canım seze azında işeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok üzelDunki menumu yazim kahvalti yapcam kizlar
Sabah ilik su 50 ziplama
Kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara yok
Oglen bi tane peynirli sandivic
Ara bi ceviz bi kuru kayisi
Aksam 4 kasik az soslu makarna bi tabak salata ekmek yok
Su 3 litre belki daha fazla
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyz ve 150 mekik
kaynana sarmasıda ne güzeldir şimdi hımmmmmm...canım ekmeksizlik ve salatasızlık dışında güzel ama çalışığın için zor olabilir, patlıcanı yanına bişeyler yemelisin zaten adı çıkmazhemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurtai
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
diğer gün akşamdan kalan bir kaç küçük parça tavuk şiş,
3 kaşık patlıcan yemeği (sonuydu bitti)
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
sevgili kaynanam sarma yapmıştı=1 adet patlıcan dolması 8 adet minnak sarma
akşam çaya misafirimdı 1 bardak çay yanındada 1 tuzlu 1 tatlı kurabiye
su:2 lt,
spor:
30 dak.b-fit başka spor yok misafirim 12 ye doğru kalktı yapamadım.
canım ana öğünlerinde az yemişsinkızlar günaydın herkeseee
Kalkar kalkmaz, 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
ara; 3 kuru kayısı ve 3 yk yoğurt
Öğlen ; yayla çorbası 1 kase, 1 dilim ekmek
ara; 3 form bisküvi
Akşam; Tavuk sote yarım tabak, 5 yk yoğurt
Su; 3 lt, spor dışasıya yürüyüşe çıktık ailece,çocuklar dondurma yedi, o zamna bir yürüyüş
Kızlar birşey söyleyeceğim, midem küçüldü ve sıcaklardan hiçbirşey yiyesim gelmiyor, inanın şu yediklerimi zorla yiyorum, ne açlık hissediyorum ne de yerimden kalkacak takatim varCezalarımda duruyor, Akşama eşimi kandırırsam twist yapmaya gideceğim...
Günaydınlar efenim
Bugün fazla takılamayacağım
Şimdi işlerim var biraz 1 saat kadar , dışardayız yusufla.
Öğleden sonrada dr kontrolüm var 3'de.O ikisinin arasında gelirim tabi yine
Dün yediklerim ;
Sabah : 1 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Ara: Taze sıkılmış karışık meyve suyu ve 3 yulaflı bisküvi
Öğle:
1 küçük ev yapımı pizza (arkadaşlar yapıp getirmiş,geçmiş olsun baabında:26:)
1 ayran
Ara: 1 kase sütlaç (Onu da arkadaşlar getirmişlerdi :18::18:)
Akşam:Tavuklu patates 4-5 kaşık
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: Muz
Yağsız süt
Su az , spor yok
Günaydınlar efenim
Dün yediklerim ;
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Öğle:
1 ayran
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Yağsız süt
Su az , spor yok[/QUOTE
Yine menun normal bence canim ya hastasin sen zaten
:) zeynep ablaya hazir ol verir cezani birazdancezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyom zaten...birtane tuzlu tek yiyecektim kızım birtane kurabiyenin ucunu ısırmıştı onuda tepi verdi insanların içinde tekrar çıkaramadım yedim.herkeste güldü zaten ben konuşurken bir baktım ağzıma kızım koyu verdi..
Liste verdiginde resmini cekip bizimlede paylasirmisinbende kan tatliki verdim 13: 30 da çıkacakmış.ilaçta alerjik hastalık testleri,solunum sistemi hastalıkları dermotolojik hastalıklar,vücut ödemleri,hemetoloji anemi hastalıklarını ölçmek içinmiş.eczaneci söyledi.
ben şimdi ambar devri için başka bir binaya geçeceğim yarım saate gelirim herhalde bayyyy..
Rofle buyukmu gosteriyo bende rofle istiyodum annemler yaptirma dedi o zaman saclarimin ucuna sari attiricam dedim ona tamam dediler sizce yaptirimmi uc boyasiCimcimecim , sabah ekmek yemedin mi ?
Öğlende yok ekmek.
Dolmaları yoğurt ve salata ile yeseydin bir başlarına pek bi garip kalmışlar
Ehhh işte hiç yoktan iyidir.
Sende bize menü beğendiremiyorsun değil mi ya kuzum ?
N e yazsan bana hep az geliyor sanki
Hmmmmmmmm , şaka falan yapmadım gayet ciddiydim dilek hanım .
