Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peasus canım enim dusla dasmıyo o yüzden azla yazamadım,
mesaj sayım 39 da kaldı ekek sayasak 100 den azla,

ne kada ceza aldım u aada kalan 250 cezamı yapmışım. yenicezalaa açığım :))

senle ben ceza bağımlısı olduk zaten , kaptan vemese bile kendimiz istiyoruz artık cezamızı...

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç

Olmamış canım dün yediklerin

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor
[/QUOTE]

1 kaşık mantı kastetmiş heralde.

Bende şimdi başlıycam temizliğe , ne var ne yok kalkacak bugün. Allah kolaylık versin.

Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.

Yeğenin için tekrar geçmiş olsun , bebeğim inşallah hemen iyileşir.
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızım biraz daha iyi ama hala çok mızmız, ben nikaha gidicem sonra uğrar hem menümü yazar hem geçmişe bakarım

öpüldünüzzzzz

Sevindim canım , suyun iyileşmesine, mızmızlığı da normaldir, neden olmuş peki midesini falan mı üşütmüş yoksa aldığı bir gıda falan mı dokunmuş, ne dedi doktor?

Amaaaaa ben buna çok üzüldüm işte. Yani kaynanaya da üzüldüm tabi ama ben sana çok alışmıştım zor bir hafta olacak benim için. Bari eve gelip gittiğinde iki kelime yazıp kendinden haberdar et bizi. Allah sana da kolaylık versin çok yorucu bir hafta olacak.

Senin ağzın nasıl oldu kuzum? Miden için de nane limon kaynat mideyi dinlendirir iyi gelir. Geçmiş olsun bebeğim....

Canımsın yaaa, çok geçmiş olsun, ben zaten tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Kıyamam, Rabbim en ağrısız, en acısız şekilde sana sağlıklı günler nasip etsin. Ameliyat olmadan önce bize de haber ver şugün diye, diyeti takma kafana sen iyileşmene bak, sağlığına kavuştun mu başlarsın tekrar. Allaha emanet ol canım...

Eveeeeet

Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?

Dün yediklerim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay

Ara

2 kuru kayısı

Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek

Ara

1 bardak ice tea
2 fındık

Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt

Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi

Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak )

Su 2 lt

Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.

Sağol canım ,

İnsan laylaylom yaşarken birden sağlıkla ilgili bir sorun yaşayınca şöyle bir silkeleniyor . Çok zordu şu beş gün , umarım en kısa zamanda alabilirler ameliyata.

Haber veririm , sancılarım nispeten çok daha az şuan . Arada bakabilirim buraya.

günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece

toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo

menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay

ara malesef yo

öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasulye
mercimek çorbası

2lt su
100 mekik

pazar

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay

ara
yarım pohaça

öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından

akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus

gece
2 galete
peynir

spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim

hemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim

sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez

ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.

öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay

ara 10 çiğ fındık

akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran

akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim

spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..

ben de yapıyım evlilik için yaw işe yarıyorsa

Baya bi gecistirmeli olmus canin hep kahvalti olmus
Guzel canm menun sabah haricinde ondada gec kalkmissin
valla poacayi yedik sabah sabah canim yaa :) bide valla gazimi alamadim hoplagidi hopla ettim iyiki sabah yapmisim baska spor yapamamistim
Guzel canin menu seker haric sinavlar nasil gecti
Ay tepsi kebabi cok guzel gorunuyo bunu hic denemedim bi deneyim :) menulerin guzel canim

Nerden yapiyoruz kaptan oylamayi bilen bi arkadas linkini paylasirmi

Cok cok cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum insallah cabuk iyilesirsin ozlicez seni
Bence izinli yazalim seni ne diyosunuz kizlar

çok geçmiş olsun canım tabişkii sağlık herşeyden önemli canım dikkat et kendine de ailene de öpüyorum

kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun

kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun

selam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten

1 kaşık mantı kastetmiş heralde.

Bende şimdi başlıycam temizliğe , ne var ne yok kalkacak bugün. Allah kolaylık versin.

Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.

Yeğenin için tekrar geçmiş olsun , bebeğim inşallah hemen iyileşir.

Sevindim canım , suyun iyileşmesine, mızmızlığı da normaldir, neden olmuş peki midesini falan mı üşütmüş yoksa aldığı bir gıda falan mı dokunmuş, ne dedi doktor?

