Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah bisey demez fistik benim erkek arkadasim yapma dedigini yapinca ortaligi inletiyor :):):)

Yusuf bey beni eş bulmaca oyununa sattı 10 dakikada . Eşimde spordan daha gelmedi.

Biraz daha takılayım , dedikodu , ekşın kaçırmayayım dedim . Az diğer topikleride kolaçan edeyim :82:

Ya ben bir şey farkettim , ben amma çok konuşuyormuşum hasta değilken

geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)
Gelim hemen zeynosum gec gordum ama :):):)
Guzel canim bnim menun
çok üzüldüm ben şu an birinin 10.000 tl borcunu ödüyorum yarısını bitirdim ama sene sonuna kadar daha ödiycem benimki oldukça büyük bir kazık (((

Ay nasil kazik atmis o oyle canim ya kimseye kefil olmican bu devirde valla ya cok uzuldum ya canim ya toprak la suyun rizkini yiyorlar resmen ya

Sondan başlayayım , iyi fikir haa , olabilir meraklı eşler takipte . Ama benim eşim değildir kesin , bazen ben derim yahu merak edip geçmişi falan kontrol ediyor musun pc de diye , hoş benim eşimin işi bu , istiiyorsa hiç sezdirmeden yapıyordur zaten de amaaaan sabaha kadar baksa ne ?

En fazla ulan ne çenesi düşükmüşsün der

Yaaaa sen kendi şişmene bak , ben kaç litre serum aldım hem , hem de midem bulandı çok , bir şeyler tırtıklama ihtiyacım hasıl oldu sürekli

Seninle de mailleşelim canım ,ne yapayım ben face kullanmıyprum ancak buradan iletişideyim sizinle

Arada gidip fırını cif powerladım da geldim . Ne yapsam yazayım bari

Elif Duru pamuk pyenşeşi isliycekmiş.

Ben çıkıyorum. Öpüldünüz.

Kendi pyenşeş onun zaten , başka prensese ne gerek

iyi akşamlar misafirler gitti biraz bakıyım dedim birazdan başka biri daha gelcek gelene kadar geçmişe bakıyım geçmiş birikmiş baya

menünü begendim su harika ya keske bende icebilsem kendimi zorluyorum resmen..su dokunuyo benim mideme nedense (( cok rahatsız ediyo ağrı ve bulantı yapıyo hiç duydunuz mu böyle bişey ((((
gezel menü olmuş
bence döneri çeyrek ekmege yaptır hem iki dilim ekmek hem de et yerine geçmiş olur sorun olmaz diye düşünüyorum ben
menünü begendim spor da güzel spor salonuna gidiyodun demi..ben kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı çok çabuk yoruluyorum o yuzden aletlerle çalışamıyorum 1 - 1,5 saat flan yürüyüş yapabiliyorum o da çok hızlı tempoda değil orta...ewde var bi twist step diye bisey aslında yapabilsem çok faydası olcak daha çabuk zayıflıcam da yapamıyorum işte ((
menünü begendim zeynep abla
begendim
öğlen ve akşam pek doyurucu olmamış akşam bari ekmek yeseydin keşke
çok güzel olmuş hasta olmana ragmen ameliyatın ne zaman belli oldumu
geçmiş olsun zor bişey ya uzun süren ağrıyı çekmek
menünü begendimm

Canim ya kaynananij laflari cok agirmis ya bende daha kaynana yok ama insallah insafli iyi biri olur boyle soyluyorum ama seni uzmez insallah canim ya esin burda devreye girmeliydi ama duymamis ben olsam ceker giderdim galiba lafa hic gelemem hemen oturur aglarim
iyi akşamlar benim artık çıkma vaktim geldi herkese iyi akşamlar bol sohpetler...
Gorusmek uzere fistik :)
Valla supersin canim ya iyi yetisiyorsun ders almam gerek senden :)
Insallah hepimiz orda toplanicaz :)

Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.

Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak

Ay cok guldum size yaaa :):):):):):):):)

iyi akşamlar kızlar
önclikle şunu söyliyim bnim svgili kocam bilgisayarı unutmuş, ya da bana komplo kurdu buraya girmiyim diye amaaaaaaaa ben ev sahibimdn bilgisayarını istedim :)))
fakat bu da çok yavaş kağnı gibi bi de e harfini çok zor basıyor. içim sıkıntı bastı şu sayfaya ulaşan kadar

biraz gçmişi okuyım sonra spor yapıcam bu akşam buraya fazla takılamayabilirim

rapunzl alıntılar için sni de tebrik ediyorum, harikasın, birde şu misafirler biraz azalsa Maşallah gelen giden çok

O kisi benim ne safim bi turlu yapamadim bulamadim ya kaptan paylastigin yerede baltim goremedim ya

merhaba kızlar ben bir şey soracaktım size merve sizin gruptaydı hatırladığım kadarıyla (wuwum) mezunmu oldu yoksa bu sıralar giremiyor mu bilgilendirir misiniz?

çok güzel olmuş hasta olmana ragmen ameliyatın ne zaman belli oldumu

Sağol canım , yok canım yarın doktor kontrolüm var , muhtemelen tekrar ultrason isteyecek , sonra onları götür , tahliller derken , haftaya olursam şanslıyım .

merhaba kızlar ben bir şey soracaktım size merve sizin gruptaydı hatırladığım kadarıyla (wuwum) mezunmu oldu yoksa bu sıralar giremiyor mu bilgilendirir misiniz?

Mezun olmadı ama bu sıralar yok , artık ayrıldı da denilebilir Sağlık sorunları olmuştu , şuan babaannesinde kalıyor sanırım .

çok geçmiş olsun herkese inşallah sen de hasta olmazsın dikkat eet kendine
kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852
beyaz kazaklı olan arkadasın flan heralde çok büyük değişiiimm muhtesem tebrikler
geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)
bu yollardan ben de gectim bende götürürdüm hep böyle biseyler kızın orda yurtta mı kalıyordu
menün normal ama kısa göründügü için aç kalmıssın gibi geliyo
nee güzel az kalmış hedeflerinize...siz gidince ben sizi özlerim ama
tesekkur ederımmm :)
Sağol canım , yok canım yarın doktor kontrolüm var , muhtemelen tekrar ultrason isteyecek , sonra onları götür , tahliller derken , haftaya olursam şanslıyım .
bu kadar ağrın varken bu kadar ertelenmesi kötü olmuş ya

Benim galiba :)))
Şu diyet takımlarındaki ziyaretçiler kim hep merak etmişimdir ?

Özel bir formülümüz yok yahuuu , bakıp durmayın , her hafta gram gram , 5 parmak krema yalayıp 500 mekik çeke çeke gidiyoruz işte
:) :) :) :) :) :)
Ben az yokum güzeller , yusuf paşa çağırıyor yine
Bekliyom fistik
Aha geri geldin kac dakka surduki :) :) nasilsin canim benim iyimisin
iyi akşamlar misafirler gitti biraz bakıyım dedim birazdan başka biri daha gelcek gelene kadar geçmişe bakıyım geçmiş birikmiş baya
Baya birikdi kiz :) kolay gelsin
Komplo var komplo toprak :) :)

Canim wuwum izinli

canlar kusura bakmyın gçm,işi okudum fakat bilgisayar felaket ötsi cevap yazamıycam fakat şunu söylmliyi okurkn resmen gülmekten yaş geldi gözlrimden, harikasınız ne diyim
inanın şu an işkence çkiyorum seni anlıyorum pokemon, duslar dasmıyoooooooooo

ben spora gidiyim

Pokemona gulduk hepimizin basina sirayla geliyo toprak sende basladi :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…