Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canısı ben sabah uyanmıyorum ama onu nasıl yapcazsabah yatıyorum malum

ortalamam hiç önemli değil canım kilo almıyım vereyimde azda gitse olur..zaten bu gruptayken almam diye düşünüyorum..
Canim onemli olan vermek almayalimda
Behde sormustum canim :)
Bende iskura basvurmustum onlar isimi ayarladi kurs gibi bisey benimki parami devlet oduyo ben isyerino buluyorum alti aydi suresi bu ayin sonunda doluyo
Zeynep abla bu ne demek ben anlamiyom
Zeynep işi showa dönüştürdün iyice , yakında beni geçeceksin , utandım kendimden .

Çok güzel kilo vermişsin bu haftada

Valla benide gececik zeynep abla aus ben kac haftadir atmis uclerde surundu bugun gectim atmis ikiye cok sukur

canısı ben sabah uyanmıyorum ama onu nasıl yapcazsabah yatıyorum malum

uyanık olduğun saatlere göre yamen gerekiyor yatmadan en az 3-4 saat önce yemiycen ama uykuyu da bir düzene soksan olmaz mı kaçta yatıyosun, neden ders mi çalışıyosun

uyanık olduğun saatlere göre yamen gerekiyor yatmadan en az 3-4 saat önce yemiycen ama uykuyu da bir düzene soksan olmaz mı kaçta yatıyosun, neden ders mi çalışıyosun

Bu ara çok yoğunum bir düzenim yok bi de okula da uğramadığım için. sabah yazmayacak olmam kuralları ihlal eder mi uyandıgımda yazsam? yani bi düzene oturtmaya çalışırım başlıyorsam bu işe zaten ama okul bitene kadar zaman tanıyın bana

çok bişey kalmadı okulun bitmesine zaten yavaş yavaş düzene sokarsın kendini, kaçta kalkıyosun gündüz

kızlar siz benim kuzimle kaynaşın biz eftelya ile bi mezdeke yapıp gelelim :))
gece sohbet ederizzzzzzz

canım ya malesef aynı sorun bendede var pantolonlarım bol olmaya basladı ama kılonda buyuk farklar olmuyor bide benim annem beni psikolojik olarak çok kötü etkiliyo yaa ne yapsam begenmiyor bu kadar cabalıyorum surda kaç kılo verdim halen gözünde 100 kilo gibiyim utanmasa şişko dicek ya
hayırlı cumalar arkadaşlar ve yarın mübarek üç ayların başlıyor şimdidem btün Müslüman alemine hayırlı mübarek olsun allahım dermansız dert vermesin inşallah
amiinn inşallah zeynep ablaaa
yok yok canım biz böle güzel ve saglıklı bi şekilde yemeye devam edicez sen sporu arttırmaya calış bence fıstık
biraz daha iyi oldugun menünden belli oluyo auscum
Karin kasi egzersizleri - KARIN egzersizleri eritme - Floor Wiper - YouTube kasları için arkadaşlar.
çok güzel göstermiş ben burdakilerin hemen hemen hepsini yapıyorum genelde..
bende hep bunları yapıyorum canım göbegim erisin die
zeynep abla menün güzel sporun süper yinee
***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ***
topraks : 127
pegasus07 :
pokemon51 :
eftelya_blue:
RrapunzelL :
Ausencia :
bahar2106 :
buyumeyenbaby:
zeynep_canan :
demmay:
cimcimesude:
gogo2405:
ben sayamadım nerden sayilicak :26:
canım bunları bizde biliyorduk doktor degiliz ama bunları zaten biliyoduk o nemiş öle yahu begenmedim doktoru yağ ölçtürmek gerek arakdasların dedigi gibi ki sende alet varmış fıstık
***4. TAKIM 3-9 MAYIS MESAJ LİSTESİ*** [/COLOR]

topraks : 127
pegasus07 : 104
pokemon51 :102
eftelya_blue:
RrapunzelL :82
Ausencia :57
bahar2106 :
buyumeyenbaby:47
zeynep_canan :146
demmay:
cimcimesude:68
gogo2405:76
[/QUOTE]
maşallah zeynep abla cenene kuvvet
Aynen canım yaa , bazen susturamıyorum da kendimi bir kriz geliyor , mesela baharın geçmişten gelip muhabbetin ortasına yazdığı gece ben gülüyorum koltuk titriyor

Zeynep rekor bende birinciyim demişsin ya , bende listeye bakayım dedim , bahar 2016 nın 2016 sını senin mesaj sayın olarak algılamışım

Oyyy o ne be zeynep dedim , yememiş içmemiş konuşmuşsun
[/QUOTE]
cok komıgım dimi sizleri güldürüyorsam daha ne isteyim cnım yahu
Zeynep rekor bende birinciyim demişsin ya , bende listeye bakayım dedim , bahar 2016 nın 2016 sını senin mesaj sayın olarak algılamışım

