Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş menü,bencede sen ablanı bekleme spora

ben bu sabah seni spor yaparken inceledim gayet güzelleşmiş vücudun kalçan da bacakların da gitmiş beğendim ben seni aferim yaza bikini giyersin enişteme inat
şimdiden ikna çalışmalarına başladım ama bakalım bu kadar aradan sonra ben giyebilecekmiyim.

araları beğenmedim , sen bahaneyi bulmuşsun bekleme ben sabah yapıyorum en kötü zaten :))

menünü begendim cezan için kalori hesabını nasıl yaptıgını anlamadım ama :))
menünü begendimm
bizim de geçen hafta planımız vardı yağmurlar başlayınca ertelendi bu hafta gidicez artık :))
boşverr sinirlenme tartıya yansımasa da sıkılaşmak daha güzel bir sonuç
menün güzel olmus susamlı bisküvileri bence tercih etme susamın kalorisi yüksek
güzel meün sorun yok :)
güzell begendim

dünkü menüm
domates tabagı(nasıl oldugunu acıklamıstım 2 dilim ekmek falan var) 1 bardak çay

ara 6 erik

ara 1 bardak süt

öğlen 2 dolma 5 kaşık yogurt dolma oldugu icin ekmek yemedim

ara 6 erik

akşam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt 2 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

5-6 fıstık

1 kase puding(listede var)

spor 2 saat yürüyüş

su 3 lt

Son düzenleme:

beğendim fakat puding gün içinde olsa daha iyi olmaz mı yoksa özellikle akşama mı verdi diyetisyen. Bir deteyzem televizyonda seyretmiş bol bol can eriği yiyebilirsiniz hem suyu bol hem kalorisi çok düşük demiş

canım menün sanki böle koşuşturmacalı geçmiş gibi bi çıırpıda okuyuverdim
ooo kabızlıkmı dediniz benim üzerime kabız olanı bilmem ben
caanım ben bi ara gece acillik olmuştum apandis paatladıı sandık öle böle agrı deigldi hastaneye bagrış cıgrış gittim hemen baktılar apandis degil bu dedi doktor acilde igne yaptılar eve yoladılar gece 3 oldu halen agrı bi gram dinmedi gene acile gitmiştik serum takmışlardı sonra anladikki benim bagırsaklar tıkabasa dolmuş agrı yapmış özele bi hastaneye gittik doktor bi şurup verdi bagırsak düzenleyici diye bişeydi gercekten düzelmişti bende bagırsak tenbelligi çıktı o yüzden hep kabızım kilo almalarım o yüzden bu hafta hemen hemen kabızlıkla bogustum içmedigim ilaç hap kalmadı 4 gündür galiba tuvalete cıkamadım ayıptır söylemesi ve dün tartıya cıktımkilo almışım
Ooooo çok az ya. O zaman sen bu kabızlık sorununu halledersen tartıda çok değişecektir arkadaşım .

Biz her gün Ama yine de haftada 300-500 gr
gercekten bagırsaklar calısınca cook degişiyo kilo yaa ben bi tuvalete cıksam 5 kilo zayıflarım gibime geliyo
Çok güzel canım , epey kaptın bu işi sen
eh işte sizin kadar olmasada
canım zayıflayınca sunları bunları yicem diyon ya cok güldüm ona
evet kesin çok gider bu sorunu giderirsem ama çaresini bulmam gerekiyor acilen ebru şallını metobolizma çayını içtim kaç gün o bile fayda etmedi...
benim az işim var birazdan gelirim..
yok canım bagırsaklara bişey fayda etmiyor malesef

yemekler azmı olmuş yada bana azmı göründü..

yok canım aceleden kısa kısa yazdım ondandır
kızlar dün arkadasım cips de cips diye tutturdu sen ye ben yemem dedim gitti o aldı illa al dedi bende içinde iki tane aldım yedim bişey olurmu cezam varmı
sabah yazmayı unutmuşum :26::26:

çok zor ya canım dün akşam karın ağrısından öldüm yarım saat wc de geçirdim ama nafile.benimde o problemim olmasa şimdi 1 ayda -45 kg vermiştim eminim.hem ilaca başlayacağım hemde kuru kaysı sabahları yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak..

canım senin sabah menüleri daha degişmiyo degiştiricem diyodun menün güzel spor yine su engel olmuş teyzesii

canım menün güzel pudingi akşam yeme bence
aaay cok severim erigi ve diger yaz meyvelerini
offffff regli oldum.karnım çok fena ağrıyor.
ooooyyyy canım gecmiş olsun bende haftaya olucam galiba :26:
canım kayısıyı bende denedim bardaga akşam bi bardak su koyuyodum içinede iki kuru kaysı sabah uyanınca suyunu içip kayısıları yedim bi faydası oldugunu atırlamıyorum
en iyisi surupu iç sen canım bende baslıcam o içtigim şuruba evde varsa aksam ismini sana yazarım

kaynananın inadına zayıfla cannım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…