Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eli klavyenin tuşuna basılı kaldı kendi de uyuya kaldı heralde. Zeynep Ablaaaaa, uyan, biz burdayız. Zeynep ablaaa, günaydın.

Ha bu arada nasıl oldun Zeynep Abla geçti mi miden?
ne uyuması ya :) yapamadım listeyi de gökçe yaptırdı midem daha iyi eşim aksam nane limon yaptı daha iyi oldum :)

balım kızmadım tabikide :)
ama kosa geldim eve en son ben kaldım diye :) :)

vaaaavvvv Zeynep abla bireysel birinci olcan sanırım

hayırlı cumalar arkadaşlar ve yarın mübarek üç ayların başlıyor şimdidem btün Müslüman alemine hayırlı mübarek olsun allahım dermansız dert vermesin inşallah

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/73,4 /1,2 /1,61% )
pegasus07 : ( 58,6/58,5 / 0,1/0,17% )
pokemon51 66,6/67,0 /-0.4 /-0.60% )
eftelya_blue: (64,3 /63.2 /1.1 /1.71 % )
RrapunzelL 71.1 /70.8 /0.3 /0.42% )
Ausencia 62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 62,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 /72,4 /-0,4 /-0,55% )
zeynep_canan 70,1/68,6 /1,5/2,14% )
demmay: (60.5/59.5 /1 /1.65% )
cimcimesude(66,6 /65.9 /0.7 /1.05% )
gogo2405( 72.8 / 72.1 / 0.7 /0,48 %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI 0,63 %

kızlar 7. takıma göndereyim mi listeyi.... sadece 7. takıma göndermem yetrli mi yoksa 7. ve 13. takımın ikisine b,rden mi göndereyim

canım ben de öyle buldum fakat baby ortalaması -0.56 olacak

ikisine de gönder canım ki biri olmazsa biri baksın

vaaaavvvv Zeynep abla bireysel birinci olcan sanırım
hayırlısı be gülem cok hırs yaptım bir gün olucam diye bu hafta olmazsa mutlaka bir gün olucam eger birileri yanlış beyanda bulunup almasyon yapmazsa kilolarında benim kilom ispatlı tescilli ( eşim cekti sabah resimi ) inanmayan eşime sorabilir :)

Liste tamam canım ... Ayy bu takımın en kilolusu ben miyim şimdi . Bu sefer gerçekten BÖHÜÜÜÜÜ. Amanın atak zamanı. kaptan bak bi teklifim var. Bu hafta 4 gün düzenli liste yaptım biliyorsun. Regl haftama da denk geldiği için bişey anlamadım sonuçtan. Regl hala devam ediyor zaten. Bugünden itibaren 7 gün daha uygulıyayım düzenli listeyi yine fayda olmazsa bana izin ver şok diyet yapayım bi tane 69 u görmeden ölürsem gözüm açık gidecek. Takıldım kaldım 72 ye.

Tamam tamam şaka yaptım. Düzenli listeye devam senin yerine ben koydum smileleri.

üzülme canım bende 72 den inemedim daha haftaya inşallah.

Ahhh canım dedikodu gibi olmasın ama sen 2. sıradasın , senden önce ilk sırada topraks var

ben kendime 69 olunca ve 65 olunca diye ödül belirlemiştim ama belirlediğim ödülleri unuttum iyimi demekki yememem gerekiyomuş

dilek sakın öyle sok mok diyet yapyıp deme sana benim listemi yapmanı tavsiye ediyorum bir hafta bir dene canım

Ahhh canım dedikodu gibi olmasın ama sen 2. sıradasın , senden önce ilk sırada topraks var

((( eyvah en şişman benmişim hangi ara zayıfladı bu hatunlar ben sona kaldımmm böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…