- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
oyy uzum benim kıyamam cok küçük dahaasyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
alttaki 5 üyeden ben niye yanliz konusuyorum,cikmadan iki dedikodu yapalim ya,hadiyin ama,bide bana bi akil verin,ne yemek yapayim
kaynanam lahmacun istiyormus,bende gidip alayim dedim,yok ev yapimi olsun demezmi,bende valla yapan olsa ende yerim dedim,bana bi bakisi vardiay cnm cikmis zaten bide lahmacunla ugrasamam valla,yiyecegi 1 lahmacun,bi sürü is simdi
yarin doktorla konusurum,heralde cikaririz,bagirsak iltihaplanmasiymis rahatsizligi,bide yasliliktan bünye zayif düsmüs,diyet yapma dedikce gayretlenip ac geziyor,bi ara bizim takimami alayim dedim:18:
o yuzden ben yarin yogun olurum,dedigim gibi kilomu eltimin kizi yazacak,yarinki arkadasa müsait olanlar yardimci olursa sevinirim,6 dan önce listemizi paylasalim,hatta 6 ya bile kalmazsa daha iyi olur
zeynep abla nasıl oldun özledik senimerhaba kızlar ben geldim ama kaptanım ve aus yazdıklarınızı okudum profötirol yaparken yalamadım parmaklarımı hhahahahah :)
zeynep abla gunde 3.5 saat spor yaparsan hastalanırsın tabisi dikkat et profesyonel sporcu değiliz bize biraz fazla gelip sakatlık çıkartmasın ondan diyorumhemen dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
öğlen 5 kasık kabak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
ama maalesef ne yediysem çıkartmak zorunda kaldım
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
akşam 1 saat yürüyüş(8km)
su 2 lt içemiyorum bir iki gündür
sağol zeynep ablaoyy uzum benim kıyamam cok küçük dahageçmiş olsun canım
tamam ben yaparım yarınben cikiyorum kizlar,yarin listeyi zeynep hazirlicakti,hasta oldugu icin rapunzel sen hazirla cnm,aksam bir önceki haftanin listesini getir,oylamada kabul gören üyeleri ekle,baslangic kilolarini ve hedeflerini unutma
lütfen herkes oyunu kullansinki adil bir oylama olmus olsun,topraks cnm benim,eftelya gelmezse oyunu telefondan ögrenebilirmisin
aksam müsait olursam gelmeye calisacagim,kilomuda sabah cok yogun olurum,o yüzden eltimin kizi bildirecek
öptüm hepinizi
çok geçmiş olsun off herkes hasta yaYa kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir
sanada geçmiş olsuntammam cnm benim
cok gecmisolsun cnm ya,kendine dikkat et,takimda hastalik kol geziyor,ayrica o ikincisinden bendede var,ordan buraya bulasma ihtimali nedir acaba:18:
sari leblebi ishal kesiyor diye biliyorum,bide tuzlu kraker
benim cocuklar ishal oldugunda doktor ishal icin suda eriyen bir tablet vermisti,cocuklara vermeden tadina bakim dedim,sanki tuzu suya atmislar,o derece,hemenceceikte kesmisti ishali
gereksiz bir cümlemi kurdum ya,off kaynanazedeyim ya idare edin
menünü begendim sporunu da begendimben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim
bu kaynanalar neden böyle ya eziyet olsun diye ellerinden geleni yapıyorlaralttaki 5 üyeden ben niye yanliz konusuyorum,cikmadan iki dedikodu yapalim ya,hadiyin ama,bide bana bi akil verin,ne yemek yapayim
kaynanam lahmacun istiyormus,bende gidip alayim dedim,yok ev yapimi olsun demezmi,bende valla yapan olsa ende yerim dedim,bana bi bakisi vardiay cnm cikmis zaten bide lahmacunla ugrasamam valla,yiyecegi 1 lahmacun,bi sürü is simdi
yarin doktorla konusurum,heralde cikaririz,bagirsak iltihaplanmasiymis rahatsizligi,bide yasliliktan bünye zayif düsmüs,diyet yapma dedikce gayretlenip ac geziyor,bi ara bizim takimami alayim dedim:18:
o yuzden ben yarin yogun olurum,dedigim gibi kilomu eltimin kizi yazacak,yarinki arkadasa müsait olanlar yardimci olursa sevinirim,6 dan önce listemizi paylasalim,hatta 6 ya bile kalmazsa daha iyi olur
iyi akşamlararkadaşlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar...
