Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüde sporda güzel begendimm

güzel menü

benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir

ara fındık (çiğ) 10 adet

öğle:çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek
salata,yoğurt yarım kase

ara 2 kuru kayısı,2 ceviz

akşam:haşlama ıspanaklı salata 1 kaşık
makarna peynirli 4 kaşık
patlıcan yoğurtlu 2 kaşık
1 bardak ayran
kızın profiterolünden 1 çatal ( 1tanenin çeyreği kadar )

yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..

harbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...

Zeynep abla harika yine .parmak ucunda nasıl zıplıyosun ayağını yerden kesmeden yaylanır gibimi

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

cANIM BEN YANLIŞ YAZMIŞIM YETİŞ BACI DEĞİL O ACELE BACI.
Cuma günü sala vakti dileği olan bir kimsenin evinde birkaç kişi toplanır Yasin okur. yasin okunurken bir kişide okuma bitene kadar helva yapar dileğini söyler ve helvayı çevresindeki insanlara dağıtırmış.yASİN BAŞLADIĞINDA HELVA YAPIMINA BAŞLANIYOR YASİN BİTTİĞİNDE DAĞITIMI BİTMİŞ OLUYOR. bu yönteme Acele Bacı derlermiş. Dua kabul olduğunda aynı şey tekrarlanıyor. Şekli ve adı önemli değil tatlım, eğer bir duan varsa aç ellerini, iste ve inan, oku duanı yasinini, oluru varsa Allah kulunu geri çevirmez, olmuyorsa hayırlı değildir. Evlilik , iş , güç önemli şeyler geç olsun güzel olsun...

bu hafta izinli degilmiydin canım benim sen :44:

Yok bebeğim yarın başlıyor iznim , ooooh 1 hafta.

Kıyamam Su Hanım hasta mı oldu? Acaba yediği bişey falan mı dokundu ? Ne dedi doktorlar. Çok geçmiş olsun . Şimdi iyi mi? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa !!!

Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah

Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.

Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...

Zeynep ablacım kızma bana, bizim iyiliğimiz için söylediğini bililyorum, ben de çok istiyorum , ama anla beni , üşendiğimden değil valla bak, günde 12 saat afedersin eşşek gibi çalışıyorum, iki dakka internete girebileyim diye 3 saatlik işi 1 saatte yapıyorum nerdeyse, stresi cabası, akşam 8 de evdeyim , ertesi günün yemeği, kızımla oyun oynama, evin işi gücü, spor derken zaten 11 i buluyor totoyu yere koymam bacaklarım zonkluyor o vakit. Sabahları 7 de kalkıyorum, inan abla 5 dakka fazla uyku bile beni mutlu ediyor yorgunluktan. O yüzden sabahları kalkamam yani söz vermiyim ama önümüzdeki hafta izinliyim, ne istiyorsan yapıyım. .. Yarın sabah kalkar yürürüm tamam mı? Anlaştık mı? Zaten yarından itibaren çok güzel programım var, düzenli yaşamaya başlıyorum, düzenli liste, düzenli spor....

Çok güzel herşey...

günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları

eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi

Kolay gelsin...

Bence güzel olmuş, profiterol çok kalorili iyi ki tamamını yememişsin.

ben bu sabah dayanamadım tartıldım yine 72.4 çıktım

En son kaçtın cuma tartıldığında, bi de diyete başladığında kaçtın?

Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara yok

Öğlen

2 küçük su böreği

Ara yok

Akşam

1 dilim su böreği

Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.

Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.

harbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...

Zeynep abla harika yine .parmak ucunda nasıl zıplıyosun ayağını yerden kesmeden yaylanır gibimi
evet canım parmak ucunda yaylanıyor gibi zıplıyorum ellerinlede yukardan elme topluyormuş gibi yapıyorum hem metaboloizma hızlı calısyormus hemde omur açılıyor boyun daha uzun görünüyormuş diyetisyenim söyledi

canım izinli olduğun zaman sporu cok yapıcaksın tamam yarım saatlık yürüşte fena değil
yeni yerim ben ceza istiyor kıyamam sana bebeğim kaptan icabına bakıcaktır eminim :)

günaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;

sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA

KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ

CANIM MENÜN OLDUKÇA ÜZEL SPORU ARTTIRMALISIN, ÇOCK YOK BİŞEYYOK SPO YAPABİLİRSİN BENCE
CANIM İAZ DENESİZ OLMUŞ AMA EN AINDAN KAÇAMAK OK
OOOH MİS OYNAMIŞSIN KLAINI DÖKMÜŞSÜN MENÜN DENESİZ OLMUŞ AMA ÇOK DEĞİL
MENÜN ÜZEL CANIM
CANIM MENÜN ÜZEL
MENÜN ENCE ÜZEL CANIM ÇOK YEMEMİŞSİN AMA İAZ KAIŞIK
CANIM MENÜN ÜZEL SPOU AIMIŞSIN İYİ OLMUŞ
ZEYNEP ALAÇOK ÜZEL
CANIM MENÜN ÇOK ÜZEL OLMUŞ
menün üzel canım spoda haika
canım aa pek olmamış cısssssss
ayyyy canım kıyamam minik kuşuma ya onla hasalanacağına iz hasalansak keşke

canım ence menün üzel, spoda a

peasus canım enim dusla dasmıyo o yüzden azla yazamadım,
mesaj sayım 39 da kaldı ekek sayasak 100 den azla,

ne kada ceza aldım u aada kalan 250 cezamı yapmışım. yenicezalaa açığım :))

canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak

bende sınav bitmezki zeynep abla Bugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah

Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi

cok gecmiş olsunn

geçmiş olsun

gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunları

Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :3
0:

Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.

Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...

[/QUOTE]

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç

Olmamış canım dün yediklerin

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor

tuşların basmıyorya yazdıkların o kadar güzel okunuyorki güldürüyorsun beni canım benim menün olmamış evet agır ceza geliyor bence

kızla dusla dasmıyo kusua akmayın

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç

Olmamış canım dün yediklerin

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor
[/QUOTE]
bir yemek kaşığı mantı oluyor canım :) tuşları basmıyor yazamamış

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızım biraz daha iyi ama hala çok mızmız, ben nikaha gidicem sonra uğrar hem menümü yazar hem geçmişe bakarım

öpüldünüzzzzz

slm kizlar

sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn

cok gecmiş olsun canım yaa sebebi neymiş belli oldumu havalardan olmuştur kesin ya bende dünden beri mide agrısı cekiyorum havalardandır diye düşünüyorum gecmiş olsun canım benim inşallah cabuk iyileşir cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…