yemeği çok seviyor benim minik kuşum :)))
yok canım ya bizim araştırma hastanemize tahliller temiz çıkarsa burdaki doktora farklı çıkarsada özele gideceğim.bakalım sonuçlar çıktı aldım ama çok kalabalıktı bugün tahliller de aksilik oldu geç çıktı artık yarın 10-11 gibi gelin dediler...
tammam cnm benim
cok gecmisolsun cnm ya,kendine dikkat et,takimda hastalik kol geziyor,ayrica o ikincisinden bendede var,ordan buraya bulasma ihtimali nedir acaba:18:
sari leblebi ishal kesiyor diye biliyorum,bide tuzlu kraker
benim cocuklar ishal oldugunda doktor ishal icin suda eriyen bir tablet vermisti,cocuklara vermeden tadina bakim dedim,sanki tuzu suya atmislar,o derece,hemenceceikte kesmisti ishali
gereksiz bir cümlemi kurdum ya,off kaynanazedeyim ya idare edin
sor cnm beklerim tabi..oyun için de saygı duyarım ben şu listemi bi düzene oturtayım bu 1 hafta içinde..sonuçta benim yararıma olacak..katılım için de kusura bakmayın bu aralar ne olduysa her gün misafir geliyo ama artık azalacaktır heralde...merhaba arkadaslar,güne yogun basladim,ilk firsatta buraya geldim,gogo ve gerbera icin oylama yapilacakti,kimse yazmamis,bende basltmissinizdir dedimtekrar cikmam lazim,gelmisken bi selam vereyim dedim.
gerbera senin siranmis bu gün,aksam müsait olursa soracaim sorular var
bayb listeni göremedim
Aus cnm benim pizza ve sütlac ayni günde fazla olmus
eftelya iyi olmana sevindimsende bi varsin bi yoksun cnm,artik tam ol lütfen
topraks kuzin gelecekti,geldide benmi kacirdim:44:
zeynep cnm benim cok gecmisolsun,hastalik yakismiyor sana ama,hemencecik iyiles
bahar ara ögün kacirmissin olmamis
pokemon cnm,senin listeye baktim,duslar düzelsede bizde bildigimiz dilden konussak,ne güzel olurdu
bide genel listelere baktigimda listelerde azalma görüyorum,1 kase corbayla ögün atlatanlar var,ekmek yemeyenler var,ve tarhana corbasi ictim,diyip vicdan azabi cekenler var,lütfen yapmayalim bunu,ac kalarak kilo veremeyizbu sekilde devam edilirse uyari vermeye baslayacagim,kimsede kusura bakmasin artik
son olarak gerbera ve gogo icin oylama baslatiyorum
ilk oyu ben kullanayim
gogo ya evet diyorum,hem listesi burdaki yerlesik arkadaslardan düzenli,hemde katilim olarak geride kalmiyor (nöbetler haric)
gerbera cnm benim kusura bakma,seni 1 hafta daha deneme taraftariyim,öncelikle menülerin bana yeterli gelmiyor,ac kaliyorsun,ve katilimin gündüzleri misafirden dolayi pek gelemiyorsun,aksam geldigindede gecmise cevap yazana kadar kimsecikler kalmiyor,sohbete dahil olamiyorsun,ben bunlari bir düzene oturmadan seni listeye almaya tarftar degilim,sonucta listeye alindiktan sonra bunu düzene oturtmak dahada zor oluyor
geçmiş olsun isahal için benim de söyleyeceğim bişey var soda (maden suyu) çok iyi geliyor anında keser..Karnim guuur guuuur ediyor :) bir volkan patlamasi olucak gibi
sana da geçmiş olsun allah kolaylık versin..tammam cnm benim
cok gecmisolsun cnm ya,kendine dikkat et,takimda hastalik kol geziyor,ayrica o ikincisinden bendede var,ordan buraya bulasma ihtimali nedir acaba:18:
sari leblebi ishal kesiyor diye biliyorum,bide tuzlu kraker
benim cocuklar ishal oldugunda doktor ishal icin suda eriyen bir tablet vermisti,cocuklara vermeden tadina bakim dedim,sanki tuzu suya atmislar,o derece,hemenceceikte kesmisti ishali
gereksiz bir cümlemi kurdum ya,off kaynanazedeyim ya idare edin
yemeği çok seviyor benim minik kuşum :)))
yok canım ya bizim araştırma hastanemize tahliller temiz çıkarsa burdaki doktora farklı çıkarsada özele gideceğim.bakalım sonuçlar çıktı aldım ama çok kalabalıktı bugün tahliller de aksilik oldu geç çıktı artık yarın 10-11 gibi gelin dediler...