begendim menünü güzelllhemen dünki menümü yazıyım
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
asyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
asyayada cok gecmisolsun cnm ya,cocuklar hasta oldumu cok yipraniyorlarasyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
cnm bagirsak rahatsizligindan hastanede yatti,yinede anlamiyor ne diyimcanım sana dokunur lahmacun kanser yapıyormuş de :)
öyle cnm,benden cok kendisi eziyet cekiyor haberi yoktamam ben yaparım yarın
çok geçmiş olsun off herkes hasta ya
sanada geçmiş olsun
menünü begendim sporunu da begendim
bu kaynanalar neden böyle ya eziyet olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar
iyi akşamlar
begendim menünü güzelll
kolay gelsin cnmben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
sonra yavrularımın yanına gidicem :)))
güzel olmuş bnceDunki menumu yazim kahvalti yapcam kizlar
Sabah ilik su 50 ziplama
Kahvalti zeytin peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara yok
Oglen bi tane peynirli sandivic
Ara bi ceviz bi kuru kayisi
Aksam 4 kasik az soslu makarna bi tabak salata ekmek yok
Su 3 litre belki daha fazla
Spor sabah bi saat yurudum bi yere gittim ordan ise gittim gelirken de eve yarim saat yuruyz ve 150 mekik
akşam fazla spor az olmuş ama sen farkındasın zaten :)hemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurtai
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
diğer gün akşamdan kalan bir kaç küçük parça tavuk şiş,
3 kaşık patlıcan yemeği (sonuydu bitti)
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
sevgili kaynanam sarma yapmıştı=1 adet patlıcan dolması 8 adet minnak sarma
akşam çaya misafirimdı 1 bardak çay yanındada 1 tuzlu 1 tatlı kurabiye
su:2 lt,
spor:
30 dak.b-fit başka spor yok misafirim 12 ye doğru kalktı yapamadım.
hasta olduğun için problem yok canımGünaydınlar efenim
Bugün fazla takılamayacağım
Şimdi işlerim var biraz 1 saat kadar , dışardayız yusufla.
Öğleden sonrada dr kontrolüm var 3'de.O ikisinin arasında gelirim tabi yine
Dün yediklerim ;
Sabah : 1 fincan şekersiz çay
2 dilim ekmek
Yağsız peynirli omlet
1 kaşık reçel
3 zeytin
Ara: Taze sıkılmış karışık meyve suyu ve 3 yulaflı bisküvi
Öğle:
1 küçük ev yapımı pizza (arkadaşlar yapıp getirmiş,geçmiş olsun baabında:26:)
1 ayran
Ara: 1 kase sütlaç (Onu da arkadaşlar getirmişlerdi :18::18:)
Akşam:Tavuklu patates 4-5 kaşık
4 kaşık yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: Muz
Yağsız süt
Su az , spor yok
güzel menü olmuş.kızlar hemen menünmü yazayım sona unutuyoum
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;her sabah olduğu gibi yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt ile karışıtıp içim, karışıma çok az muz ilave ettim
aa;4-5 ade kuru kayısı, 9 lu çay
öğlen 1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt, 1 tabak bezelye yemeği, 1dilim kepekli ekmek
aa;1galeta, 1 çay bardağı lihgt süt
akşam;karışık ızagara toplama 4 köfte kadar et yedim, çoban salata, 1 tane közlenmiş biber 2 çok küçük dilim beyaz ekmek
akşam;1 tane sütlüşekeli nescafe meye niyetine
