Evet uzatmalara kaldı , 5 dk ya gol gelmezse , penaltılara gidecek maç. Az sonra biter gülüm .
Sen hala komşunun taka bilgisayarında mısın ?
geçmiş olsunn ya benim de midem ağrıyooiyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
iyi geceler yat dinlengeçmişe bakıyım dedim ama yok kızlar bakamıyorum çok kötüyüm midemi üşütmüşüm herhalde yatıyorum ben iyi geceler herkese öpüyorum hepimizi
ben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
bizde izliyoz ben fenerliyim eşim eses li ama benim pek umrumda değil
bu ziyaretçi benim kuzi
kızlar ben daha dayanamıyorum iyi geceler yarın görüşürüzzzzzzz
geçmiş olsunn ya benim de midem ağrıyoo
iyi geceler yat dinlen
menünü begendim... gecen gün paylastıgın 3 level li sporun linki tekrar paylaşırmısın... su karısımı mantıklı geldi bana
Kızlar bizde ani bir karar ile akşam yemeğe çıktık yeni geldik. Kaçmayın bir yereb
tesekkuruler.. şöyle bi baktım da sevdim ben bunu yaparım bazı yerlerde ağırlık kullanmış sen kullandın mı ?
El insaf öğlenden bu yana 25 sayfa yapılır mı , dil otu mu yediniz ?
Akşam üstü bizim yazlık kışlık olayı bitti derken balkon profillerini yükseltmek için ustalar geldi, 1 saatten biraz fazla onların işi sürdü annemle babam geldi balkona bakmaya, Teyzemin torunu olmuş, gelin burada İzmirde doğum yapmış normalde burda yaşamıyorlar, bizimkiler de ona giddiyorlarmış bebek görmeye, hadi dediler ana da apar topar çıktım ben de evden. Evin yolunu bulduğumda saat 11 olmuştu, Elif Duruyu yıkadım , onu uyuturken de uyumuşum. Şimdi su içmeye kalktım, hemen buraya geldim , aklım burdaydı ama gelemedim , bakayım neler kaynatmışsınız?
Al benden de o kadar.... Dün dip bucak temizlik, bugün yazlık kışlık olayı beni fena yordu. Bi de dün regl başladı. Offf of.
Yarın sabahtan Bostanlı pazarına gidicem burada çok meşhurdur sosyete pazarı derler. Öğleden sonra da Elif Durunun kçülenleri kalkacak da nereye kaldırıcam onu bilmiyorum. Yok ki yakınlarda evi müsait olan bir Teyzem....
Ayy özlemişim şekerparem demeni, sevindirik oldum.
Listemi beğendin mi ? Bu hafta evdeyim diye, çoook sevdiğim ve diyet konusunda çok bilgili bir arkadaşım ( ?) liste yapmam konusunda bana yardım etti. Ben de elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum. Motivasyonum çok düşmüştü şmdi tekrar canlandım.
Bi kere o benim şekerparem...
Ha bu arada senin şekerpare zayıflamaktan vazgeçti heralde, takıma uğramadı bi daha, ismi aklıma gelmedi, hani öğrenciydi,sabaha kadar ders çalışıyordu, uff sinir oluyorum kendime böyle isim hatırlayamadığımda. Aman işte sen ona şekerparem demiştin de ben kıskanınca da o benim kardeşim sayılır, sen pampamsın demiştin ya !!! onu diyorum, uğramadı bir daha... AYYYh ne uzun , karışık, gereksiz bir cümle oldu, ama silmiycem
Mersiiiii, aynen listemde yazdığı gibi, 100 mekik çekecektim unutmuşum :-( tek eksiğim o....
Hayırlı gelin, Allah her kaynanaya senin gibi hayırlı gelin nasip etsin...
3 çocuk anası olmuşsun, daha neyine laf sokuyo, neyini beğenmiyo ki? Diğer gelinlerine de aynı şeyleri yapıyor mu ? Huyumu böyle bu kadının ? Amaaan benim ki çoook uzakta, yılda bir kez görüşüyoruz, ayda bir falan da telefonla görüşüyoruz. Ben onu anlata anlata bitiremiyorum o da beni övüyormuş herkese. Millet de diyor ki, görüşmezsen,z tabi çok seversiniz birbirinizi, bi görüşünde görelim o zaman??? Allah sabır versin sana, yaşlılar hep böyle zor, ama biz de yaşlanıcaz nasipse, bakalım bizi neler bekliyor, şaka bir yana, kocasıyla mutlu olsa bile kayınvalidesinin suratına bakmayanlar var. Allah razı olsun sen sevdiği yemeklere kadar yapıp gönderiyorsun, duşunu bile aldırmışsın, seviyodur o da seni, bi de küçük yaşta evlenmişsin ya kızı gibi görüyordur seni...
