- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
yaaaaaaaaaaaa bugün sporda hoca zorla bana termal kemer sattı bel ve karın bölgeme iyi geleceğini söyledi spor yaparken tak dedi farkı göreceksin dedi.dün eşime bahsettim alma dedi.ama ben alıverdim çok ısrar etti birde belime kendisi taktı hayır siyemedim.benim için iyide eşim ne diyecek bilmiyorum.:18:
Gelim hemen zeynosum gec gordum ama :):):)geçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)
Guzel canim bnim menunkılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
çok üzüldüm ben şu an birinin 10.000 tl borcunu ödüyorum yarısını bitirdim ama sene sonuna kadar daha ödiycem benimki oldukça büyük bir kazık(((
Çok iyi kur yaparım, o konuda üstüme yoktur.
Kilo konusunu hiç sorma yaa, bu hafta kendi rekorumu beklerken annemlerde tartıldım dün iki fazla görünce kendimi şok oldum. Regl diye düşünüyorum yoksa kaptana ne derim ayyyy düşünmek bile istemiyorum, gazdır, sudur , havadır o sen de hemen şişiriyorsun fırsat geçti ya eline...
Şşşşş ne maili , ben niye görmedim, bak benim tepemi attırmayın öyle saklı gizli şifreli konuşmayın fena yaparım ona göre...
He yaaa dün uykum kaçtı girdim 4 mü 4:30 mu neydi saat bir ben birde kimliğini açıklamak istemeyen ziyaretçi. Ulen hadi ben kendi takımımdayım ne var ne yok bakıyorum sen neye bakıyorsun . Sapık mıdır nedir ? Bi ara dedim bizim hatunlar yatınca kocaları takibe mi geliyor acaba bizim hanım ne yazıyor diye falan??? Ben de dedektif Topraksı geçtim sanki...
kıyamaaaam alındın mı sen, şaka şaka kızma ben senin ne hamarat olduğunu çoktaaaan anlamıştımda sen bu kadar işi hangi arada yapıyorsun ne marifetli kadınsın demiştim hatırladın mı?
muuuuck
Elif Duru pamuk pyenşeşi isliycekmiş.
Ben çıkıyorum. Öpüldünüz.
menünü begendim su harika ya keske bende icebilsem kendimi zorluyorum resmen..su dokunuyo benim mideme nedenseGünaydın diyim artık sabah oldu. Su içmeye kalkmasaydım keşke nerden kalktım ?
Bugün 8 de çıkıcam evde anneme kahvaltıya gidicem oradan da kıyafet pazarına. Burada sebze ve kıyafetler ayrı ayrı günler kuruluyor. Öğleni bulur gelmem, öğleden sonra da Elif Durunun küçük büyük kıyafetleri ayrılacak.
Salı sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim yağsız beyaz peynir
domates, salatalık, taze biber
Azcık nar ekşili roka maydanoz
Ara
4 çilekten yapılmış çilekli yoğurt
Öğle
4 kaşık tarhana (Dünden kalan )
iki dilim tam buğday arası tavuklu sandviç
Ara
5 badem
1 kivi
Akşam normalde mantarlı tavuk sote olması gerekkiyordu
Ama apar topar hazırlıksız annemlerle gidince yemeği de onlarda yedim
tavuklu alinazik 3-4 kaşık
1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt
ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem
Spor
100 mekik
15 dk trambolin
bunları sabahtan yaptım öğleden sonra spor yapamadım.
Su 3 lt yi geçtim.
gezel menü olmuşgünaydın şekerparem:)
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım(
dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay
ara
yarım muz
yarım bardak süt
öğlen
1 kase yayla çorbası
ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi
ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay
akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt
su 1.75
spor
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş
30 dk trambolin
ikisi de hemen hemen aynı kalori o yüzden birini cezamdan düşüyorum (-300)
bence döneri çeyrek ekmege yaptır hem iki dilim ekmek hem de et yerine geçmiş olur sorun olmaz diye düşünüyorum benGunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum
menünü begendim spor da güzel spor salonuna gidiyodun demi..ben kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı çok çabuk yoruluyorum o yuzden aletlerle çalışamıyorum 1 - 1,5 saat flan yürüyüş yapabiliyorum o da çok hızlı tempoda değil orta...ewde var bi twist step diye bisey aslında yapabilsem çok faydası olcak daha çabuk zayıflıcam da yapamıyorum iştehepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
1 bardak çay(tek şekerli)
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği(yağsız)
2 kaşık nesfit 2 kaşık yoğurtla,
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
2 kaşık patlıcan yemeği (bir tencere yaptım daha bugünde yerim herhalde)
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,
su:3lt,
spor:
30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
menünü begendim zeynep ablahemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl
begendimgünaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt
ara 10 fındık
öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe
akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı
1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma
su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu
öğlen ve akşam pek doyurucu olmamış akşam bari ekmek yeseydin keşkekızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;
Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su
Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik
Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt
Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim
ara; uyuduğum için yok
Akşam; peynirli salata
Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi
Su; 3lt
Spor; yok
çok güzel olmuş hasta olmana ragmen ameliyatın ne zaman belli oldumuGünaydınnnnnnn.
Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.
Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:
Sabah:
1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost
Ara:
2-3 galeta
Bir kase yoğurt
Öğlen:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye
Ara:
1 muz
1 bardak süt
Bir saat sonra ,
1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi
Akşam:
2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1 elma
2-3 galeta
Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.
Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.
geçmiş olsun zor bişey ya uzun süren ağrıyı çekmekbelimde halen birzda olsa ağrı var ani hareketler yapmamaya çalışıyorum birde zorlamıyorum.belimde normalde fıtıkta var uzun zaman fizik tedavi gördüm ama işe yaramadı ameliyat gerekiyor ama korkuyorum açıkçası.o yüzdende ağrısı uzun sürüyor.ilaçlarımı kullanıyorum geçer elbet..
menünü begendimmselammmmm
kizlar bi görünüp gidecem,gecmise ugrayip geldim,alinti yapamadim,o kadar uzun zamanim yok
bayb cnm benim o saatte rüyandami gördün bizilisten degisik olmus,sabah niye 1 dl ekmek yemissin,sporlar azalmis
esimin dayisinin kiziyla ayda yilda bir görüsüyoruz
akrabalik kayinbabam tarafindan geliyor,o da vefat etti,savunanimda yok
aus,hastaliga ragmen saglikli olanlardan düzenli beslenmissin:13:
cimcime gecmisolsun cnm,sen yinede sporunu yavas yap,belin agrimasin
bide aralardaki kepekli bisküviler cok olmus,3 ten fazla yeme
bahar tatlis döner varmis yine,ohh mis,olsada yesek
topraks cnm benim,öglen az yemissin,bu yüzden aksam üstü 2 ara yapmissin,olmamis
pokemon cnm,gözün aydin,konusmayi sökmüssün
cicmcimenin röportajdan haberi yok kizlar,yazalim,eger müsaitse baslayin sorulara
bende yediklerimi yazayim,cikmam lazim
sabah
2 dl ekmek,1 haslanmis yumutra,salata türü
ara
1 avuc beyaz leblebi,5 kuru üzm
ögle
1 kase sebze corbasi,1 dl ekmek,1 parca izgara tavuk
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
4 kasik patlican türlüsü,3 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
30 dk zumba
Canim ya kaynananij laflari cok agirmis ya bende daha kaynana yok ama insallah insafli iyi biri olur boyle soyluyorum ama seni uzmez insallah canim ya esin burda devreye girmeliydi ama duymamis ben olsam ceker giderdim galiba lafa hic gelemem hemen oturur aglarimevet olmaz mı ya iyi yönleride var inkar edemem sonuçta çocuklarımada bakıyor.çok dert te yanıyor ama idare ediyorum işte.
mesela bu pazar sınavdan çıkınca eşimle çocuklar için alışverişe gidecektik annesi aramış sınavdan çıkınca al gel biz piknik yapıyoruz diye.eşimde ne dersin gidelimmi dedi bende ya şimdi gene bir laf söyler canımı sıkar annen böyle ortamlarda gergin oluyor dedim.abartma dedi.gittik.nasıl bir yerde piknik yapıyorlardı görseydiniz.eşim buarayı çokmu aradınız dedi.bende çok diken var çocukları nasıl yapacağız dedim.döndö eşimin dayıları gelinleri yengeleri de vardı.onların içinde sana davetyemi yolladım ben seni değil çocukları çeğırdım dedi.bende gideyim dedim git yol orda dedi.sonra senin için bir değerim yokki ben kimim ki dedim sürekli öyler der kendisi o yüzden bende tekrarladım.sen sadece çocukların annesisin dedi.eşim evden çiğköfte tepsisi getirmeye gidiyordu bende geleyim dedim gittim yolda ben dönmeyeceğim istenmediğim yerde durmam ne dedimki o kadar milletin içinde beni azarladı dedim.eşim olmaz dayılarım da var gelmezsen olmaz dedi.ama bir daha annesinin olduğu hiçbir etkinliğe katılmayacağımı söyledim.ağlamamak için çok zor tuttum.gelen hayırdır aranızda bir problem mi var dedi benden yana yok ama onu bilemem dedim.
