Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tam kapatıyordumki yazın çok hoşuma gitti ne güzel açıklamışsın hepimizi senin boyun kaç bu arada 54 kilo olmak istiyorsun ben diyorum önce bir 75 olsam sonra belki biraz daha çabalayıp 70 olsam :26:ah ah hayal işte hep yarım bırakıyorum yada bir süre hiiiç kilo veremiyorum ama bu sefer hep siz geliyorsunuz aklıma elime aldığımıda yerine koyuyorum vicdan yapmaya başladım biraz takıma karşı sorumlusun sonuçta seninde dereceye kilon yazılıyor ve hırs yaptım zayıflayıp bütün dolabımı değiştirmek istiyorum sonra nasipse en kısa zamanda isteğim 2 dileğimin gerçekleşmesi daha kolay olabilir belki:44::44:

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:
El insaf öğlenden bu yana 25 sayfa yapılır mı , dil otu mu yediniz ?

Akşam üstü bizim yazlık kışlık olayı bitti derken balkon profillerini yükseltmek için ustalar geldi, 1 saatten biraz fazla onların işi sürdü annemle babam geldi balkona bakmaya, Teyzemin torunu olmuş, gelin burada İzmirde doğum yapmış normalde burda yaşamıyorlar, bizimkiler de ona giddiyorlarmış bebek görmeye, hadi dediler ana da apar topar çıktım ben de evden. Evin yolunu bulduğumda saat 11 olmuştu, Elif Duruyu yıkadım , onu uyuturken de uyumuşum. Şimdi su içmeye kalktım, hemen buraya geldim , aklım burdaydı ama gelemedim , bakayım neler kaynatmışsınız?

Al benden de o kadar.... Dün dip bucak temizlik, bugün yazlık kışlık olayı beni fena yordu. Bi de dün regl başladı. Offf of.
Yarın sabahtan Bostanlı pazarına gidicem burada çok meşhurdur sosyete pazarı derler. Öğleden sonra da Elif Durunun kçülenleri kalkacak da nereye kaldırıcam onu bilmiyorum. Yok ki yakınlarda evi müsait olan bir Teyzem....

Ayy özlemişim şekerparem demeni, sevindirik oldum.
Listemi beğendin mi ? Bu hafta evdeyim diye, çoook sevdiğim ve diyet konusunda çok bilgili bir arkadaşım ( ?) liste yapmam konusunda bana yardım etti. Ben de elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum. Motivasyonum çok düşmüştü şmdi tekrar canlandım.

Şekerparem iyi sayılırım , halsizim sadece.

Senin kuzucuk nasıl oldu ?

Bi kere o benim şekerparem...
Ha bu arada senin şekerpare zayıflamaktan vazgeçti heralde, takıma uğramadı bi daha, ismi aklıma gelmedi, hani öğrenciydi,sabaha kadar ders çalışıyordu, uff sinir oluyorum kendime böyle isim hatırlayamadığımda. Aman işte sen ona şekerparem demiştin de ben kıskanınca da o benim kardeşim sayılır, sen pampamsın demiştin ya !!! onu diyorum, uğramadı bir daha... AYYYh ne uzun , karışık, gereksiz bir cümle oldu, ama silmiycem

afiyet olsun cnm,cok güzel
sporunda süper

Mersiiiii, aynen listemde yazdığı gibi, 100 mekik çekecektim unutmuşum :-( tek eksiğim o....

nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)

Hayırlı gelin, Allah her kaynanaya senin gibi hayırlı gelin nasip etsin...
3 çocuk anası olmuşsun, daha neyine laf sokuyo, neyini beğenmiyo ki? Diğer gelinlerine de aynı şeyleri yapıyor mu ? Huyumu böyle bu kadının ? Amaaan benim ki çoook uzakta, yılda bir kez görüşüyoruz, ayda bir falan da telefonla görüşüyoruz. Ben onu anlata anlata bitiremiyorum o da beni övüyormuş herkese. Millet de diyor ki, görüşmezsen,z tabi çok seversiniz birbirinizi, bi görüşünde görelim o zaman??? Allah sabır versin sana, yaşlılar hep böyle zor, ama biz de yaşlanıcaz nasipse, bakalım bizi neler bekliyor, şaka bir yana, kocasıyla mutlu olsa bile kayınvalidesinin suratına bakmayanlar var. Allah razı olsun sen sevdiği yemeklere kadar yapıp gönderiyorsun, duşunu bile aldırmışsın, seviyodur o da seni, bi de küçük yaşta evlenmişsin ya kızı gibi görüyordur seni...

Ben oyumu kullandım ilk gün.

