benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki
wuwumu listeden cikar cnm,hic bsisey yazmana gerek yoktamam ben birazdan getircem listeyi wuwumu izinli mi yazcam yoksa hic mi almıcam listeye ?????
aa gercekten ya,nedenki:44:benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki
istahin acilmaz cnm,sen beynine acilmicagi sinyalini ver,bak nasil kapaniyorbende bir spor buldum bak bu 3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Video / Kanal D Sağlık
:26:
çok güldüm yorumuna
nasıl oldu canım asya :26:
menüngüzl yaptığın sporda bütün gün yediklerini eritmiştir herhaldetebrikler
cısss cısss aklıma getirmek bile istemiyorum iştahım açılacak gibi şu sıralar daha dikkatli olmalıyım
teşekkürler canım
bugün zeytinyağlı patlıcan var ama yarının yemeği
aaa benimkide 2 olmus,yok ama olmazkiForumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu
benim 2 kalbim varbenim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki
doktorlar öyle pireyi deve yaparlar:44:Aus cnm benim icini ferah tut,bencede doktor abartmistir,sakin moral bozma,yarin hayirli haberlerini bekliyorum
sorun değil bende hemen listeye girmek istemiyorum zeten 90 kiloyla ayrılmıştım 93.5 kiloyla aranıza katıldım biraz daha düşeyim en azından 90ı yakalayınca haftaya yada öbür hafta gireyim takıma zararım olmasıniyi geceler kizlar,iki baci kalmissiniz bas basa
misafirler simdi gitti,bi bakip mutfagi toparlamaya gidecegim
rapunzel cnm,listeyi getirmeyi unutma
oylamaya baktim,cogunlugun karariyla gogo yu bu hafta aliyoruz listeye
gogo cnm,sabah kalkar kalmaz ac karinla tartilip kilonu bildirirmisin,bide takima basladigin kilonu ve hedef kilonu
yüzdeni hesaplayip bildirirsen daha iyi olur,artik onuda haftaya anlatirim,haftaya o sekilde yazarsin,simdi hem yorgunum,hemde mutfakta bardak tabak dolu,onlari toparlayip uyuyayim azcik
rapunzel sen bu bilgileri yazarsin,karsisina not düsersin yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef kilo... seklinde:13:
gerbera cnm,2 kisi oy kullanmamis,onlar evet desede cogunlugu yakalayamayacagimizdan seni 1 hafta daha bekletecegiz,insallah listeni düzene koyar,daha cok gelmeye calisirsin
iyi geceler tekrardan,bana müsade,yarin aman diyim listeyi unutmayalim:18:isim erken biterse,daha dogrusu kaynanami erken ckarirsak yetismeye calisirim
iyi gecelerAustan güzel haber gelmesi dileğiyle hepime iyi geceler
menün güzel yemek fazla en azından benim gibi karbonhidrata meyilli değil afiyet olsun benimde canım yulaf ezmesi istiyor ama bayadır diyet raflarına uğramıyorum ki unuttumkızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Ben geldimmmmmmmmmmm
Arkadaşlarım alıntı yapmıştım sanki ama yapmamışım heralde :26:
Teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için .
Öyle bir esti geçti , bomba gibiyim şimdi
Özel zaten gittiğim doktor çokta güvendiğim bir prof. ama eşime göre doktor beni çok iyi tanıyor ( ben iki iyi olsam ilaçlarımı bırakıyorum i her yıl düzenli yapmam gerekn kontrollerimi , kolnoskopimi erteliyorum) ve eğer öyle pat diye demese gidip o mr a da girmem .
O sebeble azıcık beni tedirgin etmek istedi bence , totomu kaldırıp bi zahmet hastaneye gideyim diye
Bu arada oylama varmış , ben bu hafta fazla katılımda bulunamadım malum hastalığımdan dolayı , o sebeble yeni gelecek arkadaşları da takip edemedim açıkcası , kim ne kadar yazdı neye katıldı , ne yedi geçmişe çok dönmedim biliyorsunuz.
O sebeble takımın genel fikrine göre oy kullanmak istiyorum , gogo için oyum Evet , gerbera için bir hafta daha deneme süresi .
inşalah açılmaz çünkü çikolata krizine girip 3.5 kilo aldım benwuwumu listeden cikar cnm,hic bsisey yazmana gerek yok
aa gercekten ya,nedenki:44:
istahin acilmaz cnm,sen beynine acilmicagi sinyalini ver,bak nasil kapaniyor
aaa benimkide 2 olmus,yok ama olmazki
Kazen bey,okuyormusunuz mesajimi,ne oluyor yahu,yeni kuralsa eskilerin sucu ne,kurallari yeni üyelere uygulasaydiniz,veya her topige mesaj biraksaydiniz,bilgilmiz olsaydi,sasirmazdik,hic hosuma gitmedi bu
bu nedirki ben siz söyleyince fark ettim nedir bu kalpler neyin göstergesi:44::44:Forumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu
kıyamam ben ona minik kuzu
bence kötü bişey çıkmaz gittiğin özel hastaneyse küçücük bişeyi büyütüyolar tahlil yapsınlar da para alsınlar diye sen kötü seyler düsünme sonuçları alınca da hemen haber ver bize güzel haberlerini bekliyoruz
öenmli değil zeynep abla ya bu ara misafir trafigi o kadar yogun ki ablam da bende fırsat bulamıyoruz bugun de vardı yarın da var var var hep varama haftaya gelmesinler ya genel ilaçlama yapılcak apartmanda her sene yapılıyormuş 1 hafta evi temizleyemicez pis eve gelmesinler
bak dediğim gibi özel miş doktorun sen böyle güzel güzel seyler düsün iste
menünü begendim
iyi gecelerr
iyi geceler kızlar, dersim bitmesede bitti sayılır, mola verdim, yarın sabah mutlu olacağımız bir kiloyla uyanmak dileğiyle :) bende 59'u görüp en azından 50'li rakamlara bismillah demek istiyorum artıkHerkese huzurlu uykular diliyorum..
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon5166,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL71.1 / / /% )
Ausencia62.3 / / / % )
bahar210662,0/ / /% )
buyumeyenbaby72 / / /% )
zeynep_canan70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %
rapunzel cnm,senin paylastigin gecen haftanin listesi,dogrusu bu
bu listeye ekleme yapalim lütfen
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon5166,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL71.1 / / /% )
Ausencia62.3 / / / % )
bahar210662,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 / / /% )
zeynep_canan70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %
Kizlar yinede bi kontrol edermisiniz
dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
Kahvaltı çok az olmuş onun haricinde diğerleri iyidünkü menü
sabah
domates tabağı
ara
1 elma
öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden)
su :2.5 lt
Gunaydin kizlar az once tartildim gecen hafta 62.00 di :) malesef bu hafta 61.5 geldim 500 gram gitmis bi kilo vermek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?