Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün benim soru yağmuruna yakalanmam lazımdı röportaj günümü unuttunuzmu
Canim sorularimin aynisini belki arkadaslar sormustur ben tekrar sorim
ismin ne
Kac yasindasin
Boyun ve kilon kac
Sende benim gibi gobekden cekiyosun anlasilan
Evlimisin bekarmisin
Rapunzelin mi ablasisin
Kac kilo olmak istiyorsun
Amacinda kararlimisin zayiflamaya yani
Yebi diyete baslayan biri gelse nana tecrubelerinden bahsedermisin dese ne dersin
Calisiyomusun
En sevdigin renk ve film
Dizi izlermisin
Kacbeden giyiyorsun
Kendini tarif edermisin
Bizi faydalu goruyormusun
Gecmisde unutamadigin bi anin varmi
Daha aklima geldikce sorarim :)
ayyyyyyyyyy gittim tahlillerim 1 saat sonra çıkacakmış geri geldim.çokkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldum.acil çay içmeliyim...

Caykolikmisin yokaa fistik bende bankaya gittim geldim buroda hemen bi cay kattim iciyom :) :)

1- 25 yaşındayım
2- boyum 1,60
3- izmirde ailemle yaşıyorum
4- başka kardeşim yok iki kardeşiz
5- önce 9 eylül üniversitesinde 2 yıllık pazarlama okudum sonra açıköğretimden ev idaresi okudum...rapunzel de ben de iş bulma konusunda çok çok çok...şanssızız okulu bitireli çok oldu ama daha çalışmadım
6- kardesimle aramız iyi zaten aramızda 3 yaş var anlasıyoruz yani
7- sevdiğim kişilerle toplanıp vakit geçirmeyi seviyorum gezmeyi seviyorum
8- rapunzelle aynı takımda olmak istedim hem de bu takımın katılımını muhabbetini hırsını çok begeniyodum o yüzden burda olmak istedim
9- tatlı sevecen sıcak kanlı konuşkan girşken desem kendimi zmüş olurum sanırım
10- sevgilim yok şimdilik
11- boyum 1.60 orta boylu diyebiliriz siyah saç kahverengi göz kilom da tahmin edebilceniz gibi balık etinden biraz fala diyelim
12- herkese yardım etmek isterim bunu çevremdeki insanlar bilir ama bazıları bu durumu kötü amaçla kullanıyo insanı salak yerine koyuyo yine de hayır diyemiyorum en sevmediğim özelliğim bu başka yok

1-adım müeyyet
2-25 yaşındayım
3- boyum 1,60 kilom 93
4-evet malesef en nefret ettiğim sey insallah kurtulurum artık
5-bekarım
6-evet rapunzelin ablasıyım
7-kendme küçükk küçük hedefler belirliyorum ulaşması kolay olsun da vazgeçmeyim diye..ulaştıkça daha çok hırslanırım..ilk hedefim 80 65 e kadar yolu var
8- bugune kadar çok kere diyete başlayıp yarım bıraktım üstüne tekrar kilo aldım ama bu sefe3r kararlıyım
9- asla yarım bırakma hedefine kararlılıkla ilerle deerim canın cıss b,şey isterse kendini kontrol et asla yeme derim emeklerinin boşa çıkmadıgını görünce kendini çok mutlu hissedeceksin derim....
10- çalışmmıyorum
11 en sevdiğim renk yeşil.. bugune kadar izlediğim filmler arasında en begendim "cennet gibi" tavsiye ederim izleyin
12 dizi izlemeyi severim takip ettiğim birçok dizi var
13 48 beden giyiyorum
14 orta boylu siyah saçlı siyah gözlü balık etinden biraz fala
15 bu takım ve sizler gerçekten çok faydalı oluyor hırs yapmayı sağlıyor iiki bu takımdayım diyorum

merhaba arkadaslar,güne yogun basladim,ilk firsatta buraya geldim,gogo ve gerbera icin oylama yapilacakti,kimse yazmamis,bende basltmissinizdir dedimtekrar cikmam lazim,gelmisken bi selam vereyim dedim.

gerbera senin siranmis bu gün,aksam müsait olursa soracaim sorular var

bayb listeni göremedim

Aus cnm benim pizza ve sütlac ayni günde fazla olmus

eftelya iyi olmana sevindimsende bi varsin bi yoksun cnm,artik tam ol lütfen

topraks kuzin gelecekti,geldide benmi kacirdim:44:

zeynep cnm benim cok gecmisolsun,hastalik yakismiyor sana ama,hemencecik iyiles

bahar ara ögün kacirmissin olmamis

pokemon cnm,senin listeye baktim,duslar düzelsede bizde bildigimiz dilden konussak,ne güzel olurdu

bide genel listelere baktigimda listelerde azalma görüyorum,1 kase corbayla ögün atlatanlar var,ekmek yemeyenler var,ve tarhana corbasi ictim,diyip vicdan azabi cekenler var,lütfen yapmayalim bunu,ac kalarak kilo veremeyizbu sekilde devam edilirse uyari vermeye baslayacagim,kimsede kusura bakmasin artik

son olarak gerbera ve gogo icin oylama baslatiyorum
ilk oyu ben kullanayim
gogo ya evet diyorum,hem listesi burdaki yerlesik arkadaslardan düzenli,hemde katilim olarak geride kalmiyor (nöbetler haric)
gerbera cnm benim kusura bakma,seni 1 hafta daha deneme taraftariyim,öncelikle menülerin bana yeterli gelmiyor,ac kaliyorsun,ve katilimin gündüzleri misafirden dolayi pek gelemiyorsun,aksam geldigindede gecmise cevap yazana kadar kimsecikler kalmiyor,sohbete dahil olamiyorsun,ben bunlari bir düzene oturmadan seni listeye almaya tarftar degilim,sonucta listeye alindiktan sonra bunu düzene oturtmak dahada zor oluyor

