ben 70 olunca ayak bileğime geçici dövme yaptıracağım :)))
selam kızlar işlerim baya bi yoğun o yüzden ancak gelebildim kusura bakmayın:26:
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane çubuk kraker
kahve
öğle
mercimekli meyhane pilavı 3 kaşık
hasan paşa köfte
salata
yoğurt
ara
4-5 tane çubuk kraker
kahve
akşam
2 kaşık domatesli pilav
bezelye
yoğurt
2 lt su
spor ah spor ah:26:su hanım uyumadığı için ben de ablamı beklerken yine uyuya kaldığım için spor yalan oldu bir daha beklemicem ablamı yaaa ben yapcam sporumu:2:
şimdiden ikna çalışmalarına başladım ama bakalım bu kadar aradan sonra ben giyebilecekmiyim.ben bu sabah seni spor yaparken inceledim gayet güzelleşmiş vücudun kalçan da bacakların da gitmiş beğendim ben seni aferim yaza bikini giyersin enişteme inat
araları beğenmedim , sen bahaneyi bulmuşsun bekleme ben sabah yapıyorum en kötü zaten :))selam kızlar işlerim baya bi yoğun o yüzden ancak gelebildim kusura bakmayın:26:
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane çubuk kraker
kahve
öğle
hasan paşa köfte
salata
yoğurt
ara
4-5 tane çubuk kraker
kahve
akşam
2 kaşık domatesli pilav
bezelye
yoğurt
2 lt su
spor ah spor ah:26:su hanım uyumadığı için ben de ablamı beklerken yine uyuya kaldığım için spor yalan oldu bir daha beklemicem ablamı yaaa ben yapcam sporumu:2:
menünü begendim cezan için kalori hesabını nasıl yaptıgını anlamadım ama :))günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım spor yapıcam
sabah
kepekli sandviç ekmeğine
b.peynir+domates+salatalık
ara
toplantıdaydım sadece neskafe sütlü
öğlen
simit
yeşilçaylı ice tea
ara
4 erik
7-8 kiraz
akşam
bezelye+az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok
birgün önceden 1800-2000 cal beslenmişim normalde 1000-1200 olması gerek o yüzden 1000 cal ceza aldım. insanın kendine ceza vermesi de bir garip oluyomuş :)) itirazı olan varsa söylesin lütfennnn
menünü begendimmGünaydın
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates / salatalık
3 zeytin
2 dilim etimek
Ara:
4 kuru kayısı
2 tane kepekli bisküvi
Öğle:
4-5 kaşık kabak ( bulgurlu )
4 kaşık light yoğurt
1 tavuk budu haşlanmış
Salata
1 dilim çavdar ekmek
Ara:
Yağsız süt
yarım muz
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli karışık salata
1 etimek
Alışkanlık haline getirdiğim 1 saatten fazla sabah yürüyüşü dışında spor yok.
3 litre su
bizim de geçen hafta planımız vardı yağmurlar başlayınca ertelendi bu hafta gidicez artık :))Dün çok güzel yağmur yağıyordu , tam bahar yağmuru gibi buralarda ama bu dün alşam ve bu sabah sanki kış geri geldi.
Dışarıda planlarımız vardı arkadaşlarla ama bu yağmurda çoluk çocuksuz imkansız şimdi.
boşverr sinirlenme tartıya yansımasa da sıkılaşmak daha güzel bir sonuçgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....bugün çok güzel bir bahar sabahına uyandım sanki.dünkü sağnak yağışların ardından doğan güneş süper geldi.dün gece gökyüzü yarılacaktı sanki.gökgürültüsünden sanki ev sallanıyordu...
bu güzel havanın ardından baskül benim moralimi çok bozdu alıp fırlatıp atasım geldi.ya 15.04.2013 te 67,100 le başladığım diyette 1 ayda 15.05.2013 tarihi itibari ile 1.300 gram verip 65,800 e inmişim sinirlerim alt üst oldu yaaaaa...
ama vücudum çok sıkılaşmıl gibi simit bölgemden bayağı kaybetmiş gibiyim.ama baskülde göremiyorum...
menün güzel olmus susamlı bisküvileri bence tercih etme susamın kalorisi yüksekdünkü menümü yazayım:14.05.2013 salı,
sabah:
1 bardak sirkeli su,
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 bardak çay,
ara:
3 tane susamlı büsküvi,
öğle:
2 y.k.kıymalı yumurta,
1 adet domates,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 bardak ayran,
ara:
4 adet leblebi,
akşam:
4 kaşık pirinç pilavı,
3 kaşık türlü,
2 kaşık yoğurt,
ara:
2 bardak çay,
2 susamlı büsküvi,
su:2lt,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak pilates,akşamda yapacaktım ama kızımı uyuturken uykuda kalmışım uyandığımda 11 e geliyordu.yapılacak işlerimde vardı o yüzden bu kadarda kaldı..