su,2 litre
spo; dk. leslie walk, 30dk. zumba 20 kaloilik cezadan düşersek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
kızlar bu mesajın ilk hali. öncemesajıyazıoum sona eksik harfleri tamamlıyoum. ızdrıabımı anlayın diye söylüyoum. bana kısa yazıyosun diye gücenmeyin lütfen
kızla hemen menünmü yazayım sona unuuyoum
uün uzaaak yazıyoum
saah;he saah olduğu ii yaım lie ılık su
1 kase meyeli nesi e 1 adak lih sü ile kaışııp içim, kaışıma çok az muz ilae eim
aa;4-5 ade kuu kayısı
öğlen 1 kase keen ohumu eklenmiş yoğu, 1 aak ezelyeyemeği, 1dilim kepekli ekmek
aa;1alea, 1 çayadağı lih sü
akşam;kaışık ızaa oplama 4 köe kada e yedim, çoan salaa, 1 ane közlenmiş ie 2 çok küçük dilim eyaz ekmek
akşam;1 ane sülüşekeli nescae meye niyeine
spo; dk. leslie walk, 30dk. zuma 20 kaloilik cezadan düşesek ceza kalmadı ii ii ohhhh misss
çiğdem çok az yemişsinkızlar günaydın herkeseee
Kalkar kalkmaz, 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
ara; 3 kuru kayısı ve 3 yk yoğurt
Öğlen ; yayla çorbası 1 kase, 1 dilim ekmek
ara; 3 form bisküvi
Akşam; Tavuk sote yarım tabak, 5 yk yoğurt
Su; 3 lt, spor dışasıya yürüyüşe çıktık ailece,çocuklar dondurma yedi, o zamna bir yürüyüş
Kızlar birşey söyleyeceğim, midem küçüldü ve sıcaklardan hiçbirşey yiyesim gelmiyor, inanın şu yediklerimi zorla yiyorum, ne açlık hissediyorum ne de yerimden kalkacak takatim varCezalarımda duruyor, Akşama eşimi kandırırsam twist yapmaya gideceğim...
güzel olmuş menü.günaydın herkeseeeee
nihayet gelebildim hastalıklarla uğraşmaktan canımız çıktı aileceksağlık gibisi yok ya öncelikle diğer hasta olan ve hasta yakınları olan herkese geçmişler olsun
dünkü menümü yazıyım çünkü diğer menülerimi hiç hatırlamıyorum zaten ne yediysem çıkardım ayrıca bu hastalığın bana artısı kilo vermek oldubiraz daha sürse biraz daha verirdim ama sağlık yine de daha iyi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğle
yeşil mercimek yemeği 1 tabak
ara
2 galete
peynir
çay
akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt
gece ablamın gazına geldim karnım ağırmasına rağmen mezdeke yaptım 50 dakka
su 2 litreyi geçmiştir çünkü bol bol içmem gerekti:26:
geçmişe bakıyım şimdi biraz tam işlerim yoğunlaşmadan
günaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
1 dilim ekmek üzeerine pınar beyaz
öğlen
b.peynirli
zeytin ezmeli, yeşillikli sandviç
yanlız içine maydanoz koymuşlar neredeyse çiğnemeden yuttum, çok fenaydı(
su
ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı
akşam
bir tabağa
yaarım mantarlı tavuksote
yarım makarna
1 dilim ekmek
tavuk inanılmaz acı olmuştu doğru düzgün yiyemedim kavruldum resmen ekmekle bastırmaya çalıştım
su 2 lt
spor
50 dk sabah 50 dk akşam mezdeke ( bir tanesini cezamdan düşüyorum -600) geçen haftaki cezam 100 kalori faiziyle birlikte bitti:))
teşekkür ederim canım oyun için.merhaba arkadaslar,güne yogun basladim,ilk firsatta buraya geldim,gogo ve gerbera icin oylama yapilacakti,kimse yazmamis,bende basltmissinizdir dedimtekrar cikmam lazim,gelmisken bi selam vereyim dedim.
