- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Oglen fazla olmus canim ya o kadar da masum degikben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
yoğun bir günmüş baya bende daha yeni fırsat bbuluyorumtam turuyorum başına hooop bişey çıkıyor hadi bu zamana kadar sarkıyor
motivasyon çok öznemli bak tekrar döndüm o canlı günlerime kilo vermeye hemen başlamışım
tabiki klasik kahvaltı diyete uygun kahvaltıdanama gerçekten üşeniyrum hergün aynı ölçüleri yazmaya bir tembellik varki bende sorma gitsin tarhana çorbası unla yapılıor ya pek tercihim değil ya çorbalar zararlı gibi geliyor nedense bana daha 20 sayfam var okunacak açıklamasını sonra yaparım düşüncelerim belkide yersizdir konuşuruz yine ekmeğide dediğim gibi unlu ya zaten ondan yemedim zaten çorbaya ekmek koymam hiç ben diyet yapmaya çalıştıkça hep zararlar beni buluyor zaten çok zorlanıyorum aralara bişey koymadım genel olarak bir listem var zaen benim ona uymaya çalışıyrum becerebildiğim kadarıyla :2: insülin direci çok yüksek gizli şeker var var oğlu var yani düzeltmek için onun listesine uymam şart haklısın ama akşam yemek yiyebilirdim ihmal ettim
o zaman şöyle yapalım isteyen koysun isteyen koymasın dicem ama bu seferde sizin içiniz yine rahat etmez onuda herkes kabul etmez ben anlamam nasıl konuşduğunu ben bilmem yapamıyorum beceremedim bahaneleri çıkar bu işin sonuca bağlanması imkansız yani ilerleyen sayfalarda ne konuşulmuş bilmiyorum ama havada kalır bu konuşma içinizi rahatlatacak bir sonua varmaz
bende senin giiyim gidişata göre bakıyorum ne yazıyor diye
ne kadar hoş olmayan bir durum ya insanın kuzeniyle nişanlanması bilmiyorum nasıl oluyor ama hiç hoşuma gitmiyor böle kuzeniyle evlendirilmekkuzen demek kardeş demek kardeş bana göre çok ters bir düşünce
bence bu konu biraz fazla uzadı kızcağız herşeyi açıklıyor ben konu hakkında daha fazla yorum yapılmasını hoş bulmuyorum açıkçası rahatsız olur böyle bişeyden ben rahatsız olurdum çünkü
benim hoşuma gidiordu ama:)
alınma cimcimesude arkadaşlar sadece daha sıcak daha dürüst daha disiplinli bir ortam için tartışıyorlarsonuçta herşey ortada herkes kendi fikrini ve açıklamasını yapar ve konu bir sonuca bağlanır bağlanmışta galiba
geçmiş olsun:2:
çok az yemişsin kuzum sabah en azından 2 dilim yeseydin akşam salata az değilmi yemek ve ekmek niye yok spor niye yok
haklısın cnm dengesini bir türlü başaramıyorum oturtmayıamaa sporsuz günüm geçmedi buraya geldiğimden beri hiç yapamazsam yürüyüş yapıyorum o günde yapmaşımdır mutlaka suda genelde 2 lt ile 2.5 lt arası oluyor hiç şaşmaz
5li rakamlarmı 9-8-7-6-5 92den 59a kaç var:44::44:
buğday pilavının yapımımı zor:44::44:gerçi bide hepsi hazr oluyor eti nohutu buzlukta hazır sadece buğday pişiyor karıştırıyoruzpekte sevmiyorum nedense
Kizlar wuwum la aramda birsey olmadiki biz ozelden hep yazisiyoduk zeynep abla da numarasi var telden gorusuyorlar diye zeynep ablanin haberi vardi ben telden gorusmuyorum kizlar o yuzden haberim yoktu yoksa wuwumla aramiz cok iyiydi :):) cok da ozledimm
Yusuf bey beni eş bulmaca oyununa sattı 10 dakikada . Eşimde spordan daha gelmedi.