Siz bana hanım hanım sağda solda gezip duracağına kalkta evi süpür demeye getirdiniz , ne oldu ben cevap verince hemen bir şaka yapmıştım demeler
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmm , sen bana herşeyi de gülüm , ben ki yılların aus u senin galatasaray şampiyonluğunu kutlamışım tarihte bir ilk , cidden hiç alınmadım , öyle gözükmüşse benim hatam tatlım .
Puzzle a gelince , tam hatırlamıyorum ama 2 yaşında vardı yoktu ahşap puzzle lardan aldım bende. Ben zaten yusufa bir çok şeyi yaşından önce aldım , şimdi tam 3 yaş oyunları sıkıcı geliyor ona genelde.
Yap boz yapmak cidden çok faydalı ilk 9 lu idi sanırım ahşap bir tren , sonra normallere geçtik , 20 li 24 lü sanırım en fazla.
Eş bulmaca oyununu telefonumdan oynuyordu canım , hani kapalı kartlardan aynı iki şekli bulmaca.
Ama ben eskiden kare kare kartlar kesmiştim , farklı renklerde boyamıştım . Onlarla oynatırdım . Sonra geliştirip kendi mükemmel çizimimle meyveler versiyonunu yapmıştım , zevkli oluyor .
Röfleden kurtulmak kadar isabetli bir karar olamaz .
Eve dönünce kendini 5 yaş genç hissetme garantili
Bide aus ben makarnayi vicdan azabiyla yiyorum ya bak sen az yiyon diyon bide spor yapiyorum neden ben guzel kilo veremiyorumolum orucuna girdim girecem ramak kaldi :)
kızlar hemen menünmü yazayım sona unutuyoum
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;her sabah olduğu gibi yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt ile karışıtıp içim, karışıma çok az muz ilave ettim
aa;4-5 ade kuru kayısı, 9 lu çay
öğlen 1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt, 1 tabak bezelye yemeği, 1dilim kepekli ekmek
aa;1galeta, 1 çay bardağı lihgt süt
akşam;karışık ızagara toplama 4 köfte kadar et yedim, çoban salata, 1 tane közlenmiş biber 2 çok küçük dilim beyaz ekmek
akşam;1 tane sütlüşekeli nescafe meye niyetine
su,2 litre
spo; dk. leslie walk, 30dk. zumba 20 kaloilik cezadan düşersek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
kızlar bu mesajın ilk hali. öncemesajıyazıoum sona eksik harfleri tamamlıyoum. ızdrıabımı anlayın diye söylüyoum. bana kısa yazıyosun diye gücenmeyin lütfen
kızla hemen menünmü yazayım sona unuuyoum
uün uzaaak yazıyoum
saah;he saah olduğu ii yaım lie ılık su
1 kase meyeli nesi e 1 adak lih sü ile kaışııp içim, kaışıma çok az muz ilae eim
aa;4-5 ade kuu kayısı
öğlen 1 kase keen ohumu eklenmiş yoğu, 1 aak ezelyeyemeği, 1dilim kepekli ekmek
aa;1alea, 1 çayadağı lih sü
akşam;kaışık ızaa oplama 4 köe kada e yedim, çoan salaa, 1 ane közlenmiş ie 2 çok küçük dilim eyaz ekmek
akşam;1 ane sülüşekeli nescae meye niyeine
spo; dk. leslie walk, 30dk. zuma 20 kaloilik cezadan düşesek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
Spor ve menun gayet guzel fistik
Menun iyi canim sicaklari insani gercekten mahvediyo ama bugun bizim burasibaya serinkızlar günaydın herkeseee
ara; 3 form bisküvi
Su; 3 lt, spor dışasıya yürüyüşe çıktık ailece,çocuklar dondurma yedi, o zamna bir yürüyüş
Kızlar birşey söyleyeceğim, midem küçüldü ve sıcaklardan hiçbirşey yiyesim gelmiyor, inanın şu yediklerimi zorla yiyorum, ne açlık hissediyorum ne de yerimden kalkacak takatim varCezalarımda duruyor, Akşama eşimi kandırırsam twist yapmaya gideceğim...
