***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon5166,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL71.1 / / /% )
Ausencia62.3 / / / % )
bahar210662,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 / / /% )
zeynep_canan70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %
Kızlar benimkinide ekler misiniz?
60.5-59.5= 1x100=100:60.5= 1.65
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (76.9/ / / )
pegasus07 : ( 58,8/ / /% )
pokemon5167.4/ / /% )
eftelya_blue: (63.7 / //)
RrapunzelL71.5 / / /% )
Ausencia62.8 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar210663.1/ / /% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan71.8/ //% )
demmay: (60.9// /% )
cimcimesude(66.1 / / /%)
gogo2405/ / / )yeni üye, kilosu 2'ye bölündü,hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI %
merhaba canım önce hoş geldin takımımızın cezadan sorunlu bakanıyım benMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
Kızlar benimkinide ekler misiniz?
60.5-59.5= 1x100=100:60.5= 1.65
bende bir 5 li rakamları görebilsem ne isterimki artık..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yıllar sonra 50'li rakamları gördüm, Çok şükür Allah'ıma, 54'e bir adım daha yaklaştım.... Çoook mutluyum, Azcık oynayayım müsadenizle sonra listemi yazayım;
[video=youtube;ot4u_FbY6Y8]https://www.youtube.com/watch?v=ot4u_FbY6Y8[/video]
Dün ki menün;
kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 1 elma, 1 bardak süt
Öğlen, 1 kase çorba, 4 dilim karpuz ve 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kuru kayısı, 3form bisküvi
Akşam, dünden kalan tavuk sote, 5 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
spor; 1 saat yürüyüş, 300 twist, 100 kere bir alette çalıştım ama adı ne bilmiyorum
kilomu yazıp çıkıcam okula gitmem gerek yalnız hesaplamayı bilmiyorum.. gruba ilk geldiğim kilo 73.1 bu sabah 72.1 gelince görüşürüz.
Zeynep abla yarın yazıcam bu günki menümü ama bunu ayrıca yazayım cezam neyse razıyımama yinede çok olmasın daha küçüğüm ilk cezam olcak bu
öğleden sonra küçük bi tulumba yedim boyu küçük diye dayanamadım zaten herkes yiyince çok canım çekti en şerbetsiz yerinden aldım şekersiz çayla götürdüm yani iştee
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Ben geldimmmmmmmmmmm
Arkadaşlarım alıntı yapmıştım sanki ama yapmamışım heralde :26:
Teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için .
Öyle bir esti geçti , bomba gibiyim şimdi
Özel zaten gittiğim doktor çokta güvendiğim bir prof. ama eşime göre doktor beni çok iyi tanıyor ( ben iki iyi olsam ilaçlarımı bırakıyorum i her yıl düzenli yapmam gerekn kontrollerimi , kolnoskopimi erteliyorum) ve eğer öyle pat diye demese gidip o mr a da girmem .
O sebeble azıcık beni tedirgin etmek istedi bence , totomu kaldırıp bi zahmet hastaneye gideyim diye
Bu arada oylama varmış , ben bu hafta fazla katılımda bulunamadım malum hastalığımdan dolayı , o sebeble yeni gelecek arkadaşları da takip edemedim açıkcası , kim ne kadar yazdı neye katıldı , ne yedi geçmişe çok dönmedim biliyorsunuz.
O sebeble takımın genel fikrine göre oy kullanmak istiyorum , gogo için oyum Evet , gerbera için bir hafta daha deneme süresi .
kızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?