damlacım sen de okumuşsundur ama ben tekrar yazayım
her sabah bir önceki gün neler yedin onu yazıyosun
aynı mesaja ne kadar su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyosun
sonra normal sohbetimiz haricinde kişilerin menülerine yorum yapıyosun
toplu alıntı yapmayı öğreticez sana
kaçamaklara kalorisi değerinde ek spor cezası alıyosun
kolay gele fıstık
Canim onemli olan vermek almayalimdaortalamam hiç önemli değil canım kilo almıyım vereyimde azda gitse olur..zaten bu gruptayken almam diye düşünüyorum..
Behde sormustum canim :)Sağol canım. Ha bu arada, senin röpörtaj gününde yazamamıştım, kendi resimlerini paylaşmıştın ya, çok güzelmişsin gerçekten, çocuklarını da Allah bağışlasın. Resimlerden birinde kapalı birinde açıksın, onu sorucaktım. Şu an açık mısın kapalı mısın diye?
Bende iskura basvurmustum onlar isimi ayarladi kurs gibi bisey benimki parami devlet oduyo ben isyerino buluyorum alti aydi suresi bu ayin sonunda doluyoYa benim çıkmam lazım, Elif evin anasını ağlattı. Bi ayar çekeyim eve. Öğlen yemeğimi de yiyeyim saatim geçiyor sonra da Elif Duruyu uyutucam inşallah
Dün geceden beri geçmişi okuyamadım. Bi ara okurum da bilmem gereken çok acil bişey varmıydı ki?
Ha bu arada Gerbera sana soru soramadım ama sorulanların hepsini okudum ve cevapları da okudum. Seni tanıdığıma tekrar memnun oldum.
Canım beni yanlış anlama, sadece nacizane küçük bir tavsiyem olucak. O kadar okumuşsunuz emek vermişsiniz, bence daha ciddi şekilde iş aramalısınız, yaşınız çok genç, ve inan çalışmaya başlayınca keşke daha önce başlasaymışım diyceksiniz. İnternetteki iş bulma sitelerinde bir yığın ilan var, iş bulma kurumuna da form bırakın mutlaka geri dönüyorlar. Ve iş bulma kurumu eskisi gibi değil artık hemşireler, müşteri danışmanları,4 yıllık mezunlar yani mesleği olan insanlar bile oraya form vererek iş buluyor. Evli değilsiniz, çocuk yok, niye ömrünüzü evde geçiresiniz ki? Hem para kazanmak çok güzel bir şey. Samimiyetine sığınarak bunları yazdım, sana ne de diyebilirsin tabi bunu da göze aldım, dost tavsiyesi olarak tekrar bir düşün derim ben.
Zeynep abla bu ne demek ben anlamiyom-*************************
Zeynep işi showa dönüştürdün iyice , yakında beni geçeceksin , utandım kendimden .
Çok güzel kilo vermişsin bu haftada
canısı ben sabah uyanmıyorum ama onu nasıl yapcazsabah yatıyorum malum
Telefondan girdim yine takım kaçıncı oldu bellimi kızlar.
4. olmuşuz canım((
Haftaya çok çalışmamız lazım çoook.
uyanık olduğun saatlere göre yamen gerekiyor yatmadan en az 3-4 saat önce yemiycen ama uykuyu da bir düzene soksan olmaz mı kaçta yatıyosun, neden ders mi çalışıyosun
Bu ara çok yoğunum bir düzenim yok bi de okula da uğramadığım için. sabah yazmayacak olmam kuralları ihlal eder mi uyandıgımda yazsam? yani bi düzene oturtmaya çalışırım başlıyorsam bu işe zaten ama okul bitene kadar zaman tanıyın bana
kızlar siz benim kuzimle kaynaşın biz eftelya ile bi mezdeke yapıp gelelim :))
gece sohbet ederizzzzzzz
çok bişey kalmadı okulun bitmesine zaten yavaş yavaş düzene sokarsın kendini, kaçta kalkıyosun gündüz
valla 4te de kalkıyorum 6 da yatarsam ama o kadar abartmam 1de kalkıyorumgenelde :)
canım ya malesef aynı sorun bendede var pantolonlarım bol olmaya basladı ama kılonda buyuk farklar olmuyor bide benim annem beni psikolojik olarak çok kötü etkiliyo yaaSenin de smileler cuk oturuyor, artık nerde bir smile görsem seni görmüş gibi oluyorum...