Amaaaaa ben buna çok üzüldüm işte. Yani kaynanaya da üzüldüm tabi ama ben sana çok alışmıştım zor bir hafta olacak benim için. Bari eve gelip gittiğinde iki kelime yazıp kendinden haberdar et bizi. Allah sana da kolaylık versin çok yorucu bir hafta olacak.

Senin ağzın nasıl oldu kuzum? Miden için de nane limon kaynat mideyi dinlendirir iyi gelir. Geçmiş olsun bebeğim....

1-agzim biraz daha iyi canim ya ama bugun arada iki tane ceviz yyim dedim yine yara oldu ceviz yara yapiyo bende ya
2-mac sonrasi olan olaylara bende cok sinr oldum canim ya bazi insanlar insan gibi yenmeyide yenilmeyide bilmiyo keske eglenebilseydiniz hevesiniz onlar yuzunden icinizde kaldi canim ya tuh ama olsun sampiyon olduk :):):):)
3-canim ya bizim simdi 4 cift arkadas grubumuz var hepsi sozlendi yakin zamanda bizimde onumuzde tek engel is isi var daha dogrusu ama ilerisi icin iyi bi is degil erkek arkadasim begenmiyor cok yoruluyor bide ailesinin hic bi caba gostermemesi beni uzuyor sanki boyle tinlamiyorlar gibi oda beni uzuyor hep bu sinir stresten hasta oluyorum insallah memur olurda kurtuluruz diyoruz canim yaa
Guzel canim menun sporda guzel esinede guldum :) cirkef yazmisin ya :)
Seninde sinavlar yuzunden dengesiz olmus canim bide humus yemegimi leblebi olanimi
Guzel canim menun

Cok gecmis olsun canim sizede ara ara gelmeye calisin tamam mi :)

Cok gecmis olsun canim ya ne oldu bu hafta takima ya

bilmiyorum cnm bölgesel olrak bacak hareketlerini çok yapmaya çalışıorum tv izlerken falan step işe yarar herhalde

yürüyüş pazara dahil değil canım arabayla gittik pazara çünkü

Cok gecmis olsun canim ya ne oldu bu hafta takima ya

canım benim cok geçmiş olsun

canım benim önce kolay gelsin ohhh ev bark tertemiz olucak :) menünü beğendim abartı yok
yürüyüşünü de yapıyorsun paylaştığın sporuda baktım sen birde bbg ali ile Nivea badyi baksan dilber evde ondan yapıyor

Patlicanin herseyini yerim ben canim ya :):)
bendeeeeeeee :)

cimcime sude beslenme düzenini beğenmedim ara yok ama akşam yemeklerine yükleniyorsun mümkün olduğu alşamları hafif ye bu hafat spor yok yazısını okuduğumda ceza vericem demiştim sana cezanıda veriyorum canım kaptandan izin cıktı spor yapmadığın hergün için300kalori 150 mekik ve 1 saat yürüyüş cezan var kolay gelsin canım

canım benim eger sağlığın için amelyat olman gerekiyorsa bekleme daha da erteleme bir an önce amelyatını ol kurtul ben sana bakmaya gelirım hastanede yanında da kalırım kuzum sık sık uğra canım nasıl olduğunu bizlere bildir

menün güzel bebegimm :) benim eşinde gs li sevendirik delisi oldu çirkef galata saray :)

maşallah eftelya götürmüşün affetmemişin :) ayakların ne alemde o kadar oyundan sonra :)

goncam süper menün var yürüyüşte yapsak olur demi

küçücük kuzum benim hastamı olmuş sarı kete kıyamam ben o na canım benim çocuklarına allahım iyilik versin sularda sorun var herhalde

bilmiyorum cnm bölgesel olrak bacak hareketlerini çok yapmaya çalışıorum tv izlerken falan step işe yarar herhalde

yürüyüş pazara dahil değil canım arabayla gittik pazara çünkü
sana da ceza geliyor spor yok ohhhhh

bugün giremedim bir türlü sürekli birimler arası dolaştım.öğlende spora gittim belime çokmu yüklendim bilmiyorum ama çok ağrıyor.bugün itibariyle ekmek yemeyeceğim.yöremizin yemekleri genelde ekmekle yensede ben genede mücadelesini vereceğim diyete başladığımdan beri bir adım ilerleyemedim.spora ağırlık verim bu cuma rekor kırmak istiyorum.kendi rekorumu yani.birazcık mutlu olmaya okadar ihtiyacım varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…