Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topraksım yarın sabahtan kilomu bildirir sonra da izne ayrılırım. Gerekli bildirimi sen yapar mısın? 69 kilo olana kadar kendim mücadele etmek istiyorum hem son zamanlar yaşadıklarımız da beni gerdi biraz uzaklaşmam belki iyi gelir. iki haftadan önce gelemem zaten ama elimden geldiği kadar erken dönmeye çalışırım. Seni çok seviyorum arkadaşım, bana inan , samimiyetime inan, böylesi daha iyi olucak.

peki fıstık özeline de bak gitmeden sana hediye gönderdim :)))

Canım yoksa kilo vermek için grup kurallarına uymayan diyet ve listeler yapmayı mı düşünüyorsun, kilo vermeni hızlandırması için :26:

öyle bir milat olacak ki hem de dillere destan :))

aşırı değil bence gayet güzel :)

menün süper senin gibi burdada başladı yağmur ve cok ıslandım eve gelene kadar hanı derlerya iliklerime kadar diye aynen öyleyim su anda :)

büyümeyenbabyım senin takımdan izinli olarak ayrılman inşallah senin için iyi olur motivasyonun daha cok bozulmaz gülüm inşallah
bana göre girmen sorun değil çalışan bir insansın ama seninde söylediğin gibi neden kilo veremiyorsun bunun sebevinin mutlaka arastırulması lazım da canım diyetisyene gidiyormusun sen

cok kafana takma canım agır gider ama özden gider bir dahada gelmez:)
kabızlığa karsı pegasus sabahları ac karnınıza bir tane kivi yiyordu bir de sen dene bakalım bende gecen öyle oluyor gibi oldu ve kivi işe yaradı kuzum :)

az değil
menün güzüel ben beğendim ama hem sabah hem öğlen kıyma agır olmadını ?

goncam akşamı biraz esmi geçtin sanki

afferin baharım yürüyüşlerin harıka

kocaelinde deniz yokmu

ben 70 olunca ayak bileğime geçici dövme yaptıracağım :)))
bende 59 olursan bir tane daha bebek yapıcam

ben bu sabah seni spor yaparken inceledim gayet güzelleşmiş vücudun kalçan da bacakların da gitmiş beğendim ben seni aferim yaza bikini giyersin enişteme inat
ablan zaten evrim geçirmiş fıstık gibi zaten :)

offffff regli oldum.karnım çok fena ağrıyor.
geçmiş olsun canım cuma günü bak tartıda - çıkarsın :)

geçmiş olsun ama bu iyi haber, hem regl şişliği hem kabızlık tartıda ne kadar fazla çıkmışsındır, düşün ve sevin :))))
degilmi yani:)

dün neler yedim :) ?
sabah 2 ardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilcay
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellimli tost
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
2 kupa yeşil cay 7si bir arada olanından
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
45 dakika spor aletleriyle hareket en çokta mekik çekme aletiyle

Son düzenleme:
toprağım canım bende çıkıyorum bir sürü yeşillik aldım onları yıkıyım :) su akşam gene cadılaşmazsa görşürüz :)

toprağım canım bende çıkıyorum bir sürü yeşillik aldım onları yıkıyım :) su akşam gene cadılaşmazsa görşürüz :)

ben de çıkıcam eve, yaaa bişey diyim mi cadılıktan değil de kız özlüyo beni galiba yanımda yatmak istiyo ellerini yanaklarıma kayuyo öyle ama çok uzun zamanda uyuyor, beni de uyutuyor. Bazen kızıyorum akşamlarım gidiyo diye ama cidden çoooook tatlı bir koklaşıyoruz ki sorma, kurban olurum ben onun yollarına

özler tabi o daha bebek annesi :) allah bağışlasın size yavrunuzu

bu yorumu sen 59 olursan bebek yapıcan diye anlamıştım, ben 59 olursam sen bebek mi yapıcan
hani sen dedinya 6 li kiloları görünce ayak blegime dövme yaptırıcam diye bende dedimki bende 59 olursan bebek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…