He ya ben niye zayıflayamıyorum , enteresan. Bu haftaki listelerime hiç baktın mı, valla da billa da emek verdim yaaa, özel şeyler yapıyorum kendim için, mutfak kapısı kapalı, normalde bu havalarda benim günde yarım kilo dondurma yemem lazımdı, eve daha dondurma girmedi, çikolata yok, abur cubur yok, kolanın k sni unuttum, spor da yapıyorum. Ha bide şu enteresan, benim bedenim küçüldü bunu kıyafetlerimden anlıyorum, beni görenler de sen nasıl zayıfladın diyor, ama tartının ibresi hep aynı yerde. Böhüüüüü
amiinn inşallah zeynep ablaaahayırlı cumalar arkadaşlar ve yarın mübarek üç ayların başlıyor şimdidem btün Müslüman alemine hayırlı mübarek olsun allahım dermansız dert vermesin inşallah
yok yok canım biz böle güzel ve saglıklı bi şekilde yemeye devam edicez sen sporu arttırmaya calış bence fıstıkListe tamam canım ... Ayy bu takımın en kilolusu ben miyim şimdi . Bu sefer gerçekten BÖHÜÜÜÜÜ. Amanın atak zamanı. kaptan bak bi teklifim var. Bu hafta 4 gün düzenli liste yaptım biliyorsun. Regl haftama da denk geldiği için bişey anlamadım sonuçtan. Regl hala devam ediyor zaten. Bugünden itibaren 7 gün daha uygulıyayım düzenli listeyi yine fayda olmazsa bana izin ver şok diyet yapayım bi tane 69 u görmeden ölürsem gözüm açık gidecek. Takıldım kaldım 72 ye.
Tamam tamam şaka yaptım. Düzenli listeye devamsenin yerine ben koydum smileleri.
biraz daha iyi oldugun menünden belli oluyo auscumÇene çalmaktan dün yediklerimi yazmamışım ;
Sabah:
1 fincan şekersiz çay
Yağsız menemen
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Muzlu süt (ev yapımı )
3 adet diyet bisküvi
Öğle:
1 kase yayla çorbası
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bakla
Salata
Akşam:
4 kaşık bakla
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
2 dilim ekmek
Ara:
Şekersiz çay
3 galeta
3 litreye yakın su
Sadece yürüyüş.
bende hep bunları yapıyorum canım göbegim erisin dieKarin kasi egzersizleri - KARIN egzersizleri eritme - Floor Wiper - YouTube kasları için arkadaşlar.
çok güzel göstermiş ben burdakilerin hemen hemen hepsini yapıyorum genelde..
zeynep abla menün güzel sporun süper yineekızlar dünki menümü yazıyım evim cok pis temizlik yapıyım biraz akşam yürüyüş yaptıktan sonra gelirim
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilm peymir
3 tane ceviz
1 kupa yeşil çay
bol taze nane ve maydanoz
ara 1ç.bardagı y.y. süt
öğlen
100 gram tavuk döner
1 dilim ekmek
bol salata
3 kaşık yorurt
ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak kavurması
bol salata
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 ç.b. yagsız süt
1 kivi
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 30 dakika kendim
150 mekik
100 tane bel hareketi
akşam 4 km yürüyüş ( yarım saat)
ben sayamadım nerden sayilicak :26:***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ***
topraks : 127
pegasus07 :
pokemon51 :
eftelya_blue:
RrapunzelL :
Ausencia :
bahar2106 :
buyumeyenbaby:
zeynep_canan :
demmay:
cimcimesude:
gogo2405:
canım bunları bizde biliyorduk doktor degiliz ama bunları zaten biliyoduk o nemiş öle yahu begenmedim doktorudiyetisyene gittim bana dediki senin vemen gereken çok kilon yok öyle ağır biyet vermeyeceğim dedi.5 kilo versem benim için yeterliymiş.bende olurmu benim çok fazlam var dedim.sen öyle sanıyorsun dedi.listeyi de ekleyebilirim inşallah.olmuyor.resmini çektim ama ekleyemiyorum hata veriyor.
ben yazdıklarını aynen yazayım.
3 ana 3 ara öğün,
ana yemeklerde mutlaka sulu yemekler+yoğurt+salata (etli veya zeytinyağlı)
en fazla her öğünde çeyrek somun,
ara:avuç içini dolduracak kadar meyve dedi.
hergün 45 dakika mtlaka yürüyüş.
hergün 10-15 bardak su tüketilecek dedi.