güzel meün sorun yok :)Gelelim benim dunku menume :)
Sabah bi badak ilik su 20 hoplama
Kahvalti peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara bi cebiz ici 4 kuru erik
Oglen evden 5 kasik bulgur pilavi getirdim burdanda kucuk yogurt aldim 5 kasik yogurt ekmek yok
Ara 4 eti burcak onceki gunden kalmisti
Aksam 5 kasik patlican tavasi 4 kasik yogurt iki dilim kucuk ekmek
Su 3 lt
Spor sabah ve aksam yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
200 ip atlama
100 twist
güzell begendimselam kızlar işlerim baya bi yoğun o yüzden ancak gelebildim kusura bakmayın:26:
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane çubuk kraker
kahve
öğle
hasan paşa köfte
salata
yoğurt
ara
4-5 tane çubuk kraker
kahve
akşam
2 kaşık domatesli pilav
bezelye
yoğurt
2 lt su
garbera hoşgeldin, sahalara dönüş yaptın mı:))
dünkü menüm
domates tabagı(nasıl oldugunu acıklamıstım 2 dilim ekmek falan var) 1 bardak çay
ara 6 erik
ara 1 bardak süt
öğlen 2 dolma 5 kaşık yogurt dolma oldugu icin ekmek yemedim
ara 6 erik
akşam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt 2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
5-6 fıstık
1 kase puding(listede var)
spor 2 saat yürüyüş
su 3 lt
canım menün sanki böle koşuşturmacalı geçmiş gibi bi çıırpıda okuyuverdimdünkü menümü yazayım geçmişe bakıyım..
sabah 1 dilim tere yağ sürülmüş emek
sütlü neskafe
1 dilim peynir
ara havuç
öğlen 2 biber dolması
yoğurt
ara 1 elma 10 fındık
akşam 3 etsiz çiğköfte
1 dilim kepek ekmek
ara beyaz leblebi 1 avuç
su 2 lt.
yeşil çay
ooo kabızlıkmı dediniz benim üzerime kabız olanı bilmem ben
3 gün kabız diyorsun tatlım , tabii ki tartıdaki yanılma ondandır . Cuma yine en az 65 e inmiş olursun gör bak
Kıymalı yumurtaları yukarıda okudum , onun dışında sorun yok bence .
Bu sabah içtiğin elma sirkesinin faydası oluyor mu acaba ? Ben denemedim hiç .
caanım ben bi ara gece acillik olmuştum apandis paatladıı sandık öle böle agrı deigldi hastaneye bagrış cıgrış gittim hemen baktılar apandis degil bu dedi doktor acilde igne yaptılar eve yoladılar gece 3 oldu halen agrı bi gram dinmedi gene acile gitmiştik serum takmışlardı sonra anladikki benim bagırsaklar tıkabasa dolmuş agrı yapmış özele bi hastaneye gittik doktor bi şurup verdi bagırsak düzenleyici diye bişeydi gercekten düzelmişti bende bagırsak tenbelligi çıktı o yüzden hep kabızım kilo almalarım o yüzden bu hafta hemen hemen kabızlıkla bogustum içmedigim ilaç hap kalmadı 4 gündür galiba tuvalete cıkamadım ayıptır söylemesi ve dün tartıya cıktımkilo almışımiçiyorum ama bilmiyorumki ilk başlarda çok etki ediyordu ama son zamanlarda pek etkisini görmedim.ben daha önce bağırsaklardan dolayı doktora gitmiştim osmalak diye bir şurup yazmıştı almamıştım ama bugün alıp ona başlayacağım.çünkü bende bayağı bir sorun,haftada 1 yada 2 kez çıkıyorum neler denediysemde fayda etmedi ilaç kullanmanın zamanı geldi..
gercekten bagırsaklar calısınca cook degişiyo kilo yaa ben bi tuvalete cıksam 5 kilo zayıflarım gibime geliyoOoooo çok az ya. O zaman sen bu kabızlık sorununu halledersen tartıda çok değişecektir arkadaşım .
Biz her günAma yine de haftada 300-500 gr
eh işte sizin kadar olmasadaÇok güzel canım , epey kaptın bu işi sen
canım zayıflayınca sunları bunları yicem diyon ya cok güldüm ona1: Gonca
2:16. senemi tamamlıycam ağustosta. hep devlette çalıştım özel yok.
3:19 mayıs üni. dışardan bitirdim geçen sene
4:36 yaşındayım
5:eşim TCDD de müd.yrd. 1 kızımız var 9 yaşında
6:72 kiloyum 77 yle başlamıştım.60 olmak istiyorum.
7:beğendiğim kıyafetleri alamıyodum ve merdiven çıkarken falan zorlanmaya başlamıştım.
8:kiloma bişey demez her halimle severmiş beni :) ama hep diyettesin diye takılır..
9:yok doğumdan sonra problem yaşamadım.64 le hamile kaldım 78 le doğum yaptım en son kız 2 yaşındayken 62 kiloydum.sigarayı bırakınca çok kilo aldım.
10:örgü örmeyi severim.amigurumi yapıyorum.yemekle uğraşmayı severim kitap okumaktan asla vazgeçemem.
11: 3 kardeşiz iki erkek kardeşim var.