Biraz daha takılayım , dedikodu , ekşın kaçırmayayım dedim . Az diğer topikleride kolaçan edeyim :82:
Ya ben bir şey farkettim , ben amma çok konuşuyormuşum hasta değilken
Sondan başlayayım , iyi fikir haa , olabilir meraklı eşler takipte . Ama benim eşim değildir kesin , bazen ben derim yahu merak edip geçmişi falan kontrol ediyor musun pc de diye , hoş benim eşimin işi bu , istiiyorsa hiç sezdirmeden yapıyordur zaten de amaaaan sabaha kadar baksa ne ?
En fazla ulan ne çenesi düşükmüşsün der
Yaaaa sen kendi şişmene bak , ben kaç litre serum aldım hem , hem de midem bulandı çok , bir şeyler tırtıklama ihtiyacım hasıl oldu sürekli
Seninle de mailleşelim canım ,ne yapayım ben face kullanmıyprum ancak buradan iletişideyim sizinle
Arada gidip fırını cif powerladım da geldim . Ne yapsam yazayım bari
Kendi pyenşeş onun zaten , başka prensese ne gerek
Insallah bi caresini bulursun canim benimgünaydın goncanın vrdiği linki aramaya gldim çünkü trambolinim yin koptu ve bu bilgisayar müzik çalana kadar bni çatlatıyo(( linki buldum ama onu da açmıyo spor yapıcam yapamıyorum kndi bilgisayarımı istiyoruuuuuuuuummmmmmmmm (((
iyic geç olmadan başka bişey düşüniyim bari
görüşürüzzzzz
Tamam canım, ben hafiften aklımdan geçrmiştim, dedektif Topraks da vurgulayınca acaba dedik? Tamam tatlım..
Sen hiç hasta olma hep konuş, senin konuşmadığın günler biz eksik oluyoruz...
Eş bulmaca oyunu nasıl bişey? Öğreneyim de Elif Duruya oyun yetiştiremiyorum belki onu da oynarız. Ha bide siz puzzle a ne zaman başladınız? Geçen kış Elife 4-5 parçalık tahtalardan aldım löp diye koydu yerlerine. Acaba normal puzzle lara ne zaman başlamalıyım. Ben çok istiyorum puzzle sevmesini, puzzle seven çocuk, hem sabırlı olur, hem amacına ulaşmak için beynini yorar, hep pratik zeka olur vs vs çok faydalı yani...
Ya ben seni çok seviyorum sabah sabah güldüm yine sayende. Demek cif power yaptın geldin. İyi o zaman yeni kural bundan sonra herkes evde yaptığı temizliği işi gücü de yazacak, cezaları da ben vericem. Ha ha ha....
Canım nolur ya yanlış anlama beni ben öyle demek istemedim. Siz her gün düzenli olarak ev işi yapıyorsunuz ben haftada bir gün temizlik yapıyorum. E tabi zaman alacak şeyler, çekmece dolap düzeni gibi iznime kalıyor. Pazartesiden beri anam ağladı, cam kapı yazlık kışlık Elif Hanımın küçülenleri bir de düzenli yemek yicez diye ha bire mutfağa gidip geliyorum. Ha bu arada Elif Hanım wc ye alışıyor bu hafta. Altı bağlı ama gündüzleri yapmıyor, wc ile odalar arasında mekik dokuyorum her yarım saatte bir "anne kuayetim deldi" diyor. Anlayacağın ev hanımlığı yılın bir haftasına sığacak iş değil. Helak oldum. O yüzden bu hafta gezen tozan keyif yapan tüm ev hanımlarına sataşıyorum.
Senin düzenin, marifetin ve el çabukluğun konusunda hiiiç şüphep yok. Nolur tamam ben de şaka yaptım, seni anlamıştım aslında de.
