Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

allah bana cene vermiş kapmış koy vermiş :)
size laf atıyorum çenesiz gacılar diye ben hiç susmamışım :)
rekor bende birinciyimmmm oleyyyy

ay bende forumdan ambargo var diyosun zannettim, eşinden bahsediyosan eminim hepsi aynı durumdadır çünkü bilgisayar başında sürekli gülümseyen hatta bazen kahkaha atan hanımlar olunca :))))

Aynen canım yaa , bazen susturamıyorum da kendimi bir kriz geliyor , mesela baharın geçmişten gelip muhabbetin ortasına yazdığı gece ben gülüyorum koltuk titriyor

***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ*** [/COLOR]

topraks : 127
pegasus07 : 104
pokemon51 :102
eftelya_blue:
RrapunzelL :82
Ausencia :57
bahar2106 :
buyumeyenbaby:47
zeynep_canan :146
demmay:
cimcimesude:68
gogo2405:76
[/QUOTE]

Zeynep rekor bende birinciyim demişsin ya , bende listeye bakayım dedim , bahar 2016 nın 2016 sını senin mesaj sayın olarak algılamışım

Oyyy o ne be zeynep dedim , yememiş içmemiş konuşmuşsun

Aynen canım yaa , bazen susturamıyorum da kendimi bir kriz geliyor , mesela baharın geçmişten gelip muhabbetin ortasına yazdığı gece ben gülüyorum koltuk titriyor

Zeynep rekor bende birinciyim demişsin ya , bende listeye bakayım dedim , bahar 2016 nın 2016 sını senin mesaj sayın olarak algılamışım

Oyyy o ne be zeynep dedim , yememiş içmemiş konuşmuşsun
[/QUOTE]

demiştim size bir gün birinci olucam diye ama yanlış katogoride

sonunda hafta sonu geliyor.kışlıkları kaldıracağım vede boş vaktimi sürekli spor yaparak geçireceğim pilanım şimdilik bu.pazar piknik planlıyorduk ama yağış var hafta sonu gidilecek gibi görünmüyor..

kızlar dereceye girememişiz görünene göre, şimdilik açıklayanlar arasında bile 4. olmuşuz daha yazmayanlar var.

Merhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)

canım hoşgeldin ilk karşılama mesajın benden olsun:)) nikin çok uzun sakıncası yoksa arkadaşlara ismini yaz daha kolay olur yok yazmayacaksan sana da blue deriz :)))

merhaba kizlar,sükür kavusturana

anca geldim,acliktan ölmek üzereyim

dilan kilomu bildirmis,hesaplayamamis,kusura bakmayin bu hafta böyle oldu,paylasima bi baktim derecede yok bu hafta saglik olsun,haftaya telafi ederiz
liste ögrenme kuralinin ne kadar isabetli bir kural oldugunu bu gün daha iyi anladim,eger herkes liste hazirlamayi bilmeseydi b hafta kalacakti listemiz,ellerinize saglik kizlar,süpersiniz

bu gün dandik bir gün oldune yedigimi anladim,ne yemedigimi,yarin görürsünüz zaten:18:

dilan corba yapmis,bende cok acim,kuzularimi ve kendimi doyurup,aksam gelirim

kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleride kendilerine havale ediyorum

Son düzenleme:
Hoşbulucam inş gökçe ablam:) şu an bayağı moralim bozuldu. İsmim Damla bu arada Nickimi değiştireyim ama nerden değişiyor incelemem lazım
yok canım değiştirmene gerek yok damla deriz olur cannısı

hoşgeldin canım, sen işlerine bak ben de tam 40 dk işten eve gelmişim şimdi teyzeme geçicem. damla geldi ya ne yapmış bakayım dedim. ben kuralları okuttum, haberin ola

Hoşgeldiniz aramıza Yaşın genç olduğu için daha hızlı vereceksindir kilonu. bence Zeynep ablanın listesini takip etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…