- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
tam kapatıyordumki yazın çok hoşuma gitti ne güzel açıklamışsın hepimizi senin boyun kaç bu arada 54 kilo olmak istiyorsun ben diyorum önce bir 75 olsamvalla Zeynep abla senin bu toplantı işini anlamadım bende çok önemli birşey sandımSürekli konuştuğumuz şeyler, güzel birşey yapmaya çalışmışsın, gözüne batanları söyledin ama sen hariç pek kimse şikayetçi gibi değil sen anaç davranarak bizi bir arada tutmaya ve Disiplinli bir şekilde kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyorsun. Bu senin hayatın boyunca uyguladığın tek diyet, o yüzden bizden kat kat azimli, bizden kat kat disiplinlisin, motiven çok yüksek. Çocuklarında büyük, eşinde anlayışlı istediğin gibi uygulayıpistediğin kadar spor yapabiliyorsun ama bizim de senin gibi olmamız imkansız. Bak misal ben bu benim kaçıncı diyetim, bir tek derdim diyet değil ki ona yoğunlaşıp sporumu vs 4/4 lük yapayım.. Yine imkanlar dahilinde, sizlerin eşliğinde yapmaya çalışıyorum birşeyler.. Çoğu arkadaşımızda benim gibidir eminim.. Sana bu durum önemsemediğimizi düşündürse de birazda yorgunluk ve usanmışlık var.. Yoksa pes ettiğimizden istemediğimizden değil.. Elinin altında onca nimet varken ve yanındakiler yerken senin onlara dönüp bakmaman bile bir mucize ve biz bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz
Ayrıca şunuda arkadaşlara belirtmek isterim ki Biz Gonca ablayla burada rahat olma sebebimiz tanıdık faktörü vardır ama ondan daha çok biz yaklaşık 5 yıldır forum hayatındayız, tanımadığımız çok insanla tanışıp abla, kardeş gibi olduk. Artık kiminle yazışsak az çok niyetini, söylemek istediğini karakterini anlayabiliyoruz, tamam Zeynep ablanın vesilesiyle geldik fakat burayı sürekli hale getiren sizlersiniz.. Bize yabancı ortamda olduğumuzu hissettirmediniz
son olarak Zayıflamanın bahanesi olamaz, Spor yapamıyorum diyorum ama kaçamakta yapmayacağım, dengeleyeceğim, yapamadıklarımı yaptıklarımla telafi edeceğim ve tekrar diyorum SİZİNLE BİRLİKTE HEDEF 54!
selaaaaaaaammmmm
ben geldim oğlumu okula kızımı uykuya, teyzemin evi toparladım şimdi benimkinde sıra su hanım uyanmadan evi toparlıyım sporumu yapayım geri teyzeme gidicem, hasta ya çok yanlız bırakmak istemiyorum fakaaaaaaaaaaattttt
işimi istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ev hanımlığı hiç bana göre değil çok sıkıldım çoooookkkkkkkkkk
kolay gelsin şekerparemmmmmmm
benim deeeeeeeeee
tamamdır canım o zaman seni çok iyi tanımadığımızdan sözlerini sert bir sitem olarak algıladık ama öyle de olsa fikirlerimizi konuşacağız ki güzel sonuçlar elde edelim
eline sağlık canım
afferin kız sana
canım ne kadar uzak kalmışım gündeme etrafta bayrakları görünce hayırdır maç mı kazandı bu galatasaray dedim dün akşam öğrendim :26: dünyayla bağlantım kesilmiş di mi ayıplamayın beni ama ben evde olunca biraz öyle oluyorum bi de hastalıklar falan, tebrikler arkadaşım, aslında şimdi hatırladım bir ara kutlama için yazdıklarını okumuştuuuum,
ayrıca pokemonla beni karıştırmışsın, hastane olayı ona aitti
canım geçmiş olsun ben de duydum ama hiç bilgim yok ayrıntılı
Selamlar canım takım arkadaşlarım , dün yazdım mı hatırlamıyorum ama doktor kontrolüm ertelendi.Doktorum rahatsızlanmış , randevular sarktı dolayısıyla.