menünü begendim su harika ya keske bende icebilsem kendimi zorluyorum resmen..su dokunuyo benim mideme nedense(( cok rahatsız ediyo ağrı ve bulantı yapıyo hiç duydunuz mu böyle bişey ((((
gezel menü olmuş
bence döneri çeyrek ekmege yaptır hem iki dilim ekmek hem de et yerine geçmiş olur sorun olmaz diye düşünüyorum ben
menünü begendim spor da güzel spor salonuna gidiyodun demi..ben kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı çok çabuk yoruluyorum o yuzden aletlerle çalışamıyorum 1 - 1,5 saat flan yürüyüş yapabiliyorum o da çok hızlı tempoda değil orta...ewde var bi twist step diye bisey aslında yapabilsem çok faydası olcak daha çabuk zayıflıcam da yapamıyorum işte((
menünü begendim zeynep abla
begendim
öğlen ve akşam pek doyurucu olmamış akşam bari ekmek yeseydin keşke
çok güzel olmuş hasta olmana ragmen ameliyatın ne zaman belli oldumu
geçmiş olsun zor bişey ya uzun süren ağrıyı çekmek
menünü begendimm
O kisi benim ne safim bi turlu yapamadim bulamadim ya kaptan paylastigin yerede baltim goremedim ya
aaa tek ben kalmışım bi benim adammı maç izliyo yaa herkes nerde dün kaynatmışınız bugün kimse yokk:2:
iyi akşamlar kızla hastalandım :)
toprağın kızı su gibi oldum midem bulamıyor karnım gurulduyor :)
ben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
1 köfte 2 adet şişte et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
ayyyy canım sayende kaynanam melek gibi gözüktü gözüme, benimkide çok fenadır ama böyle açıktan oynamaz, gizliden gizliden oğlunu doldurur. Neyse hiç yoktan iyidir en azından asyayı bırakabiliyoru. Inşallah o konuda olsun problem yaşamam. Sanada allah sabır versin. Aldık o kocaları çekiyoruz işte. Ne var sanki doğru düzgün davransalr bizde onları sevsek saysak. Yok abi ancaaaa sövsek, bunu istiyolar
ayyy acnım kardeşim çok erken okumuşsun :)) u aada mailde yazdığım konuyu düşünmelisin ciddi ciddi en azından i gel beğenmezsen vazeçesin
canım ben biraz az yazdım ama dikkat ederim yinede
canım benim menüler asya tepemde bozuk klaye ile yazdığımdan az sürüyo
senin klayede bozuk sanıım
heheheh çaladım gülmeken dusla dasmıyo
ayyy kıyamam zeynep abla dikka et
canımcım güzel menü spoda yapmışsın :))
Dunki menumu yazim kahvalti yapcam kizlar
Sabah ilik su 50 ziplama
Kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara yok
Oglen bi tane peynirli sandivic
Ara bi ceviz bi kuru kayisi
Aksam 4 kasik az soslu makarna bi tabak salata ekmek yok
Su 3 litre belki daha fazla
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyz ve 150 mekik
Önce onu ikna et, sonra onu ikna ettikten sonra almış gibi yap, sonra da ben almıştım zaten diye itiraf et....daha önceden bu konudan bahsetmiştim bilgisi vardı dünde dedimki kadın belime takı verdi almayacağım dedim ama baktım ısrar ediyor alıverdim dedim.ne yapalım iyi etmişsin dedi.almışsın artık dedi.
Teşekkür ederim içten cevapların için. Eşinin mesleği senin için tehlikeli, niye yemek yapmadığın ve her akşam çöp şiş falan anlaşıldı...
çok nadir yerim son zamanlarda ben pek istemem getireyim der ama çok aç değilsem veya piknikte felan değilsem çok tüketmiyorum.burda eşi lokantacı olan çok arkadaş var akşam kebapsız soraya oturmazlar..
Canim cevaplarib cok guzel ve samimi kapalimisin acikmisi onu anlamadim canim benim benimde boyum bi atmis oyuzden elli bes bizim icin ideal kilo
canım aslında kapalıyım ama iş yerinde açığım aça kapa olayı..
Oh be çok şükür....Huzur dolu topiğim, bir de arkadaşlarım ve kayınvalideleri ve çocukları ve kardeşleri sağlıklarına kavuştular mı tamamdır.
