Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü fena degilde kurabiyelere ceza gelebilir her an :)

senin ilk kaçamağın ceza yok bu seferlik ama bir daha tekrarlarsa kaptanımız affetmez goncam :)

ben kaçıyım biraz kocişle sohbet edeyim yatıcam sabah erken kalkmam lazım kızın okuluna gitcem anneler günü etkinliği varmış.iyi geceler herkeseee

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Ben geldimmmmmmmmmmm

Arkadaşlarım alıntı yapmıştım sanki ama yapmamışım heralde :26:

Teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için .

Öyle bir esti geçti , bomba gibiyim şimdi

Özel zaten gittiğim doktor çokta güvendiğim bir prof. ama eşime göre doktor beni çok iyi tanıyor ( ben iki iyi olsam ilaçlarımı bırakıyorum i her yıl düzenli yapmam gerekn kontrollerimi , kolnoskopimi erteliyorum) ve eğer öyle pat diye demese gidip o mr a da girmem .

O sebeble azıcık beni tedirgin etmek istedi bence , totomu kaldırıp bi zahmet hastaneye gideyim diye

Bu arada oylama varmış , ben bu hafta fazla katılımda bulunamadım malum hastalığımdan dolayı , o sebeble yeni gelecek arkadaşları da takip edemedim açıkcası , kim ne kadar yazdı neye katıldı , ne yedi geçmişe çok dönmedim biliyorsunuz.

O sebeble takımın genel fikrine göre oy kullanmak istiyorum , gogo için oyum Evet , gerbera için bir hafta daha deneme süresi .

çiğdem cok az ana yemeklerin vücüdun kendini korumaya alır canım benim kilo vermen durur canın istemesede zorla ye gülüm

önce cok geçmiş olsun gülböcegim :) hastalığını bana mı sattın ölüyorum eftelyam
menün güzel beğendim ölçülü hersey

canıkon menün iyide yemeği sen yapmadın mı ? neden acı koyuyorsun yemeğe çocukalrda yiyemezler

bende yarın evdeyim canım yardım edebilidigim kadar rapunzele yardım ederim

Karnim guuur guuuur ediyor :) bir volkan patlamasi olucak gibi
benimdeeeeeeeeee midemden sesler geliyor karnımdan bağırsaklarımdan offf ne kötü ya dizlerimde dermen kalmadı resmen birde spora ağırlık verdim bu halımde iyice sarstı beni

kaptanım menü güzel hayırlı gelin hayırlı :)

bitanem azdan coga gidiyorum zaten spor salonunun bana 1 seans borçları vardı 1 mayısta tatildi o nu telafi ettim :)

Menün yok iyi sporunda herzaman ki gibi, Bu arada 300 kalorilik cezam ve 300 bel hareketini bugün yaptım zeynep abla

harikasın cigdem :)

çok geçmiş olsun canım ya

Ben ders çalışmaya gidiyorum, bu gece gelmem muhtemelen, herkese şimdiden iyi geceler
kolay gelsin canım

ausumm canım bütün dularımız seninle haber vermeyi unutma

ausencia burdasın gülüm gördüm seni. seninle muhabbet etmeyi o kadar cok özledimki ama sen rahatsızsın bende hiç halım yok canım benim ben yatıyorum allahım iyiliği verdim hayırlı haberlerini bizlere ver seni seviyorum arkadaşım iyi geceler allahıma emanet ol

Amin canım benim , sana da çok geçmiş olsun .

Nazar nazar hep zeynebim , o akşam misafirler geldi sonra sen bu şekilde .