Gorusmek uzere fistik :)iyi akşamlar benim artık çıkma vaktim geldi herkese iyi akşamlar bol sohpetler...
Valla supersin canim ya iyi yetisiyorsun ders almam gerek senden :)
Hepsine yetiştim bileeee
Hızlı okuma setini bitirmişliğim var
Şöyle bir bakıp önemli yerlerde sensörlerim sinyal veriyor , arada kaçanlar oluyor tabii.
Sağol canım benim , hoş seni idare edeceğiz kısmı hakaret mi iltifat mı bilemedim ama
Ay anacım hangi birine yanıt versem ;
Salatamı beğendiğin için sağol canım , herkese tavsiye ederim bende çok doyurucu.
Menümüde beğenmiş ama ben bilerek 5 gün yazmadım , onlar tam bir düzensizlik örneğiydi.
Oooooooooo ooooooo bir de hasta kadınla dalga geçmek haaaa , teessüf ederim dilek hanım
Hem ne var nineniz sayılırım , zeynepden sonra ben geliyorum sırada
Senin özel mesaj trafiğin kadar olmasa da idare ediyorum , daha bunun tüm forum genelide var
İşte nineyim mineyim ama kaç yere yetişiyorum . Sen daha bana 2 cevap yazmaya fırsat bulamıyorsun
He gülüm heeee EN BÜYÜK FENERBAHÇE , AYNEN KATILIYORUM SÖZLERİNE !
Birde bende seni çoooooooooooook seviyorum
Az gözüküyor ama salata ve çaylar da varmış.Güzel canım .
Kehribar ı okudum ilginç denk gelmiş iki kez.
Cimcimecim seninde röportajını okudum , memnun oldum çok yeniden tanıştığıma
Allah çocuklarınla ve ailenle ağız tadını bozmasın .
Pikniği okudum , fazlaca fırsat vermişsin , sınırını bilmez olmuş.O sözler kolay kolay yenilir yutulur değil çünkü.
Neyse , ben seni gaza getirmiş olmayayım şimdi geçen geçmiş ama bundan sonrasında daha seviye ve saygı çerçevesinde konuşmasını için sen değil oğlu uyarsın annesi.
Insallah hepimiz orda toplanicaz :)
Tabiii yaa , sonuçta hepimiz er geç mezun olacağız hatta kimimize az kaldı . Kaptan 58 leri gördü , bende 5 kilo kadar kaldı .
Eeeeee sonra hadi güle güle demek olmaz değil mi ama ?
Toplaşırız yine , geyik topiğinde açarım , ohhhh misss gibi lak lak
Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.
Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak
63 - 1
Olay bitmiş zaten .
Ben kullanmıştım ama azıcık atraksiyon olsun diye hayır deseydim
Acaba o bir kişi kim
Belki de püsküüt ün kendisi dir ,Hayır demek isteyenlerin önünü açmak için
çok güzel olmuş hasta olmana ragmen ameliyatın ne zaman belli oldumu
merhaba kızlar ben bir şey soracaktım size merve sizin gruptaydı hatırladığım kadarıyla (wuwum) mezunmu oldu yoksa bu sıralar giremiyor mu bilgilendirir misiniz?
Mezun olmadı ama bu sıralar yok , artık ayrıldı da denilebilir Sağlık sorunları olmuştu , şuan babaannesinde kalıyor sanırım .
çok geçmiş olsun herkese inşallah sen de hasta olmazsın dikkat eet kendinekızlar bugün eftelya hepten paket işe de gidemedi, stajyere bırakmış evden ben kontrol ederim internet üzerinden diye ama bu arada sabah bizim orda elektrikler kesilmişti bana arattılar öğleden sonra 4-5 arası gelecekmiş kuduruyor evde.
ben iyice korkmaya başladım psikolojik olarak karnım falan ağrıyor ama ben yok hasta olmamam lazım diye sayıklayarak kendimi motive ediyorum
beyaz kazaklı olan arkadasın flan heraldekızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan
Eki Görüntüle 705852
bu yollardan ben de gectim bende götürürdüm hep böyle biseyler kızın orda yurtta mı kalıyordugeçmişe akşam bakıyım yarın sabah dilber gidiyor bir seyler istedi onları yapıyım şimdi ıspanaklı börek puaca profetürol falan işim cok mutfakta yani kim yardıma gelicek kızlar :) :) :)
menün normal ama kısa göründügü için aç kalmıssın gibi geliyokılzar ben menümü yazamadım hala
sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
nee güzel az kalmış hedeflerinize...siz gidince ben sizi özlerim ama
Tabiii yaa , sonuçta hepimiz er geç mezun olacağız hatta kimimize az kaldı . Kaptan 58 leri gördü , bende 5 kilo kadar kaldı .
