Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa tek ben kalmışım bi benim adammı maç izliyo yaa herkes nerde dün kaynatmışınız bugün kimse yokk:2:

cimcime canım bugün senle tekrar tanıştıgıma mennun oldum resimlerini paylaşmışsın cok güzel ve cok tatlısın cocugun ve eşinle mutlu huzuru kaynanandan uzak yıllar dilerim fıstık

iyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)

geçmişe bakıyım dedim ama yok kızlar bakamıyorum çok kötüyüm midemi üşütmüşüm herhalde yatıyorum ben iyi geceler herkese öpüyorum hepimizi

bi ben varım canım galiba :) nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın spor yaptım geldim biraz.

geçmişe bakıyım dedim ama yok kızlar bakamıyorum çok kötüyüm midemi üşütmüşüm herhalde yatıyorum ben iyi geceler herkese öpüyorum hepimizi

çok geçmiş olsun Zeynep abla iyi geceler yat dinlen bencede.nane limon falan içseydin keşke

ben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.

sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe

ara 10 fındık

öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)

ara 4 kuru kayısı

akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt

su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.

ben senin linki bugün yapmayı planlıyodum erken gelemedim yarın başlayabilirim

ben senin linki bugün yapmayı planlıyodum erken gelemedim yarın başlayabilirim

yap yap ayyy çok zormuş şnav çektiriyolar yerlerde süründüm resmen.benim popo kalkmıyor eşimde baya güldü biraz tekniğini falan gösterdi azbuçuk çektim

göbek içindi.zor kısmı şnav ben bütün vücudu kaldıramıyomda diğer kısımlar hoplama zıplama yerde birkaç hareket var yürüyüşten daha çok enerji harcatıyor ama.

tamam çünkü ben zayıfladıkça göbek göze batıyo:)

İyi geceleer

Kimler nöbetçi bir bakayım dedim .

Gözüm maçta .

Geçmiş olsun zeynebim , yoruldun bugün misafirden belki de , ahh ahh nazar değmiştir sana nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…