- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
tuzlu suyla da gargara yapabilirsin o da iyi gelir diğer arkadaşların dediklerini duydum ama yapmadım. Aktara gidene kadar tuzlu suyu dene aktardan alcaklarını alınca da onları yaparsın. Geçmiş olsun , stresten olur biliyorsun di mi? Rahatla biraz...
Zeynep abla ben yarın iş yerinde nöbetçiyim yarın da çalışıcam yani, senin dediğin o yürüyüşü yapamıycam, üzgünüm. Ama iki bardak su içip parmak ucunda 50 kere zıplarım merak etme
İş bulma kurumuna form doldurdun mu canım sen mutlaka geri dönüş yapıyorlar.
Hadi geçmiş olsun ilkini atlattınız, yarın da inşallah iyi geçer, Allah yardımcınız olsun. Allah emeğinizi karşılıksız bırakmasın, yorma kendini dinlen.
Yetiş bacı kimin için yapıldıysa Allah kabul etsin...
Aus dan haberi olan var mı? Kızcağız sınava gidebildi mi acaba? İnşallah ağrısı geçmiştir ve sınava gidebilmiştir ve inşallah sınavı güzel geçmiştir.
Yanlış hatırlamıyorsam cimcime de bugün sınava girecekti , onun nasıl geçti acaba?
canım azıcık kolanın dısıda bi problem yokDünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:
Bugün iş yerinde iki kişi eksikti resmen anam ağladı öldü bittim yorgunluktan bir aşağı bir yukarı dizlerim titredi .
Bugün kimseye yorum yapamadım ama hepsini çok hızlı şekilde okudum. Dün akşam da iş çıkışı koştura koştura pazar alışverişi yaptım. Poşetleri eve bıraktım jet hızıyla market alışverişi yaptım. Eve geldiğimde 10 du , baktım buzdolabının temizlenmesi lazım o saatte bi de dolap temizlemeye kalkıştım. Aldıklarımı yerleştirdim . Kızımı uyuturken uyuya kalmışım sanırım Elif Durudan önce uyudum . Bide yarın nöbetçiyim sabah 9 akşam 8. Şimdi söyle bana Zeynep abla ben ne zaman yürüyüş yapayım:26:
işe girmek için evlenmek için veya başka ne istediğin bişey varsa onlar için yapılyormuş 2 defa yapıyosun üçüncüyü istediğin olduktan sonra yapıyosun yasin okunup helva yapılıyo bi komsu bi dilegi için yapmak istiyomuş uzun süredir biri de ben yaptım hemen oldu deyince yapalım dedi onun icin yaptık
peki yaılan sey ne canım helva mı :44: bende evlenmek için yapsam
ewet.. sen ewlenmicekmisin zaten cnm
tuzlu su yaptım canım ilaçım var fısfıs sıkıyorum sürekli bide benimki sitresten oluyo zatn hep annem felan hemen neye canın sıkıldı der agzım yara oldu dedimmi
Dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
Canım benim kardeşimde de ağız yarası aft çok çıkardı ve annem karbonatlı suyla gargara yaptırırdı, faydası çok..
Kızlar ya bugün çok düzensiz yedim ve çoook yedim, gereksiz şeylerde yedim, yarın yazmasam olur mu, utanıyorum kendimden2 haftadır serbet gün yapmıyordum bunu ona sayalım olmazmı, yarın toplayacağım hemen kendimi söz
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demekBugün iş yerinde iki kişi eksikti resmen anam ağladı öldü bittim yorgunluktan bir aşağı bir yukarı dizlerim titredi .
Bugün kimseye yorum yapamadım ama hepsini çok hızlı şekilde okudum. Dün akşam da iş çıkışı koştura koştura pazar alışverişi yaptım. Poşetleri eve bıraktım jet hızıyla market alışverişi yaptım. Eve geldiğimde 10 du , baktım buzdolabının temizlenmesi lazım o saatte bi de dolap temizlemeye kalkıştım. Aldıklarımı yerleştirdim . Kızımı uyuturken uyuya kalmışım sanırım Elif Durudan önce uyudum . Bide yarın nöbetçiyim sabah 9 akşam 8. Şimdi söyle bana Zeynep abla ben ne zaman yürüyüş yapayım:26:
Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon
Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık
Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
cok gecmiş olsunniyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
geçmiş olsunÇook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların HaliAllah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah
gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunlarıGünaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon
Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık
Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?