Beklemedeyim şuan.
Ağrılarım yok denecek kadar az , yalnız ilaçların yoğun etkisi var , Midem bulanıyor sürekli , o bulandıkça ben ilaçları çıkarmamak için ağzıma bir lokma atıyorum
Derimde döküntüler başladı o da ilaçlardan , migrenimide tetikledi.Offfff offfffff , bir geçseydi şu günler.
Gogo canım sen Kocaelinde çalışıyordun hastanede .Sana sorayım belki bilirsin , safra kesesi ameliyatımı umuttepede olacağım , ama doktorumun rahatsızlığı uzun sürerse Konak hastanesine kayabilirm .Var mı bir bilgin bu hastanelerden hangisini tercih etmeliyim?
Üniversite hastanesinde Sadettin hocanın ekibine çok güveniyorum ama ...
BabymimmmmSiz böyle şeyler yazdıkça da benim burada gözlerim doluyor . Dualarınızı hissediyorum hepinizin ve biran önce iyileşip başınızı şişirmek istiyorum
wuwumdan da haber yok sanırım bu ara :26:
Gerbera canım sanırım hayal meyal okudum , sende ercp olmuşsun , bende geçen yıl oldum yine ölüyordum ağrıdan . Keşke o zaman hemen aldırsaydım saframı.
Demmay benimde fena geçmedi sınavlarım , bazıları çok iyi geçti hatta ama 2 tanesi süpriz .
Başka unuttuğum varsa affola güzeller , yusuf uyuyacak şimdi bende yatacağım , öpüyorum hepinizi.
Şekerparem iyi sayılırım , halsizim sadece.
Senin kuzucuk nasıl oldu ?
afiyet olsun cnm,cok güzel
sporunda süper
nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)
merhaba,ben bi ayak üstü ugrayayim dedim,sabah hastaneye gittimkaynanami dus yaptirdim,cani sikilmasin diye sohbet ettik(beni igneleyip duruyor o halde bile)ben sesimi etmedim yine,gülüp gectim,artik cevap vermekten ben biktim,o laf sokmaktan bikmadi,ben güldükce dahada sinir oluyor,dayanamadim artik yanliz biraktim geldim,etrafi toplayayim,sonrada aksam yemegi yapicam,esim gelirse ona verip gönderirim,offf cok yorgunum,hastanelerden nefret ediyorum,basima geldi,ben hastalanmiyorum,doktora gitmemek icin
gecmise kisaca göz attim
topraks cnm,cocuklarin iyilesmesine sevindim,darisi benim büyük cocuguma
aus cnm benim cocuklar nasilda etkileniyor annesine bisey olacak saniyor,en kisa zamanda yusufla puzzle yapmaya baslarsiniz umarim
bahar cnm,gemisolsun,doktora git cnm,sackirani duydumda tedavisi hakkinda bilgim yok
zeynos misafirlerlemi bogusuyonn
cimcime konuyu uzatmamak adina yazdiklarina cevap yazmiyorum,bundan sonra iki taraflida daha dikkatli olalim
pokemon araba maceran cok hosuma giti,ayrica aksam ki mesajinda güzeldi,icinde kayinvalidecigim olan,bide yag eritmissin ya bayildim,daha az yagli bir takimiz artik:13:
senin ara olmayan listenide gördüm bu arada,olmamis
bayb cnm,rüöportaj yapalim evet,yeni üyeler geldi,pokemon mesaji okuduktan sonra müsait bir aninda liste hazirlasin,yeni üyelerde bizleri tanimak adina kendi siralari oldugu gün,bizlere sorular sorabilirler
kizlar lütfen paylasim alaninda oy kullanmayan varsa kullansin,paylasim alanina girdiginizde üstte oylama var zaten,orda hangisini istiyorsaniz tiklayin
ben bakim unuttuklarim varmi,sonra kalkim,görev beklemez
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru bu
yakinda akil hastanesine girmesem iyidir
insallah dicemde,kadin takti bana,doktoru gördüm sabah ne zaman cikaca diye sordum,hafta sonuna dogru yeniden kan alicaz dedi,sonra cikar