12:uşaklıyım
13:özel bi yemek yok eti et sebzeyi sebze olarak severim.bamyadan nefret ederim başka yemek ayırmam pek..ama yaprak sarmasına hayır diyemem asla
14:spora başlamakta zorlanmıştım yemeklerle ilgili bi sorunum yok şimdilik.
15:takımı beğeniyorum hergün denetlenmek güzel sayenizde düzenli yemeye alıştım sporda iyi gidiyodu ama belimden dolayı ara verdim biraz.ama bugün iyiyimçok şükür bugün yada yarın başlarım tekrar spora
16:69 olduğumda kır pidesi 65 olduğumda kokoreç yemek istiyorum.birde geçen yaz kırmızı bi elbise almıştım zayıflarsam giyerim diye onu giymek istiyorum..giyebilirim inşallah fotoğrafımıda koyarım buraya artık..
yok canım bagırsaklara bişey fayda etmiyor malesefevet kesin çok gider bu sorunu giderirsem ama çaresini bulmam gerekiyor acilen ebru şallını metobolizma çayını içtim kaç gün o bile fayda etmedi...
benim az işim var birazdan gelirim..
yemekler azmı olmuş yada bana azmı göründü..
çok zor ya canım dün akşam karın ağrısından öldüm yarım saat wc de geçirdim ama nafile.benimde o problemim olmasa şimdi 1 ayda -45 kg vermiştim eminim.hem ilaca başlayacağım hemde kuru kaysı sabahları yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak..caanım ben bi ara gece acillik olmuştum apandis paatladıı sandık öle böle agrı deigldi hastaneye bagrış cıgrış gittim hemen baktılar apandis degil bu dedi doktor acilde igne yaptılar eve yoladılar gece 3 oldu halen agrı bi gram dinmedi gene acile gitmiştik serum takmışlardı sonra anladikki benim bagırsaklar tıkabasa dolmuş agrı yapmış özele bi hastaneye gittik doktor bi şurup verdi bagırsak düzenleyici diye bişeydi gercekten düzelmişti bende bagırsak tenbelligi çıktı o yüzden hep kabızım kilo almalarım o yüzden bu hafta hemen hemen kabızlıkla bogustum içmedigim ilaç hap kalmadı 4 gündür galiba tuvalete cıkamadım ayıptır söylemesi ve dün tartıya cıktımkilo almışım
gercekten bagırsaklar calısınca cook degişiyo kilo yaa ben bi tuvalete cıksam 5 kilo zayıflarım gibime geliyo
yok canım bagırsaklara bişey fayda etmiyor malesef
selam kızlar işlerim baya bi yoğun o yüzden ancak gelebildim kusura bakmayın:26:
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2-3 tane çubuk kraker
kahve
öğle
hasan paşa köfte
salata
yoğurt
ara
4-5 tane çubuk kraker
kahve
akşam
2 kaşık domatesli pilav
bezelye
yoğurt
2 lt su
ben 70 olunca ayak bileğime geçici dövme yaptıracağım :)))
ben bu sabah seni spor yaparken inceledim gayet güzelleşmiş vücudun kalçan da bacakların da gitmiş beğendim ben seni aferim yaza bikini giyersin enişteme inat
offffff regli oldum.karnım çok fena ağrıyor.
ben 60 ı görünce ne yapsam acebbb
canım menün güzel pudingi akşam yeme bencedünkü menüm
domates tabagı(nasıl oldugunu acıklamıstım 2 dilim ekmek falan var) 1 bardak çay
ara 6 erik
ara 1 bardak süt
öğlen 2 dolma 5 kaşık yogurt dolma oldugu icin ekmek yemedim
ara 6 erik
akşam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt 2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
5-6 fıstık
1 kase puding(listede var)
spor 2 saat yürüyüş
su 3 lt
aaay cok severim erigi ve diger yaz meyvelerinibeğendim fakat puding gün içinde olsa daha iyi olmaz mı yoksa özellikle akşama mı verdi diyetisyen. Bir deteyzem televizyonda seyretmiş bol bol can eriği yiyebilirsiniz hem suyu bol hem kalorisi çok düşük demiş
ooooyyyy canım gecmiş olsun bende haftaya olucam galiba :26:offffff regli oldum.karnım çok fena ağrıyor.
canım kayısıyı bende denedim bardaga akşam bi bardak su koyuyodum içinede iki kuru kaysı sabah uyanınca suyunu içip kayısıları yedim bi faydası oldugunu atırlamıyorumçok zor ya canım dün akşam karın ağrısından öldüm yarım saat wc de geçirdim ama nafile.benimde o problemim olmasa şimdi 1 ayda -45 kg vermiştim eminim.hem ilaca başlayacağım hemde kuru kaysı sabahları yiyeceğim bakalım sonuç ne olacak..
bende onu düşünüyorum öyle birşey bulmalıyımki değmeli mutlaka.kayınvalidemin diline düşmüşüm sürekli diyettesin öldürüp duruyorsun diyip duruyor.artık eski kilolarıma dönüp bu günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum.evlendiğimde 52-53 kg dım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?