Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim

sonuclardan haberdar et cnm,bide dün senin sirandi,ben soramamistim,simdi sorsam mahsuru varmi

esinle nasil tanistiniz merak ettim

sarı leblebiyi bende duymuştum kaptan daha başlamadı sabah bi olucam gibiydi akşama neolucak bakalım :18::18:

sor cnm beklerim tabi..oyun için de saygı duyarım ben şu listemi bi düzene oturtayım bu 1 hafta içinde..sonuçta benim yararıma olacak..katılım için de kusura bakmayın bu aralar ne olduysa her gün misafir geliyo ama artık azalacaktır heralde...
Karnim guuur guuuur ediyor :) bir volkan patlamasi olucak gibi
geçmiş olsun isahal için benim de söyleyeceğim bişey var soda (maden suyu) çok iyi geliyor anında keser..
sana da geçmiş olsun allah kolaylık versin..
yemeği çok seviyor benim minik kuşum :)))

kaç yasında senin kuzenin cnım

sonuclar yarın belli olucak anladım canım hadi bakalım ne dicekler :44:

bilgisayarım kafayı yedi geriye gidemiyorum f5 ide kullanamıyorum bu işleride sabah hallederim inşallah fazla giremedim hastane ayniyat işleri derken mesaim bitti..

bunuda duymuştum ama denememiştim eger olursa denerim canım benim çok sagolasın

menü güzel kaptan ızgarayı nasıl yapıyosun evdemi yapıyosun sporunada cok güldümm

sonuclardan haberdar et cnm,bide dün senin sirandi,ben soramamistim,simdi sorsam mahsuru varmi

esinle nasil tanistiniz merak ettim

cavaplarım tabi ne sorun olacak.eşimle lisede aynı okuldaydık ben 1.o 2.sınıftadık.19 mayıs gösterilerine hazırlanırken tanıştık ben okulun bayanlar spor kolu başkanıydım o da erkekler...ama gösteri zamanı tanıştım.ben orta okul ve liseyi urfada okudum.şimdi neden urfa diyeceksiniz onuda bir defadan cevaplayayım.sosyal hizmetlerde kalıyordum urfada.

alttaki 5 üyeden ben niye yanliz konusuyorum,cikmadan iki dedikodu yapalim ya,hadiyin ama,bide bana bi akil verin,ne yemek yapayim
kaynanam lahmacun istiyormus,bende gidip alayim dedim,yok ev yapimi olsun demezmi,bende valla yapan olsa ende yerim dedim,bana bi bakisi vardi ay cnm cikmis zaten bide lahmacunla ugrasamam valla,yiyecegi 1 lahmacun,bi sürü is simdi
yarin doktorla konusurum,heralde cikaririz,bagirsak iltihaplanmasiymis rahatsizligi,bide yasliliktan bünye zayif düsmüs,diyet yapma dedikce gayretlenip ac geziyor,bi ara bizim takimami alayim dedim:18:

o yuzden ben yarin yogun olurum,dedigim gibi kilomu eltimin kizi yazacak,yarinki arkadasa müsait olanlar yardimci olursa sevinirim,6 dan önce listemizi paylasalim,hatta 6 ya bile kalmazsa daha iyi olur

Gogo içinde gerbera içinde oyum evet

Zeynep abla geçen hafta hazırlamadı mı listeyi :26: Zeynep abla mı hasta? Hiç haberim yok

menün güzel kaptan

yapalım fıstıkım ben de birazdan eve geçicem, yemek konusunda kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben bu akşam teyzemden geçinicem :))) sen de yap kadıncağıza lahmacun ne var ama hastaaaaaaa

merhaba kızlar ben geldim ama kaptanım ve aus yazdıklarınızı okudum profötirol yaparken yalamadım parmaklarımı hhahahahah :)

canım seBze TaRzında Bişeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok Güzel
pokemonun laneti nihaaaaaahaha
Ya kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir
pof çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…