Gecmis olsun fistik aramiza dondun cok guzel :) menun guzel caningünaydın herkeseeeee
nihayet gelebildim hastalıklarla uğraşmaktan canımız çıktı aileceksağlık gibisi yok ya öncelikle diğer hasta olan ve hasta yakınları olan herkese geçmişler olsun
dünkü menümü yazıyım çünkü diğer menülerimi hiç hatırlamıyorum zaten ne yediysem çıkardım ayrıca bu hastalığın bana artısı kilo vermek oldubiraz daha sürse biraz daha verirdim ama sağlık yine de daha iyi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğle
yeşil mercimek yemeği 1 tabak
ara
2 galete
peynir
çay
akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt
gece ablamın gazına geldim karnım ağırmasına rağmen mezdeke yaptım 50 dakka
su 2 litreyi geçmiştir çünkü bol bol içmem gerekti:26:
geçmişe bakıyım şimdi biraz tam işlerim yoğunlaşmadan
Ekmek neden yedin dicektim yemek aciymis :) guzel canim menun spor harikagünaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
1 dilim ekmek üzeerine pınar beyaz
öğlen
b.peynirli
zeytin ezmeli, yeşillikli sandviç
yanlız içine maydanoz koymuşlar neredeyse çiğnemeden yuttum, çok fenaydı(
su
ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı
akşam
bir tabağa
yaarım mantarlı tavuksote
yarım makarna
1 dilim ekmek
tavuk inanılmaz acı olmuştu doğru düzgün yiyemedim kavruldum resmen ekmekle bastırmaya çalıştım
su 2 lt
spor
50 dk sabah 50 dk akşam mezdeke ( bir tanesini cezamdan düşüyorum -600) geçen haftaki cezam 100 kalori faiziyle birlikte bitti:))
Canim ya bana yaptigin yorumu anlamadim ben :)canım seze azında işeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok üzel
kaynana sarmasıda ne güzeldir şimdi hımmmmmm...canım ekmeksizlik ve salatasızlık dışında güzel ama çalışığın için zor olabilir, patlıcanı yanına bişeyler yemelisin zaten adı çıkmaz
canım ana öğünlerinde az yemişsin
canım sen hasasın sana heşey müaah . sana annemin cümlesiyle işe söylemek isiyoum."yi guzum yi can boğazdan çıkar"
gerçekten az yemişsin canım sen iyice yazın napıcan canısı yaaaakızlar günaydın herkeseee
ara; 3 form bisküvi
kıyamam sana canım ben de dün akşam benzer sorun yaşadım çok zor oluyor menü de spor da güzelkızlar hemen menünmü yazayım sona unutuyoum
bugün uzatarak yazıyorum
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt ile karışıtıp içim, karışıma çok az muz ilave ettim
öğlen 1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt, 1 tabak bezelye yemeği, 1dilim kepekli ekmek
akşam;karışık ızagara toplama 4 köfte kadar et yedim, çoban salata, 1 tane közlenmiş biber 2 çok küçük dilim beyaz ekmek
su,2 litre
spo; dk. leslie walk, 30dk. zumba 20 kaloilik cezadan düşersek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
kızlar bu mesajın ilk hali. öncemesajıyazıoum sona eksik harfleri tamamlıyoum. ızdrıabımı anlayın diye söylüyoum. bana kısa yazıyosun diye gücenmeyin lütfen
uün uzaaak yazıyoum
1 kase meyeli nesi e 1 adak lih sü ile kaışııp içim, kaışıma çok az muz ilae eim
aa;4-5 ade kuu kayısı
akşam;kaışık ızaa oplama 4 köe kada e yedim, çoan salaa, 1 ane közlenmiş ie 2 çok küçük dilim eyaz ekmek
spo; dk. leslie walk, 30dk. zuma 20 kaloilik cezadan düşesek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
bu kadar araştırmanın sonunda sıkı bir liste çıkacak sanırımbende kan tatliki verdim 13: 30 da çıkacakmış.ilaçta alerjik hastalık testleri,solunum sistemi hastalıkları dermotolojik hastalıklar,vücut ödemleri,hemetoloji anemi hastalıklarını ölçmek içinmiş.eczaneci söyledi.
ben şimdi ambar devri için başka bir binaya geçeceğim yarım saate gelirim herhalde bayyyy..
e geçmiş olsun o zaman ne diyelim afiyet olsun :)))Günaydınlar efenim
Dün yediklerim ;
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Öğle:
1 ayran
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Yağsız süt
Su az , spor yok
hemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
spor:
evet ben de ausun yorumuna katılıyorum kesinlikle daha genç görüneceksin, foto isteriz, isteriz, isterizzzzzHerkese tekraaaaar günaydın ...
Anneme gidiyorum kahvaltı yapıp Elif Duruyu bırakıcam. Oradan da kuaföre gidicem. Saçlarımı kestirip şu röfleden kurtulup düz boyatıcam.dünkü listeyi gelince yazarım artık , eşim uyandı şimdi ben bırakıyım sizi annenlere dedi, hazırlanıp çıkmam lazım.
Öptüm sizi...Herkese hayırlı günler...