arkadan hemen atliyor doktora,benim dizlerim tutmuyor,bizim ev merdivenli asansörlü olan evler daha iyi demi benim icin,basim döner düserim,doktorda güldü yok dedi,zaten evde dinlenicen,merdiven inip cikmana gerek yok
bu arada kapagi bana atmaya calisiyor,bizim ev asansörlüymüs,daha iyimis,yarabbim ne alaka ben daha anlamadim,yok gelmede diyemiyor insan,dedim sen iyiles bi care buluruz,ne edcem ben bi gelirse hic giremem ben buraya
dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase yok tarhana çorbası (komşu yapıp getirmiş içmem diyemedim ayıp)
akşam
4 kaşık peynirli erişte
ara
elma
ara
1 bardak süt
birazda zytin ekmek yedim diyetim bozuldudengemi bozuyorlar böyle sinir olyorum
Kızla alıntılarımın hepsi uçtu gitti oysaki 7 sayfa geriden alıntılaryapmıştım.
Pegasuscanım allah sabur versin hakikayten zor durumdasın
zeynep abla çok tırstım akşamki toplantıdan
topraks canım o paaeslei şokellalaı yersen geçen haftaerdiğin kilolaı hooooooooop diyeei alısın
dılek canım eni askalaıyla kaısıısan eni ozlemen nomal
Dusla dasmıyo yıne yes
Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcakİnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:
Bende hiç öyle birşey olmuyor bişey diyemiycem bu konuda canım...güzel olmus begendim
menün güzel olmus
öğlenki simit fazla olmus onun dısında sorun yok dögme pilavı bende çok severim izmirde yok adanadan getirtiyoruz
o zaman hellim deme peynir de o da peynirin bi çesidi zatenmenü güzel olmus
güzel olmus
ya ben toplu alıntı yapmaya çalışıyorum mesela 3 sayfadan 5 alıntı yaptıysam 2 sini burda göstermiyo hiç alıntılamamış gibi neden öyle oluyo
Oturum var dediler geldim
Canım o da beni çok terletiyor :26:3 mil yaptım 2 gün kan ter içinde kaldım..
toprakcıgım canım sana ceza olarak cumaya kadar gün içerisinde fırsat bulduğun an
bunu yapıcaksın
Fit for Duty - Aerobics - YouTube
menün cok güzel çok beğendim kuzum istediğin zaman sporda yapıyorsun belim cok rahatsızsa mekik çekme canım benim eve giderken yada işe giderken 20 dakika yürü
bu kadar koşturmanın içinde güzel canım benim
çiğdemim spor yok ama temizlik yaptın diye bu sefer 50 mekik cezası veriyorum
güzel canım daha dengeli cezalarını bitir
bende seni öptümmmmmmmmmmmmmm :)
harikaaaaa mükemmel bebeğim :)
2 acı badem için sende cumaya kadar
bunu yapıcaksın
mesajların için 100 mekik
su böreği için 200 kalori
cezan kesildi gülüm kolay neyse evdeyim yaparımlsin
kendimede ceza vericem buğum hemde en ağırından
misafire profotirol yaptım elime bulasan kremasını yaladımyalamamlıydım
birde bir tane lahana sarması yedim
gelelim cezama
500 kalori
500 mekik ve
cumaya kadar
bundan yapıcam
Hoşbuldum canım , bende sizi çok özledim
Ya sen şu tuşları hiç yaptırmasan , çok tatlı oluyor böyle yazdıkların
eftelya nerde,bu gün göremedim kendisini
bayb cnm benim,yazlik kisliklariniz ne cokmus,ayir ayir bitiremedin heralde
benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))
Ay hiç güleceğim yoktuBu tür yazışmalarda hep benimki başkaları söylemiş gibi yazılıyor ya da kimyazmış hatırlamıyorum diye yazılıyor, kaptan aştın kendini bu sefeeer
Holeeeeeeey , oturum en çok bu kısmını sevdim ben
Eveeeet , sırada ne var ?
