Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam ben birazdan getircem listeyi wuwumu izinli mi yazcam yoksa hic mi almıcam listeye ?????
wuwumu listeden cikar cnm,hic bsisey yazmana gerek yok
benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki
aa gercekten ya,nedenki:44:
istahin acilmaz cnm,sen beynine acilmicagi sinyalini ver,bak nasil kapaniyor
Forumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu
aaa benimkide 2 olmus,yok ama olmazki
Kazen bey,okuyormusunuz mesajimi,ne oluyor yahu,yeni kuralsa eskilerin sucu ne,kurallari yeni üyelere uygulasaydiniz,veya her topige mesaj biraksaydiniz,bilgilmiz olsaydi,sasirmazdik,hic hosuma gitmedi bu

Son düzenleme:
benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki
benim 2 kalbim var
Aus cnm benim icini ferah tut,bencede doktor abartmistir,sakin moral bozma,yarin hayirli haberlerini bekliyorum
doktorlar öyle pireyi deve yaparlar:44:
sorun değil bende hemen listeye girmek istemiyorum zeten 90 kiloyla ayrılmıştım 93.5 kiloyla aranıza katıldım biraz daha düşeyim en azından 90ı yakalayınca haftaya yada öbür hafta gireyim takıma zararım olmasın:44:
Austan güzel haber gelmesi dileğiyle hepime iyi geceler
iyi geceler
menün güzel yemek fazla en azından benim gibi karbonhidrata meyilli değil afiyet olsun benimde canım yulaf ezmesi istiyor ama bayadır diyet raflarına uğramıyorum ki unuttumbi baksam alsam yesem tok tutarmı ölçüsü ne kadar acaba:26:

özel hastane dedinmi ya dinlen dinlen kaç testır gibi görüyorlar seni yaptırmadıkları test film kalmıyor bide korkutuyorlar bir kere komşunun çocuğu rahatsız özele götürdük ama yoğun bir hastane küçükte değil acile geldik bir tahlil zehirlenmiş dediler çocuk bölümüne girin hemen dedi gittik oranın ücretini ödeyip girdik üşütmüş apandisit olabilir dedi onunla ilgili bölüme gönderdi sonuç olarak çocuk 2 antibiyotikle ertesi gün oyun çıktı para alsınlar diye tesleri fazlalaştırıyorlar allah korusun bişey çıkmaz inşallah bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım ölcek bile dediler benim için yani gerisini sen düşün canım hiç kendini yıpratma bakçocuğunu aileni düşün böyle kötü şeyler düşünme

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (76.9/ / / )
pegasus07 : ( 58,8/ / /% )
pokemon51 67.4/ / /% )
eftelya_blue: (63.7 / //)
RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 63.1/ / /% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/ //% )
demmay: (60.9// /% )
cimcimesude(66.1 / / /%)
gogo2405 / / / )
yeni üye, kilosu 2'ye bölündü,hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
inşalah açılmaz çünkü çikolata krizine girip 3.5 kilo aldım benartık sırf sizleri düşünüp kendimi frenliyorum
Forumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu
bu nedirki ben siz söyleyince fark ettim nedir bu kalpler neyin göstergesi:44::44:

bir fikrim var inzivaya çekilelim gelene de kapıyı açmayalım evde yokuz ,bugün git haftaya gel diyelim gitsin

Son düzenleme:
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (76.9/ / / )
pegasus07 : ( 58,8/ / /% )
pokemon51 67.4/ / /% )
eftelya_blue: (63.7 / //)
RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 63.1/ / /% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/ //% )
demmay: (60.9// /% )
cimcimesude(66.1 / / /%)
gogo2405 / / / )
yeni üye, kilosu 2'ye bölündü,hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI %

iyi geceler kızlar, dersim bitmesede bitti sayılır, mola verdim, yarın sabah mutlu olacağımız bir kiloyla uyanmak dileğiyle :) bende 59'u görüp en azından 50'li rakamlara bismillah demek istiyorum artık Herkese huzurlu uykular diliyorum..

pegasus liste dogru olmuş mu gogonun kilo çizelgesinde yazıyodu ama dogru mu yanlıs mı bilemedim onun icin yazmadım hedef kilosu profilinde yazıyo ordn bakıp yazdım

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon51 66,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL 71.1 / / /% )
Ausencia 62.3 / / / % )
bahar2106 62,0/ / /% )
buyumeyenbaby72 / / /% )
zeynep_canan 70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %

rapunzel cnm,senin paylastigin gecen haftanin listesi,dogrusu bu
bu listeye ekleme yapalim lütfen

Son düzenleme:

insallah cnm,iyi geceler

dogru yaa ben kilo ları düzeltmeyi akıl edememisim

dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt

Merhabalar gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.

Son düzenleme:
dünkü menü
sabah
domates tabağı

ara
1 elma

öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding

ara 1 elma

aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden)
su :2.5 lt

Son düzenleme:
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon51 66,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL 71.1 / / /% )
Ausencia 62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 62,0/ / /% )
buyumeyenbaby72 / / /% )
zeynep_canan 70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %

Canım menün gayet güzel 200 mekikte çok iyi

İyi bir cezaymış, doğum günü ya da kutlamalarda kaçamak yapmama şansı neredeyse sıfır, keşke kolayı içmeseydiniz en azından

Kahvaltı çok az olmuş onun haricinde diğerleri iyi

Gunaydin kizlar az once tartildim gecen hafta 62.00 di :) malesef bu hafta 61.5 geldim 500 gram gitmis bi kilo vermek isterdim

canım ya verecek kilolar az olunca böyle gram gram gidiyor bizde napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…