Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş ama pudingi gündüz yesen daha iyi..
gogo çok güzel sorular sorulmuş aklıma gelen olursa sorarım bende

tamam sorarsan cevaplarım..

kızlar sac masası almak istiyorum sizce hangi marka alim kullanananız varmı
burda bugün sordum king marka var sacıma yaptılar güzel oldu indirime girmiş alimmi sizce :44::44:

Herkese Merhaba,

Dün belirttiğim sebeplerden ötürü gündüzleri artık takıma katılım yapmam söz konusu değil. Gece de geçmişi okıyım yorum yapıyım derken spora ayırmam gereken süreyi PC başında geçiriyorum. Dün gece herkesin yorumlarını okudum tam cevaplamaya başladığım anda laptop başında uyuyakalmışım saat 01:30 du. Sabaha kadar bu şekilde uyumuşum. Gerisini siz düşünün. Bu durumdan çok huzursuzum. Takıma gerekli katılımı sağlayamadığım gibi, spor da yapamaz oldum bu yüzden . Kilo veremiyorum ama hala şiddetle kilo vermek istiyorum. Bu sebeple bir müddet izne ayrılmak istiyorum. İzne ayrıldığım dönemde doktora gidip neden kilo veremediğimi öğrenmek, bununla ilgili gerekenleri yapmak ve biraz kilo vermiş olarak aranıza geri dönmek istiyorum. Her hafta listede olup kilo verememek moralimi çok bozuyor ve bu moral bozukluğu beni diyetimden daha da uzaklaştırıyor. İzne ayrılmayla ilgili bana bilgi verebilir misiniz? KAç hafta izinli sayılabilirim bir sınır var mı? İzinliyken müsait olduğumda takıma gelip sohbete katılabilir miyim ? Ayrıca eğer listede izinli olmam takım ortalamasını etkiler derseniz buna da saygı duyarım ve hiç kırılmam o zaman takımdan ayrılmam için prosedür neyse onu uygularız. şimdiden herkese herşey için çok teşekkür ederim. Zayıflamaktan asla vazgeçmedim, sadece bu aralar konsantrem çok dağıldı ve motivasyonum çok düştü ne kendime ne de size bir faydam olamaz aksine zararım olur. Kendimi toparlamam için kısa bir zamana ihtiyacım var...Hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

aaayyy canım ya şimdi gitme dicem ama belrttigin sebeplerinde haklı inşallah iznin çabuk biter özlicem seni

kaynananın inadına zayıfla cannım

onun için zaten ayrı çaba harcıyorum 1 tane görümcem var oda 18 yaşında 78 kg veremiyor.öğünleri yemiyor annesinin korkusundan gizlice abur cubur yiyor anneside kızım birşey yemiyor veremiyor diye kendini avutuyor.geçen şu kızı bir rahat bıraksan çabucak verecek yemeğin üzerinde sürekli kızını izliyor.insanın piskolojisi bozuluyor.ben nezaman kilo versem görümcemde olay patlıyor.
60 olsam kygana ortadan çatlar eminim.

canım benim izin olayını bilmiyorum ama senin için nasıl iyi olacaksa o önemli madem daha etkili olacağına inanıyorsan benden sana izin..tabiki kaptan bilir.

güzel menüüü ayyy canım benim de erik istedi

ohhh kaynana görümce çatlasın zayıfla da

aaayyy canım ya şimdi gitme dicem ama belrttigin sebeplerinde haklı inşallah iznin çabuk biter özlicem seni

Canım benim teşekkür ederim, ben elmden geldiği kadar yine sohbetinize katılmaya çalışırım , 6 ile başlayan kilolara indiğimde ki 69 a bile razıyım tekrar gelirim aranıza şu anda 72 -73 arası oynuyorum. 4-5 kilo beni bu bunalımdan çıkarır diye düşünüyorum . Ama bu ne kadar sürede olur birşey diyemiycem o yüzden izinlilik süresi ile ilgili bilgi istiyorum.
canım benim izin olayını bilmiyorum ama senin için nasıl iyi olacaksa o önemli madem daha etkili olacağına inanıyorsan benden sana izin..tabiki kaptan bilir.

Sağol canım, umarım isteğim kabul olur, çünkü bulunduğum durum beni çok strese sokuyor.

canısı en az iki hafta izinli olabiliyorsun, cuma girip bildirim yapamayacaksan izinli yazalım ama iki haftadan önce dönemezsin. Yoksa fırsat buldukça gel yine cuma da kilonu bildir. O zaman izinli yazmamıza ggerek kalmaz. Canım biraz daha düzenli beslenmeye devam et tabi doktora da git ama bu kadar kafana takma bence... sen kararını ver bize bildir bu yazdıklarıma göre, ayrılma lafını da duymak istemiyorum

canım vermek istediğin kiloyu takımdan izne ayrılmadan da verebilirsin neden böyle bir şeye mecbur hissettin kendini gerek yok ki hiç

benim annem de üzerimde baskı yapıyo ama kaynanan kadar degil canım senin kaynana cok fena canım yaa kızınada allah yardım etsin

kızlar sac masası almak istiyorum sizce hangi marka alim kullanananız varmı
burda bugün sordum king marka var sacıma yaptılar güzel oldu indirime girmiş alimmi sizce :44::44:

Canım babyliss'i tek geçerim

Sende mi

Kızlar Merhaba tekrardan :) Kafa izni kullanacaktım cuma gününe kadar ama nedense benim kafa hep zayıflamada hep burada Yine de Hazır izin almışken menümü ve kilomu Cuma günü paylaşacağım...

Herhalde izinliler ve kalıcılar bu Cuma belli olacaktır, grubumuz eksi motivesini, şevkini, keyfini ve muhabbetini bulması dileğiyle, Bu Cuma bizim için Milat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…