kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
2 kupa sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellim peynirli tost,
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
ara 1 ç.bardagı ayran öğlen,
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
akşam patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
toplam 3 saat spor yaptım eve kadar da yürücektim (10km) ama halim kalmadı
su 3 lt fazla
günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları
eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi
Dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
harbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon
Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık
Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
su 3 lt fazla
yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:
bu hafta izinli degilmiydin canım benim sen :44:
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr
Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların HaliAllah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah
Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demek
canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla
günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları
eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi
benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir
ara fındık (çiğ) 10 adet
öğle:çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek
salata,yoğurt yarım kase
ara 2 kuru kayısı,2 ceviz
akşam:haşlama ıspanaklı salata 1 kaşık
makarna peynirli 4 kaşık
patlıcan yoğurtlu 2 kaşık
1 bardak ayran
kızın profiterolünden 1 çatal ( 1tanenin çeyreği kadar )
yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..
ben bu sabah dayanamadım tartıldım yine 72.4 çıktım
evet canım parmak ucunda yaylanıyor gibi zıplıyorum ellerinlede yukardan elme topluyormuş gibi yapıyorum hem metaboloizma hızlı calısyormus hemde omur açılıyor boyun daha uzun görünüyormuş diyetisyenim söylediharbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...
Zeynep abla harika yine .parmak ucunda nasıl zıplıyosun ayağını yerden kesmeden yaylanır gibimi
cANIM BEN YANLIŞ YAZMIŞIM YETİŞ BACI DEĞİL O ACELE BACI.
Cuma günü sala vakti dileği olan bir kimsenin evinde birkaç kişi toplanır Yasin okur. yasin okunurken bir kişide okuma bitene kadar helva yapar dileğini söyler ve helvayı çevresindeki insanlara dağıtırmış.yASİN BAŞLADIĞINDA HELVA YAPIMINA BAŞLANIYOR YASİN BİTTİĞİNDE DAĞITIMI BİTMİŞ OLUYOR. bu yönteme Acele Bacı derlermiş. Dua kabul olduğunda aynı şey tekrarlanıyor. Şekli ve adı önemli değil tatlım, eğer bir duan varsa aç ellerini, iste ve inan, oku duanı yasinini, oluru varsa Allah kulunu geri çevirmez, olmuyorsa hayırlı değildir. Evlilik , iş , güç önemli şeyler geç olsun güzel olsun...
Yok bebeğim yarın başlıyor iznim , ooooh 1 hafta.
Kıyamam Su Hanım hasta mı oldu? Acaba yediği bişey falan mı dokundu ? Ne dedi doktorlar. Çok geçmiş olsun . Şimdi iyi mi? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa !!!
Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.
Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yaparSen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...
Zeynep ablacım kızma bana, bizim iyiliğimiz için söylediğini bililyorum, ben de çok istiyorum , ama anla beni , üşendiğimden değil valla bak, günde 12 saat afedersin eşşek gibi çalışıyorum, iki dakka internete girebileyim diye 3 saatlik işi 1 saatte yapıyorum nerdeyse, stresi cabası, akşam 8 de evdeyim , ertesi günün yemeği, kızımla oyun oynama, evin işi gücü, spor derken zaten 11 i buluyor totoyu yere koymam bacaklarım zonkluyor o vakit. Sabahları 7 de kalkıyorum, inan abla 5 dakka fazla uyku bile beni mutlu ediyor yorgunluktan. O yüzden sabahları kalkamam yani söz vermiyim ama önümüzdeki hafta izinliyim, ne istiyorsan yapıyım. .. Yarın sabah kalkar yürürüm tamam mı? Anlaştık mı? Zaten yarından itibaren çok güzel programım var, düzenli yaşamaya başlıyorum, düzenli liste, düzenli spor....
Çok güzel herşey...