Ben oyumu kullandım ilk gün.
Eyvaaaah, işte o kötü . HAstalık sonrası ( Aus dan öğrenmiştim çok istedim yazmayı ama nekahet dönemi miydi neydi, hastalık sonrası iyileşme dönemi anlamına gelen kelimeyi yeni öğrendim ama unuttum işte ) neyse hastalık sonrası dönemde daha da mızmız olurlar. Benim babaannem kalp ameliyatı sonrası bizde kalmıştı oradan biliyorum Aman Allahım neydi o günler. Umarım kendi evine gider. Kızı yok mu?
Klasik kahvaltı umarım diyet öncesi klasiklerden değildir, şaka şaka tabi ki biliyorum öyle olmadığını çok güldüm ama, yazmaya üşenmişsin yaa... Tarhana çorbasını içmeden sakınca yok niye açıklama yaptın ki, çorba yanında ekmeği bilerek mi yemedin ? Sabah ve akşam aralarında sütün ve elmanın yanına 1 er tane daha birşey olabilirdi, akşam da az olmuş. Genel olarak çok az yemişsin bence...
He ya öyleymiş, karıştırmışım, zaten anlamalıydım o kadar komikliği senin yapacağını, neyse tekrar söyliyim çok güldürdün beni...
Sıkma canını, çalışırken ben de dışarıda yürüyüş yapamıyorum, spora gitmeye de vaktim yok, akşam 8 de geliyorum eve . Yürüyüş yapmak istediğim zaman Leslie Walk yapıyorum. Google a yaz bak, dene, bildiğin yürüyüş yappıyorsun , hatta ben bunu sauna eşofmanlarımı giyerek yapıyorum sorma nasıl terliyorum. Total bodyworkout 1 den 6 ya kadar serisi de çok güzel, evde de spor yapabilirsin yani, dışarı çıkamıyorum diye kendini bırakma, hedefin yakın olabilir ama sonuçta daha hedefine ulaşmadın, salma kendini lütfen. Eğer şartlar değiştiyse, havalar ısındıysa sen de kendine yeni şartlar yarat. Gece spor yapabilirsin evde, ya da sabah serinlik de çıkıp yürüyebilirsin... (Ayyyy birden içime Zeynep Abla girdi sanki , ayyy kendime inanamıyorum. iki gün spor yaptım ya havama bak sen ???)
Bende hiç öyle birşey olmuyor bişey diyemiycem bu konuda canım...
Şaşardım zaten sen gelmesen...
Bende Leslie yi önermiştim ama Pokemon benden önce önermiş zaten ben geç kalmışım.
Vay vicdansııız, valla çok güzeldi acıbademler, onlar için herşeyi yaparım. Ama küçücüktü, senin ceza biraz daha büyük olmuş da neyse evdeyim yaparım heralde. Ama izinli olmasaydım zor yapardım...
E yok artık, parmak yalamaya bu ceza verilir mi ? Bize acımıyorsan kendine acı..
Aynı fikirdeyim...
Ya kaptan sorma, iş yerinde daha çok giriyordum. Yılda bir hafta evdeyim ya, temizlik, yazlık kışlık, annem heryere beni de sürüklemeye çalışıyor o bir yandan, eve 4 ay oldu taşınalı yapılması gereken ufak tefek şeyler kalmıştı ustalar gelir gider bir yandan fırsat bulamıyorum kusura bakmayın.
bu hafta çekerim sorun değil de ben iş yerinde zaten saklı gizli giriyorum internete , resim yükleme olayını iş yerinden yapamam açıkçası. Bi de zaten bizim takımda alan aldım diyor, veren verdim diyor. Diğer takımlar naapmış ne önemi var ? Eğer ki senin dediğin gibi bir yanlış yapıyorlarsa gerçek hedeflerine ulaşamadan ama sanalda kendilerini hedefe ulaştı gösterdikleri için mezun olacaklar, eee işin espirisi nerde kaldı, kendileri kaybederler yani.
Resmen kalori yakıyorum yazzdıklarını okumak için, sen kendi yazdıklarını okuyabiliyor musun ? Ama çooook gülüyorum okurken, sen hep böyle kal yaptırma hatta tuşları.
