Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba canım aramıza hoş geldin:) yigenimin adından adın:) diyetle beraber sporda yapıcaksın en az benim yaptığım kadar tamam mı canım senin yasın daha cok genç daha cabuk kilo verirsin :)

canım benim hoş geldim :) sen onları kendilerine değil bana havale et cok kızdım büyümeyen babye

kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852

canım benim resmen evrim geçirmişin sen bayıldım bayıldım bir daha bayıldım sana :)

samimi cevaplarından ötürü tebrik ederim seni sende cok hos bir bayansın :)
hafta sonu kaçamak yapmak yok cimcime :)

sakın alma geri iade et ben streçfilim sarıyorum karnıma kollarma yürüyüş yaparken

inşalah açılmaz çünkü çikolata krizine girip 3.5 kilo aldım benartık sırf sizleri düşünüp kendimi frenliyorum

bu nedirki ben siz söyleyince fark ettim nedir bu kalpler neyin göstergesi:44::44:
O cikolata krizleri benide mahvediyo canim ya hastalik gibi ayni
Canim menun ve sporun cok guzel olmus
Ceza bumu canim yoksa spor felanda varmi zeynep ablanin eline dusseydim vay haline :) :) :)
Tamda rapunzelle ayni yemisiniz dicektim kardes oldugunuzu hatirladim :) :) :) sende biraz sporu arttir canim rapunzelle birlikte yap sende :) o guzel mekik cekiyo gobusu kalmicak
Valla kilo vermesi bi ölüm sankicanim ya gram gram gidiyo
Canim yaaaa inan o kadar cok sevindimki 5 li rakamlara gecmeene kendim zayiflamis gibi hissettim darisi benim basima insallah8
kilomu yazıp çıkıcam okula gitmem gerek yalnız hesaplamayı bilmiyorum.. gruba ilk geldiğim kilo 73.1 bu sabah 72.1 gelince görüşürüz.
Canim benim cok guzel kilo vermissin tebrikler

tatlım az gibi geldi bana :44:

iiiyyyy bendede var bitane ama genede bir sey demiyim kurban bayramına hacca gidicek inşallah

aklıma ferziye teyze geldi( kaynanamın bacısı gıcık oluyorum o kadına :))

Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.

Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak
hayır hiçte bile yalamadım peçete aldım yanıma ellerimi sildim :) hemde kendime verdiğim cezamda bitti hıh :)

gecen defa 4 parmak girmisti,bu defa komple elden korktum acikcasi

hıh aşk olsun kaptanım

kızlar çok pardon girdim ama miniğimi uyutma çalışmalarına başlıyım durmuyo, sonra gelicem inşallah

Canim sen neyi hesapladin yanlis olmus bu 0.508 oldugun da yuvarlayinca 0.81 etmez ki 0.51 eder
Menun ve sporun guzel olmus canim

Camin tebrik ederim guzel zayiflamissin menun guzel spor eksik
Valla su sonuclar ciksada rahatlasan canim ya
Guzel menu canim bemim spor yokmu
Eftelya spor yapmadik demisti :) o spordan kacmis anlasilan menu guzel canim kacamak pilav disinda :):):)

Canim tost yememiski eftelya

Guzel olmus canim menuleri ve sporun bide oglen zaten yogurt varmis salataya gerek varmiki

Canim olurmu oyle sey ya saglik cok daha onemli sen bi iyiles fazlasiyla telafi edersin zaten agrilarin biraz gectimi canim
Mersin yaniyor bi deri bi kemik kalir demmay :))):)))))
Hay çeneme zeval gelmeye

4 gün hiç girmediğim ve izinli olduğum halde bu haftayı 57 mesajla kapamışım
:) :) yine supersin aus

Bende 3 sene once 56 ydim incecik olmak istiyorummm
Bugun yazlik bi elbise begendim anneme gosterdim sen onu giyersen hamile gibi gorunursun o gobegini eritmeden giyemen dedi moralimi bozdu iyice sinir oldum gobusume

:119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz

gayet güzel canım

sporun güzel canım menünde iyi

harikaaaaaa gerçekten cok beğendim aynen böyle devam canım

güzel canım

güzel olmuş canım benim :)

goncam menün güzel

kızlar çok kötüyüm nooldu bana bilmiyorum dün akşamdan beri kalkamıyorum yataktan. kolumu kaldıracak halim yok. Elif tepemde bir yandan ona göz kulak olmaya çalışıyorum sersem gibiyim...
canım ebnim cok geçmiş olsun

10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum.

nasıl bir cezaymış babyım bende öğrensem

balım menün güzel

bende seninle aynı fikirdeyim sen menünü kendin yap canım

arkadaşlar ben kaçıyorum.kendinize çooooooooooooook iyi bakın.iyi tatiller.
sana da canım

Kizlaaar beb geldim aksama kadar giremedim isler cok tu gecmise baka baka bu gune geliyorum :)
hoş geldin

:119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz
burda kalın ben yürüyüşe gidiyorum

ay canım ya kıyamam ben de sinir oluyorum göbüşe hatta geçen sene hamile sanıp yer veriyolardı çok utanıyodum

canım beraber yapmadık akşam ben sabah kalkınca yapıyorum bir posta ama dünkü jillian akşam erken gelip yaptığım tektim :)))

teşekkür ederim tatliş

damlacığımı senin ve pegasusun ellerine emanet ediyorum

Son düzenleme:
kızlar geçmişe dalmış ben gidip çamaşır asayım bari, sonra sohbet ederiz

Saatler olsun fistik gule gule kullan yeni sacini :) :)
Guzel renk ve guzel model olmus fistik :)

damlacım sen de okumuşsundur ama ben tekrar yazayım
her sabah bir önceki gün neler yedin onu yazıyosun
aynı mesaja ne kadar su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyosun

sonra normal sohbetimiz haricinde kişilerin menülerine yorum yapıyosun

toplu alıntı yapmayı öğreticez sana

kaçamaklara kalorisi değerinde ek spor cezası alıyosun

kolay gele fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…