- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
menü fena degilde kurabiyelere ceza gelebilir her an :)hemen dünkü menümüde yazayım.08.05.2013 çarşamba:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurtai
1-2 çatal peynir,
1 adet domates,
ara:
4 kuru kaysı,
8 adet badem.
öğle:
diğer gün akşamdan kalan bir kaç küçük parça tavuk şiş,
3 kaşık patlıcan yemeği (sonuydu bitti)
1 bardak çay,
ara:
2 k.kaysı,
4 tane kuru dut,
6 tane badem,
akşam:
sevgili kaynanam sarma yapmıştı=1 adet patlıcan dolması 8 adet minnak sarma
akşam çaya misafirimdı 1 bardak çay yanındada 1 tuzlu 1 tatlı kurabiye
su:2 lt,
spor:
30 dak.b-fit başka spor yok misafirim 12 ye doğru kalktı yapamadım.
Zeynep abla yarın yazıcam bu günki menümü ama bunu ayrıca yazayım cezam neyse razıyımama yinede çok olmasın daha küçüğüm ilk cezam olcak bu
öğleden sonra küçük bi tulumba yedim boyu küçük diye dayanamadım zaten herkes yiyince çok canım çekti en şerbetsiz yerinden aldım şekersiz çayla götürdüm yani iştee
senin ilk kaçamağın ceza yok bu seferlik ama bir daha tekrarlarsa kaptanımız affetmez goncam :)
çiğdem cok az ana yemeklerin vücüdun kendini korumaya alır canım benim kilo vermen durur canın istemesede zorla ye gülümkızlar günaydın herkeseee
Kalkar kalkmaz, 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
ara; 3 kuru kayısı ve 3 yk yoğurt
Öğlen ; yayla çorbası 1 kase, 1 dilim ekmek
ara; 3 form bisküvi
Akşam; Tavuk sote yarım tabak, 5 yk yoğurt
Su; 3 lt, spor dışasıya yürüyüşe çıktık ailece,çocuklar dondurma yedi, o zamna bir yürüyüş
Kızlar birşey söyleyeceğim, midem küçüldü ve sıcaklardan hiçbirşey yiyesim gelmiyor, inanın şu yediklerimi zorla yiyorum, ne açlık hissediyorum ne de yerimden kalkacak takatim varCezalarımda duruyor, Akşama eşimi kandırırsam twist yapmaya gideceğim...
önce cok geçmiş olsun gülböcegim :) hastalığını bana mı sattın ölüyorum eftelyamgünaydın herkeseeeee
nihayet gelebildim hastalıklarla uğraşmaktan canımız çıktı aileceksağlık gibisi yok ya öncelikle diğer hasta olan ve hasta yakınları olan herkese geçmişler olsun
dünkü menümü yazıyım çünkü diğer menülerimi hiç hatırlamıyorum zaten ne yediysem çıkardım ayrıca bu hastalığın bana artısı kilo vermek oldubiraz daha sürse biraz daha verirdim ama sağlık yine de daha iyi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğle
yeşil mercimek yemeği 1 tabak
ara
2 galete
peynir
çay
akşam
tavuk sote
2-3 çatal makarna
yoğurt
gece ablamın gazına geldim karnım ağırmasına rağmen mezdeke yaptım 50 dakka
su 2 litreyi geçmiştir çünkü bol bol içmem gerekti:26:
geçmişe bakıyım şimdi biraz tam işlerim yoğunlaşmadan
canıkon menün iyide yemeği sen yapmadın mı ? neden acı koyuyorsun yemeğegünaydın canlarım nihayet bilgisayarıma kavuştum, işyerindeyim menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
1 dilim ekmek üzeerine pınar beyaz
öğlen
b.peynirli
zeytin ezmeli, yeşillikli sandviç
yanlız içine maydanoz koymuşlar neredeyse çiğnemeden yuttum, çok fenaydı(
su
ara
3 eti burçak
sütlü neskafe
3 kuru kayısı
akşam
bir tabağa
yaarım mantarlı tavuksote
yarım makarna
1 dilim ekmek
tavuk inanılmaz acı olmuştu doğru düzgün yiyemedim kavruldum resmen ekmekle bastırmaya çalıştım
su 2 lt
spor
50 dk sabah 50 dk akşam mezdeke ( bir tanesini cezamdan düşüyorum -600) geçen haftaki cezam 100 kalori faiziyle birlikte bitti:))
bende yarın evdeyim canım yardım edebilidigim kadar rapunzele yardım ederimben cikiyorum kizlar,yarin listeyi zeynep hazirlicakti,hasta oldugu icin rapunzel sen hazirla cnm,aksam bir önceki haftanin listesini getir,oylamada kabul gören üyeleri ekle,baslangic kilolarini ve hedeflerini unutma
lütfen herkes oyunu kullansinki adil bir oylama olmus olsun,topraks cnm benim,eftelya gelmezse oyunu telefondan ögrenebilirmisin