gerbera senin siranmis bu gün,aksam müsait olursa soracaim sorular var
bayb listeni göremedim
Aus cnm benim pizza ve sütlac ayni günde fazla olmus
eftelya iyi olmana sevindimsende bi varsin bi yoksun cnm,artik tam ol lütfen
topraks kuzin gelecekti,geldide benmi kacirdim:44:
zeynep cnm benim cok gecmisolsun,hastalik yakismiyor sana ama,hemencecik iyiles
bahar ara ögün kacirmissin olmamis
pokemon cnm,senin listeye baktim,duslar düzelsede bizde bildigimiz dilden konussak,ne güzel olurdu
bide genel listelere baktigimda listelerde azalma görüyorum,1 kase corbayla ögün atlatanlar var,ekmek yemeyenler var,ve tarhana corbasi ictim,diyip vicdan azabi cekenler var,lütfen yapmayalim bunu,ac kalarak kilo veremeyizbu sekilde devam edilirse uyari vermeye baslayacagim,kimsede kusura bakmasin artik
son olarak gerbera ve gogo icin oylama baslatiyorum
ilk oyu ben kullanayim
gogo ya evet diyorum,hem listesi burdaki yerlesik arkadaslardan düzenli,hemde katilim olarak geride kalmiyor (nöbetler haric)
gerbera cnm benim kusura bakma,seni 1 hafta daha deneme taraftariyim,öncelikle menülerin bana yeterli gelmiyor,ac kaliyorsun,ve katilimin gündüzleri misafirden dolayi pek gelemiyorsun,aksam geldigindede gecmise cevap yazana kadar kimsecikler kalmiyor,sohbete dahil olamiyorsun,ben bunlari bir düzene oturmadan seni listeye almaya tarftar degilim,sonucta listeye alindiktan sonra bunu düzene oturtmak dahada zor oluyor
teşekkürler canım.Himm kaptan simdi gerbera icin oy kullanmiyozmu o zaman gogo icin oyum evet gelebilirsin tatlim takimimiza :)
teşekkürler:)evet canım haklısın benim hatam bugün oylama yapılacağı aklımdan çıkmış dün aklımdaydışimdiye kadar sunulmuş olması gerekirdi.
ben de seninle aynı fikirdeyim bu hafta rapunzel, bahar ve garberanın toplu alıntı yapmalarını rica ettim, hepsi başladı fakat katılım konusunda aynen söylediğin gibi rapunzel ve garberadan daha çok sohbet bekliyorum.
gogo evet, garbera 1 hafta daha beklemeli diyorum
kuzen dün gece geldi üye oldu sanırım takımı da ziyaret ettirdim, bugün tekrar konuşurum yapacaksan gel dedim biraz korkuyor sanırım:))
Ya kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir
çok geçmiş olsun bende kahveyle limon karıştır iç diycektim yazmışlar birde bol su iç ishalde su kaybı çok olur..Gecen hafta annemde ates atma ve ayiptir solemesi ishal vardi doktora gitti dizanteri olabilir simdi salgin demis 15 tane igne vermisdi bana bulasmamistir insallah :) yoksa annemin vay haline
ben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim
hemen dünki menümü yazıyım
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
asyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
Sosyal hizmetler ne oluyo canim ben anlamadim onucavaplarım tabi ne sorun olacak.eşimle lisede aynı okuldaydık ben 1.o 2.sınıftadık.19 mayıs gösterilerine hazırlanırken tanıştık ben okulun bayanlar spor kolu başkanıydım o da erkekler...ama gösteri zamanı tanıştım.ben orta okul ve liseyi urfada okudum.şimdi neden urfa diyeceksiniz onuda bir defadan cevaplayayım.sosyal hizmetlerde kalıyordumurfada.