[/QUOTE]***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ*** [/COLOR]
topraks : 127
pegasus07 : 104
pokemon51 :102
eftelya_blue:
RrapunzelL :82
Ausencia :57
bahar2106 :
buyumeyenbaby:47
zeynep_canan :146
demmay:
cimcimesude:68
gogo2405:76
Aynen canım yaa , bazen susturamıyorum da kendimi bir kriz geliyor , mesela baharın geçmişten gelip muhabbetin ortasına yazdığı gece ben gülüyorum koltuk titriyor
Zeynep rekor bende birinciyim demişsin ya , bende listeye bakayım dedim , bahar 2016 nın 2016 sını senin mesaj sayın olarak algılamışım
Oyyy o ne be zeynep dedim , yememiş içmemiş konuşmuşsun
sonunda hafta sonu geliyor.kışlıkları kaldıracağım vede boş vaktimi sürekli spor yaparak geçireceğim pilanım şimdilik bu.pazar piknik planlıyorduk ama yağış var hafta sonu gidilecek gibi görünmüyor..
burayada yagacakmış canım yaaaarkadaşlar ben kaçıyorum.kendinize çooooooooooooook iyi bakın.iyi tatiller.
kızlar dereceye girememişiz görünene göre, şimdilik açıklayanlar arasında bile 4. olmuşuz daha yazmayanlar var.
hoş geldin canım yasın kaç ben göremedim herkez genösin diyo anam yas nerde yazıyo die bakıyom göremiyom :) kilon fazlaymış canım ama merak etme hepimiz burda azar azar kilo veriyoruz ve istedigimiz kilolara kavusmaya calısıyoruz bol bol spor ve güzel menülerle basaracagına inanıyorum ylnız cok uyuyorsun ve dengesiz uyuyorsun o daha kılo yapar haberin olaMerhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)
toprak bunacok güldümmbu sefer kesin çıktım
gündüz uyumamış ya gece uyur bence canım:119:
su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz
gayet güzel canım
sporun güzel canım menünde iyi
harikaaaaaa gerçekten cok beğendim aynen böyle devam canım
güzel canım
güzel olmuş canım benim :)
goncam menün güzel
canım ebnim cok geçmiş olsun
nasıl bir cezaymış babyım bende öğrensem
balım menün güzel
bende seninle aynı fikirdeyim sen menünü kendin yap canım
sana da canım
hoş geldin
burda kalın ben yürüyüşe gidiyorum
göbüşden ne cektin beeeay canım ya kıyamam ben de sinir oluyorum göbüşe hatta geçen sene hamile sanıp yer veriyolardı çok utanıyodum
canım beraber yapmadık akşam ben sabah kalkınca yapıyorum bir posta ama dünkü jillian akşam erken gelip yaptığım tektim :)))
teşekkür ederim tatliş
damlacığımı senin ve pegasusun ellerine emanet ediyorum
kızlar siz benim kuzimle kaynaşın biz eftelya ile bi mezdeke yapıp gelelim :))
gece sohbet ederizzzzzzz
canım o kadar uyunurmu saat 4 kalkıyosun eee gün bitiyo gece ne yapacanki sabaha kadar bence sen önce yaşam şeklini degiştir yoksa kaptandan coook ceza gelir sanavalla 4te de kalkıyorum 6 da yatarsam ama o kadar abartmam 1de kalkıyorumgenelde :)
eveeet canım nöbetciyiz ama annem yat deyip duruyobaharla garbera bu akşam biz mi nöbetçiyiz :))
hoş geldin canım yasın kaç ben göremedim herkez genösin diyo anam yas nerde yazıyo die bakıyom göremiyom :) kilon fazlaymış canım ama merak etme hepimiz burda azar azar kilo veriyoruz ve istedigimiz kilolara kavusmaya calısıyoruz bol bol spor ve güzel menülerle basaracagına inanıyorum ylnız cok uyuyorsun ve dengesiz uyuyorsun o daha kılo yapar haberin ola
canım o kadar uyunurmu saat 4 kalkıyosun eee gün bitiyo gece ne yapacanki sabaha kadar bence sen önce yaşam şeklini degiştir yoksa kaptandan coook ceza gelir sana
21 yaşındayım:) valla kilom bayagı fazlaymıs haberim yokmuş. evet uyku düzenimi değiştireceğim hatta yarına bi alarm kurayım ama okul bitene kadar biraz zor duruyor da deneyeceğim inş. akşamları da bisiklet, egzersiz ya da yürüyüş yaparım yememe de dikkat ettim mi olur bu işama biraz hızlı olsun niyetindeyim tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?