Takımdan şikayetlerimizi soracaktın sanırım , benim çooooooooooook var , yaz yaz bitmez . Nasıl başedeceksin bu şikayetlerle , yok yani çözüm bulacaksan yazayım yoksa boşa yorulacağım
Mesela ;
Zeynepcanan fazla tatlı , biraz kötü olsun ?
Kaptan , kayınvalidesini sevmiyor , sevsin . Yazık kadına asansörlü ev lazım
Topraks diye biri var , sevgi pıtırcığı gibi mesela , onu takımdan atın
Hele hele bir baby var , derhal diskalifiye olsun çünkü galatasaraylı
Demmay çok çalışıyor , psikolojimi bozuyor
Bahar hep geçmişi okuyor , nasılsın desem cevabı ertesi gün alıyorum
Pokemonun duşları dasmıyoooo zaten , türkçeyi katlediyor.
Ooooooo şikayet çok bende zeynebim , nasıl halledeceğiz
bilmiyomkicanım ya geriden geliyom ben
cimcimenin haberi yok bence baska birinin olsun yarın kızlar :44:
iyi aksamlar
sorma cnm ya,bana gicigi,digerlerine öyle degil,sebebini anlatirim bi ara
ne bilim cnm benim,ha bire senin biyerlerinde biseyler oluyor,aklimda sen kalmissin
cnm benim ben bu mesajdan bisey anlamadim
sen spor yapamamana caremi aramak istedin,takimdan ayrilmak icin bahanemi
fikir almak istiyorsan,sabah serinliginde yapabilirsin sporu,bence yürüyüs sart degil,evde kendince spor yapabilirsin,kurallardada berilttim zaten,bu zorunlu degil,saglik icin yapilmali
cnm ben seviyorum da,o sevmiyor,ne yapayim,esime kardesinin kizini istemis,nisanlanmislar,esimde nisani atmis,1 yil icerisindede benimle nisanlandi,kadin bahaneyi benden bulyor hala,10 yil gecti,kini gecmedi
insallah bluruz cnm
bu akşam en çok bahara ve ona yapılan yorumlara güldüm
Allahım bu anı daha önce yaşamış gibiyim bu kız bana kızmasın şimdik :)))
çok tatlısın minik kız :)))))
yetiştim zeynoşum :) ama cok uykum geldiii
senin öğlende yediğin simiti gördüm bekle cezası gelcek aşkım onun :)
send e göbek vardı dimi sana 750 mekik cezası cumaya kadar yapınız bahar hanım birde ne konuşmuştuk evden götürücektin çglen yemeğini
BAHAR BİR DAHA SİMİT YEMEEEEEE
canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
zeynep abla 750 mekik fazla degilmi yahunasıl cekcem ben onu günde 100 tane anca cekıyodum
Fakire degil kizlar tamire yemin ederim çıldırmak üzereyim' yazacgim seyi yazamıyorum sirf bu yuzden cezaya kaldim cogu konuya cevap yazmaktan vazgeçtm
canım benim sende düşüncende haklı olabilirsin çiğdemde goncada benim takip ettiğim kadarıyal menülerine yorum yapıldığı zaman bahaneler üreterk cevap vermiyorlar yanlış anlaşılmasın kimse kimsenin avukatı değil kendi cevaplarınıda verirler benim bildiğim kadarıyla cimcimesude daha takıma alınmadı
ben avukatlık yapmadım canım sen yazdın ben fikrimi söyledim, neden böyle bir cevap yazdığını anlamadım.