aksam müsait olursam gelmeye calisacagim,kilomuda sabah cok yogun olurum,o yüzden eltimin kizi bildirecek
öptüm hepinizi
benimdeeeeeeeeeeKarnim guuur guuuur ediyor :) bir volkan patlamasi olucak gibi
kaptanım menü güzel hayırlı gelin hayırlı :)ben dün yediklerimi yazmamisim bu arada
sabah
2 dl tam bugday arasi mozzarellali tost,2 süs biberi,1 kivi
ara
yari muzlu süt(kapakli bardaga yapip yanimda götürmüstüm)
ögle
tavuklu sandivic,ayran,süs biberi
ara
5 badem,2 kuru kayisi
aksam
150 gr kadar izgara et,salata,ayran,1 dl ekmek
su
3 lt
spor
yok maalesef,üzgünüm,totom beni yanliz birakmak istedi,onsuzda sporun tadi olmaz diye yapmadim
zeynep abla nasıl oldun özledik seni
bende sizi özledim balımm :)
düzelemedim ablam eger geçmezse doktora gidicem
zeynep abla gunde 3.5 saat spor yaparsan hastalanırsın tabisi dikkat et profesyonel sporcu değiliz bize biraz fazla gelip sakatlık çıkartmasın ondan diyorum
sağol zeynep abla
Menün yok iyi sporunda herzaman ki gibi, Bu arada 300 kalorilik cezam ve 300 bel hareketini bugün yaptım zeynep abla
harikasın cigdem :)
çok geçmiş olsun canım ya
kolay gelsin canımBen ders çalışmaya gidiyorum, bu gece gelmem muhtemelen, herkese şimdiden iyi geceler
ausumm canım bütün dularımız seninle haber vermeyi unutmaÖğleden sonra doktora gittim , bir sürü yeni tahlil ve mr vs. verdi.
Bazı şeylerden şüphelendi karaciğerle ilgili .
Yarın sabah erkenden tahliller için gideceğim . Karaciğer için mr randevusunu ne zamana verecekler bilmiyorum . Şuan için ilaçlara devam.
Safra kesesi ameliyatım bu tetkiklerin sonucunda olacak , şuan 2. sırada kaldı o . Açıkcası siroz ya da karaciğer kanseri şüphesinden bahsetti.
Dünya umrumda değil derler ya şuan o haldeyim . Canım sıkkın mı değil mi onuda bilmiyorum . Aptal gibiyim . Belki de hiç bir şeyim yok sadece ihtimal değerlendiriyor doktor elindeki bilgilere göre ama ne bileyim işte , yusufa bakıyorum , biraz daha büyüseydi diyorum . Offffffffffffff , kurdukça kuruyorum yok yere belkide.
Yarın sabah kargalar kahvaltısını etmeden çıkacağım evden , kilo bildirimimi şimdi yapayım .Zaten berbat o da .
Ausencia62,8 / 63,1 /- 0.8 /% - 1,28 )
Dua edin arkadaşlar , umarım kötü bir şey çıkmaz .
ausencia burdasın gülüm gördüm seni. seninle muhabbet etmeyi o kadar cok özledimki ama sen rahatsızsın bende hiç halım yok canım benim ben yatıyorum allahım iyiliği verdim hayırlı haberlerini bizlere ver seni seviyorum arkadaşım iyi geceler allahıma emanet ol
Amin canım benim , sana da çok geçmiş olsun .
Nazar nazar hep zeynebim , o akşam misafirler geldi sonra sen bu şekilde .
Hadi yat dinlen canım benim .
kıyamam ben ona minik kuzucanım sana da çok geçmiş olsun bizimkilere serum taktılar en çok su etkilendi, kıyamam canım o da çok küçük benimki gibi
bence kötü bişey çıkmaz gittiğin özel hastaneyse küçücük bişeyi büyütüyolar tahlil yapsınlar da para alsınlar diye sen kötü seyler düsünme sonuçları alınca da hemen haber ver bize güzel haberlerini bekliyoruzÖğleden sonra doktora gittim , bir sürü yeni tahlil ve mr vs. verdi.
Bazı şeylerden şüphelendi karaciğerle ilgili .
Yarın sabah erkenden tahliller için gideceğim . Karaciğer için mr randevusunu ne zamana verecekler bilmiyorum . Şuan için ilaçlara devam.
Safra kesesi ameliyatım bu tetkiklerin sonucunda olacak , şuan 2. sırada kaldı o . Açıkcası siroz ya da karaciğer kanseri şüphesinden bahsetti.
Dünya umrumda değil derler ya şuan o haldeyim . Canım sıkkın mı değil mi onuda bilmiyorum . Aptal gibiyim . Belki de hiç bir şeyim yok sadece ihtimal değerlendiriyor doktor elindeki bilgilere göre ama ne bileyim işte , yusufa bakıyorum , biraz daha büyüseydi diyorum . Offffffffffffff , kurdukça kuruyorum yok yere belkide.
