Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy hayalcim gelmiş kız yin ebomba patlatmışsın tam okuaymadım ama inşallah doğrudur valla....

bu arada unutmadan şebom ben tartımı değiştirdim şu yağını felan ayıranlardan aldım
ve 1 kilo fazla tartıyor şeker
yarın paylaşıma bildirirsen sevinirim püsküütüm ona göre düzenleme yapar artıkım

Akrepcim seni 2 sini kıyasla, aynı anda tartıl bize eski sistem bildir istersen. 1 kg. fazlaysa sen 1 kg. eksik söylersin.

Kız hayall geldin fırtına gibi yine. çatlatcan dimi bizi:)

esracım yokluğunu farkettim, hoşgeldin.

akrep cadısı bağane ol birinci ben yarıştamıyım hıh :roflol:
gülüm nolur bak sölediğime pişman etmen lan tutamadım çenemi saklayamıyom bu cadılardan bişi lan işe yarsa valla dicem olmaz şimdi var bi bildiğim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz hayalim hoş gelmişsin canım nerelerdeydin
nasılsın inşallah herşey yolundadır
bende merak ettim bak denediğin şey nedir acep kendini kobay olarak kullanıyon ama iyicene araştırdınmı inşallah bir zararı olmaz sana 4 günde 3.5 kilo hiç mantıklı gelmedi bana
kıs seni bende çok öslemişim Şeniz
son mesajlarda adını görünce baktım kendi kendime gülüyom deli gibi sevindirik oldum delikafadulden
kendine iyi bak canım kocaman öptüm ŞenizŞeniz

canım aplam benim sağol Allah razı olsun bende özledim hem seni görünce valla bende sevindirik oldum he iyiki geldin,
aplam dediğin gibi çok mantıklı değil ama mantığa bakcak halim kalmadıki benim
bu baş ağrısı döneminde şiştim biraz aplam burda kız yaptı o 2 kilo verdi bi ayda sabah ona dedim inanmadı nereden belli ben anlardım diyo
hakkaten belli değil ondan emin değilim ablacım arkadaşlarada ondan sölemiyom
ablam bişeye mesul olmam istemem hem para hem sağlık sorumululuk alamam emin olmadan
ondan sölemiyoru amacım kimseyi ne meraklandırmak neden üzmek beni tanıyanlarınız bunu ben sölemdende anlamıştır zaten ablacım ama tanımayanlar için açıklayım ben senin aracılığınla
valla dedim o kadar mesaj atıp soran varki tutamadın şu çeneni dedim kendime
bi emin olayım sonuca varayım tabiki dicem herkese burdaki fıstıklarla aynı şey uğrunda aylarca çabaladık artık hepimizin durdu pes etti bünye onlarda sebeplensin istemem mi ben ,
ablam valla sana böle içimi dökemyide özlemişim sağol...

Hayal Şu dÜŞÜk Çenenı bıle ÖzlemıŞı he
oku oku bıtmıyor mesajların
asıstanım benım yerım senıııı:))))))))

bende seni funda bende seni
okuyceniz tabe bu sitede takımlarda sayfalar ilerlememiş bile benim yokluğum modalara yaradı
okuyun anacım okuyun :roflol:
parmaklarım hamlamış dermişim :roflol:
asistanın sevsin seni...

canım hayalim çok düşüncelisin herşeyi ayrıntılı düşünüyon hemde biliyorum canım kilodan çok bunaldın buradaki büyük çoğunluk gibi ama yinede sağlığını tehlikeye atacak (Allah korusun ) şeylerden uzak dur
piyasada okadar çok ilaç varki zayıflamaya yardımcı deniliyor açıkçası ben hiçbirine inanmıyorum nedenmi ya bu ilaçların birçoğunu amerika üretiyor eee en kilolu insanlar o ülkede neden zayıflamıyorlar peki kelin ilacı olsa kendi başına sürer
canım yaşınız genç siz gençler benim için çok kıymetlisiniz canınızın yanmasını asla istemem sizde kendi değerinizin farkına varın her duyduğunuz şeyi kullanmayın
artık başlamışsın bir defa ama herhangi bir yan etki görmeye başladığın an hemen kes tamam canım ve bol bol su iç
kendine iyi bak canım ŞenizŞeniz

ablam benim sağol
ablam baktım bu yöntemi deneyen bi kaç insanı canlı olarak gözlemledim regl düzenlerine kadar baktım değişim varmı diye
bendede daha bişey olmadı ablam zaten tetikteyim işte ufacık bişey hissetsem ki inş olmaz bişi sadece zayıflarım,bırakırım ablam
sıkılmak bi yana ablam verdiğim kiloyu biliyon artık kaldı ne yapsam çok uzun zaman alcak bana gitmicek demiyom çünkü isteyen yapar İSTERSEM BEN YAPARIM biliyorum bunun bilincindeyim ablam
benim amacım kalan yerden hareketlendirmek sonra düzgün sağlıkla devam etmek
zaten diyeti şimdi 3+3 yapıyorum öğüna atlamıyorum günde 3 lt su içiyorum yürümeye çalışıyorum Şeniz...

ÖpÜldÜnÜs hepınız
hayalcım canımsın ıyı bak kendıne her zaman uĞra gebertırım ok Özletme

sende öpüldün funda seni bugün bi ben öpcem yok kimseye öpücük :)
tatlım gelerim tabe fırsat buldukça,
herkese hayırlı ve ii akşamlar
alalha menaet olun ii bakın kendinize ben en kısa zamanda gelcem gene
siteye bugün gelmeyip yarın sabah bakan dicek nolmuş takıma sayfalar falan oku oku bitmedi dicekler
funda sen onları liste tut bana söle ben sorarım onlara:)...

hadi canım inşallah ne güzel yeme düzenini oturtmuşsun gidecek inşallah sıkma canını hem senin kilolu göründüğüne inanmıyorum ölçülerin hiç fena deildi -tatlicadiarzu- azıcık sabırla ve çabayla gerisinide halledersin yalnız kendini harap etmeden olsun deilmi ben sana güveniyorum inanıyorum seni tanıdım kadarıyla tutuğunu koparan birisin alkisalkisalkis bunuda başaracaksın Allah başka dert vermesin canım hadi başarılar ve kolaylıklar diliyorum kocaman öptüm kendine iyi bak :a015::a015:

amin ablam sağol sağol canım benim yapcam ablam yapcam sanda resim yğkleycem abla bak böle oldum dicem,
Allaha emanet ol ablam ii bak aplama bida görüşene kadar bana baş baş ablam benim...

Selam kızlar.
Açlığımı bastırsın diye 2 litre su içtim bu saate kadar+1 kaşık kuru üzüm.yatıncaya kadar 2-3 bardak daha su içerim.3 litrete çıkarmaya çalışıcam.

akşam yemeğini bi kaşık kuru üzümlemi geçiştircen
anam ben gideli takımda sopalıklar çoğalmış anacım hele ben dönem bu takıma görün siz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…