Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkeseeeee

nihayet gelebildim hastalıklarla uğraşmaktan canımız çıktı ailecek sağlık gibisi yok ya öncelikle diğer hasta olan ve hasta yakınları olan herkese geçmişler olsun
dünkü menümü yazıyım çünkü diğer menülerimi hiç hatırlamıyorum zaten ne yediysem çıkardım ayrıca bu hastalığın bana artısı kilo vermek oldu biraz daha sürse biraz daha verirdim ama sağlık yine de daha iyi

sabah

2 dilim ekmek
peynir
çay

öğle
yeşil mercimek yemeği 1 tabak

ara
2 galete
peynir
çay

akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt

gece ablamın gazına geldim karnım ağırmasına rağmen mezdeke yaptım 50 dakka
su 2 litreyi geçmiştir çünkü bol bol içmem gerekti:26:

geçmişe bakıyım şimdi biraz tam işlerim yoğunlaşmadan

günaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım

sabah
1 kase nesfit+süt

ara
1 fincan yeşil çay
1 dilim ekmek üzeerine pınar beyaz

öğlen
b.peynirli
zeytin ezmeli, yeşillikli sandviç
yanlız içine maydanoz koymuşlar neredeyse çiğnemeden yuttum, çok fenaydı (
su

ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı

akşam

bir tabağa
yaarım mantarlı tavuksote
yarım makarna
1 dilim ekmek
tavuk inanılmaz acı olmuştu doğru düzgün yiyemedim kavruldum resmen ekmekle bastırmaya çalıştım

su 2 lt
spor
50 dk sabah 50 dk akşam mezdeke ( bir tanesini cezamdan düşüyorum -600) geçen haftaki cezam 100 kalori faiziyle birlikte bitti:))

canım seze azında işeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok üzel
kaynana sarmasıda ne güzeldir şimdi hımmmmmm...canım ekmeksizlik ve salatasızlık dışında güzel ama çalışığın için zor olabilir, patlıcanı yanına bişeyler yemelisin zaten adı çıkmaz
canım ana öğünlerinde az yemişsin

canım sen hasasın sana heşey müaah . sana annemin cümlesiyle işe söylemek isiyoum."yi guzum yi can boğazdan çıkar"

Menun iyi canim sicaklari insani gercekten mahvediyo ama bugun bizim burasibaya serin
Gecmis olsun fistik aramiza dondun cok guzel :) menun guzel canin
Ekmek neden yedin dicektim yemek aciymis :) guzel canim menun spor harika
Canim ya bana yaptigin yorumu anlamadim ben :)

gerçekten az yemişsin canım sen iyice yazın napıcan canısı yaaaa

kıyamam sana canım ben de dün akşam benzer sorun yaşadım çok zor oluyor menü de spor da güzel

bu kadar araştırmanın sonunda sıkı bir liste çıkacak sanırım

e geçmiş olsun o zaman ne diyelim afiyet olsun :)))

gündüz ekmek yok akşam da kurabiye diycem zaten herşey yazılmış ben demiyim bari

evet ben de ausun yorumuna katılıyorum kesinlikle daha genç görüneceksin, foto isteriz, isteriz, isterizzzzz

sabah ve öğlen iki öğünde de ekmek olmuş sanki akşam da makarna biraz fazla olmuş bir öğündekinin yemeseydin ekmeğin keşke canım ama yine de idare eder menün ee onca koşturmacadan da dengelemiştir die düşünüyorum

dut badem kayısı valla aralarda iyi bakıyon kendine menüde sadece kurabiyeler fazla bence gerisi gayet iyi

pizza da tam geçmiş olsunlukmuş çorba kaynatıp getirselerdi daha yararlı olurdu bu arada geçmişler olsun canım

tahlillerin sorunsuz olur inşallah canım

şu keten tohumunu bana da sölediler ama bende alerji yapıyo ondan yapamıyorum.... menü diet menüsü spor da güzel cezalarda bitmiş hadi hayırlısı darısı başımıza

kahvaltıda beyaz peyniri ihmal etme bence çok az yemişsin yumurta iyi olmuş ama bence peynir de yemelisin... öğle de sadece çorba ile geçmiş bu arada akşamki menümüz aynıymış tavuk sote sıcaklardan normal aslında az yemen ama suyu bol içmen de iyi olmuş biraz daha fazla yemeye çalış yine de

Ay canım seninki gerçekten işkence yaa, vallahi ben gelemem bu kadar sıkıntıya menünde sporunda güzel canım

menünde sporunda çok iyi, çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşin inşallah

Maydonoz sevmez misin? Dün herkes akşam menüsü Tavuk soteymiş anlaşılan Acının tek ilacı yoğurttur canım,ekmek yerine yoğurt yada ayran tavsiye ederim, sporunda güzel
canım ana öğünlerinde az yemişsin
Farkındayım canım ama bunları yemek için bile çok zorladım kendimi İşin garibi akşam hava serinleyince iştahım bir açıldı, ne yapacağımı bilemedm, gittim uyudum bende