Yarın sabah kargalar kahvaltısını etmeden çıkacağım evden , kilo bildirimimi şimdi yapayım .Zaten berbat o da .
Ausencia62,8 / 63,1 /- 0.8 /% - 1,28 )
Dua edin arkadaşlar , umarım kötü bir şey çıkmaz .
öenmli değil zeynep abla ya bu ara misafir trafigi o kadar yogun ki ablam da bende fırsat bulamıyoruz bugun de vardı yarın da var var var hep varbende oylamada gonca (gogo) için EVET diyorum ama gerbela için bir hafta daha bekleyelim diyorum rapunzelim kusura bakma gülüm ablan biliyorum ama ablanın katılımını cok göremedim
bak dediğim gibi özel miş doktorun sen böyle güzel güzel seyler düsün iste:119::119::119::119::119::119::119::119:
Ben geldimmmmmmmmmmm
Arkadaşlarım alıntı yapmıştım sanki ama yapmamışım heralde :26:
Teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için .
Öyle bir esti geçti , bomba gibiyim şimdi
Özel zaten gittiğim doktor çokta güvendiğim bir prof. ama eşime göre doktor beni çok iyi tanıyor ( ben iki iyi olsam ilaçlarımı bırakıyorum i her yıl düzenli yapmam gerekn kontrollerimi , kolnoskopimi erteliyorum) ve eğer öyle pat diye demese gidip o mr a da girmem .
O sebeble azıcık beni tedirgin etmek istedi bence , totomu kaldırıp bi zahmet hastaneye gideyim diye
Bu arada oylama varmış , ben bu hafta fazla katılımda bulunamadım malum hastalığımdan dolayı , o sebeble yeni gelecek arkadaşları da takip edemedim açıkcası , kim ne kadar yazdı neye katıldı , ne yedi geçmişe çok dönmedim biliyorsunuz.
O sebeble takımın genel fikrine göre oy kullanmak istiyorum , gogo için oyum Evet , gerbera için bir hafta daha deneme süresi .
menünü begendimkızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,
iyi gecelerrKızlar çok uykum var iyi geceler
iyi geceler kizlar,iki baci kalmissiniz bas basa
misafirler simdi gitti,bi bakip mutfagi toparlamaya gidecegim
rapunzel cnm,listeyi getirmeyi unutma
oylamaya baktim,cogunlugun karariyla gogo yu bu hafta aliyoruz listeye
gogo cnm,sabah kalkar kalmaz ac karinla tartilip kilonu bildirirmisin,bide takima basladigin kilonu ve hedef kilonu
yüzdeni hesaplayip bildirirsen daha iyi olur,artik onuda haftaya anlatirim,haftaya o sekilde yazarsin,simdi hem yorgunum,hemde mutfakta bardak tabak dolu,onlari toparlayip uyuyayim azcik
rapunzel sen bu bilgileri yazarsin,karsisina not düsersin yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef kilo... seklinde:13:
gerbera cnm,2 kisi oy kullanmamis,onlar evet desede cogunlugu yakalayamayacagimizdan seni 1 hafta daha bekletecegiz,insallah listeni düzene koyar,daha cok gelmeye calisirsin
iyi geceler tekrardan,bana müsade,yarin aman diyim listeyi unutmayalim:18:isim erken biterse,daha dogrusu kaynanami erken ckarirsak yetismeye calisirim
ben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
sonra yavrularımın yanına gidicem :)))
:26:oyumu da veriyim de çıkıcam:)
bugün çok yoğundu gelemedim:) gogo ya evet, garbera için 1 hafta daha olabilir diye düşünüyorum ben de
canım sana dokunur lahmacun kanser yapıyormuş de :)
nasıl oldu canım asya :26:asyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
menüngüzl yaptığın sporda bütün gün yediklerini eritmiştir herhaldehemen dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
ara yok ( spordaydım)
öğlen 5 kasık kabak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim elmek
ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak kavurma
3 kasık yoğurt
1 dilim yam bug. ekmeği
ama maalesef ne yediysem çıkartmak zorunda kaldım
spor 90 dakika hoca ile
1 saat spor aletleriyle
akşam 1 saat yürüyüş(8km)
su 2 lt içemiyorum bir iki gündür
cısss cısss aklıma getirmek bile istemiyorum iştahım açılacak gibi şu sıralar daha dikkatli olmalıyımmerhaba kızlar ben geldim ama kaptanım ve aus yazdıklarınızı okudum profötirol yaparken yalamadım parmaklarımı hhahahahah :)
Gogo içinde gerbera içinde oyum evet
Zeynep abla geçen hafta hazırlamadı mı listeyi :26: Zeynep abla mı hasta? Hiç haberim yok
menün güzel kaptan
yapalım fıstıkım ben de birazdan eve geçicem, yemek konusunda kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben bu akşam teyzemden geçinicem :))) sen de yap kadıncağıza lahmacun ne var ama hastaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?