Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım ya stresten oluyor malesef bendekide :26::2:

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

canım azıcık kolanın dısıda bi problem yok

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

işe girmek için evlenmek için veya başka ne istediğin bişey varsa onlar için yapılyormuş 2 defa yapıyosun üçüncüyü istediğin olduktan sonra yapıyosun yasin okunup helva yapılıyo bi komsu bi dilegi için yapmak istiyomuş uzun süredir biri de ben yaptım hemen oldu deyince yapalım dedi onun icin yaptık

bu hafta izinli degilmiydin canım benim sen :44:

peki yaılan sey ne canım helva mı :44: bende evlenmek için yapsam

tuzlu su yaptım canım ilaçım var fısfıs sıkıyorum sürekli bide benimki sitresten oluyo zatn hep annem felan hemen neye canın sıkıldı der agzım yara oldu dedimmi

Canım benim kardeşimde de ağız yarası aft çok çıkardı ve annem karbonatlı suyla gargara yaptırırdı, faydası çok..

Kızlar ya bugün çok düzensiz yedim ve çoook yedim, gereksiz şeylerde yedim, yarın yazmasam olur mu, utanıyorum kendimden 2 haftadır serbet gün yapmıyordum bunu ona sayalım olmazmı, yarın toplayacağım hemen kendimi söz

menüde sporda güzel çilekli süt yerine sade süt içsen daha iyiydi..

olsun canım ya yazsen yinede hafta içi dikkat edersin bol bol spor yapar dengelersin sıkma canını sınavında bitiyor yarın nasılsa

iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldik kızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr

Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah

çok geçmiş olsun canım.

pc yi yeni ele geçirdim ama geç oldu herkes yattı sanırsam.iyi geceler

Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza

Kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk

Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon

Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık

Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok

canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demek

canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak

kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
2 kupa sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellim peynirli tost,
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
ara 1 ç.bardagı ayran öğlen,
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
akşam patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
toplam 3 saat spor yaptım eve kadar da yürücektim (10km) ama halim kalmadı
su 3 lt fazla

Son düzenleme:
cok gecmiş olsunn
Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah
geçmiş olsun
gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunları

günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları

eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…