çiğdem ile gonca yanlış anlamasın takıma çabuk uyum sağladılar demek istedim, çünkü birini tanıyınca bir ortamda daha rahat olur insan başka bir kastım yoktu.
umarımki sahab arkadaşım bu konuyu okuyunca bana tavır almaz ve aramızda soğukluk olmaz takım içinde gerginlik olmasını istemiyorum eger öyle bir sey olursa ben giderim kaptanım tek takımız düzeni bozulmasın
yok cnm,almaz bence,sonucta sende kendi düsünceni yazdin
ayrica bu gitme agziniza sakiz olmus,ne bu cnm,oyunmu oynuyoruz,ciddi ciddi zayiflamaya calisiyoruz demi,ne demek gitmek,takimimdan 1 üye bile giderrse bütün takkima ceza veririm ona göre
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Bende cimcime konusunda zeynep ablaya kismen katılıyorum. Konu kapansin diye cevap yazmamistim Ama sanirim takima adapte olsmadi . Bence zamana ihtiyaci var. Zamanla bizi anlayacağını dusunuyorum. Bizim onda hissettiğimiz eksiklikleri oda bizde bulduğuna gore dogru iletişim kuramadik sanirim. Bende takima ilk geldigimde cok az kisi vardi. Ben dorduncu kisiydim. Konuşacak konu bile yoktu cok resmi bir ortam hissediyordum. Ancak kendiliğinden bu durum geçti gitti.buradaki herkesi ayri ayri seviyorum. Birbirimizi tanıdıkça ısındıkkaynastik cimcime de bence zamanla kaynasacaktir. Kendisinin bizden beklediği katilimi bizde ondan bekliyoruz
herüfü yatırıyımda geliyorum kalabaligiz kızlar bu gece birde ausencia olsaydı :)
penim koca işley ğüçley izliyo
valla Zeynep abla senin bu toplantı işini anlamadım bende çok önemli birşey sandımSürekli konuştuğumuz şeyler, güzel birşey yapmaya çalışmışsın, gözüne batanları söyledin ama sen hariç pek kimse şikayetçi gibi değil sen anaç davranarak bizi bir arada tutmaya ve Disiplinli bir şekilde kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyorsun. Bu senin hayatın boyunca uyguladığın tek diyet, o yüzden bizden kat kat azimli, bizden kat kat disiplinlisin, motiven çok yüksek. Çocuklarında büyük, eşinde anlayışlı istediğin gibi uygulayıpistediğin kadar spor yapabiliyorsun ama bizim de senin gibi olmamız imkansız. Bak misal ben bu benim kaçıncı diyetim, bir tek derdim diyet değil ki ona yoğunlaşıp sporumu vs 4/4 lük yapayım.. Yine imkanlar dahilinde, sizlerin eşliğinde yapmaya çalışıyorum birşeyler.. Çoğu arkadaşımızda benim gibidir eminim.. Sana bu durum önemsemediğimizi düşündürse de birazda yorgunluk ve usanmışlık var.. Yoksa pes ettiğimizden istemediğimizden değil.. Elinin altında onca nimet varken ve yanındakiler yerken senin onlara dönüp bakmaman bile bir mucize ve biz bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz
Ayrıca şunuda arkadaşlara belirtmek isterim ki Biz Gonca ablayla burada rahat olma sebebimiz tanıdık faktörü vardır ama ondan daha çok biz yaklaşık 5 yıldır forum hayatındayız, tanımadığımız çok insanla tanışıp abla, kardeş gibi olduk. Artık kiminle yazışsak az çok niyetini, söylemek istediğini karakterini anlayabiliyoruz, tamam Zeynep ablanın vesilesiyle geldik fakat burayı sürekli hale getiren sizlersiniz.. Bize yabancı ortamda olduğumuzu hissettirmediniz
son olarak Zayıflamanın bahanesi olamaz, Spor yapamıyorum diyorum ama kaçamakta yapmayacağım, dengeleyeceğim, yapamadıklarımı yaptıklarımla telafi edeceğim ve tekrar diyorum SİZİNLE BİRLİKTE HEDEF 54!