Oyyy o ne be zeynep dedim , yememiş içmemiş konuşmuşsun

demiştim size bir gün birinci olucam diye ama yanlış katogoride [/QUOTE]

arkadaşlar ben kaçıyorum.kendinize çooooooooooooook iyi bakın.iyi tatiller.
burayada yagacakmış canım yaaa
kızlar dereceye girememişiz görünene göre, şimdilik açıklayanlar arasında bile 4. olmuşuz daha yazmayanlar var.
yaaa inanmıyorum tüh haftaya derece yapcaz inşallaaah
hoş geldin canım yasın kaç ben göremedim herkez genösin diyo anam yas nerde yazıyo die bakıyom göremiyom :) kilon fazlaymış canım ama merak etme hepimiz burda azar azar kilo veriyoruz ve istedigimiz kilolara kavusmaya calısıyoruz bol bol spor ve güzel menülerle basaracagına inanıyorum ylnız cok uyuyorsun ve dengesiz uyuyorsun o daha kılo yapar haberin ola
bu sefer kesin çıktım
toprak bunacok güldümm
:119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz
gündüz uyumamış ya gece uyur bence canım

göbüşden ne cektin beee spor konusundada pardon canım bi tahmin yürüttüm
kızlar siz benim kuzimle kaynaşın biz eftelya ile bi mezdeke yapıp gelelim :))
gece sohbet ederizzzzzzz

valla 4te de kalkıyorum 6 da yatarsam ama o kadar abartmam 1de kalkıyorumgenelde :)
canım o kadar uyunurmu saat 4 kalkıyosun eee gün bitiyo gece ne yapacanki sabaha kadar bence sen önce yaşam şeklini degiştir yoksa kaptandan coook ceza gelir sana
baharla garbera bu akşam biz mi nöbetçiyiz :))
eveeet canım nöbetciyiz ama annem yat deyip duruyo sabah işe gitcem sanıyo galiba

dünki menümü yazmayı unuttum
perşembe

sabah: bi bardak ılık su 50 kere hoplama
kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin bi lokma tereyag cay domates salatalık

ara: 4 kuru kiraz 3 ceviz

öğlen: peynirli sandiviç ( ekmegim beyaz ekmekdi kepek kalmamış ama büyük degildi ekmegim)

ara: 5 kuru kiraz 1 ceviz

akşam: 6 kaşık kuru fasulye bi tabak salata yarım dilim ekmek

ara: türk kahvesi az şekerli

su: 3 litre
spor: dün osman bendeydi :) meşhur osman
sadece sabah ve akşam yürüyüş yapabildim 750 mekik cezamdan 150 tanesini yapmıştım 600 tane kaldı yarın yarısını yapmayı düşünüyorum
sabah: bi saat akşam:40 dakka yürüyüş

hoş geldin canım yasın kaç ben göremedim herkez genösin diyo anam yas nerde yazıyo die bakıyom göremiyom :) kilon fazlaymış canım ama merak etme hepimiz burda azar azar kilo veriyoruz ve istedigimiz kilolara kavusmaya calısıyoruz bol bol spor ve güzel menülerle basaracagına inanıyorum ylnız cok uyuyorsun ve dengesiz uyuyorsun o daha kılo yapar haberin ola

canım o kadar uyunurmu saat 4 kalkıyosun eee gün bitiyo gece ne yapacanki sabaha kadar bence sen önce yaşam şeklini degiştir yoksa kaptandan coook ceza gelir sana

21 yaşındayım:) valla kilom bayagı fazlaymıs haberim yokmuş. evet uyku düzenimi değiştireceğim hatta yarına bi alarm kurayım ama okul bitene kadar biraz zor duruyor da deneyeceğim inş. akşamları da bisiklet, egzersiz ya da yürüyüş yaparım yememe de dikkat ettim mi olur bu işama biraz hızlı olsun niyetindeyim tabi:)

canım neden olmasın ki ya istedigi kadar kilolar fazla olsun sen cabalarsan herşey olur okul bitmesine az kaldı spor lada güzel verirsin fıstık bak topraks ve eftelya sana en canlı örnek olsun topragın paylaştıgı resmi gördünmü eski ve yeni hali diye insan nasıl deigişiyo sende degişmek istemezmisin

damla canım bende sana kendimi tanitim
takımımıza 12 subatta geldim galiba 12 siydi
67.6 kilo ile başladım şimdi 61.5 kiloyum ben cok agır kilo veriyorum bana bakma yani
23 yaşındayım bekarım evlenmek istiyorum kısmet olmuyo
hedefim ilk basda 55 sonra 50 kilo olmak
calışıyorum harita mezunuyum calıştıgım için öglenleri yemek problemim oluyo
spor hiçyapmayan biriydim parmagımı kımıltadacak halim yok gibiydim şimdi aldıgım cezalarla baya bi ögrendim spor yapmayı
en azından sporun faydası sıkılasyıor vücut canım benim belim baya inceldi mesela
eee sende anlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…