Menun iyi canim sicaklari insani gercekten mahvediyo ama bugun bizim burasibaya serin

Haziran 15'inde bende Mersin'deyim canım ama orasıda yanıyor

gerçekten az yemişsin canım sen iyice yazın napıcan canısı yaaaa

Ah bir bilsem, ben her yaz böyleyim, Geçen yaz babamın memleketine gittim buz gibiydi, rahat ettim ama bu yaz gidemem sanıyorum bilemiyorum vallahi İşin kötüsü yazdığım gibi akşam hava serinleyince öyle bir iştahım açıldı ki, önüme koysan bir koca tabak yemek yerdim yani, zor zaptettim kendimi

Ahh yiyebilsem, sıcakta o yumurta , peynir bana öyle bir koktu ki, şeytan dedi ki koy ekmeğin içine zeytin 1 kase otur ye ! Zaten böyle duyarlı zamanlarım olmasa hayatımda inan bu kadar dengesiz kilo alıp vermezdim .. Antep'te yaşarken öyleydi, 63 kilom sabitti ama M beden giyiniyordum, düzenli bir hayatım olduğundan egzersizlerim aynı olduğundan ne iniyordum ne çıkıyordum...

menün çok üzel canım
canım menün gayet guzel ve dengeli

gunaydın canım

bugün benim soru yağmuruna yakalanmam lazımdı röportaj günümü unuttunuzmu

Ay canım yaa bende yeniyim senin gibi biliyorsun ve ben unutum işin açıkcası? Hemen soralım istediğin soru olsun?

- Neden 4. takımı zayıflamak için seçtin?
- Kilo almana sebep nedir?
-Memleketin neresi?
-Yaz tatilinde planın nedir?
- Dayanamadığım yiyecek nedir?
- Hayatın boyunca kaç defa diyet yaptın?
- İstediğin kiloya ulaşınca yapmayı düşündüklerin neler?
- Bölgesel fazlalıkların var mı?
- Bu grupta en çok kime ısındın?

kılar boyama işibitti ama daha havlu sarılı son halini görmedim. kuaförün Pc den yaıyorum o başkasınafön çekiyorşu anda. Radyoyu değiştireyim diye girdim kendimiburda buldum. çok komik ama bu PC de de duslar daşmıyo.aten yarısı yok dusların.Pokemon bieah etti heralde çok ormuş hakkaten. Herşeyi okudumama evde yazarım. Gerbera öğleden sonra bekle beni.

garbera sorularımı yazayım

1- kaç yaşındasın
2- boyun kaç
3- nerede yaşıyorsun
4-rapunzelden başka kardeşin var mı
5- okul durumun ne, neden çalışmıyorsun
6-kardeşinle aran nasıl
7-sosyal hayatında neler yapmaktan hoşlanırsın
8-7. takımdan neden ayrıldın
9- 7. takıma sorsak senin için ne söylerler bakimmmmm
10- sevgulun var mı
11- sen de dış görünüşünden bahsedermisin
12- son olarak da en beğenmediğin 3 özelliğin :))))

kızlar nikim açık ama bugün fazla takılamam
sözleşme vs hazırlık yapmam gerek, bu akşama yetişmesi lazım arada bakarım

1-ben bu takımın sohbetini flan çok beğeniyodum zaten rapunzel bu takımdan davet edilince bende buraya gelmek istedim bu takımı çok seviyorum
2-ekmek ve tatlıyı kilo problemim yok diyerek ölçüsüz yiyordum yıllar içinde baktım ki kilo almışım bide sıkıntılar flan üst üste geldikçe bu hale geldim artık zayıf olmaya karar verdim
3-izmirliyim
4-çeşmede yazlığımız var yazın oraya gidiyoruz yaza kadar verebildiğim kadar kilo verip yazlıkta biraz daha rahat etmek istiyorum
5-baklava - çikolata - börek - kızartma ama hepsini tek tek çıkardım hayatımdan
6-kilo aldıktan sonra çok çok çok kere diyet yapmaya çalıştım ama hepsini yarıda bıraktım bu son olur inşallah
7-istediğim kiloya ulaşınca bütün dolabımı yenilemek istiyorum s beden kıyafetlerle doldumak istiyorum dolabımı zayıflayınca ilk yapacagım şey bu ondan sonra da hayatıma başka bi yön vercem artık
8-bölgesel fazlalık değil de en göze batan yer göbek..bi kurtulsam ondann.....
9-başta zeynep olmak üzere herkesi ayrı ayrı seviyorum

Cimcimecim , sabah ekmek yemedin mi ?
Öğlende yok ekmek.
Dolmaları yoğurt ve salata ile yeseydin bir başlarına pek bi garip kalmışlar
sabah öğle ekmek yok akşamda misafirim gelecekti öyle tezgahın üzerinde hemen yedim.evime süpürge çekip toz almalıydım.gelmelerine az kalmıştı çünkü.kaynanam biraz sulu yapmıştı yemekte zorlanmadım.ama kurabiyeleri yememem lazımdı cezamı istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…