KOLAY GELSİNNben çıkıyorum nöbete gitcem yarın görüşürüz inşallah :)
böyle koyu daha iyi olmuş***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ***
topraks : 127
pegasus07 :
pokemon51 :
eftelya_blue:
RrapunzelL :
Ausencia :57
bahar2106 :
buyumeyenbaby:
zeynep_canan :
demmay:
cimcimesude:
gogo2405:
diyetisyene gittim bana dediki senin vemen gereken çok kilon yok öyle ağır biyet vermeyeceğim dedi.5 kilo versem benim için yeterliymiş.bende olurmu benim çok fazlam var dedim.sen öyle sanıyorsun dedi.listeyi de ekleyebilirim inşallah.olmuyor.resmini çektim ama ekleyemiyorum hata veriyor.
ben yazdıklarını aynen yazayım.
3 ana 3 ara öğün,
ana yemeklerde mutlaka sulu yemekler+yoğurt+salata (etli veya zeytinyağlı)
en fazla her öğünde çeyrek somun,
ara:avuç içini dolduracak kadar meyve dedi.
hergün 45 dakika mtlaka yürüyüş.
hergün 10-15 bardak su tüketilecek dedi.
standart menü genelde hep aynı listeler, bence gerek bile yok boşuna para en güzeli burası :))))
KOLAY GELSİNN
böyle koyu daha iyi olmuş
Canım aslında bizim diyetisyen listelerinden çok farkı yok ki.
Yağ oranını ölçmedi mi ?
Merhaba
Yine ben,yengemin istegi üzerine geldim,herhangi bir sorun varmi diye bakmami istedi.
Sanirim liste hazirlanmis.Su anda telefonda konusuyorum,babaannemin isleri aksami bulur diyor ve selamlari var.
Iyi günler..
Merhaba
Yine ben,yengemin istegi üzerine geldim,herhangi bir sorun varmi diye bakmami istedi.
Sanirim liste hazirlanmis.Su anda telefonda konusuyorum,babaannemin isleri aksami bulur diyor ve selamlari var.
Iyi günler..
yok ya nerde koca araştırma hastanesinde kantar tarzı baskül ayakkabılarımla mantomla tarttı.67,54 çıktım.soğuk bir kadındı.aynen rutin bir liste verdi.5 kaşığa kadar pilav yiyebirmişim markanada öyle ama ozaman ekmek tüketme dedi.her öğünde mutlaka 2 dilim ekmek olacak kabaca her öğünde çeyrek somun dei. ben bunun daha iyisini yapıyorum zaten nerde gitmiyor.
ciddi ne kadar konuşmuşum bu hafta çenem düşmüş boşa değil evde fırça işte fırça yiyorum, kocam kıskanıyor artık diyorum inanmıyosunuz:)))İlla bi renk katacağım elim alışmış
Ben bu hafta izinliydim mesaj yazmada ama yine de ceza sınırını geçmişim . Sende iyi kaynatmışsın mübarek
yok ya nerde koca araştırma hastanesinde kantar tarzı baskül ayakkabılarımla mantomla tarttı.67,54 çıktım.soğuk bir kadındı.aynen rutin bir liste verdi.5 kaşığa kadar pilav yiyebirmişim markanada öyle ama ozaman ekmek tüketme dedi.her öğünde mutlaka 2 dilim ekmek olacak kabaca her öğünde çeyrek somun dei. ben bunun daha iyisini yapıyorum zaten nerde gitmiyor.
Yengene söyle canım , içi rahat olsun , herşey yolunda . Takım sağlam ellerde .
Babaannenize de çok geçmiş olsun . Kaptana de ki takım seni çok özlemiş ama
ciddi ne kadar konuşmuşum bu hafta çenem düşmüş boşa değil evde fırça işte fırça yiyorum, kocam kıskanıyor artık diyorum inanmıyosunuz:)))
özellerde bile aynısını yapıyolar, ezberledik artık hep aynı şeyler, bir yer bulursan yağ oranına baktır o önemli
Burada yetinmeyip birde tel de konuşmaya başladık ya zeynep sayesinde
Artık yakında ambargolar gelecek yavaş yavaş :18:
kızlar kaynanamın evinden yazıyorum, herşey yolundamı diye bakayım dedim. liste gönderilmiş ellerine sağlık rapunzel. aus senn tahlil sonucun ne oldu 4-5 sayfa okuyabildim ama öncesini göremedi. çıkmam lazım beni bekliyorlar. öpüldünüz şekerler. bu hafta benim su toplama haftam olduğu için su topladım sanırım. çünkü hafta boyunca çok az kaçamak yaptım sporumuda yaptım. bu hafta şişeceğimi bildiğim için dikkat etmiştim. yine olmadı gerçekten çok üzgünüm.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum görüşmek üzere
o bişey değil bence biz görüşürüz bile :))) ne ambargosu yasak mı yoksayok canım daha da neler :)))
bu arada çizelgemdeki sağa doğru yanaşmayı görünüz lütfennn 8.4 kilom kaldı, çok heyecanlııııııııııı
Canım 10 gün sonraya randevu alabildim mr için , tahlillerde 10 günü bulacak sonuç çıkması.Kaynanana sevgiler , hürmetler
Yasak kime işler yahuuu
Arada şöyle bir bakıyor , Allahım koca kadın bilgisayar karşısındski mutluluğa bak gibi ama yasak masak ne haddine
Gördüm canım , 3 aya mezun olursun gibi canım
ciddi ne kadar konuşmuşum bu hafta çenem düşmüş boşa değil evde fırça işte fırça yiyorum, kocam kıskanıyor artık diyorum inanmıyosunuz:)))
özellerde bile aynısını yapıyolar, ezberledik artık hep aynı şeyler, bir yer bulursan yağ oranına baktır o önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?