Eyvaaaah, işte o kötü . HAstalık sonrası ( Aus dan öğrenmiştim çok istedim yazmayı ama nekahet dönemi miydi neydi, hastalık sonrası iyileşme dönemi anlamına gelen kelimeyi yeni öğrendim ama unuttum işte ) neyse hastalık sonrası dönemde daha da mızmız olurlar. Benim babaannem kalp ameliyatı sonrası bizde kalmıştı oradan biliyorum Aman Allahım neydi o günler. Umarım kendi evine gider. Kızı yok mu?

Klasik kahvaltı umarım diyet öncesi klasiklerden değildir, şaka şaka tabi ki biliyorum öyle olmadığını çok güldüm ama, yazmaya üşenmişsin yaa... Tarhana çorbasını içmeden sakınca yok niye açıklama yaptın ki, çorba yanında ekmeği bilerek mi yemedin ? Sabah ve akşam aralarında sütün ve elmanın yanına 1 er tane daha birşey olabilirdi, akşam da az olmuş. Genel olarak çok az yemişsin bence...

He ya öyleymiş, karıştırmışım, zaten anlamalıydım o kadar komikliği senin yapacağını, neyse tekrar söyliyim çok güldürdün beni...

Sıkma canını, çalışırken ben de dışarıda yürüyüş yapamıyorum, spora gitmeye de vaktim yok, akşam 8 de geliyorum eve . Yürüyüş yapmak istediğim zaman Leslie Walk yapıyorum. Google a yaz bak, dene, bildiğin yürüyüş yappıyorsun , hatta ben bunu sauna eşofmanlarımı giyerek yapıyorum sorma nasıl terliyorum. Total bodyworkout 1 den 6 ya kadar serisi de çok güzel, evde de spor yapabilirsin yani, dışarı çıkamıyorum diye kendini bırakma, hedefin yakın olabilir ama sonuçta daha hedefine ulaşmadın, salma kendini lütfen. Eğer şartlar değiştiyse, havalar ısındıysa sen de kendine yeni şartlar yarat. Gece spor yapabilirsin evde, ya da sabah serinlik de çıkıp yürüyebilirsin... (Ayyyy birden içime Zeynep Abla girdi sanki , ayyy kendime inanamıyorum. iki gün spor yaptım ya havama bak sen ???)

Bende hiç öyle birşey olmuyor bişey diyemiycem bu konuda canım...

Oturum var dediler geldim

Şaşardım zaten sen gelmesen...

Canım o da beni çok terletiyor :26:3 mil yaptım 2 gün kan ter içinde kaldım..

Bende Leslie yi önermiştim ama Pokemon benden önce önermiş zaten ben geç kalmışım.

Vay vicdansııız, valla çok güzeldi acıbademler, onlar için herşeyi yaparım. Ama küçücüktü, senin ceza biraz daha büyük olmuş da neyse evdeyim yaparım heralde. Ama izinli olmasaydım zor yapardım...

E yok artık, parmak yalamaya bu ceza verilir mi ? Bize acımıyorsan kendine acı..

Hoşbuldum canım , bende sizi çok özledim

Ya sen şu tuşları hiç yaptırmasan , çok tatlı oluyor böyle yazdıkların

Aynı fikirdeyim...

eftelya nerde,bu gün göremedim kendisini

bayb cnm benim,yazlik kisliklariniz ne cokmus,ayir ayir bitiremedin heralde

Ya kaptan sorma, iş yerinde daha çok giriyordum. Yılda bir hafta evdeyim ya, temizlik, yazlık kışlık, annem heryere beni de sürüklemeye çalışıyor o bir yandan, eve 4 ay oldu taşınalı yapılması gereken ufak tefek şeyler kalmıştı ustalar gelir gider bir yandan fırsat bulamıyorum kusura bakmayın.

bu hafta çekerim sorun değil de ben iş yerinde zaten saklı gizli giriyorum internete , resim yükleme olayını iş yerinden yapamam açıkçası. Bi de zaten bizim takımda alan aldım diyor, veren verdim diyor. Diğer takımlar naapmış ne önemi var ? Eğer ki senin dediğin gibi bir yanlış yapıyorlarsa gerçek hedeflerine ulaşamadan ama sanalda kendilerini hedefe ulaştı gösterdikleri için mezun olacaklar, eee işin espirisi nerde kaldı, kendileri kaybederler yani.

zeynp ala zaen o kilolay hoooop diye ğeyi ğeliyo:)))

Resmen kalori yakıyorum yazzdıklarını okumak için, sen kendi yazdıklarını okuyabiliyor musun ? Ama çooook gülüyorum okurken, sen hep böyle kal yaptırma hatta tuşları.

Ay hiç güleceğim yoktu Bu tür yazışmalarda hep benimki başkaları söylemiş gibi yazılıyor ya da kimyazmış hatırlamıyorum diye yazılıyor, kaptan aştın kendini bu sefeeer

Ayy canım ya, kim yazmıştı hatırlamıyorumu yazan bendim sanırım, demek o hatırlayamadığımda sendin. Kusura bakma tatlım yaa, çok uzun alıntı yapmıştım yazdıklarım uçunca herşey gitti bende kim neyi yazmıştı karıştırdım.