baharcım ben çocuklara yapamadım ama ishal için süper bir tarifim var.
türk kahvesinin içine limon sıkıyorsun macun gibi karıştırıp parmaklarınla sıkarak küçük nohut kadar toplar yapıyosun bunları bol su ile hap gibi yutuyosun çok iyi geliyor
ben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim
sonuclardan haberdar et cnm,bide dün senin sirandi,ben soramamistim,simdi sorsam mahsuru varmi
esinle nasil tanistiniz merak ettim
menü güzel kaptan ızgarayı nasıl yapıyosun evdemi yapıyosun sporunada cok güldümm
iyi aksamlar cnmarkadaşlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar...
son olarak gerbera ve gogo icin oylama baslatiyorum
ilk oyu ben kullanayim
gogo ya evet diyorum,hem listesi burdaki yerlesik arkadaslardan düzenli,hemde katilim olarak geride kalmiyor (nöbetler haric)
gerbera cnm benim kusura bakma,seni 1 hafta daha deneme taraftariyim,öncelikle menülerin bana yeterli gelmiyor,ac kaliyorsun,ve katilimin gündüzleri misafirden dolayi pek gelemiyorsun,aksam geldigindede gecmise cevap yazana kadar kimsecikler kalmiyor,sohbete dahil olamiyorsun,ben bunlari bir düzene oturmadan seni listeye almaya tarftar degilim,sonucta listeye alindiktan sonra bunu düzene oturtmak dahada zor oluyor
ben cikiyorum kizlar,yarin listeyi zeynep hazirlicakti,hasta oldugu icin rapunzel sen hazirla cnm,aksam bir önceki haftanin listesini getir,oylamada kabul gören üyeleri ekle,baslangic kilolarini ve hedeflerini unutma
lütfen herkes oyunu kullansinki adil bir oylama olmus olsun,topraks cnm benim,eftelya gelmezse oyunu telefondan ögrenebilirmisin
aksam müsait olursam gelmeye calisacagim,kilomuda sabah cok yogun olurum,o yüzden eltimin kizi bildirecek
öptüm hepinizi
ben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim
alttaki 5 üyeden ben niye yanliz konusuyorum,cikmadan iki dedikodu yapalim ya,hadiyin ama,bide bana bi akil verin,ne yemek yapayim
kaynanam lahmacun istiyormus,bende gidip alayim dedim,yok ev yapimi olsun demezmi,bende valla yapan olsa ende yerim dedim,bana bi bakisi vardiay cnm cikmis zaten bide lahmacunla ugrasamam valla,yiyecegi 1 lahmacun,bi sürü is simdi
yarin doktorla konusurum,heralde cikaririz,bagirsak iltihaplanmasiymis rahatsizligi,bide yasliliktan bünye zayif düsmüs,diyet yapma dedikce gayretlenip ac geziyor,bi ara bizim takimami alayim dedim:18:
o yuzden ben yarin yogun olurum,dedigim gibi kilomu eltimin kizi yazacak,yarinki arkadasa müsait olanlar yardimci olursa sevinirim,6 dan önce listemizi paylasalim,hatta 6 ya bile kalmazsa daha iyi olur
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar...
canım seBze TaRzında Bişeyle eklesen daha iyi olumuş ama kaçamak yok GüzelMenun iyi canim sicaklari insani gercekten mahvediyo ama bugun bizim burasibaya serin
Gecmis olsun fistik aramiza dondun cok guzel :) menun guzel canin
Ekmek neden yedin dicektim yemek aciymis :) guzel canim menun spor harika
Canim ya bana yaptigin yorumu anlamadim ben :)
pokemonun laneti nihaaaaaahahakılar boyama işibitti ama daha havlu sarılı son halini görmedim. kuaförün Pc den yaıyorum o başkasınafön çekiyorşu anda. Radyoyu değiştireyim diye girdim kendimiburda buldum. çok komik ama bu PC de de duslar daşmıyo.aten yarısı yok dusların.Pokemon bieah etti heralde çok ormuş hakkaten. Herşeyi okudumama evde yazarım. Gerbera öğleden sonra bekle beni.
pof çok fenaYa kizlar bende bi kuru karin agrisi var ya bole mideme de bi agri saplandi aksama ne icsem iyi gelir hasta olmakdan korkuyom igneden korkarim ben :) annem insallah bana bulastirmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?