Eeeeee sonra hadi güle güle demek olmaz değil mi ama ?
Toplaşırız yine , geyik topiğinde açarım , ohhhh misss gibi lak lak
tesekkur ederımmm :)iyi akşamlar kızlar
önclikle şunu söyliyim bnim svgili kocam bilgisayarı unutmuş, ya da bana komplo kurdu buraya girmiyim diye amaaaaaaaa ben ev sahibimdn bilgisayarını istedim :)))
fakat bu da çok yavaş kağnı gibi bi de e harfini çok zor basıyor. içim sıkıntı bastı şu sayfaya ulaşan kadar
biraz gçmişi okuyım sonra spor yapıcam bu akşam buraya fazla takılamayabilirim
rapunzl alıntılar için sni de tebrik ediyorum, harikasın, birde şu misafirler biraz azalsa Maşallah gelen giden çok
bu kadar ağrın varken bu kadar ertelenmesi kötü olmuş yaSağol canım , yok canım yarın doktor kontrolüm var , muhtemelen tekrar ultrason isteyecek , sonra onları götür , tahliller derken , haftaya olursam şanslıyım .
Benim galiba :)))63 - 1
Olay bitmiş zaten .
Ben kullanmıştım ama azıcık atraksiyon olsun diye hayır deseydim
Acaba o bir kişi kim
Belki de püsküüt ün kendisi dir ,Hayır demek isteyenlerin önünü açmak için
:) :) :) :) :) :)Şu diyet takımlarındaki ziyaretçiler kim hep merak etmişimdir ?
Özel bir formülümüz yok yahuuu , bakıp durmayın , her hafta gram gram , 5 parmak krema yalayıp 500 mekik çeke çeke gidiyoruz işte
Bekliyom fistikBen az yokum güzeller , yusuf paşa çağırıyor yine
Aha geri geldin kac dakka surduki :) :) nasilsin canim benim iyimisinYusuf bey beni eş bulmaca oyununa sattı 10 dakikada . Eşimde spordan daha gelmedi.
Biraz daha takılayım , dedikodu , ekşın kaçırmayayım dedim . Az diğer topikleride kolaçan edeyim :82:
Ya ben bir şey farkettim , ben amma çok konuşuyormuşum hasta değilken
Baya birikdi kiziyi akşamlar misafirler gitti biraz bakıyım dedim birazdan başka biri daha gelcek gelene kadar geçmişe bakıyım geçmiş birikmiş baya
Komplo var komplo toprak :) :)iyi akşamlar kızlar
önclikle şunu söyliyim bnim svgili kocam bilgisayarı unutmuş, ya da bana komplo kurdu buraya girmiyim diye amaaaaaaaa ben ev sahibimdn bilgisayarını istedim :)))
fakat bu da çok yavaş kağnı gibi bi de e harfini çok zor basıyor. içim sıkıntı bastı şu sayfaya ulaşan kadar
biraz gçmişi okuyım sonra spor yapıcam bu akşam buraya fazla takılamayabilirim
rapunzl alıntılar için sni de tebrik ediyorum, harikasın, birde şu misafirler biraz azalsa Maşallah gelen giden çok
merhaba kızlar ben bir şey soracaktım size merve sizin gruptaydı hatırladığım kadarıyla (wuwum) mezunmu oldu yoksa bu sıralar giremiyor mu bilgilendirir misiniz?
canlar kusura bakmyın gçm,işi okudum fakat bilgisayar felaket ötsi cevap yazamıycam fakat şunu söylmliyi okurkn resmen gülmekten yaş geldi gözlrimden, harikasınız ne diyim
inanın şu an işkence çkiyorum seni anlıyorum pokemon, duslar dasmıyoooooooooo
ben spora gidiyim
bu kadar ağrın varken bu kadar ertelenmesi kötü olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?