O hoooo senin durum baya ciddiymiş. Çok üzüldüm adına. Boşver. Takma kafana. Görmemeye duymamaya çalış. O sinir olsun. Çok saygılı olacaksın ama hak edene. Eşin sana değer veriyorsa koyver geri kalanını , üzme kendini...Çok sinir oldum , hiç sevmedim kaynananı...son günlerde zaten öyle yapıyorum selam veriyorum sus pus oturuyorum oda birşeylerin farkında sürekli bana bakıyor.
demedi zaten almışsın zaten ne diyeyim dediInsallah bisey demez fistik benim erkek arkadasim yapma dedigini yapinca ortaligi inletiyor :):):)
eşim annesinin fikirlerine hiçbir zaman karşı çıkmaz o büyüğümüz haklıda olsa haksızda ses etme diyip duruyor.biz biliyoruz zaten diyiyor.Canim ya kaynananij laflari cok agirmis ya bende daha kaynana yok ama insallah insafli iyi biri olur boyle soyluyorum ama seni uzmez insallah canim ya esin burda devreye girmeliydi ama duymamis ben olsam ceker giderdim galiba lafa hic gelemem hemen oturur aglarim
Gorusmek uzere fistik :)
salons gidiyorum ama vücudu hiç zorlamıyor.ama aşırı terletiyor yarım saatte su gibi oluyorum.menünü begendim spor da güzel spor salonuna gidiyodun demi..ben kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı çok çabuk yoruluyorum o yuzden aletlerle çalışamıyorum 1 - 1,5 saat flan yürüyüş yapabiliyorum o da çok hızlı tempoda değil orta...ewde var bi twist step diye bisey aslında yapabilsem çok faydası olcak daha çabuk zayıflıcam da yapamıyorum işte((
geçmiş olsun zor bişey ya uzun süren ağrıyı çekmek
bende memnun oldum bugün fırsat buldukça girer sizlere sorular sorar az çok tanımak isterim.cimcime canım bugün senle tekrar tanıştıgıma mennun oldum resimlerini paylaşmışsın cok güzel ve cok tatlısın cocugun ve eşinle mutlu huzuru kaynanandan uzak yıllar dilerim fıstık
benim kaynanaya sorsanız kendisi melek gelinlerden çekiyor.ama hiç farkında değil.ailedeki diğer gelinler allah size sabır versin.iyiki bizim kaynanamız değil diyiyorlar.korkudan pek yaklaşmazlar ya kendilerinede laf sokarsa diye..:26:ayyyy canım sayende kaynanam melek gibi gözüktü gözüme, benimkide çok fenadır ama böyle açıktan oynamaz, gizliden gizliden oğlunu doldurur. Neyse hiç yoktan iyidir en azından asyayı bırakabiliyoru. Inşallah o konuda olsun problem yaşamam. Sanada allah sabır versin. Aldık o kocaları çekiyoruz işte. Ne var sanki doğru düzgün davransalr bizde onları sevsek saysak. Yok abi ancaaaa sövsek, bunu istiyolar
Herkese tekraaaaar günaydın ...
Anneme gidiyorum kahvaltı yapıp Elif Duruyu bırakıcam. Oradan da kuaföre gidicem. Saçlarımı kestirip şu röfleden kurtulup düz boyatıcam.dünkü listeyi gelince yazarım artık , eşim uyandı şimdi ben bırakıyım sizi annenlere dedi, hazırlanıp çıkmam lazım.
Öptüm sizi...Herkese hayırlı günler...
hemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurtai
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
diğer gün akşamdan kalan bir kaç küçük parça tavuk şiş,
3 kaşık patlıcan yemeği (sonuydu bitti)
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
sevgili kaynanam sarma yapmıştı=1 adet patlıcan dolması 8 adet minnak sarma
akşam çaya misafirimdı 1 bardak çay yanındada 1 tuzlu 1 tatlı kurabiye
su:2 lt,
spor:
30 dak.b-fit başka spor yok misafirim 12 ye doğru kalktı yapamadım.
cezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyom zaten...birtane tuzlu tek yiyecektim kızım birtane kurabiyenin ucunu ısırmıştı onuda tepi verdi insanların içinde tekrar çıkaramadım yedim.herkeste güldü zaten ben konuşurken bir baktım ağzıma kızım koyu verdi..Menun aksama kadar guzel olmys aksam kurabiye olmamis fistik :)
Günaydınlar efenim
Bugün fazla takılamayacağım
Şimdi işlerim var biraz 1 saat kadar , dışardayız yusufla.