Bi kere hala beni tebrik etmedin, İstanbul Belediyeye ben mi dedim Fenere fark atın diye, zaten farkı yeseniz de yemeseniz de biz şampiyon olacaktık bunu topa gol diyen 3 yaşında veletler bile bilirdi yani. Onu bunu bilmem tebrik bekliyorum ama açıkça neyi tebrik ettiğini de yazarsan çok sevinirim...

Bu mesajını çok sevdim hele Pokemon bölümünde resmen kahkaha attım...Bahara da....

bilmiyomki canım ya geriden geliyom ben

Ha haaay, çok güldüm ya Bahar sen çok yaşa. Kendilerini parçaladılar teminden beri, Bahar geçmişi bırak da aramıza gel diye.

cimcimenin haberi yok bence baska birinin olsun yarın kızlar :44:

Sabah açınca görür, görmez mi ? En son sayfaya yazalım soruları, ne olduğunu anlamadan cevaplamaya mı başlar yoksa ne düşünür acaba??? Düşünsene sayfayı açıyorsun karşında 10 tane soru, Adın ne nerelisin kaç yaşındasın,(kaptan sorar kesin, kaynanan size gelse , evde bişeylerin yerini değiştirse tapkin ne olurdu? Ben nasıl anlamadım kaynana problemi olduğunu, ilkinden sonuna kadar tüm röportajlarda sordu bu soruyu. Eeee insanın zikri neyse fikri de oymuş )

haa şu mesele, aklıma da gelmedi değil...Yazııııık , kadının ne hayalleri varmış, siz de uzaktan akraba değil miydiniz, akrabalğın onunla ilgisi yok heralde. Ayyy bana bak meraklı tazeler gibi nasıl da soruyorum, bu son soru, kardeşinin kızıyla görüşüyor musunuz?

bu akşam en çok bahara ve ona yapılan yorumlara güldüm
Allahım bu anı daha önce yaşamış gibiyim bu kız bana kızmasın şimdik :)))
çok tatlısın minik kız :)))))

aynen ben de bi de peokemona

yetiştim zeynoşum :) ama cok uykum geldiii

kız senin yetiştim dediğin yerin üüstüne onlar 10 sayfa daha yapmışlar.

Neee 750 mekik mi ?

canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:

Susamlı diye herhalde, ama iş yerinde çk mecbur kaldığımda ben de yarım yiyorum sonuçta fast food yemekten yada yağ içinde yüzen patlıcan oturtmadan daha sağlıklıdır di mi?

zeynep abla 750 mekik fazla degilmi yahu nasıl cekcem ben onu günde 100 tane anca cekıyodum

İzin al iş yerinden birkaç gün, bizim bir Zeynep ablamız var, bu hafta takımın sporundan sorumlu, bana ceza verdi 750 mekik onları yapmam lazım bana iki gün ceza verir misiniz, yoksa cezamı yapmadım diye yeni ceza verir de.

Fakire degil kizlar tamire yemin ederim çıldırmak üzereyim' yazacgim seyi yazamıyorum sirf bu yuzden cezaya kaldim cogu konuya cevap yazmaktan vazgeçtm

Takıma alındı Zeynep abla, hem de bu hafta değil ondan önceki cuma alındı...

Sanırım avukat diye seni kastetmemiş, Demmay ve Gogo nun avukatı değilim kendi açıklamalarını yaparlar demek istemiş bence.

Belki biraz bozulabilir ilk mesajı görünce ama altaki yorumları da okuyunca düzelir .

HasbinAllaaaah, nefes alsak ceza yazılıyor bu ara.

kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Ayy ne güzel.. Ben bu gün tartıda 73.8 çıktım. Allah ım lütfen regl den dolayı olsun.

Canım tamam haklısın da , kızın evde interneti yok, iş yerinden de elinden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışıyor. Zamanla herşey düzelicek bence... Bizim takım tekrar canlansın anlayacak o da....

herüfü yatırıyımda geliyorum kalabaligiz kızlar bu gece birde ausencia olsaydı :)

Ha bir tek Aus eksikti di mi gece. Baby olmuş olmamış ne önemi var di mi Zeynep abla. Yazdım bunu bir kenara... İlla hasta mı olayım yani benle de ilgilenesin diye...

penim koca işley ğüçley izliyo

İşley güçley ne, yeni dizi mi :-=)

Canım yaa, ben sana ısındım bile...

Günaydın diyim artık sabah oldu. Su içmeye kalkmasaydım keşke nerden kalktım ?

