Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öyle olmaması lazım çok mu zorluyosun acaba kendini ben ilk başladığımda 20 dk göremiyordum şimdi 30 dk geçerim de sıkılıyorum bırakıyorum 30-40 dk yapalimek lazım, sen çok çok zıplıyosan belki ondandır. bence müzik ritmiyle zıpla arada tempoyu arttır arada hafiflet güzelim. sürekli sabit zıplama dans ediyomuş gibi, sağa sola açarak, koşar gibi değişik şekiller dene

Benim kalbim 1 olmuş Ausun 3 , Topraksın 2 .

Kalbimizi kim aldı, geri verin kalbimizi. ühü ühü ühü (Pokemondan ders almalıyım, ağlama repliği bile beceremedim)

Anladım evet ben biraz yükseğe zıplıyorum, biraz daha hafif ama uzun yapmam lazım sanırım bi de öyle deniyim.

ikisi de güzel canım kahve saç bana bu aralar çok kadınsı geliyor nedense :))) ben de bu sefer bir ton daha koyu kahve yaptırıcam

Sağol canım, ben çok rahatladım , aslında 70 olunca yapıcaktım bunu ödüldü bu ama dayanamadım. Çok kötü olmuştu saçlarım. Bide saçımın rengi koyulaşınca ten rengim ortaya çıktı. Ben baya beyaz tenliymişim haberim yokmuş. 6 yıldır falan hep röfle var bende. Ondan önce de gölge hastalığım vardı. Çok rahatladım daha da tövbe röfle falan yaptırmam. O da bir heves tabi, o yaşlarda da ona özeniliniyor, Koyu renk , hem dediğin gibi kadınsı duruyor hem de genç gösteriyor.

tamam canım ben senin bugün yazdığın mesajı sonradan gördüm o yüzden sormuştum sen de ilk mesajını bulup çıkarmışsın biz bu mesaja göre değerlendirelim dediğin gibi önemli olan kilo vermen ve bizimle olman bu kilo senin ortalamnı biraz düşürür ama doğrusu böyle olur kanımca

teşekkür ederim canım birde sonuçları güzel olsa gram gram gidiyor.bakalım biraz sonra eşim yemek getirecek yemeğimi yer diyetisyene geçerim.sabah yemeğimi evde unuttum oda dükkandan getirecek.cüzdan telefon hepsi evde kalmış.çocuklar sabah hiç akıl bırakmıyor.büyüğünün çenesi küçüğünün eli kolu durmuyor.evden çıkıp kapıyı kapatınca ohhhhhhhhh be çıktık diyiyorum resmen.

Kalbimizi kim aldı, geri verin kalbimizi. ühü ühü ühü (Pokemondan ders almalıyım, ağlama repliği bile beceremedim)

evet kalpler gitmiş, paradaki sıfırların silinmesine benzemiş kalp enflasyonu vardı sanırım bu arada bir pokemon ağlaması bohuuuuuuuuuuu :))))

10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum.

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/73,4 /1,2 /1,61% )
pegasus07 : ( 58,6/58,5 / 0,1/0,17% )
pokemon51 66,6/67,0 /-0.4 /-0.60% )
eftelya_blue: (64,3 /63.2 /1.1 /1.71 % )
RrapunzelL 71.1 /70.8 /0.3 /0.42% )
Ausencia 62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 62,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 /72,4 /-0,4 /-0,55% )
zeynep_canan 70,1/ //% )
demmay: (60.5/59.5 /1 /1.65% )
cimcimesude(66,6 /65.9 /0.7 /1.05% )
gogo2405( 72.8 / 72.1 / 0.7 /0,48 %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %

gogo nun başlangıç kilosu düzeltildi

ortalamam hiç önemli değil canım kilo almıyım vereyimde azda gitse olur..zaten bu gruptayken almam diye düşünüyorum..

renkte modelde güzel.bende geçen yıl aynı renge boyatmıştım..

Sağol canım. Ha bu arada, senin röpörtaj gününde yazamamıştım, kendi resimlerini paylaşmıştın ya, çok güzelmişsin gerçekten, çocuklarını da Allah bağışlasın. Resimlerden birinde kapalı birinde açıksın, onu sorucaktım. Şu an açık mısın kapalı mısın diye?