Son düzenleme:
ben cikiyorum kizlar,yarin listeyi zeynep hazirlicakti,hasta oldugu icin rapunzel sen hazirla cnm,aksam bir önceki haftanin listesini getir,oylamada kabul gören üyeleri ekle,baslangic kilolarini ve hedeflerini unutma

lütfen herkes oyunu kullansinki adil bir oylama olmus olsun,topraks cnm benim,eftelya gelmezse oyunu telefondan ögrenebilirmisin

aksam müsait olursam gelmeye calisacagim,kilomuda sabah cok yogun olurum,o yüzden eltimin kizi bildirecek

öptüm hepinizi

evet canım haklısın benim hatam bugün oylama yapılacağı aklımdan çıkmış dün aklımdaydı şimdiye kadar sunulmuş olması gerekirdi.
ben de seninle aynı fikirdeyim bu hafta rapunzel, bahar ve garberanın toplu alıntı yapmalarını rica ettim, hepsi başladı fakat katılım konusunda aynen söylediğin gibi rapunzel ve garberadan daha çok sohbet bekliyorum.

gogo evet, garbera 1 hafta daha beklemeli diyorum

kuzen dün gece geldi üye oldu sanırım takımı da ziyaret ettirdim, bugün tekrar konuşurum yapacaksan gel dedim biraz korkuyor sanırım:))

evet çaykoliğim ama azalttım sayılır daha önce daha çok içiyordum.ama hiç içmeyince başım ağrıyor.bugün 3 dafe hastaneye gittim geldim henüz çıkmamış tahliller.4 te çıkar dediler bu defa arayıp gideceğim az öncede aradım açmadılar.sinirlerim bozuldu.hastanenin merdivenleri çok dik çıkması işkence bir kata çıkmak için 38 basamak çıkıyorum.birde bilgisayarım da çöktü onu kurtarmaya çalışıyorum.

Himm kaptan simdi gerbera icin oy kullanmiyozmu o zaman gogo icin oyum evet gelebilirsin tatlim takimimiza :)

Son düzenleme:

Anladim canim kolay gelsin ozel hastaneyeni gitmistin

Valla toplu yaziyom topraks :) :)

Himm kaptan simdi gerbera icin oy kullanmiyozmu o zaman gogo icin oyum evet gelebilirsin tatlim takimimiza :)

cnm ikisinede oy kullanacagiz,ben kendi oyumu gogo icin evet olarak kullandim,kendimce gerbera icin sebeplerimide acikladim,sen de oylarini ikisi icin kullan,sence ikiside yeterliyse listeye alinmak icin ona göre kullan,yok senin icinde eksikleri olan varsa eger yine bu dogrultuda kullan

Ya kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir

Bilmiyorumki kaptan :) :) bi hafta daha deneyelim bence misafirleri azalir belki artik

Gecen hafta annemde ates atma ve ayiptir solemesi ishal vardi doktora gitti dizanteri olabilir simdi salgin demis 15 tane igne vermisdi bana bulasmamistir insallah :) yoksa annemin vay haline

cnm sana demedim sadece,herhangi biride baslatabilirdi maasinda dedim

kuzenede söyle korkmasin cnm,verecegi kilolardanmi korkuyor yoksa,ayrilmakmi zor geliyor

Bilmiyorumki kaptan :) :) bi hafta daha deneyelim bence misafirleri azalir belki artik
tammam cnm benim
Gecen hafta annemde ates atma ve ayiptir solemesi ishal vardi doktora gitti dizanteri olabilir simdi salgin demis 15 tane igne vermisdi bana bulasmamistir insallah :) yoksa annemin vay haline
cok gecmisolsun cnm ya,kendine dikkat et,takimda hastalik kol geziyor,ayrica o ikincisinden bendede var,ordan buraya bulasma ihtimali nedir acaba:18:
Karnim guuur guuuur ediyor :) bir volkan patlamasi olucak gibi

sari leblebi ishal kesiyor diye biliyorum,bide tuzlu kraker
benim cocuklar ishal oldugunda doktor ishal icin suda eriyen bir tablet vermisti,cocuklara vermeden tadina bakim dedim,sanki tuzu suya atmislar,o derece,hemenceceikte kesmisti ishali
gereksiz bir cümlemi kurdum ya,off kaynanazedeyim ya idare edin

Anladim canim kolay gelsin ozel hastaneyeni gitmistin

yok canım ya bizim araştırma hastanemize tahliller temiz çıkarsa burdaki doktora farklı çıkarsada özele gideceğim.bakalım sonuçlar çıktı aldım ama çok kalabalıktı bugün tahliller de aksilik oldu geç çıktı artık yarın 10-11 gibi gelin dediler...

baharcım ben çocuklara yapamadım ama ishal için süper bir tarifim var.
türk kahvesinin içine limon sıkıyorsun macun gibi karıştırıp parmaklarınla sıkarak küçük nohut kadar toplar yapıyosun bunları bol su ile hap gibi yutuyosun çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…