe
ara 3 bisküvi,çay
öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı,2 ceviz
akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği
1 st. sonra 4 çilek
su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım
slm kizlar
dün ydiklerimi yazip cikmam lazim
sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli
ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi
ögle
2 kase ispanakli yogurt corbasi
ara
1 elma
aksam
2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim
kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde
zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim
demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz
Çok teşekkür ederim, şimdi hesapladım poğaçaların kalorisi 200 kalori, öğlen ki sütte 86.6 kalori, akşamkilerde olmaz ya 500 kalori desek, günlük ihtiyacımın fazlalsını almamışım :)öncelikle sınavlarında başarılar yarında var sınavın tabiikahvaltıdaki poaça ,sütün çikolatalısı fazla olmuş onun dışında iyi bir gün olmuş
dünkü menümü yazayım
sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )
ara
öğlen
3-4 kaşık yoğurt
ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım)
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
kınada biraz çerez yedim
spor : step dışında bişey yapmadım dünyani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
1 yumurta haşlama
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedimne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım
Seninde menünün çok güzel hadi başaracağız biz bu işidünkü menümü de yazıyım
sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye
ara
öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş:2:
canım benim menün cok güzel söyliyim
:) tamam takım benim bu hafta görsünler bakalım spor nasıl yapılırmış sizi miskin kediler sizihaftaya ben anlamam bireyselde ilk 3 le birincilik bizim o na göre
kaptan sizi bana emanet ettigörün bakalım spor yok yazmayı yarın sabah demmey hariç herkes yürüyüşe cıkıcak onunda sınavı olduğu için yırttı desemde çpk azimli kuzum ben ne dersem tamam der yok çocuktu yok oydu yok buydu ben anlamam uykucular sızı en geç 7 de uyanıcaksınız 2 bardak sıcak su içip 50 defa parmak ucunda zıplayıp eşofmanları giyip parka yürüyüş yapmaya cıkıcaz
kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya
Kızlar sınavım fena geçmedi, en korktuğum dersler yarın bakalım ne olacak? Bu arada bugün beslenme açısından berbat bir gün geçirdim.. Sabah enerji olsun, bitkin düşmemeyeyim diye, ( uzun yola gideceği saatlerce aç kalacağım diye) fazla yemek zorunda kaldım, yanımda da eti form mısır patlağını götürdüm,gelirken onları yedim ve eve gelir gelmez uydum kaç saat,öğle yemeği falan diyemedim, çok yorulmuştum.. Evde de yemek olmayınca makarna yedim, artık listemde yarın görürsünüz, bugün yemek olmaması beni kötü yaptı, şimdi yarın ki yemeğimi pişireceğim, gelince sıkıntı yaşamayayımBana müsade, derse döneyim tekrar
Dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
Menün ve sporun harikaaa
seve seve ilgilenirim kaptanım ama sende dahilsin o nuda söyliyimcadı Zeynep sizi mahvedicek bu hafta
canım benim geçmiş olsun fıstığım karadut surubu al hemen gecer
bende yaprak istiyorum banane banane :) :)
menün biraz tavuk ağırlıklı mı oldu gülüm ama yinede iyi sen bu hafta benim listemle beslensen bakalım nasıl olucak ama harfiyen baba uy kuzum
ben oyle cok kaçamak bir sey görmedim zaten bol bol hoplayıp zıplamışın
tebrikler balımmmmmm :) :)bende 4. olmuşum kendim bakarak buldum yanlış bakmamışsam :) )
sabah spor salonunda tartıldım 6 lı haneler indimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) )
goncam tebrikler bitanem cok güzel menün,
biraz cok yemişin gibi geldi ohhh birde spor yok bu hafta kaptan bakar sana ama yarın sabahtan itibaren benim kontrolündesiniz yandınızzz
nazi kampına aldım sizi aahahahhahah
canım benim sana başarılar dilerim menünde abartı bir sey yok sınava giricek kız iç sütü kuzum :)
Aaa gerçekten mi hiç böyle bir yorum beklemiyordum çünkü hem kola içtim hem de gece hem meyve hem süt içtim. İyi o zaman keyiflendim, teşekkürler.