Ayy canım ya, kim yazmıştı hatırlamıyorumu yazan bendim sanırım, demek o hatırlayamadığımda sendin. Kusura bakma tatlım yaa, çok uzun alıntı yapmıştım yazdıklarım uçunca herşey gitti bende kim neyi yazmıştı karıştırdım.
Bi kere hala beni tebrik etmedin, İstanbul Belediyeye ben mi dedim Fenere fark atın diye, zaten farkı yeseniz de yemeseniz de biz şampiyon olacaktık bunu topa gol diyen 3 yaşında veletler bile bilirdi yani. Onu bunu bilmem tebrik bekliyorum ama açıkça neyi tebrik ettiğini de yazarsan çok sevinirim...
Bu mesajını çok sevdim hele Pokemon bölümünde resmen kahkaha attım...Bahara da....
Ha haaay, çok güldüm ya Bahar sen çok yaşa. Kendilerini parçaladılar teminden beri, Bahar geçmişi bırak da aramıza gel diye.
Sabah açınca görür, görmez mi ? En son sayfaya yazalım soruları, ne olduğunu anlamadan cevaplamaya mı başlar yoksa ne düşünür acaba??? Düşünsene sayfayı açıyorsun karşında 10 tane soru, Adın ne nerelisin kaç yaşındasın,(kaptan sorar kesin, kaynanan size gelse , evde bişeylerin yerini değiştirse tapkin ne olurdu? Ben nasıl anlamadım kaynana problemi olduğunu, ilkinden sonuna kadar tüm röportajlarda sordu bu soruyu. Eeee insanın zikri neyse fikri de oymuş )
haa şu mesele, aklıma da gelmedi değil...Yazııııık , kadının ne hayalleri varmış, siz de uzaktan akraba değil miydiniz, akrabalğın onunla ilgisi yok heralde. Ayyy bana bak meraklı tazeler gibi nasıl da soruyorum, bu son soru, kardeşinin kızıyla görüşüyor musunuz?
bence bu konu biraz fazla uzadı kızcağız herşeyi açıklıyor ben konu hakkında daha fazla yorum yapılmasını hoş bulmuyorum açıkçası rahatsız olur böyle bişeyden ben rahatsız olurdum çünkübende katılıyorum ablam 1 haftada bu kadar kilo verilmez.bencede resim koyulsun .
simit olsun canım ama 1 değilde yarım olsun :)
cimcimenin yeni olduğunu bilmiyodum.biz adapte olduk çünkü önceden tanışıyoruz.birde ben eşimlede idaalaştım onunda etkisi var biraz daha zaman tanısanız iyi olurdu...
kaç kilo oldun Zeynep ablam..biyere gitmek yok bizi topladın senmi gitcen olmazzzz
bencede..
çiğdeme katılıyorum bendeee
hoşbulduk abla.akşam nöbetteydim telefondan girip okudum bi ara ama cevap gönderemiyorum..bensiz bayaa kaynatmışınız..
benim hoşuma gidiordu ama:)ekran klavyesini buldum :)
alınma cimcimesude arkadaşlar sadece daha sıcak daha dürüst daha disiplinli bir ortam için tartışıyorlardürürst olmak gerekirse alındımben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...
geçmiş olsun:2:ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.
kızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;
Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su
Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim
ara; uyuduğum için yok
Akşam; peynirli salata
Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi
Su; 3lt
Spor; yok
haklısın cnm dengesini bir türlü başaramıyorum oturtmayıhem az olmuş hem dengesiz.hiç sporda yok suyuda yazmamışsın.
seni anlıyorum canım burasıda yazın sıcak oluyo.benimde güneşe alerjim var çok zor durumda kalıyorum ..
benimki uygun anladım.tuşlar sayesinde bebek konuşması gibi olmuş.bilgi sayarda sanal klavye yokmu ?
kendine bu kadar eziyet etme Zeynep ablacım bünye bu spora alışacak ama sürekli yapamıycaksın bu kadar spora yüklenirsen sağlıklı kilo veremezsin sporu azaltmak zorunda kaldığında tekra alırsın geri.dengesiz beslenmek kadar tehlikeli..
