aaa tek ben kalmışım bi benim adammı maç izliyo yaa herkes nerde dün kaynatmışınız bugün kimse yokk:2:
iyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
iyiyim canım sen nasılsın spor yaptım geldim biraz.bi ben varım canım galiba :)nasılsın
geçmişe bakıyım dedim ama yok kızlar bakamıyorum çok kötüyüm midemi üşütmüşüm herhalde yatıyorum ben iyi geceler herkese öpüyorum hepimizi
canım çok geçmiş olsun ciddi bir salgın var yakında çıkar haberlrdeiyi akşamlar kızla hastalandım :)
aaa tek ben kalmışım bi benim adammı maç izliyo yaa herkes nerde dün kaynatmışınız bugün kimse yokk:2:
ben senin linki bugün yapmayı planlıyodum erken gelemedim yarın başlayabilirimben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
ben senin linki bugün yapmayı planlıyodum erken gelemedim yarın başlayabilirim
yap yap ayyy çok zormuş şnav çektiriyolar yerlerde süründüm resmen.benim popo kalkmıyor eşimde baya güldü biraz tekniğini falan gösterdi azbuçuk çektim
eyvah o kadar zormuymuş göbk için di mi
göbek içindi.zor kısmı şnav ben bütün vücudu kaldıramıyomdadiğer kısımlar hoplama zıplama yerde birkaç hareket var yürüyüşten daha çok enerji harcatıyor ama.
İyi geceleer
Kimler nöbetçi bir bakayım dedim .
Gözüm maçta .
Geçmiş olsun zeynebim , yoruldun bugün misafirden belki de , ahh ahh nazar değmiştir sana nazar
ben de maçı bekliyorum bitmedi bir türlü :))
tamam çünkü ben zayıfladıkça göbek göze batıyo:)
Evet uzatmalara kaldı , 5 dk ya gol gelmezse , penaltılara gidecek maç. Az sonra biter gülüm .
Sen hala komşunun taka bilgisayarında mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?