güzel canım menün acele bacı ne ben bilmiyorum :44:dünkü menümü yazayım
sabah
ara
öğlen
3-4 kaşık yoğurt
ara
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
kınada biraz çerez yedim
canım benim menün cok güzel söyliyim
:) tamam takım benim bu hafta görsünler bakalım spor nasıl yapılırmış sizi miskin kediler sizihaftaya ben anlamam bireyselde ilk 3 le birincilik bizim o na göre
kaptan sizi bana emanet ettigörün bakalım spor yok yazmayı yarın sabah demmey hariç herkes yürüyüşe cıkıcak onunda sınavı olduğu için yırttı desemde çpk azimli kuzum ben ne dersem tamam der yok çocuktu yok oydu yok buydu ben anlamam uykucular sızı en geç 7 de uyanıcaksınız 2 bardak sıcak su içip 50 defa parmak ucunda zıplayıp eşofmanları giyip parka yürüyüş yapmaya cıkıcaz
kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya
1 yumurta haşlama
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
seve seve ilgilenirim kaptanım ama sende dahilsin o nuda söyliyimcadı Zeynep sizi mahvedicek bu hafta
canım benim geçmiş olsun fıstığım karadut surubu al hemen gecer
bende yaprak istiyorum banane banane :) :)
menün biraz tavuk ağırlıklı mı oldu gülüm ama yinede iyi sen bu hafta benim listemle beslensen bakalım nasıl olucak ama harfiyen baba uy kuzum
ben oyle cok kaçamak bir sey görmedim zaten bol bol hoplayıp zıplamışın
tebrikler balımmmmmm :) :)bende 4. olmuşum kendim bakarak buldum yanlış bakmamışsam :) )
sabah spor salonunda tartıldım 6 lı haneler indimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) )
goncam tebrikler bitanem cok güzel menün,
biraz cok yemişin gibi geldi ohhh birde spor yok bu hafta kaptan bakar sana ama yarın sabahtan itibaren benim kontrolündesiniz yandınızzz
nazi kampına aldım sizi aahahahhahah
canım benim sana başarılar dilerim menünde abartı bir sey yok sınava giricek kız iç sütü kuzum :)
dünkü menümü de yazıyım
sabah
ara
öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
Canım dün yazmıştım, stresten hiçbirşey yiyesim yok diye, Yemek için zorladım kendimi, Sabahta ekmek yerine yedimpoğaçaları ve poğaçalar küçüktü, Öğlende yine canımhiçbirşey istemedi, dışarıdaydım çikolatalı sütün kalorisine baktım 86.6 kaloriydi bende serinlemek için onu aldım. Akşamı da dışarıdaydık denegelemeye çalıştım.Kalori hesabı yapabilen arkadaşlar varsa ben listemin 1000!i geçtiğini düşünmüyorum...
Canım menün dengeli gibi gözüme çarpan birşey olmadı
CAnım kekler poğaçalar olmamışşş, hoş ben yarın benim bugün kimenümü yazına hatırlat bu yazdığımı banaNe güzel eğlenmişsin öyle, ordaolmak isterdim, stresten baya gerildim çünkü
Gonca abla böyle devam edersen bu hafta daha iyi kilo vermiş olacaksın inşallah , hadi ha gayrett
Çok teşekkür ederim Kaptanım, Zeynep ablaya verme biziiiiiZaten iyispor yapıyoruz Zeynep abla yetmiyor muuuuuu, 5 km yürüyüş yaptım dün daha ne olsunnn
Çok teşekkür ederim, şimdi hesapladım poğaçaların kalorisi 200 kalori, öğlen ki sütte 86.6 kalori, akşamkilerde olmaz ya 500 kalori desek, günlük ihtiyacımın fazlalsını almamışım :)
Acele bacı ne ,ilk defa duydum, menün dengeli
Ablacım dilbere uyup fazla fazlakaçırma sakın, sporunda menünde güzel
Seninde menünün çok güzel hadi başaracağız biz bu işi
Kızlar sınavım fena geçmedi, en korktuğum dersler yarın bakalım ne olacak? Bu arada bugün beslenme açısından berbat bir gün geçirdim.. Sabah enerji olsun, bitkin düşmemeyeyim diye, ( uzun yola gideceği saatlerce aç kalacağım diye) fazla yemek zorunda kaldım, yanımda da eti form mısır patlağını götürdüm,gelirken onları yedim ve eve gelir gelmez uydum kaç saat,öğle yemeği falan diyemedim, çok yorulmuştum.. Evde de yemek olmayınca makarna yedim, artık listemde yarın görürsünüz, bugün yemek olmaması beni kötü yaptı, şimdi yarın ki yemeğimi pişireceğim, gelince sıkıntı yaşamayayımBana müsade, derse döneyim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?