Bugün 8 de çıkıcam evde anneme kahvaltıya gidicem oradan da kıyafet pazarına. Burada sebze ve kıyafetler ayrı ayrı günler kuruluyor. Öğleni bulur gelmem, öğleden sonra da Elif Durunun küçük büyük kıyafetleri ayrılacak.

Salı sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim yağsız beyaz peynir
domates, salatalık, taze biber
Azcık nar ekşili roka maydanoz

Ara

4 çilekten yapılmış çilekli yoğurt

Öğle

4 kaşık tarhana (Dünden kalan )
iki dilim tam buğday arası tavuklu sandviç

Ara

5 badem
1 kivi

Akşam normalde mantarlı tavuk sote olması gerekkiyordu
Ama apar topar hazırlıksız annemlerle gidince yemeği de onlarda yedim

tavuklu alinazik 3-4 kaşık
1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt

ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem

Spor

100 mekik
15 dk trambolin

bunları sabahtan yaptım öğleden sonra spor yapamadım.

Su 3 lt yi geçtim.

günaydın şekerparem:)
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım (
dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yarım muz
yarım bardak süt

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi

ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay

akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt

su 1.75
spor
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş
30 dk trambolin

ikisi de hemen hemen aynı kalori o yüzden birini cezamdan düşüyorum (-300)

yazıdada arada yiyebilirsiniz diyorya bizim bahar hergün yiyor onun cezası zaten :)
:) :) :) anam yok yemiyom artik simit
Bu fikirde guzelmis
peki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
Oooy canim ya benim simit sani patlamis kusura bakma canim yaaa

Yaaa aman ha kimse gitmiyo boyle gerginlikler olabilir ama sonucda bi arada birlikde zayiflamak ve dost kalabilmek

Gunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum

Guzel fikir :)
peki bakalım ben sustum baharın cezası bana noluyosa sonra zeynep bana kızıyooooooo
Ask olsun olurmu oyle sey ha sen ha ben 750 mekikde cekebilirsin :):):):)

bebişim beğendim menünü

toprakcıgım menün güzel

menün fena değil 750 mekik cek yeter sana başka ceza yok :)

hepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:

1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
1 bardak çay(tek şekerli)
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği(yağsız)
2 kaşık nesfit 2 kaşık yoğurtla,
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
2 kaşık patlıcan yemeği (bir tencere yaptım daha bugünde yerim herhalde)
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,

su:3lt,
spor:
30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.

ben etsiz yapıyorum tavuk oldugu zaman tavuk koyarım o da her zaman değil nohut da bazen koyuyorum genelde koymuyorum ama çok severim kalorisi de pilav makarna kadar yüksek değil cnm

Bende tabuklusunu severim canim annem de ben yiyim diye cok az nohut ve tavuj koymus zaten bugday oldugu icin cok kalorili degildi cok severim yapmasi zahmetli diye arada yapar zaten :)

hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl

kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Tebrik ederim zeynep abla bende besli haneleri gorurmuyum acep
kaptanım bir parmak değildi nerdeyse4 5 parmaktı :18: :18:
Senin parmaklar tontismi zeynosum :)

Canim benim bu ne guzel aciklama boyle ya bayilma aciklamana aciklama sekline biz seni dusundugumuz icin sppr yap diyoruz fistik hem kacamak yapmaz hem hafif sporlar yaparsan basarirsin sen inaniyorm :)

günaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt

ara 10 fındık

öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt

ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe

akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı

1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma

su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu

ben bana göre diyorum zor değil cigdem yapmak
Yok yoj zor degil zeynep abla gunde ikiyuz tabe yapsam biter ben senin sayende spor yapiyorum :)
Hayırlı geceler kızlar yaz ayı malum çok fazla zaman bulup size yazamıyorum geliyorum 3-5 paylaşım yapıp çıkıyorum hemen.
Şu kilo verme işine bende adapte olmak istiyorum artık 10 kilo fazlam var

Canim ben seni cikaramadim onceden surekli geliyodun sanki takima dimi :) cikaramadim kusura bakma canim ya

menün güzel..siz ne iş yapıyorsunuz,hemşiremisiniz..

hem az olmuş hem dengesiz.hiç sporda yok suyuda yazmamışsın.
seni anlıyorum canım burasıda yazın sıcak oluyo.benimde güneşe alerjim var çok zor durumda kalıyorum ..
benimki uygun anladım.tuşlar sayesinde bebek konuşması gibi olmuş.bilgi sayarda sanal klavye yokmu ?

kendine bu kadar eziyet etme Zeynep ablacım bünye bu spora alışacak ama sürekli yapamıycaksın bu kadar spora yüklenirsen sağlıklı kilo veremezsin sporu azaltmak zorunda kaldığında tekra alırsın geri.dengesiz beslenmek kadar tehlikeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…