3 er dilim ekmekler biraz fazla mı olmuş ne

Austan güzel haber gelmesi dileğiyle hepime iyi geceler

Aus seni öper

Bu kol hareketleri özellikle benim için çok önemli.Sıkışlama en çok oralarda lazım bana.

Minicik bir poğaçayı makarna yediğin öğünde beraber yemeseydin daha iyiydi canım değil mi

Bu kuzen chentiq i takip ediyorum , süper oldu kaptanlığı . Cezada iyiymiş , hem caydırıcı hem utandırıcı

Sabah sadece domates tabağı derken ???

Öğlen tabiki fazla olmuş , en azından poğaça ve pudingden birini kaçamak yapsaydın iyiymiş.

Tekrar tebrikler canım , darısı bizim başımıza

Menünde gayet başarılı , buralarda da çıksa da yazın klasik menüsü karpuz peynire dönsem bende

Sporda yediklerinde çok dengeli canım , akşam ekmekte vardı heralde değil mi ?

Tahlil sonuclari temiz dimi fistik karacigerde bi problem cikmadi

10 gün sonra mr a randevu aldım canım ancak . Beklemedeyim.

Offff ya kiraz zamanıda geldi .Keşke hepiniz gelseniz buraya toplanıp , kiraz bahçeleri var bizim . Ağaçtan yemek gibisi yok .

Hadi geliverin bu hafta sonu . Kasaları doldurup gitmek serbest

Menün güzel canım abartısız , ama sen çok az geliyorsun , muhabbetini ve toprakla aşık atışlarımızı özlüyorum :26:

Menünün hep öğlen misafir varken ki kısmında dengesizlik oluyor , demek size bu kadar sık misafir gelmese hiç sorun olmayacak

Beğendim canım .

Ahh ahhh bende çok bilirim zamanında öyle daha sofra hazırlarken kaynar pilavı yarıya indirdiğim

Yahuu bir küçücük tulumba tatlısı

Menün güzel canım .

Minik meleğini de tebrik ederim .Ne müthiş andır değil mi onu mektubu okurken izlemek.

Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömüler versin .Bende duygulandım yahu

Sporlarda yormuş olabilir seni canım .
Çok beğendim canım listeni de , sporunu da .

Sitede genel bir değşikli oldu canım , belli bir mesaj üstüne kalp yerine kürk geldi vs...Herkese uygulandı yani

Canım menünün ve aktivitelerin çok iyi, düzenli bir liste olmuş, tebrik ederim

Canım Ayın 1'inde sınav var biliyorsun değil mi?

Çok teşekkür ederim canım, eşimde öyle diyor versen versen 56'ya düşebilirsin diyor ama Sıcak havada ben gittiğimde de düşerim diye umuyorum ve annemlerde de devam etmeyi düşünüyorum.. Darısı sizin başınızaa

Nasıl moral oldu anlatamam, İnşallah daha da gidecek hep birlikte

Çok güzel rengi canım, modelde çok güzel bende öyle kestirmek istiyorum düğünden sonra ama ben kısa saçla yapamıyorum ya

çiğdemcim bende tebrik ediyorum seni. ben ellileri evlenirken görmüştüm birazda stres falan derken düğünümde 57 kiloydum tam manken yani keşke o kadar olabilsem ama neyse ben bi 60 olayımdaa

Ben evlenirken 48 kiloydum, haplarla yemek yiyebiliyordum, nişanlıyken konyada eşim bir köfteciye götürdü beni, güya en mehşur köftecisi ama orda bir tiksindim yemekten bir daha hep bulantı hapını içip yemek yiyebilmiştim, gelinliğim nasıl daraltılmıştı

10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum.

Kız bizimkilerin aklına düşürme sakın bunu Yanarız o zaman ne diyon senn

Bu aralar bende seni takipteyim şekerim

Aaa evet sen yazınca hatırladım, böhüüüüüü...

Alem kız yaa, çok güldürüyor beni..

Ya geçen bende mesajımın sonuna ekleyeyim dedim tam cuk oturacaktı ama hiç olmadı poke gibi , muhahahahahahhhhh

Bak nasıl yapmacık duruyor benimki , pokeninki içten geliyor

Bakalım takımımız kaçıncı olacak bu hafta? ben yemeğimi pişirip derse döneceğim, herkese iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…