peasus canım enim dusla dasmıyo o yüzden azla yazamadım,
mesaj sayım 39 da kaldı ekek sayasak 100 den azla,
ne kada ceza aldım u aada kalan 250 cezamı yapmışım. yenicezalaa açığım :))
senle ben ceza bağımlısı olduk zaten , kaptan vemese bile kendimiz istiyoruz artık cezamızı...
bende sınav bitmezki zeynep ablaBugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah
Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi
Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :30:
Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.
Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yaparSen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...
VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç
Olmamış canım dün yediklerin
1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor
1 kaşık mantı kastetmiş heralde.
Bende şimdi başlıycam temizliğe , ne var ne yok kalkacak bugün. Allah kolaylık versin.
Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.
Yeğenin için tekrar geçmiş olsun , bebeğim inşallah hemen iyileşir.
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızım biraz daha iyi ama hala çok mızmız, ben nikaha gidicem sonra uğrar hem menümü yazar hem geçmişe bakarım
öpüldünüzzzzz
Sevindim canım , suyun iyileşmesine, mızmızlığı da normaldir, neden olmuş peki midesini falan mı üşütmüş yoksa aldığı bir gıda falan mı dokunmuş, ne dedi doktor?
slm kizlar
sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn
Amaaaaa ben buna çok üzüldüm işte. Yani kaynanaya da üzüldüm tabi ama ben sana çok alışmıştım zor bir hafta olacak benim için. Bari eve gelip gittiğinde iki kelime yazıp kendinden haberdar et bizi. Allah sana da kolaylık versin çok yorucu bir hafta olacak.
cok gecmiş olsun canım yaa sebebi neymiş belli oldumu havalardan olmuştur kesin ya bende dünden beri mide agrısı cekiyorum havalardandır diye düşünüyorum gecmiş olsun canım beniminşallah cabuk iyileşir cimcime
Senin ağzın nasıl oldu kuzum? Miden için de nane limon kaynat mideyi dinlendirir iyi gelir. Geçmiş olsun bebeğim....
diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.
menü güzel ama biraz az olmuş sanki
çok geçmiş olsun canım...[/QUOTE
E ne güzel metobolizma iyi çalışıyor işte, iş boğazı kesmeye kalıyor, biraz da hareket. Diyete ne zaman başlamıştın , burdamı öncesi de var mıydı?
evden ckacaktim,bi bakim cikim dedim,kaynanam hastane yemegi yiyemiyormus,evden yaptim,cocuklari doyurdum,yikadim,simdide onun yemegini hastaneye götürecegim
topraks cnm unutmadan söyleyeyim,persembe günü gogo ve gerbera icin oylama yapilacak,sen acarsin oylamayi,benim yerime oy kullanabilirsin,sen bu haftada dene,ne oy kullanirsan kabulüm,bide paylasim alaninda oy kullandim ben haberin olsun
bide wuwum gelirse durumundan haberdar edersiniz kizlar(neden onu izinli yazdigimizi)
ausuda merak ediyorum,ne oldu acaba ya,sinava girebildimi
bide mesajlarini sayip yazmayanlar yazsin lütfen,49 alti olanlar 500 kalorilik cezalari car,topraks ilgilenir sizinle
ben yokken salmayin sakin,zaten zeynos basinizda,spor hocaniz
iyi aksamlar herkese,firsat buldukca gelmeye calisirim ama firsat olacaginida sanmiyorum:26:
Aklın burda kalmasın kaptan , merak etme...Topraks da herkes de üstüne düşen neyse yapar. Topraks zaten sen varken bile takımla elinden geldiği kadar ilgileniyor, Zeynep abla zaten kime nasıl spor yaptırırım diye bekliyor hazırda, biz de zaten diyeti bozduk mu kendi cezamızı kendimiz istiyoruz. Bu hafta daha da dikkat ederiz inşallah.