:) :) :) anam yok yemiyom artik simityazıdada arada yiyebilirsiniz diyorya bizim bahar hergün yiyor onun cezası zaten :)
Bu fikirde guzelmisBence buradaki yarışın disinda ilave birşeyler yapalim mesela ayin her haftasinda gorevli kişiler olsun bunlar o hafta sporu abartsin ve asla kaçamak yapmasin' diyeceksiz zaten bunu her zaman yapmanız lazim. Haklisiniz ama gecici sürelerde daha basarili olunur her zaman olunca matyatma riski artiyor. En azindan ben maalesefo kadar ifadeli degilim en azindan haftada ortalamanın üstüne çıkarız. Grubun ortalamasi hep belli seviyelerde olur. Diğerleri ister normal tempoda ister agir tempoda gider
Oooy canim ya benim simit sani patlamis kusura bakma canim yaaapeki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
yok cnm,almaz bence,sonucta sende kendi düsünceni yazdin
ayrica bu gitme agziniza sakiz olmus,ne bu cnm,oyunmu oynuyoruz,ciddi ciddi zayiflamaya calisiyoruz demi,ne demek gitmek,takimimdan 1 üye bile giderrse bütün takkima ceza veririm ona göre
Guzel fikir :)Bence buradaki yarışın disinda ilave birşeyler yapalim mesela ayin her haftasinda gorevli kişiler olsun bunlar o hafta sporu abartsin ve asla kaçamak yapmasin' diyeceksiz zaten bunu her zaman yapmanız lazim. Haklisiniz ama gecici sürelerde daha basarili olunur her zaman olunca matyatma riski artiyor. En azindan ben maalesefo kadar ifadeli degilim en azindan haftada ortalamanın üstüne çıkarız. Grubun ortalamasi hep belli seviyelerde olur. Diğerleri ister normal tempoda ister agir tempoda gider
Ask olsun olurmu oyle sey ha sen ha ben 750 mekikde cekebilirsin :):):):)peki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
bebişim beğendim menünüGünaydın diyim artık sabah oldu. Su içmeye kalkmasaydım keşke nerden kalktım ?
Bugün 8 de çıkıcam evde anneme kahvaltıya gidicem oradan da kıyafet pazarına. Burada sebze ve kıyafetler ayrı ayrı günler kuruluyor. Öğleni bulur gelmem, öğleden sonra da Elif Durunun küçük büyük kıyafetleri ayrılacak.
Salı sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim yağsız beyaz peynir
domates, salatalık, taze biber
Azcık nar ekşili roka maydanoz
Ara
4 çilekten yapılmış çilekli yoğurt
Öğle
4 kaşık tarhana (Dünden kalan )
iki dilim tam buğday arası tavuklu sandviç
Ara
5 badem
1 kivi
Akşam normalde mantarlı tavuk sote olması gerekkiyordu
Ama apar topar hazırlıksız annemlerle gidince yemeği de onlarda yedim
tavuklu alinazik 3-4 kaşık
1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem
Spor
100 mekik
15 dk trambolin
bunları sabahtan yaptım öğleden sonra spor yapamadım.
