Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
öğlen 5 kasık kabak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
ama maalesef ne yediysem çıkartmak zorunda kaldım
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
akşam 1 saat yürüyüş(8km)
su 2 lt içemiyorum bir iki gündür

canım sana dokunur lahmacun kanser yapıyormuş de :)

merhaba kızlar ben geldim ama kaptanım ve aus yazdıklarınızı okudum profötirol yaparken yalamadım parmaklarımı hhahahahah :)
zeynep abla nasıl oldun özledik seni
zeynep abla gunde 3.5 saat spor yaparsan hastalanırsın tabisi dikkat et profesyonel sporcu değiliz bize biraz fazla gelip sakatlık çıkartmasın ondan diyorum
oyy uzum benim kıyamam cok küçük daha geçmiş olsun canım
sağol zeynep abla

tamam ben yaparım yarın
Ya kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir
çok geçmiş olsun off herkes hasta ya
sanada geçmiş olsun
menünü begendim sporunu da begendim
bu kaynanalar neden böyle ya eziyet olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar...
iyi akşamlar
begendim menünü güzelll

ben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
sonra yavrularımın yanına gidicem :)))

asyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
asyayada cok gecmisolsun cnm ya,cocuklar hasta oldumu cok yipraniyorlar
cnm bagirsak rahatsizligindan hastanede yatti,yinede anlamiyor ne diyim
simdi buranin düzeni söyle,sahab kahvalti yerler,öglen normal yemek yapar yerler,aksamda peynir,salam,ekmek türü hafif atlatirlar,hastanedede böyle veriliyor yemek,yok efendim aksam peynir ekmekle doyulurmuymus,ben ne yapim,benmi kurdum düzeni

öyle cnm,benden cok kendisi eziyet cekiyor haberi yok
ben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
kolay gelsin cnm

misafirim geliyormus kizlar,aksam erken giderlerse gelirim,gitmezlerse yarin aksam anca görüsürüz,lütfen listeyi ihmal etmeyelim,ceza aliriz sonra
anlamadiginiz bisey olursa kardes takimlara veya paylasim alanina sorabilirsiniz,zaten cogu sey karar defterinde yaziyor,orayada bakabilirsiniz

canısı ben burdaydım kimse yoktu sen gelmişsin ben işlerimi toparladım şimdi spor yapmak istiyorum
öptüm, sana kolay gelsin yarın

güzel olmuş bnce
akşam fazla spor az olmuş ama sen farkındasın zaten :)
hasta olduğun için problem yok canım
güzel menü olmuş.
çiğdem çok az yemişsin
güzel olmuş menü.

ara biraz fazla sabah akşamüstü ikiye bölsen iyi olurmuş..

teşekkür ederim canım oyun için.
Himm kaptan simdi gerbera icin oy kullanmiyozmu o zaman gogo icin oyum evet gelebilirsin tatlim takimimiza :)
teşekkürler canım.
teşekkürler:)
Ya kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir

Gecen hafta annemde ates atma ve ayiptir solemesi ishal vardi doktora gitti dizanteri olabilir simdi salgin demis 15 tane igne vermisdi bana bulasmamistir insallah :) yoksa annemin vay haline
çok geçmiş olsun bende kahveyle limon karıştır iç diycektim yazmışlar birde bol su iç ishalde su kaybı çok olur..

menün güzel olmuş spor o kadar evle hastane arası koşturuyosun spor sayılsın.

Menün yok iyi sporunda herzaman ki gibi, Bu arada 300 kalorilik cezam ve 300 bel hareketini bugün yaptım zeynep abla

çok geçmiş olsun canım ya

Ben ders çalışmaya gidiyorum, bu gece gelmem muhtemelen, herkese şimdiden iyi geceler

Sosyal hizmetler ne oluyo canim ben anlamadim onu
Aay kaptan sendeki kaynanada cok fena anam anaam allah kolaylik versin sana yari aksam ugra kaptan bakarsin birinci oluruz :) :) :)
evet cnm,evde yapiyorum,ya teflonda,yada tost makinasinda,ama elektrikli bi izgara alicam
Tost makinasinda pisiyomu kaptan bende diyom sen hep izgara yedim diyonya yaw bu kaptan alamanyalarda nerse ares yapipda azicik mangal yapiyoki diyodum valla :) :) :)
yapalım fıstıkım ben de birazdan eve geçicem, yemek konusunda kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben bu akşam teyzemden geçinicem :))) sen de yap kadıncağıza lahmacun ne var ama hastaaaaaaa
Ay bunu demicektin kaptana :) :) :) :)
canım seBze TaRzında Bişeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok Güzel

pokemonun laneti nihaaaaaahaha

pof çok fena

Canim kusura bakma tekrar yazdirdim sana valla anlayamamistim

Ay kiyamam daha duzelmedimi canim ya
Uuff zeynep abla bu spor aski bole masallah bgun nasilsin iyimisin biraz daga zeynep abla
Sende vur dedik oldurdun kadini pokemonn :) :) :)
Benimkine hastalik denmez daha canim belirtilerini hissediyorum :) :) sadece
canım sana da çok geçmiş olsun bizimkilere serum taktılar en çok su etkilendi, kıyamam canım o da çok küçük benimki gibi
Ay kucucuk bunyeleriyle hastaliklarla ugrasiyolar canim ya
Aksamlari az yiyerek kendilerine bakiyo ordakiler goruyonmu kaptan :) :) kaynananda cop gibi olucak bu gidisle :)

Bisey degil fistik :) bende kahveli limon icin tesekkur ederim ya karnim guruldayip duruyo ama bi faaliyet yok
Ben ders çalışmaya gidiyorum, bu gece gelmem muhtemelen, herkese şimdiden iyi geceler

Canim ne zaman geldin gidiyon hemrn accik daha dursaydin kolay gelsin fistik opuldun muahh :))

Öğleden sonra doktora gittim , bir sürü yeni tahlil ve mr vs. verdi.

Bazı şeylerden şüphelendi karaciğerle ilgili .

Yarın sabah erkenden tahliller için gideceğim . Karaciğer için mr randevusunu ne zamana verecekler bilmiyorum . Şuan için ilaçlara devam.

Safra kesesi ameliyatım bu tetkiklerin sonucunda olacak , şuan 2. sırada kaldı o . Açıkcası siroz ya da karaciğer kanseri şüphesinden bahsetti.

Dünya umrumda değil derler ya şuan o haldeyim . Canım sıkkın mı değil mi onuda bilmiyorum . Aptal gibiyim . Belki de hiç bir şeyim yok sadece ihtimal değerlendiriyor doktor elindeki bilgilere göre ama ne bileyim işte , yusufa bakıyorum , biraz daha büyüseydi diyorum . Offffffffffffff , kurdukça kuruyorum yok yere belkide.

Yarın sabah kargalar kahvaltısını etmeden çıkacağım evden , kilo bildirimimi şimdi yapayım .Zaten berbat o da .

Ausencia 62,8 / 63,1 /- 0.8 /% - 1,28 )

Dua edin arkadaşlar , umarım kötü bir şey çıkmaz .

Zeynep abla menün güzel ama sporu çok yapıyosun azdan çoğa gitseydin keşke.birde çıkarttım diyosun geçmiş olsun dikkat et kendine..
oyumu da veriyim de çıkıcam:)
bugün çok yoğundu gelemedim:) gogo ya evet, garbera için 1 hafta daha olabilir diye düşünüyorum ben de
teşekkür ederim..

bende yürüyüşten geldim o sporuda yapıcam biraz dinlenince ama her tarafım ağrıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…