Öğleden sonrada dr kontrolüm var 3'de.O ikisinin arasında gelirim tabi yine
Dün yediklerim ;
Sabah : 1 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Ara: Taze sıkılmış karışık meyve suyu ve 3 yulaflı bisküvi
Öğle:
1 küçük ev yapımı pizza (arkadaşlar yapıp getirmiş,geçmiş olsun baabında:26:)
1 ayran
Ara: 1 kase sütlaç (Onu da arkadaşlar getirmişlerdi :18::18:)
Akşam:Tavuklu patates 4-5 kaşık
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: Muz
Yağsız süt
Su az , spor yok
sabah:
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
spor:
Sabah ilik su 50 ziplama
Ara yok
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyus ve 150 mekik
Sen hiç hasta olma hep konuş, senin konuşmadığın günler biz eksik oluyoruz...
Eş bulmaca oyunu nasıl bişey? Öğreneyim de Elif Duruya oyun yetiştiremiyorum belki onu da oynarız. Ha bide siz puzzle a ne zaman başladınız? Geçen kış Elife 4-5 parçalık tahtalardan aldım löp diye koydu yerlerine. Acaba normal puzzle lara ne zaman başlamalıyım. Ben çok istiyorum puzzle sevmesini, puzzle seven çocuk, hem sabırlı olur, hem amacına ulaşmak için beynini yorar, hep pratik zeka olur vs vs çok faydalı yani...
Ya ben seni çok seviyorum sabah sabah güldüm yine sayende. Demek cif power yaptın geldin. İyi o zaman yeni kural bundan sonra herkes evde yaptığı temizliği işi gücü de yazacak, cezaları da ben vericem. Ha ha ha....
Canım nolur ya yanlış anlama beni ben öyle demek istemedim. Siz her gün düzenli olarak ev işi yapıyorsunuz ben haftada bir gün temizlik yapıyorum. E tabi zaman alacak şeyler, çekmece dolap düzeni gibi iznime kalıyor. Pazartesiden beri anam ağladı, cam kapı yazlık kışlık Elif Hanımın küçülenleri bir de düzenli yemek yicez diye ha bire mutfağa gidip geliyorum. Ha bu arada Elif Hanım wc ye alışıyor bu hafta. Altı bağlı ama gündüzleri yapmıyor, wc ile odalar arasında mekik dokuyorum her yarım saatte bir "anne kuayetim deldi" diyor. Anlayacağın ev hanımlığı yılın bir haftasına sığacak iş değil. Helak oldum. O yüzden bu hafta gezen tozan keyif yapan tüm ev hanımlarına sataşıyorum.
Senin düzenin, marifetin ve el çabukluğun konusunda hiiiç şüphep yok. Nolur tamam ben de şaka yaptım, seni anlamıştım aslında de.
Herkese tekraaaaar günaydın ...
Anneme gidiyorum kahvaltı yapıp Elif Duruyu bırakıcam. Oradan da kuaföre gidicem. Saçlarımı kestirip şu röfleden kurtulup düz boyatıcam.dünkü listeyi gelince yazarım artık , eşim uyandı şimdi ben bırakıyım sizi annenlere dedi, hazırlanıp çıkmam lazım.
Öptüm sizi...Herkese hayırlı günler...
ben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
1 köfte 2 adet şişte et
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
spor yarım saat yürüyüş
Sabah ilik su 50 ziplama
Ara yok
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyz ve 150 mekik
sabah:
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
spor:
Günaydınlar efenim
Bugün fazla takılamayacağım
Şimdi işlerim var biraz 1 saat kadar , dışardayız yusufla.
Öğleden sonrada dr kontrolüm var 3'de.O ikisinin arasında gelirim tabi yine
Dün yediklerim ;
Sabah : 1 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Ara: Taze sıkılmış karışık meyve suyu ve 3 yulaflı bisküvi
Öğle:
1 küçük ev yapımı pizza (arkadaşlar yapıp getirmiş,geçmiş olsun baabında:26:)
1 ayran
Ara: 1 kase sütlaç (Onu da arkadaşlar getirmişlerdi :18::18:)
Akşam:Tavuklu patates 4-5 kaşık
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: Muz
Yağsız süt
Su az , spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?