Topraksım komşunun kızının ipini aldım sıkılana kadar atlayabiliyorum, 150,200 beni hiç zorlamıyor ama trombolin beni mahvediyor 4-5 dk dan sonra bacaklarım kilitleniyor, kaslarım patlıycak gibi oluyor , bu normal mi, kendimi zorlamalı mıyım yoksa o ara durup dinlenip sonra mı devam etmeliyim. İnternette bakıyorum insanlar 30 dk 40 dk kuş tavşan gibi zıplıyorlar, ben ne zaman onlar gibi zıplıycam.
öyle olmaması lazım çok mu zorluyosun acaba kendini ben ilk başladığımda 20 dk göremiyordum şimdi 30 dk geçerim de sıkılıyorum bırakıyorum 30-40 dk yapalimek lazım, sen çok çok zıplıyosan belki ondandır. bence müzik ritmiyle zıpla arada tempoyu arttır arada hafiflet güzelim. sürekli sabit zıplama dans ediyomuş gibi, sağa sola açarak, koşar gibi değişik şekiller dene
ikisi de güzel canım kahve saç bana bu aralar çok kadınsı geliyor nedense :))) ben de bu sefer bir ton daha koyu kahve yaptırıcam
tamam canım ben senin bugün yazdığın mesajı sonradan gördüm o yüzden sormuştum sen de ilk mesajını bulup çıkarmışsın biz bu mesaja göre değerlendirelim dediğin gibi önemli olan kilo vermen ve bizimle olman bu kilo senin ortalamnı biraz düşürür ama doğrusu böyle olur kanımcatoprakcım başlangıç kilomu sormuştun kimsenin yanlış anlamasını istemem ilk mesajlarımdan birini buldum.hemen açıklama yapmam gerkiyo bu durumda..takıma ilk geldiğim günler kendimi saldığım günlerdi o ara dedm vefat etti onun cenazesi için memlekette falan kalmıştım .kendimi salmadan önceki son kilomu yazdım buraya çünkü o sıralar misafirdi yolculuktu derken hiç tartılmamıştım.sonra yeni üyelerin ilk kilosunu yazıyosunuz diye tartıldım 73.1 takıma alınırsam yazarım dedim hatta mesajlarımdan birinde 73 ü geçtim kendimi bırakınca şimdi toparlamaya çalışıyorum diye yazdığımı hatırlıyorum..
ama benim için hiç sorun değil buraya 72.8 yazmışım listeye bu kilomuda yazabilirsiniz.sadece açıklmak istedim çünkü bu takımda olmak benim için çok özel ve önemli..
menün ve aktiviten iyi canım, 4/4 lük bir liste olmuş gerçekten, Zeynep abladan sonra seni favorim ilan ediyorum
Zaten sağlık sistemiiçinde sağlıklıysam bile hasta olursun , çok sevindim birşey çıkmadığına, darısı Ausun başına
Benim kalbim 1 olmuş Ausun 3 , Topraksın 2 .
Kalbimizi kim aldı, geri verin kalbimizi. ühü ühü ühü (Pokemondan ders almalıyım, ağlama repliği bile beceremedim)
Canım sana da hayırlı cumalar, sonuçların tertemiz çıkar İnşallah canısı, hastalık döneminde de birbirimizi idare etmiycekmiyiz ben de kilo aldığım hafta siz bana destek olmuştunuz, öyle düşünme
canım senin verdiğin linki iki gündür yapıyorum kollarım çok ağrıyor :)))
sen de kardeşimiz ol kıskanma yaw :)))
canısı menülerini beğendim saçın nasıl olduuuuuuu
sana da mı mikrop bulaştı yaaaaa
ben kesin hüngür hüngür ağlardım toprağın her gösterisinde ağlıyorum hatta eftelya mezun olurken de çooooooook ağlamıştım üniversitede :)))
ama sütlü tatlı vaaaaarrrrrrr hem de kuş kadardı yani (
güzel öğlen geçiştirme olmuş fıstık birazcık
uyma sen şeytana boşver laf söyleyen söylesin bişey olmaz, listeni merakla bekliyorum, yapacağımdan değil tabi listeli diyetler bana göre değil hiç ama olsun fikir alırız
aaaa ben kirazla erği yazmayı unutmuşum sende görünce aklıma geldi
kızlarrrrrrr ben de yedim erikle kiraz biraz
ayıp ya hala öğrenemedin şu ekleme yapmayı şanımı lekeliyosun
tebrikler iyi gidiyosun
ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bence seni bu bakanlıktan acilen almak lazım bu ne canısı ya bu kadar ceza olur mu yaktın sen biziiiiiiisenin bu bakanlık bir haftaydı di mi
oyna valla hakettin ben de oynıycam 69 olunca :))))
olsun canısı haftaya veririsin
öğlen kaçmış biraz aralar da eksikli olmuş
canım kıyamam sana çok zekice bir ödev olmu :))) doğumgünlerinde kaçamaklar olabiliyor ama senin 1 değil 3 kaçamak olmuş hem de tartı öncesi. cezayı haketmişsin :)))
o sporu yaptım ya hala ağrıyo biraz sonra yapayım diyorum nöbete gitmeden ama gözümde büyüdü.
