babay çok fazla buraya giremiyo ya o yüzden de izin istiyo galiba toprak :44:
canısı en az iki hafta izinli olabiliyorsun, cuma girip bildirim yapamayacaksan izinli yazalım ama iki haftadan önce dönemezsin. Yoksa fırsat buldukça gel yine cuma da kilonu bildir. O zaman izinli yazmamıza ggerek kalmaz. Canım biraz daha düzenli beslenmeye devam et tabi doktora da git ama bu kadar kafana takma bence... sen kararını ver bize bildir bu yazdıklarıma göre, ayrılma lafını da duymak istemiyorum
Topraksım yarın sabahtan kilomu bildirir sonra da izne ayrılırım. Gerekli bildirimi sen yapar mısın? 69 kilo olana kadar kendim mücadele etmek istiyorum hem son zamanlar yaşadıklarımız da beni gerdi biraz uzaklaşmam belki iyi gelir. iki haftadan önce gelemem zaten ama elimden geldiği kadar erken dönmeye çalışırım. Seni çok seviyorum arkadaşım, bana inan , samimiyetime inan, böylesi daha iyi olucak.
Topraksım yarın sabahtan kilomu bildirir sonra da izne ayrılırım. Gerekli bildirimi sen yapar mısın? 69 kilo olana kadar kendim mücadele etmek istiyorum hem son zamanlar yaşadıklarımız da beni gerdi biraz uzaklaşmam belki iyi gelir. iki haftadan önce gelemem zaten ama elimden geldiği kadar erken dönmeye çalışırım. Seni çok seviyorum arkadaşım, bana inan , samimiyetime inan, böylesi daha iyi olucak.
Canım babyliss'i tek geçerim
Sende mi
Kızlar Merhaba tekrardan :) Kafa izni kullanacaktım cuma gününe kadar ama nedense benim kafa hep zayıflamada hep buradaYine de Hazır izin almışken menümü ve kilomu Cuma günü paylaşacağım...
Herhalde izinliler ve kalıcılar bu Cuma belli olacaktır, grubumuz eksi motivesini, şevkini, keyfini ve muhabbetini bulması dileğiyle, Bu Cuma bizim için Milat olur inşallah
öyle bir milat olacak ki hem de dillere destan :))
aşırı değil bence gayet güzel :)günaydın hanımlar
dünkü menümü yazayım spor yapıcam
sabah
kepekli sandviç ekmeğine
b.peynir+domates+salatalık
ara
toplantıdaydım sadece neskafe sütlü
öğlen
simit
yeşilçaylı ice tea
ara
4 erik
7-8 kiraz
akşam
bezelye+az makarna
cacık
su 1.5 lt
spor yok
birgün önceden 1800-2000 cal beslenmişim normalde 1000-1200 olması gerek o yüzden 1000 cal ceza aldım. insanın kendine ceza vermesi de bir garip oluyomuş :)) itirazı olan varsa söylesin lütfennnn
menün süper senin gibi burdada başladı yağmur ve cok ıslandım eve gelene kadar hanı derlerya iliklerime kadar diye aynen öyleyim su anda :)Günaydın
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates / salatalık
3 zeytin
2 dilim etimek
Ara:
4 kuru kayısı
2 tane kepekli bisküvi
Öğle:
4-5 kaşık kabak ( bulgurlu )
4 kaşık light yoğurt
1 tavuk budu haşlanmış
Salata
1 dilim çavdar ekmek
Ara:
Yağsız süt
yarım muz
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli karışık salata
1 etimek
Alışkanlık haline getirdiğim 1 saatten fazla sabah yürüyüşü dışında spor yok.
3 litre su
cok kafana takma canım agır gider ama özden gider bir dahada gelmez:)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....bugün çok güzel bir bahar sabahına uyandım sanki.dünkü sağnak yağışların ardından doğan güneş süper geldi.dün gece gökyüzü yarılacaktı sanki.gökgürültüsünden sanki ev sallanıyordu...
bu güzel havanın ardından baskül benim moralimi çok bozdu alıp fırlatıp atasım geldi.ya 15.04.2013 te 67,100 le başladığım diyette 1 ayda 15.05.2013 tarihi itibari ile 1.300 gram verip 65,800 e inmişim sinirlerim alt üst oldu yaaaaa...
ama vücudum çok sıkılaşmıl gibi simit bölgemden bayağı kaybetmiş gibiyim.ama baskülde göremiyorum...
az değilteşekkür ederim.bende bedendeki değişiklikte olmasaydı zaten sinir krizi geçirip bir daha da diyet yapmazdım gittiği yere kadar dedim ama işte en azından sıkılaşma ve daralma olduğunu hissediyorum o beni motive etti.birde ben pazartesi tartılmıştım 65,200 çıkmıştım ama bugün böyle çıktı.3 gündür kabızlık yaşıyorum ondan galiba üffffff sebep arayıp duruyorum.2 kg verseydim bile az 1 ay için.
menün güzüel ben beğendim ama hem sabah hem öğlen kıyma agır olmadını ?dünkü menümü yazayım:14.05.2013 salı,
sabah:
1 bardak sirkeli su,
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 bardak çay,
ara:
3 tane susamlı büsküvi,
öğle:
2 y.k.kıymalı yumurta,
1 adet domates,
2 dilim çavdar ekmeği,
1 bardak ayran,
ara:
4 adet leblebi,
akşam:
4 kaşık pirinç pilavı,
3 kaşık türlü,
2 kaşık yoğurt,
ara:
2 bardak çay,
2 susamlı büsküvi,
su:2lt,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak pilates,akşamda yapacaktım ama kızımı uyuturken uykuda kalmışım uyandığımda 11 e geliyordu.yapılacak işlerimde vardı o yüzden bu kadarda kaldı..