Su 3 lt yi geçtim.
toprakcıgım menün güzelgünaydın şekerparem:)
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım(
dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım muz
yarım bardak süt
öğlen
1 kase yayla çorbası
ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi
ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay
akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt
su 1.75
spor
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş
30 dk trambolin
ikisi de hemen hemen aynı kalori o yüzden birini cezamdan düşüyorum (-300)
menün fena değil 750 mekik cek yeter sana başka ceza yok :)Gunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum
ben etsiz yapıyorum tavuk oldugu zaman tavuk koyarım o da her zaman değil nohut da bazen koyuyorum genelde koymuyorum ama çok severim kalorisi de pilav makarna kadar yüksek değil cnm
Tebrik ederim zeynep abla bende besli haneleri gorurmuyum acepkovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Senin parmaklar tontismi zeynosum :)kaptanım bir parmak değildi nerdeyse4 5 parmaktı :18: :18:
valla Zeynep abla senin bu toplantı işini anlamadım bende çok önemli birşey sandımSürekli konuştuğumuz şeyler, güzel birşey yapmaya çalışmışsın, gözüne batanları söyledin ama sen hariç pek kimse şikayetçi gibi değil sen anaç davranarak bizi bir arada tutmaya ve Disiplinli bir şekilde kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyorsun. Bu senin hayatın boyunca uyguladığın tek diyet, o yüzden bizden kat kat azimli, bizden kat kat disiplinlisin, motiven çok yüksek. Çocuklarında büyük, eşinde anlayışlı istediğin gibi uygulayıpistediğin kadar spor yapabiliyorsun ama bizim de senin gibi olmamız imkansız. Bak misal ben bu benim kaçıncı diyetim, bir tek derdim diyet değil ki ona yoğunlaşıp sporumu vs 4/4 lük yapayım.. Yine imkanlar dahilinde, sizlerin eşliğinde yapmaya çalışıyorum birşeyler.. Çoğu arkadaşımızda benim gibidir eminim.. Sana bu durum önemsemediğimizi düşündürse de birazda yorgunluk ve usanmışlık var.. Yoksa pes ettiğimizden istemediğimizden değil.. Elinin altında onca nimet varken ve yanındakiler yerken senin onlara dönüp bakmaman bile bir mucize ve biz bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz
Yok yoj zor degil zeynep abla gunde ikiyuz tabe yapsam biter ben senin sayende spor yapiyorum :)ben bana göre diyorum zor değil cigdem yapmak
Hayırlı geceler kızlar yaz ayı malum çok fazla zaman bulup size yazamıyorum geliyorum 3-5 paylaşım yapıp çıkıyorum hemen.
Şu kilo verme işine bende adapte olmak istiyorum artık 10 kilo fazlam var
menün güzel..günaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt
ara 10 fındık
öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe
akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı
1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma
su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu
hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl
Gunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum
hem az olmuş hem dengesiz.hiç sporda yok suyuda yazmamışsın.dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase yok tarhana çorbası (komşu yapıp getirmiş içmem diyemedim ayıp)
akşam
4 kaşık peynirli erişte
ara
elma
ara
1 bardak süt
birazda zytin ekmek yedim diyetim bozuldudengemi bozuyorlar böyle sinir olyorum
seni anlıyorum canım burasıda yazın sıcak oluyo.benimde güneşe alerjim var çok zor durumda kalıyorum ..Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcakİnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:
benimki uygun anladım.tuşlar sayesinde bebek konuşması gibi olmuş.bilgi sayarda sanal klavye yokmu ?kılzar röportaj tarihklerini sööölüyorum
yarın yani 08.05 çarşamba; cimcimesude
09.05 peşeme; gerbera
13.05 pazaesi;gogo
14.05 salı; demmay
15.05 çaşama;apunzel
kızla yapunzeli yeniden yazdım çünkü onunki werimli olmamışdı
anked nasıl oluyo deyseniz açıklaım,,
iz size soyulay soyuyoyuz sizde ceaplıyosunuz alındı yapaak
dusla dasmıyo yine inan yazmak çok zo, umaım anlamışsınızdı
kendimede ceza vericem buğum hemde en ağırından
misafire profotirol yaptım elime bulasan kremasını yaladımyalamamlıydım
birde bir tane lahana sarması yedim
gelelim cezama
500 kalori
500 mekik ve
cumaya kadar
bundan yapıcam
güzel canım daha dengeli cezalarını bitir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?