tamam olurum kardeşiniz benim kız kardeşim yok ama eltimle görümcem var iyi anlaşıyoruz ama uzağız birbirimize:)
kızımın gösterilerinde hep gözlerim dolar ama benim huyum garip biraz başkalarının yanında ağlayamam sonuna kadar sıkarım kendimi neden bilmiyorum ama huy işte çocukken bile öyleydim bi keresinde teyzem çok üzmüştü beni saygımdan cevao veremedim annemde susturmadı onları sonra odama geçtim burnum öyle bi kanadıki durduramadılar ondan sonra annem kimsenin laf söylemesine izin vermemişti hiç unutmamama eve gelince ağladım şimdi çok gurur duydum izin verirse mektubun resmini çekip koyarım buraya:26:
evet kalpler gitmiş, paradaki sıfırların silinmesine benzemiş kalp enflasyonu vardı sanırımbu arada bir pokemon ağlaması bohuuuuuuuuuuu :))))
tamam canım ben senin bugün yazdığın mesajı sonradan gördüm o yüzden sormuştum sen de ilk mesajını bulup çıkarmışsın biz bu mesaja göre değerlendirelim dediğin gibi önemli olan kilo vermen ve bizimle olman bu kilo senin ortalamnı biraz düşürür ama doğrusu böyle olur kanımca
renkte modelde güzel.bende geçen yıl aynı renge boyatmıştım..
kızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,
Austan güzel haber gelmesi dileğiyle hepime iyi geceler
dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
dünkü menü
sabah
domates tabağı
ara
1 elma
öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden)
su :2.5 lt
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yıllar sonra 50'li rakamları gördüm, Çok şükür Allah'ıma, 54'e bir adım daha yaklaştım.... Çoook mutluyum, Azcık oynayayım müsadenizle sonra listemi yazayım;
[video=youtube;ot4u_FbY6Y8]https://www.youtube.com/watch?v=ot4u_FbY6Y8[/video]
Dün ki menün;
kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 1 elma, 1 bardak süt
Öğlen, 1 kase çorba, 4 dilim karpuz ve 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kuru kayısı, 3form bisküvi
Akşam, dünden kalan tavuk sote, 5 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
spor; 1 saat yürüyüş, 300 twist, 100 kere bir alette çalıştım ama adı ne bilmiyorum
dünkü menümü de yazayım 09.05.2013 perşembe,
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
yarım k.k.peynir,
3 adet yeşil zeytin,
1 adet salatalık
1 adet domates,
ara:
1 adet kuru kaysı,3 adet badem..
öğle:
150 gr tavuk döner,
3-4 kaşık salata,
1 bardak ayran,
1 kupa çay..
ara:
1 adet salatalık,
akşam:
yarım k.k.peynir,
5 adet yeşil zeytin,
1 salatalık,
1 domates,
1 yeşil biber,
2 bardak çay.
su:2,75 lt
spor:
30 dak b- fit
60 mekik,
300 twist
30 dak.eliptik bisiklet
Tahlil sonuclari temiz dimi fistik karacigerde bi problem cikmadi
menümü de yazıyım hemen
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
domates soslu köfte
yarım dilim kepek ekmeği
cacık
ara
4-5 tane bisküvi
akşam
mememen
2 kaşık pilav
yoğurt
ara
bikaç tane kiraz
bi kaç tane erik
spor yapamadık ablam uyuya kaldı akşam su hanım zor uyudu da
Dünkü menümü yazıyım
sabah
1 yumurta
domates
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
öğlen (misafir vardı) 2 kaşık patates salatası 4 sarma
ara
1 bardak süt
akşam
5 kasık kabak yemegi
4 kasık yogurt
2 dilim ekmek
ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
kızlar kusura bakmayın sabah açtım fakat acil notere gitmem gerekti şimdi geldim kilomu ekledim. dünkü menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
1 fincan yeşil çay
3 eti burçak
2 kuru kayısı
öğlen
1 tabak türlü
1,5 dilim tam buğday
1 ayran
ara
yarım kase sütlaç
akşam
menemen
1,5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav yoğurt
pilavı kaynar kaynar sofrayı hazırlarken yedim yoğurtla karıştırıp
su 1,75
spor
30 dk jillian 1. level
geldimm.kızımın anneler günü etkinliği vardı onu izledim.anneye mektup yarışması yapmışlar benim kızım 1. olmuş mektubunu okudu bana çiçek verdi çok duygulandım ağlamamak için çok çaba sarfettim ..çok güzeldi..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah ılık suu