Kolay gelsin...
canım izinli olduğun zaman sporu cok yapıcaksın tamam yarım saatlık yürüşte fena değilDünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara yok
Öğlen
2 küçük su böreği
Ara yok
Akşam
1 dilim su böreği
Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.
Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.
CANIM MENÜN OLDUKÇA ÜZEL SPORU ARTTIRMALISIN, ÇOCK YOK BİŞEYYOK SPO YAPABİLİRSİN BENCEdünkü menüm
sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
4 kaşık makarna salata
ara
1 bardak süt
yarım paket eti form
akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı
spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.
CANIM İAZ DENESİZ OLMUŞ AMA EN AINDAN KAÇAMAK OKgünaydııııınn 4. takım arkadaslarımmenülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende
su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala
cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata
su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
OOOH MİS OYNAMIŞSIN KLAINI DÖKMÜŞSÜN MENÜN DENESİZ OLMUŞ AMA ÇOK DEĞİLgünaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)
dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim
sabah
emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay
akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim
yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi)
eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça
kınada hiçbirşey yemedim
gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim
spor
kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))
kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum
MENÜN ÜZEL CANIMgünaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.
sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe
ara 3 bisküvi,çay
öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı,2 ceviz
akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği
1 st. sonra 4 çilek
su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım
CANIM MENÜN ÜZELslm kizlar
dün ydiklerimi yazip cikmam lazim
sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli
ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi
ögle
2 kase ispanakli yogurt corbasi
ara
1 elma
aksam
2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim
kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde
zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim
demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz
MENÜN ENCE ÜZEL CANIM ÇOK YEMEMİŞSİN AMA İAZ KAIŞIKdünkü menümü yazayım
sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )
ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim
öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)
ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım)
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
kınada biraz çerez yedim
spor : step dışında bişey yapmadım dünyani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt
CANIM MENÜN ÜZEL SPOU AIMIŞSIN İYİ OLMUŞdünkü menümü de yazıyım
sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye
ara
2 form bisküvi 1 çay kasıgı irmik helvası aslında hic sevmem zorla yedirdiler
öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
4 fıstık 4 fındık 5 6 tane beyaz leblebi kınadaki cerez oluyo bunlar
spor : 20 dk steper 40 dk yürüyüs 200 mekik
su:2 lt
ZEYNEP ALAÇOK ÜZELhemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedimne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım
CANIM MENÜN ÇOK ÜZEL OLMUŞDünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
menün üzel canım spoda haikakızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla
canım aa pek olmamış cısssssssGünaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Su; 3 lt
Spor; yok
ayyyy canım kıyamam minik kuşuma ya onla hasalanacağına iz hasalansak keşkeiyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir
ara fındık (çiğ) 10 adet
salata,yoğurt yarım kase
makarna peynirli 4 kaşık
1 bardak ayran
yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..
canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla
cok gecmiş olsunn
geçmiş olsun
gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunları
benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir
ara fındık (çiğ) 10 adet
salata,yoğurt yarım kase
makarna peynirli 4 kaşık
1 bardak ayran
yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..
Dünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara yok
Öğlen
2 küçük su böreği
Ara yok
Akşam
1 dilim su böreği
Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.
Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.
günaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;
sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA
KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ
tuşların basmıyorya yazdıkların o kadar güzel okunuyorki güldürüyorsun beni canım benimgünaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;
sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA
KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ
kızla dusla dasmıyo kusua akmayın
bende sınav bitmezki zeynep ablaBugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah
geçmiş olsun canım benim
Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi
bu eşimin taraf canım teyzeleri annesi eltilerim felan filan . akşam kızımla 3 beze kayseri mantısı yaptık 6 poşet oldu yemeklerim hazır yani bir pisicek profotirolda yapıcam tamam :)
bu daha neyki ramazanda 5 6 aile ağırladığımı biliyorum evin bütün odaları doluyordu ama olsun ben severim misafiri .
Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :30:
ilk cezan gelicek hayırlı olsun :)
Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.
Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yaparSen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?