evet biraz kıymalı oldu sabah sabah ta yedim ama gece çok canım istemişti sabah kalkıp yaptım 1 yemek kaşığı kıyma 2 yumurtayla hazırladım y7arısını sabah yarısınıda öğle yedim.2 yemek kaşığı dolu dolu değildi.susamlı büskivüde eşim kızım için almıştı yanımda ara için birşey bulamadığım için ondan aldım yanıma..
bakalım cuma günü salonda ölçüm yapılacak kaç santim incelmişim.ama o günede kesin regli olurum şişkinlik olmaz inşallah..tam depresyona girerim
goncam akşamı biraz esmi geçtin sankidünkü menümü yazayım geçmişe bakıyım..
sabah 1 dilim tere yağ sürülmüş emek
sütlü neskafe
1 dilim peynir
ara havuç
öğlen 2 biber dolması
yoğurt
ara 1 elma 10 fındık
akşam 3 etsiz çiğköfte
1 dilim kepek ekmek
ara beyaz leblebi 1 avuç
su 2 lt.
yeşil çay
afferin baharımGelelim benim dunku menume :)
Sabah bi badak ilik su 20 hoplama
Kahvalti peynir domates salatalik cay bi dilim ekmek
Ara bi cebiz ici 4 kuru erik
Oglen evden 5 kasik bulgur pilavi getirdim burdanda kucuk yogurt aldim 5 kasik yogurt ekmek yok
Ara 4 eti burcak onceki gunden kalmisti
Aksam 5 kasik patlican tavasi 4 kasik yogurt iki dilim kucuk ekmek
Su 3 lt
Spor sabah ve aksam yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
200 ip atlama
100 twist
kocaelinde deniz yokmu1:yaprak sarması
2:en çok eşyaların yerini değiştirmeyi severim o arada temizlikte yapılmış olur zaten.
3:bizim memlekette deniz yoktu Zeynep abla şimdi evin karşısı deniz ama bakınca bişey hissettiğimi söyleyemiycem pek bi anlam ifade etmiyor ama evin tam önünde güller var onlara bakınca kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum.
4rtak arkadaşımız sayesinde ama özellikle tanıştırılmadık tesadüfen oldu
5:var kaynanam ama iyidir genelde iyi anlaşırız
6:ben isterimde eşim istemiyo.kızımdan önce çok sorun yaşadım o yüzden istemiyo diyebilirim.birde çalışıyoruz bakıcak kimse yok falan derken yaş oldu 36..Allah'ım ömrünü versin inşallah
7:duruma göre değişiyo ama en çok kızın sözü geçiyo desek yanlış olmazbende 2. sırayı alırım adamı eziyoz yani ana kız
8:seviyorum tabi
9:kızmam niye kızayım bi süredir dikkat ediyoruz.zaten genel olarak sağlıklı beslenmesine dikkat ederim biraz hızlı yiyodu yavaşlatıyoruz birde abur cuburu çok seviyodu onları kestik yüzmeyede başlatıcaz artık hayırlısı bakalım.
10:sanat müziği halk müziği özgün müzik..
11:2-3 ay oldu sanırım evde güzel bi müzikte dansetmiştik.
12:şu an nora roberts'ın üç kader tanrıçası kitabını okuyorum..
13:hatırlıyorum ilkokuldaydı çocukluk aşkı yani
bende 59 olursan bir tane daha bebek yapıcamben 70 olunca ayak bileğime geçici dövme yaptıracağım :)))
ablan zaten evrim geçirmiş fıstık gibi zaten :)ben bu sabah seni spor yaparken inceledim gayet güzelleşmiş vücudun kalçan da bacakların da gitmiş beğendim ben seni aferim yaza bikini giyersin enişteme inat
geçmiş olsun canım cuma günü bak tartıda - çıkarsın :)offffff regli oldum.karnım çok fena ağrıyor.
degilmi yani:)geçmiş olsun ama bu iyi haber, hem regl şişliği hem kabızlık tartıda ne kadar fazla çıkmışsındır, düşün ve sevin :))))
zeynep ikimiz kalmışız :)))
olsun canım :)
bende cok mutlu oldum :) :):) sagol canım benimhedefine bayıldımhadi bakalım hayırlısı :,))))
toprağım canım bende çıkıyorum bir sürü yeşillik aldım onları yıkıyım :) su akşam gene cadılaşmazsa görşürüz :)
bende 59 olursan bir tane daha bebek yapıcam
özler tabi o daha bebek annesi :) allah bağışlasın size yavrunuzuben de çıkıcam eve, yaaa bişey diyim mi cadılıktan değil de kız özlüyo beni galiba yanımda yatmak istiyo ellerini yanaklarıma kayuyo öyle ama çok uzun zamanda uyuyor, beni de uyutuyor. Bazen kızıyorum akşamlarım gidiyo diye ama cidden çoooook tatlı bir koklaşıyoruz ki sorma, kurban olurum ben onun yollarına
hani sen dedinya 6 li kiloları görünce ayak blegime dövme yaptırıcam diye bende dedimki bende 59 olursan bebek yapıcambu yorumu sen 59 olursan bebek yapıcan diye anlamıştım, ben 59 olursam sen bebek mi yapıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?