çeyrek simit beyaz peynir
şekersiz çay
ara bir elma
öğlen tavuk sote,1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
ara 1 küçücük tulumba tatlısıdün yazmıştım Zeynep abla cezama razıyım diye
akşam ızgara balık
bol yeşil salata
1 st. sonra 4 çilek 2 erik yeşil çay( süt içcektim kalmamış)
1 saat yürüyüş
2.5 lt.su
çarşamba
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim peynir
domates salatalık
Ara
Annemle pazara gitmiştik yanıma aldığım
3 erik 2 ceviz
Öğlen
1 kepçe çorba
2 kuru dolma
2 kaşık yoğurt ( salata yemeliydim ama pazardan geldik çok açtım )
Ara
6 badem
yarım muz
Akşam
yarım tabak ekşili izmir köfte (patatesli sulu yemek)
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 çay bardağı süt
3-4 badem
Spor
200 mekik
45 dk leslie
20 dk trambolin
Perşembe
sabah
2 dilim buğday arası peynirli tost
Ara
3 diyet bisküvi
şekersiz sade nescafe süt veya süt tozu yok
Öğlen
közlenmiş patlıcanlarımı eve hazırlamıştım ama kuaförde işim uzun sürdüğünden
1 gevrek
1 ayran
Ara
5 badem
2 kuru kayısı
Akşam
Fırında balık
1 dilim ekmek
salata
Spor
sabah 100 mekik
30 dk leslie
Akşam çok yorgundum
sadece 10 dk trambolin
150 mekik
20 dk Elif Durunun hatırı için mezdeke yapabildim
Benim kalbim 1 olmuş Ausun 3 , Topraksın 2 .
Kalbimizi kim aldı, geri verin kalbimizi. ühü ühü ühü (Pokemondan ders almalıyım, ağlama repliği bile beceremedim)
çarşamba
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim peynir
domates salatalık
Ara
Annemle pazara gitmiştik yanıma aldığım
3 erik 2 ceviz
Öğlen
1 kepçe çorba
2 kuru dolma
2 kaşık yoğurt ( salata yemeliydim ama pazardan geldik çok açtım )
Ara
6 badem
yarım muz
Akşam
yarım tabak ekşili izmir köfte (patatesli sulu yemek)
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 çay bardağı süt
3-4 badem
Spor
200 mekik
45 dk leslie
20 dk trambolin
Perşembe
sabah
2 dilim buğday arası peynirli tost
Ara
3 diyet bisküvi
şekersiz sade nescafe süt veya süt tozu yok
Öğlen
közlenmiş patlıcanlarımı eve hazırlamıştım ama kuaförde işim uzun sürdüğünden
1 gevrek
1 ayran
Ara
5 badem
2 kuru kayısı
Akşam
Fırında balık
1 dilim ekmek
salata
Spor
sabah 100 mekik
30 dk leslie
Akşam çok yorgundum
sadece 10 dk trambolin
150 mekik
20 dk Elif Durunun hatırı için mezdeke yapabildim
Hayırlı cumalar güzeller.
Sabah tahlilleri yaptırdım sonuçlar 10 gün sonra verilecek . Mr içinde ayın 1 ine randevu verdiler . Tüm bu sonuçlardan sonrada safra ameliyatını ayrıca olacağım .
Dün bildirdiğim kilo dün sabaha aitti ama bu sabahta da bir değişiklik yoktu , bu hafta takımın dibe vuranı oldum :26:
Demmaycım listede ilk dikkatimi çeken senin kilondu, tebrik ederim. Kendim 69 olmuş kadar değilse de ona yakın sevindim gerçekten. Tebrik ederim. Ben dedim sana bırak bu diyetisyeni, bizim takım zayıflatır seni diye bak gördün mü. Mersine ne zaman gelicektin. HAziran yarısı mııydı? 1,5 ay var daha. 54 olmasa da yine biraz daha verirsin bence gidene kadar???
Demmay geçmişe az sonra döneceğim ama bende tebrik ederim arkadaşım seni çok
Nasıl bir moral olmuştur şimdi 5 ile başlayan haneler , ahhh ahhhh ben en son ilkokul 5. sınıfta boy/kilo ağacı yapmışlardı sınıfta duvara asılı , ağacın en tepe dalındaki elmada benim resmim vardı
50 li kiloları bir o zaman hatırlıyorum
çiğdemcim bende tebrik ediyorum seni.ben ellileri evlenirken görmüştüm birazda stres falan derken düğünümde 57 kiloydum tam manken yani keşke o kadar olabilsem ama neyse ben bi 60 olayımdaa
10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum.
10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum.
Aaa evet sen yazınca hatırladım, böhüüüüüü...
Alem kız yaa, çok güldürüyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?