Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu kadar takılma canım üniversite hastaneleri böyle genelde rutin yapıyolar bol bol tahlil.ben annemi bir hatta iki asistanın elinden zor kurtarmıştım bişey çıkıcanı zannetmem gönlünü ferah tut.

Canim ya o kadar kotusunu dusunme iyi dusunelim iyi olsun doktor hemen evham yapiyodur ya benim kardesime devlt hastanesinde losemi dediler hemen iyi bi ozel hastaneye goturduk orasi yok oyle bisey dedi rahatladik seninki de boyle doktorun abartmsidir canim ya insallah iyi seyler cikar canim cok gecmis olsun tartiyida cok dusunme yine iyi bile fistik ya

Bende ayni dayak yemis gibiyim yaaa

canim boyle birseyin ihtimali bile beni cok uzdu dualarimiz seninle. sonucu almadan kendini uzme hem karaciger kendidini yenileyen buyuten bir organ. canini sikma hersey yoluna girecek. lutfen bize hsbersiz birakma

gogo icin oyum evet ama gerbera deneme hafyasi olmasina ragmen yeteri katilim yapmadi 1 jafta daja taniyalim birbirimizi.belki roportajin gruba alismasinda faydasi olur.

canım benim öyle bir sey tabikide yoktur o birbe bir ihtimal seen moralini yüksek tut hiç bir seyin yok yarın senden cok güzel sonuçlar bekliyoruz(m) bizi ehaber vermeyi sakın unutma

bende oylamada gonca (gogo) için EVET diyorum ama gerbela için bir hafta daha bekleyelim diyorum rapunzelim kusura bakma gülüm ablan biliyorum ama ablanın katılımını cok göremedim

gerbera srum sana canim birazda ben sikistirayim :)
erkek arkadasin varmi
kilolarini ne zaman aldin
eger elinde sihirli bir degnek olsa yapacagin ilk 3 sey
en cok izuldugun olay
iyiki yapmissin dedigin olay
pisman oldugun olay
zaman makinen olsa gwcmisi mi isterdin geleceemi ne zamana giderdin neden

Canim oylama bitmedi bitince eger kabul olursa listeye alinirsin
tamam bekliyorum ben :18:
bende oylamada gonca (gogo) için EVET diyorum ama gerbela için bir hafta daha bekleyelim diyorum rapunzelim kusura bakma gülüm ablan biliyorum ama ablanın katılımını cok göremedim

teşekkür ederim Zeynep abla nasıl oldun iyimisin düne göre.

geçmişe gidemedim 2 gündür bayağı birikti birazdan bakıcam spor yapmayanı bir göriyim afferin goncam sana

dün yazmayı unuttum bugün yazayım bari.kilo veremiyorum niye bu kadar yavaş gidiyo diye dertleniyodum kendi kendime.geçen hafta bel çevremi ölçmüştüm 108 cm. idi dün akşam ölçtüm 105 cm.demek kilo gitmesede sıkılaşıyorum

Zeynep abla yarın yazıcam bu günki menümü ama bunu ayrıca yazayım cezam neyse razıyım ama yinede çok olmasın daha küçüğüm ilk cezam olcak bu

öğleden sonra küçük bi tulumba yedim boyu küçük diye dayanamadım zaten herkes yiyince çok canım çekti en şerbetsiz yerinden aldım şekersiz çayla götürdüm yani iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…