Galatasarayı tebrik ediyorummm
Çoook teşekkürler, çok mutluyum, ama dün gece çok sinirlerim bozuldu. Maçtan sonra formaları giydik bayraklarımızı aldık, arabayla sahile gittik kordonda tur atılır burda hangi takım başarı kazanmışsa adettir İzmirde bir Göztepede bir Karşıyakada yıllardır böyledir. Ama dün gece yalıya gittik arabayı parkettik üzerimizde formalar, iki yaşında kızım bile formalı düşün yani, adamlar bizi geri çevirdiler, neymiş efendim Karşıyaka Adana ya yenilmiş , taraftarı çok üzgünmüş, herkese saldırıyorlarmışi bizim de üzerimizde sarı kırmızı renkler var Karşıyakanın ezeli rakibi Göztepenin de renkleri sarı kırmızı buu yüzden nerde sarı ve kırmızı görseler saldırmışlar, çok büyük kavgalar çıkmış. Çocuk kadın dememişler. Ne kadar ayıp , ne kadar büyük terbiyesizlik ... Bu nedir yaaa. Karşıyaka da da İzmir de de kimse kimseye karışmaz burası böyle bir şehir, Gavur İzmir dedikleri burdan gelir. HErşey serbesttir, burda insanlar özgürdür. Dün gece gördüğümüz bu muamele beni çok üzdü. Geri döndük arabamıza binip hevesimiz kursağımızda evimize geldik. Çok üzüldüm. Karşıyakayı artık desteklemiyorum, Oturduğum semtin yıllardır desteklediğim takımından dün geceden beri nefret ediyorum...
oh oh ne güzel bende aşkımla yürüyebilsem keşkesabahları işe giderken yürüyoruz sadece
güzel canım menün ne eksik ne fazla sankim sporu biraz daha arttır
oh oh ne güzel gitmiş 400 gram canım bir günde
canım menün çook dengesiz olmuş bazen insan arada menünün dışına cıkabiliyo mesela ben bugünki yediklerimi nasıl yazıcam kara kara düşünüyorum :18::18:
Çoook dengesiz oldu evet ama bu hafta telafi edilecek.
şampiyon olduk heheyt beeeee
Biz hep şampiyonuz zaten canım... Bi yerde bir kupa olsa da alsak diye bekliyoruz...
mesaj sayısını nasıl sayıyoruz geriye doğru giderekmi,yoksa sayıyı gösteren biyer varmı ???
Anlatıcaktım ama öğrenmişsin, geç kalmışım...
Kızlar uyumadan youtubedan egzersizlere baktım,bu çok hoşuma gitti sabahları metobolizma çalısın diye yarıms aat bunu yapacaım, ikindi de yürüyüş
[video=youtube;vwXzXpmwFG4]https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4[/video]
İYİ GECELEER
Süpermiş, şimdi yaptım, kaydettim adresi, fırsat buldukça yaparım , teşekkürler...
çok güzel görünüyor ama ben zorlanıyorum hareketten çok yürüyüş iyi bana onu seviyorum çünkü
Beni de zorluyor, yarıya kadar yapıyorum 1-2 dakka dinlenip tekrar yapıyoRUM, AMA dEMMAYIN PAYLAŞTIĞINDA , KADINLARDAN BİRİSİ FARKLI HAREKETLER YAPIYORDU DAHA HAFİF ŞEKİLDE, heralde zorlananlar ya da fıtığı falan olanlar için onu takip edebilirsin.
bugünün menüsü
sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım
öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata
ara
1 bardak süt
ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)
spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
Sabah kahvaltının dışında bir sorun yok , onun da açıklamasını yapmışsın zaten, afiyet olsun...
Yok canim gelicez demediler hep bi engel cikip duruyo onumuze ya
Hayırlısı de, engel deme.... Bak canım benim eşimle evlenmem mümkün değildi, o kadar zor günler atlattım ki , inanamazsın, film sanırsın, şu anda çok şükür çok mutluyuz. Ama o vakit tam direncimi kaybedeceğim bir dönemdi ve bir tanıdığım bana dedi ki, " Allah onu sana yazmışsa er de olsa geç de olsa kavuşursunuz, bütün dünya birleşse sizi ayıramaz. Allah yazmamışsa da bütün dünya birleşse sizi kavuşturamaz. Hayırlısı olsun de...
Kaldı ki sizin ne kendi aranızda ne de ailelerle ilgili sorununuz yok, iş güçten dolayı erteleniyorsa da bu çok büyük bir problem değil. Böyle şeyler için üzme kendini, ileride daha büyük streslerle karşılaşıcaksın düğün zamanı alış veriş, iş güç, gereksiz adetler falan, o yüzden dirayetli ol, her şeyi kafana takma hasta olursun .Tamam mı fıstık?