Tebrik ederim zeynep abla bende besli haneleri gorurmuyum acep
Senin parmaklar tontismi zeynosum :)
Canim benim bu ne guzel aciklama boyle ya bayilma aciklamana aciklama sekline biz seni dusundugumuz icin sppr yap diyoruz fistik hem kacamak yapmaz hem hafif sporlar yaparsan basarirsin sen inaniyorm :)
Bende tabuklusunu severim canim annem de ben yiyim diye cok az nohut ve tavuj koymus zaten bugday oldugu icin cok kalorili degildi cok severim yapmasi zahmetli diye arada yapar zaten :)
herkese iyi geceler yarın işe gitcem erken kalkmam lazım yatıyorum
ayyyy canım sayende kaynanam melek gibi gözüktü gözüme, benimkide çok fenadır ama böyle açıktan oynamaz, gizliden gizliden oğlunu doldurur. Neyse hiç yoktan iyidir en azından asyayı bırakabiliyoru. Inşallah o konuda olsun problem yaşamam. Sanada allah sabır versin. Aldık o kocaları çekiyoruz işte. Ne var sanki doğru düzgün davransalr bizde onları sevsek saysak. Yok abi ancaaaa sövsek, bunu istiyolarevet olmaz mı ya iyi yönleride var inkar edemem sonuçta çocuklarımada bakıyor.çok dert te yanıyor ama idare ediyorum işte.
Mesela bu pazar sınavdan çıkınca eşimle çocuklar için alışverişe gidecektik annesi aramış sınavdan çıkınca al gel biz piknik yapıyoruz diye.eşimde ne dersin gidelimmi dedi bende ya şimdi gene bir laf söyler canımı sıkar annen böyle ortamlarda gergin oluyor dedim.abartma dedi.gittik.nasıl bir yerde piknik yapıyorlardı görseydiniz.eşim buarayı çokmu aradınız dedi.bende çok diken var çocukları nasıl yapacağız dedim.döndö eşimin dayıları gelinleri yengeleri de vardı.onların içinde sana davetyemi yolladım ben seni değil çocukları çeğırdım dedi.bende gideyim dedim git yol orda dedi.sonra senin için bir değerim yokki ben kimim ki dedim sürekli öyler der kendisi o yüzden bende tekrarladım.sen sadece çocukların annesisin dedi.eşim evden çiğköfte tepsisi getirmeye gidiyordu bende geleyim dedim gittim yolda ben dönmeyeceğim istenmediğim yerde durmam ne dedimki o kadar milletin içinde beni azarladı dedim.eşim olmaz dayılarım da var gelmezsen olmaz dedi.ama bir daha annesinin olduğu hiçbir etkinliğe katılmayacağımı söyledim.ağlamamak için çok zor tuttum.gelen hayırdır aranızda bir problem mi var dedi benden yana yok ama onu bilemem dedim.
ayyy acnım kardeşim çok erken okumuşsun :)) u aada mailde yazdığım konuyu düşünmelisin ciddi ciddi en azından i gel beğenmezsen vazeçesinpokeeeeeeee
Mailini yeni gördüm , hıhhhhhHani şu adımla ilgili olanı
Sana daha güzel şeyler hatırlatmak isterdim tatlım ama malzeme bu
canım ben biraz az yazdım ama dikkat ederim yinedekisaca bi göz attim gecmise,masallah ne konusmussunuz,zeynosun deyimiyle ne cenesiz gacilarmissiniz
Cimcime cnm,sana soru soramadim ,cevaplarini okudum,seninde bize sormak istedikelrin varsa sorabilirsin
ayrica sendeki o kaynana modelinden bendede var,yanliz benimki seninkine nazarn bir beden kücük kaliyor,seninki asallah ne dil varmis öyle
arkadaslarinda dedigi gibi gaza gelme ama,esin seni ezdiriyor,o kadar insan olmasa bile dedikleri yenilir yutulur degil,bide demissin ya kendisi böyle diyor diye bende cevabi onun laflariyla verdim,sen baya sabirliymissin
Topraks cnm benim kuzenin icin yazi yazmissin,yardimcim olarak takimdaki üye sayisi biliyorsun demi,tabikide gelebilir,wuwum gecen hafta gitti zaten,2 yeni alinacak var,onlarida yarin ebn olmazsam oylamaya sunarsiniz,2 kisi daha alabiliriz,bunlardan biriside senin kuzin olsun
Ayrica bi yerde hamile oldugunumu okudum
3 cocugu olanlar 2 nedirki diyor cnm,2 ye zor demeyin,bunun bide 3 ü var
Bayb cnm benim sporu ihmal etme,bide okudum o kilonu,2 kg fazla cikmissin galiba,benimle alakasi yok cnm(hemen kendimi siyirdim demi,ückagitcimi oldum ne)
cnm sen baska bir yerde regl oldugunu yazmistin,ondan olabilir,bide sporlardan önce 1 kupa biberiye cayi ic,ayrica günde üst sinir 3 bardak olmak sartiyla yesil cay ic,vücut ödem tutmussa atiyor yesil cay,biberiye cayida spordan önce icilirse yag yakimina yardim ediyor ve ödem atiyor,unutmusum bunlari yazmayi
bide bir yerde kaynanamin kizi varmi diye sormussun,yok cnm benim,5 oglu varben senin kizin olim diyorum,kabul etmiyor
Pokemon senin liste nedense banada az geldi:44:
Zeynos cnm,sen profötirol yapicam yazmissin,korktum,sakin parmagina bisey bulastirma:18:
Ben ciktim kizlar,kalanlara sonra yorum yaparim
stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.
Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak
canım benim menüler asya tepemde bozuk klaye ile yazdığımdan az sürüyoönce onu ikna et, sonra onu ikna ettikten sonra almış gibi yap, sonra da ben almıştım zaten diye itiraf et....
Yaa niye benüm sayfalar sürüyor da senin yediklerin 4 saturda bitiyor. Arkadaş ben o kadar çok seviyorum ki yemeği, diyet listeyi bile ballana ballana anlatıyorum heralde...
.
senin klayede bozuk sanıımelif duru pamuk pyenşeşi isliycekmiş.
Ben çıkıyorum. öpüldünüz.
heheheh çaladım gülmeken dusla dasmıyocanlar kusura bakmyın gçm,işi okudum fakat bilgisayar felaket ötsi cevap yazamıycam fakat şunu söylmliyi okurkn resmen gülmekten yaş geldi gözlrimden, harikasınız ne diyim
inanın şu an işkence çkiyorum seni anlıyorum pokemon, duslar dasmıyoooooooooo
ben spora gidiyim
pokemona gulduk hepimizin basina sirayla geliyo toprak sende basladi :) :) :)
ayyy kıyamam zeynep abla dikka etiyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
canımcım güzel menü spoda yapmışsın :))ben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
Sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. Kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. Karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
Spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
ama ben daha yeni gelidm:26:herkese iyi geceler yarın işe gitcem erken kalkmam lazım yatıyorum
ben buradayımKızlar bizde ani bir karar ile akşam yemeğe çıktık yeni geldik. Kaçmayın bir yereb
kaçar kaçar ben karıyorum bak oturamıyorum şu pcye bir türlü
Bizde hafif manyaklaşmış boyutta bir FENERLİLİK var canım , karı koca tam bulmuşuz birbirmizi
O zaman selam sana kuzi
Hemen üye ol da gel , kaçmaz burası demedi deme
iyi geeler, tatlı ryalarkızlar ben daha dayanamıyorum iyi geceler yarın görüşürüzzzzzzz
bu ne maç merakı yaEvet uzatmalara kaldı , 5 dk ya gol gelmezse , penaltılara gidecek maç. Az sonra biter gülüm .
Sen hala komşunun taka bilgisayarında mısın ?
tamam çünkü ben zayıfladıkça göbek göze batıyo:)
kılzaKılza gözlerimden uyku damlıyo iyi geceler
ayyyy canım sayende kaynanam melek gibi gözüktü gözüme, benimkide çok fenadır ama böyle açıktan oynamaz, gizliden gizliden oğlunu doldurur. Neyse hiç yoktan iyidir en azından asyayı bırakabiliyoru. Inşallah o konuda olsun problem yaşamam. Sanada allah sabır versin. Aldık o kocaları çekiyoruz işte. Ne var sanki doğru düzgün davransalr bizde onları sevsek saysak. Yok abi ancaaaa sövsek, bunu istiyolar
ayyy acnım kardeşim çok erken okumuşsun :)) u aada mailde yazdığım konuyu düşünmelisin ciddi ciddi en azından i gel beğenmezsen vazeçesin
canım ben biraz az yazdım ama dikkat ederim yinede
canım benim menüler asya tepemde bozuk klaye ile yazdığımdan az sürüyo
senin klayede bozuk sanıım
heheheh çaladım gülmeken dusla dasmıyo
ayyy kıyamam zeynep abla dikka et
canımcım güzel menü spoda yapmışsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?