Dunki menumu yazim kahvalti yapcam kizlar
Sabah ilik su 50 ziplama
Kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara yok
Oglen bi tane peynirli sandivic
Ara bi ceviz bi kuru kayisi
Aksam 4 kasik az soslu makarna bi tabak salata ekmek yok
Su 3 litre belki daha fazla
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyz ve 150 mekik
hemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
spor:
Günaydınlar efenim
Dün yediklerim ;
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Öğle:
1 ayran
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Yağsız süt
Su az , spor yok
bende kan tatliki verdim 13: 30 da çıkacakmış.ilaçta alerjik hastalık testleri,solunum sistemi hastalıkları dermotolojik hastalıklar,vücut ödemleri,hemetoloji anemi hastalıklarını ölçmek içinmiş.eczaneci söyledi.
bugün uzatarak yazıyorum
su,2 litre
uün uzaaak yazıyoum
aa;4-5 ade kuu kayısı
kızlar günaydın herkeseee
ara; 3 form bisküvi
bugün uzatarak yazıyorum
su,2 litre
uün uzaaak yazıyoum
aa;4-5 ade kuu kayısı
günaydın herkeseeeee
nihayet gelebildim hastalıklarla uğraşmaktan canımız çıktı aileceksağlık gibisi yok ya öncelikle diğer hasta olan ve hasta yakınları olan herkese geçmişler olsun
dünkü menümü yazıyım çünkü diğer menülerimi hiç hatırlamıyorum zaten ne yediysem çıkardım ayrıca bu hastalığın bana artısı kilo vermek oldubiraz daha sürse biraz daha verirdim ama sağlık yine de daha iyi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğle
ara
2 galete
peynir
çay
akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt
günaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
b.peynirli
su
ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı
akşam
bir tabağa
yarım makarna
1 dilim ekmek
tavuk inanılmaz acı olmuştu doğru düzgün yiyemedim kavruldum resmen ekmekle bastırmaya çalıştım
su 2 lt
spor
50 dk sabah 50 dk akşam mezdeke ( bir tanesini cezamdan düşüyorum -600) geçen haftaki cezam 100 kalori faiziyle birlikte bitti:))
Farkındayım canım ama bunları yemek için bile çok zorladım kendimicanım ana öğünlerinde az yemişsin
Menun iyi canim sicaklari insani gercekten mahvediyo ama bugun bizim burasibaya serin
gerçekten az yemişsin canım sen iyice yazın napıcan canısı yaaaa
kahvaltıda beyaz peyniri ihmal etme bence çok az yemişsin yumurta iyi olmuş ama bence peynir de yemelisin... öğle de sadece çorba ile geçmiş bu arada akşamki menümüz aynıymış tavuk sotesıcaklardan normal aslında az yemen ama suyu bol içmen de iyi olmuş biraz daha fazla yemeye çalış yine de
menün çok üzel canımgünaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
b.peynirli
su
ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı
akşam
bir tabağa
yarım makarna
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor
canım menün gayet guzel ve dengeligünaydın herkeseeeee
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğle
ara
2 galete
peynir
çay
akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt
Herkese tekraaaaar günaydın ...
Anneme gidiyorum kahvaltı yapıp Elif Duruyu bırakıcam. Oradan da kuaföre gidicem. Saçlarımı kestirip şu röfleden kurtulup düz boyatıcam.dünkü listeyi gelince yazarım artık , eşim uyandı şimdi ben bırakıyım sizi annenlere dedi, hazırlanıp çıkmam lazım.
Öptüm sizi...Herkese hayırlı günler...
bugün benim soru yağmuruna yakalanmam lazımdı röportaj günümü unuttunuzmu
Ay canım yaa bende yeniyim senin gibi biliyorsun ve ben unutum işin açıkcası? Hemen soralım istediğin soru olsun?
- Neden 4. takımı zayıflamak için seçtin?
- Kilo almana sebep nedir?
-Memleketin neresi?
-Yaz tatilinde planın nedir?
- Dayanamadığım yiyecek nedir?
- Hayatın boyunca kaç defa diyet yaptın?
- İstediğin kiloya ulaşınca yapmayı düşündüklerin neler?
- Bölgesel fazlalıkların var mı?
- Bu grupta en çok kime ısındın?
sabah öğle ekmek yok akşamda misafirim gelecekti öyle tezgahın üzerinde hemen yedim.evime süpürge çekip toz almalıydım.gelmelerine az kalmıştı çünkü.kaynanam biraz sulu yapmıştı yemekte zorlanmadım.Cimcimecim , sabah ekmek yemedin mi ?
Öğlende yok ekmek.
Dolmaları yoğurt ve salata ile yeseydin bir başlarına pek bi garip kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?