Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
geçmiş olsunn ya benim de midem ağrıyoo
geçmişe bakıyım dedim ama yok kızlar bakamıyorum çok kötüyüm midemi üşütmüşüm herhalde yatıyorum ben iyi geceler herkese öpüyorum hepimizi
iyi geceler yat dinlen

menünü begendim... gecen gün paylastıgın 3 level li sporun linki tekrar paylaşırmısın... su karısımı mantıklı geldi bana

kızlar ben daha dayanamıyorum iyi geceler yarın görüşürüzzzzzzz

yoğun bir günmüş baya bende daha yeni fırsat bbuluyorumtam turuyorum başına hooop bişey çıkıyor hadi bu zamana kadar sarkıyor

motivasyon çok öznemli bak tekrar döndüm o canlı günlerime kilo vermeye hemen başlamışım

tabiki klasik kahvaltı diyete uygun kahvaltıdanama gerçekten üşeniyrum hergün aynı ölçüleri yazmayabir tembellik varki bende sorma gitsintarhana çorbası unla yapılıor ya pek tercihim değil ya çorbalar zararlı gibi geliyor nedense bana daha 20 sayfam var okunacak açıklamasını sonra yaparım düşüncelerim belkide yersizdir konuşuruz yineekmeğide dediğim gibi unlu ya zaten ondan yemedim zaten çorbaya ekmek koymam hiç ben diyet yapmaya çalıştıkça hep zararlar beni buluyorzaten çok zorlanıyorumaralara bişey koymadım genel olarak bir listem var zaen benim ona uymaya çalışıyrum becerebildiğim kadarıyla :2:insülin direci çok yüksek gizli şeker var var oğlu var yani düzeltmek için onun listesine uymam şart haklısın ama akşam yemek yiyebilirdim ihmal ettim

o zaman şöyle yapalım isteyen koysun isteyen koymasın dicem ama bu seferde sizin içiniz yine rahat etmez onuda herkes kabul etmez ben anlamam nasıl konuşduğunu ben bilmem yapamıyorum beceremedim bahaneleri çıkar bu işin sonuca bağlanması imkansız yani ilerleyen sayfalarda ne konuşulmuş bilmiyorum ama havada kalır bu konuşma içinizi rahatlatacak bir sonua varmaz

bende senin giiyim gidişata göre bakıyorum ne yazıyor diye

ne kadar hoş olmayan bir durum ya insanın kuzeniyle nişanlanması bilmiyorum nasıl oluyor ama hiç hoşuma gitmiyor böle kuzeniyle evlendirilmek kuzen demek kardeş demek kardeş bana göre çok ters bir düşünce

bence bu konu biraz fazla uzadı kızcağız herşeyi açıklıyor ben konu hakkında daha fazla yorum yapılmasını hoş bulmuyorum açıkçası rahatsız olur böyle bişeyden ben rahatsız olurdum çünkü
ekran klavyesini buldum :)
benim hoşuma gidiordu ama:)
alınma cimcimesude arkadaşlar sadece daha sıcak daha dürüst daha disiplinli bir ortam için tartışıyorlarsonuçta herşey ortada herkes kendi fikrini ve açıklamasını yapar ve konu bir sonuca bağlanır bağlanmışta galiba

ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.
geçmiş olsun:2:

çok az yemişsin kuzum sabah en azından 2 dilim yeseydin akşam salata az değilmi yemek ve ekmek niye yok spor niye yok
haklısın cnm dengesini bir türlü başaramıyorum oturtmayı amaa sporsuz günüm geçmedi buraya geldiğimden beri hiç yapamazsam yürüyüş yapıyorum o günde yapmaşımdır mutlaka suda genelde 2 lt ile 2.5 lt arası oluyor hiç şaşmaz

5li rakamlarmı 9-8-7-6-5 92den 59a kaç var:44::44:
Bende tabuklusunu severim canim annem de ben yiyim diye cok az nohut ve tavuj koymus zaten bugday oldugu icin cok kalorili degildi cok severim yapmasi zahmetli diye arada yapar zaten :)

buğday pilavının yapımımı zor:44::44:gerçi bide hepsi hazr oluyor eti nohutu buzlukta hazır sadece buğday pişiyor karıştırıyoruzpekte sevmiyorum nedense

Son düzenleme:
ayyyy canım sayende kaynanam melek gibi gözüktü gözüme, benimkide çok fenadır ama böyle açıktan oynamaz, gizliden gizliden oğlunu doldurur. Neyse hiç yoktan iyidir en azından asyayı bırakabiliyoru. Inşallah o konuda olsun problem yaşamam. Sanada allah sabır versin. Aldık o kocaları çekiyoruz işte. Ne var sanki doğru düzgün davransalr bizde onları sevsek saysak. Yok abi ancaaaa sövsek, bunu istiyolar
pokeeeeeeee

Mailini yeni gördüm , hıhhhhh Hani şu adımla ilgili olanı

Sana daha güzel şeyler hatırlatmak isterdim tatlım ama malzeme bu
ayyy acnım kardeşim çok erken okumuşsun :)) u aada mailde yazdığım konuyu düşünmelisin ciddi ciddi en azından i gel beğenmezsen vazeçesin
canım ben biraz az yazdım ama dikkat ederim yinede

stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.

Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak

canım benim menüler asya tepemde bozuk klaye ile yazdığımdan az sürüyo
elif duru pamuk pyenşeşi isliycekmiş.

Ben çıkıyorum. öpüldünüz.
senin klayede bozuk sanıım
heheheh çaladım gülmeken dusla dasmıyo
pokemona gulduk hepimizin basina sirayla geliyo toprak sende basladi :) :) :)

iyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
ayyy kıyamam zeynep abla dikka et
canımcım güzel menü spoda yapmışsın :))

herkese iyi geceler yarın işe gitcem erken kalkmam lazım yatıyorum
ama ben daha yeni gelidm:26:
Kızlar bizde ani bir karar ile akşam yemeğe çıktık yeni geldik. Kaçmayın bir yereb
ben buradayımneyseki sohbet edecek biri var gerçi benim 20 sayfam var okuyacak ve cevap yazılacak bir saatimi alır nereden bakarsan:44::44:

Bizde hafif manyaklaşmış boyutta bir FENERLİLİK var canım , karı koca tam bulmuşuz birbirmizi

O zaman selam sana kuzi

Hemen üye ol da gel , kaçmaz burası demedi deme
kaçar kaçar ben karıyorum bak oturamıyorum şu pcye bir türlü pokemona diyorduk ama bende de net olmayanlar var ya bakmıyorum ekrana ne yazıyorum diye sonrası çok komik oluyor
kızlar ben daha dayanamıyorum iyi geceler yarın görüşürüzzzzzzz
iyi geeler, tatlı ryalar
Evet uzatmalara kaldı , 5 dk ya gol gelmezse , penaltılara gidecek maç. Az sonra biter gülüm .

Sen hala komşunun taka bilgisayarında mısın ?
bu ne maç merakı ya
tamam çünkü ben zayıfladıkça göbek göze batıyo:)

ah o göbek iğrenç duruyo tam anlamıyla

Son düzenleme:
Kılza gözlerimden uyku damlıyo iyi geceler
kılzaiyi geceler

anacım noluyo herkesin klavyesi bozukmu ama okuyamıyorum gülmekten artık çok hoşuma gidiyor yanşıl anlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…