Hadi yat dinlen canım benim .

kızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,

iyi geceler kizlar,iki baci kalmissiniz bas basa

misafirler simdi gitti,bi bakip mutfagi toparlamaya gidecegim
rapunzel cnm,listeyi getirmeyi unutma

oylamaya baktim,cogunlugun karariyla gogo yu bu hafta aliyoruz listeye

gogo cnm,sabah kalkar kalmaz ac karinla tartilip kilonu bildirirmisin,bide takima basladigin kilonu ve hedef kilonu

yüzdeni hesaplayip bildirirsen daha iyi olur,artik onuda haftaya anlatirim,haftaya o sekilde yazarsin,simdi hem yorgunum,hemde mutfakta bardak tabak dolu,onlari toparlayip uyuyayim azcik
rapunzel sen bu bilgileri yazarsin,karsisina not düsersin yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef kilo... seklinde:13:

gerbera cnm,2 kisi oy kullanmamis,onlar evet desede cogunlugu yakalayamayacagimizdan seni 1 hafta daha bekletecegiz,insallah listeni düzene koyar,daha cok gelmeye calisirsin

iyi geceler tekrardan,bana müsade,yarin aman diyim listeyi unutmayalim:18:isim erken biterse,daha dogrusu kaynanami erken ckarirsak yetismeye calisirim

canım sana da çok geçmiş olsun bizimkilere serum taktılar en çok su etkilendi, kıyamam canım o da çok küçük benimki gibi
kıyamam ben ona minik kuzu
bence kötü bişey çıkmaz gittiğin özel hastaneyse küçücük bişeyi büyütüyolar tahlil yapsınlar da para alsınlar diye sen kötü seyler düsünme sonuçları alınca da hemen haber ver bize güzel haberlerini bekliyoruz
bende oylamada gonca (gogo) için EVET diyorum ama gerbela için bir hafta daha bekleyelim diyorum rapunzelim kusura bakma gülüm ablan biliyorum ama ablanın katılımını cok göremedim
öenmli değil zeynep abla ya bu ara misafir trafigi o kadar yogun ki ablam da bende fırsat bulamıyoruz bugun de vardı yarın da var var var hep var ama haftaya gelmesinler ya genel ilaçlama yapılcak apartmanda her sene yapılıyormuş 1 hafta evi temizleyemicez pis eve gelmesinler
bak dediğim gibi özel miş doktorun sen böyle güzel güzel seyler düsün iste
menünü begendim
Kızlar çok uykum var iyi geceler
iyi gecelerr

Aus cnm benim icini ferah tut,bencede doktor abartmistir,sakin moral bozma,yarin hayirli haberlerini bekliyorum

tamam ben birazdan getircem listeyi wuwumu izinli mi yazcam yoksa hic mi almıcam listeye ?????

ben de geldim biraz burada açık dursun size bakarım biraz işim var bide goncanın verdiği sporu yapmak istiyorum ve tam 1 saatim var
sonra yavrularımın yanına gidicem :)))

bende bir spor buldum bak bu 3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Video / Kanal D Sağlık

oyumu da veriyim de çıkıcam:)
bugün çok yoğundu gelemedim:) gogo ya evet, garbera için 1 hafta daha olabilir diye düşünüyorum ben de
:26:
canım sana dokunur lahmacun kanser yapıyormuş de :)
çok güldüm yorumuna
asyacık ishali hala düzelmedi doktora götürdük
nasıl oldu canım asya :26:
menüngüzl yaptığın sporda bütün gün yediklerini eritmiştir herhaldetebrikler
merhaba kızlar ben geldim ama kaptanım ve aus yazdıklarınızı okudum profötirol yaparken yalamadım parmaklarımı hhahahahah :)
cısss cısss aklıma getirmek bile istemiyorum iştahım açılacak gibi şu sıralar daha dikkatli olmalıyım

Gogo içinde gerbera içinde oyum evet

Zeynep abla geçen hafta hazırlamadı mı listeyi :26: Zeynep abla mı hasta? Hiç haberim yok

menün güzel kaptan
teşekkürler canım

yapalım fıstıkım ben de birazdan eve geçicem, yemek konusunda kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben bu akşam teyzemden geçinicem :))) sen de yap kadıncağıza lahmacun ne var ama hastaaaaaaa

bugün zeytinyağlı patlıcan var ama yarının yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…