Aay kaptan sendeki kaynanada cok fena anam anaam allah kolaylik versin sana yari aksam ugra kaptan bakarsin birinci oluruz :) :) :)alttaki 5 üyeden ben niye yanliz konusuyorum,cikmadan iki dedikodu yapalim ya,hadiyin ama,bide bana bi akil verin,ne yemek yapayim
Tost makinasinda pisiyomu kaptan bende diyom sen hep izgara yedim diyonya yaw bu kaptan alamanyalarda nerse ares yapipda azicik mangal yapiyoki diyodum valla :) :) :)evet cnm,evde yapiyorum,ya teflonda,yada tost makinasinda,ama elektrikli bi izgara alicam
Ay bunu demicektin kaptana :) :) :) :)yapalım fıstıkım ben de birazdan eve geçicem, yemek konusunda kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben bu akşam teyzemden geçinicem :))) sen de yap kadıncağıza lahmacun ne var ama hastaaaaaaa
canım seBze TaRzında Bişeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok Güzel
pokemonun laneti nihaaaaaahaha
pof çok fena
Ay kiyamam daha duzelmedimi canim yaasyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
Uuff zeynep abla bu spor aski bole masallah bgun nasilsin iyimisin biraz daga zeynep ablahemen dünki menümü yazıyım
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
Sende vur dedik oldurdun kadini pokemonn :) :) :)canım sana dokunur lahmacun kanser yapıyormuş de :)
Benimkine hastalik denmez daha canim belirtilerini hissediyorum :) :) sadecetamam ben yaparım yarın
çok geçmiş olsun off herkes hasta ya
sanada geçmiş olsun
menünü begendim sporunu da begendim
bu kaynanalar neden böyle ya eziyet olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar
iyi akşamlar
begendim menünü güzelll
Ay kucucuk bunyeleriyle hastaliklarla ugrasiyolar canim yacanım sana da çok geçmiş olsun bizimkilere serum taktılar en çok su etkilendi, kıyamam canım o da çok küçük benimki gibi
Aksamlari az yiyerek kendilerine bakiyo ordakiler goruyonmu kaptan :) :) kaynananda cop gibi olucak bu gidisle :)asyayada cok gecmisolsun cnm ya,cocuklar hasta oldumu cok yipraniyorlar
cnm bagirsak rahatsizligindan hastanede yatti,yinede anlamiyor ne diyim
simdi buranin düzeni söyle,sahab kahvalti yerler,öglen normal yemek yapar yerler,aksamda peynir,salam,ekmek türü hafif atlatirlar,hastanedede böyle veriliyor yemek,yok efendim aksam peynir ekmekle doyulurmuymus,ben ne yapim,benmi kurdum düzeni
öyle cnm,benden cok kendisi eziyet cekiyor haberi yok
kolay gelsin cnm
Bisey degil fistik :) bende kahveli limon icin tesekkur ederim ya karnim guruldayip duruyo ama bi faaliyet yokteşekkür ederim canım oyun için.
teşekkürler canım.
teşekkürler:)
çok geçmiş olsun bende kahveyle limon karıştır iç diycektim yazmışlar birde bol su iç ishalde su kaybı çok olur..
menün güzel olmuş spor o kadar evle hastane arası koşturuyosun spor sayılsın.
Ben ders çalışmaya gidiyorum, bu gece gelmem muhtemelen, herkese şimdiden iyi geceler
Zeynep abla menün güzel ama sporu çok yapıyosun azdan çoğa gitseydin keşke.birde çıkarttım diyosun geçmiş olsun dikkat et kendine..hemen dünki menümü yazıyım
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
teşekkür ederim..oyumu da veriyim de çıkıcam:)
bugün çok yoğundu gelemedim:) gogo ya evet, garbera için 1 hafta daha olabilir diye düşünüyorum ben de
ben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
sonra yavrularımın yanına gidicem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?