- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ay bende forumdan ambargo var diyosun zannettim, eşinden bahsediyosan eminim hepsi aynı durumdadır çünkü bilgisayar başında sürekli gülümseyen hatta bazen kahkaha atan hanımlar olunca :))))
[/QUOTE]***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ*** [/COLOR]
topraks : 127
pegasus07 : 104
pokemon51 :102
eftelya_blue:
RrapunzelL :82
Ausencia :57
bahar2106 :
buyumeyenbaby:47
zeynep_canan :146
demmay:
cimcimesude:68
gogo2405:76
Aynen canım yaa , bazen susturamıyorum da kendimi bir kriz geliyor , mesela baharın geçmişten gelip muhabbetin ortasına yazdığı gece ben gülüyorum koltuk titriyor
demiştim size bir gün birinci olucam diye ama yanlış katogoride
demiştim size bir gün birinci olucam diye ama yanlış katogoride
arkadaşlar ben kaçıyorum.kendinize çooooooooooooook iyi bakın.iyi tatiller.
kızlar dereceye girememişiz görünene göre, şimdilik açıklayanlar arasında bile 4. olmuşuz daha yazmayanlar var.
gerçekten mi ya offf
Merhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)
canım hoşgeldin ilk karşılama mesajın benden olsun:)) nikin çok uzun sakıncası yoksa arkadaşlara ismini yaz daha kolay olur yok yazmayacaksan sana da blue deriz :)))
yok canım değiştirmene gerek yok damla deriz olur cannısıHoşbulucam inş gökçe ablam:) şu an bayağı moralim bozuldu. İsmim Damla bu arada Nickimi değiştireyim ama nerden değişiyor incelemem lazım
merhaba kizlar,sükür kavusturana
anca geldim,acliktan ölmek üzereyim
dilan kilomu bildirmis,hesaplayamamis,kusura bakmayin bu hafta böyle oldu,paylasima bi baktim derecede yok bu hafta saglik olsun,haftaya telafi ederiz
liste ögrenme kuralinin ne kadar isabetli bir kural oldugunu bu gün daha iyi anladim,eger herkes liste hazirlamayi bilmeseydi b hafta kalacakti listemiz,ellerinize saglik kizlar,süpersiniz
bu gün dandik bir gün oldune yedigimi anladim,ne yemedigimi,yarin görürsünüz zaten:18:
dilan corba yapmis,bende cok acim,kuzularimi ve kendimi doyurup,aksam gelirim
kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleride kendilerine havale ediyorum
Merhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)
Hoşgeldiniz aramızaYaşın genç olduğu için daha hızlı vereceksindir kilonu. bence Zeynep ablanın listesini takip etmelisin
Zeynep ablanın listesine nasıl ulaşacağım acabaaslında bende de daha önce diyetisyene gitttiğim birçok liste var ama zeynep dediğiniz arkaşınızınkine de bir baksam iyi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?