Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Demmaycım sağlıksız diyetlerin birçoğunu yaptım o konuda tecrubeli olduğumdan denemem bile artık. Biraz spora ve aileme vakit harcamak istiyorum.. Bu takımda olmayı çok seviyorum aklım hep burada o yüzden kendime kota koydum diyelim takıma geri gelebilmek için birkaç kilo vermem lazımmış gibi düşünmek istiyorum diyelim. İnan bana kendimi listede kilo verememiş ya da almış gördüğümde çok üzülüyorum. Döndüğümde de takımda kim gitcek kim kalcak tüm taşlar yerine oturmuş olur, ben de birazcık da olsa kilo vermiş olacağım için tekrar neşem yerine gelmiş olurum. Ne bileyim , içimden böyle yapmak geliyor.

goncam akşamı biraz esmi geçtin sanki

kocaelinde deniz yokmu
akşam nöbette yemek güzel değildi ve diyetede uygun değildi o yüzden biraz atıştırma gibi oldu

kocaelide deniz varda ben buralı değilim benim memlekette deniz yoktu ben karasal iklim çocuğuyum doğayı daha çok severim :))

güzell tabikide :)

tatlım beni yanlış anlamanı istiyorum yaptığın sence doğru olabilir ama bence yanlış. en güzel motive olma yeri burası bence ailem denince Akansular durur canım burda kaldığın yerden devam et canım. çok giremeye bilirsin o konuda toprak yardımcı olur bence kilo vermende bence sorun yok istersen birde benim diyet listemi bir hafta dene derim .benim şahsı fikrim böyle. son karar senin

bu markayı nette çok övüyorlar sende hangi modelini kullanıyosun canım
ben çıkıyorum kızlar son toparlamaları yapıyım da mesai bitmeden öptümmmm
abla cacık yapmayı unutma bu sefer kesin taze fasulye var
siparişleri duydunmu toprak:)
hellim yemişsin zeynoşum afiyet olsun menün sporun harika yine
anneme dedim bugün al diye siparişi verdim

oooooy kuzum yaa kıyamam annesini mi özlermiş fıstık yaa olsada öpsek heryerlerini

inşallah istedigin gibi olur herşey canım yaaa

Canım benim maşa babygliss, saç düzleştiricim rowenta

Gunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

hemen menümü yazıyım:)

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
Piliç Madalyon
salata

ara
yarım dilim ekler

akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık

2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece

sanki ekmekler pilavlar biraz çok olmuş canım ya:44:

günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.

canım benim menün çok güzel...
canım benim akşam yemeğinde patates var onun yanında pilav ve ekmek olmamış bence .patatesin oldu yerde mümkün mertebe ekmek olmamalı piavda 2 kaşığı geçmemeli geçen yıl diyetisyenim demişti

Günaydın arkadaşlar

Dünkü menüm ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla )
Domates

Ara:

Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi

Öğle:

1 tabak kısır
1 bardak ayran

Ara:

Sütlü kahve

Akşam:

4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata

Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .

Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .

Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar

Günaydın canım , geçmiş olsun .
Süt gaz yaparak mide ağrını tetiklemesin?
Çok et ağırlıklı olmuş yediklerin , eşinin işi ile ilgili biliyorum ama yemek olmadığı zaman akşamı kahvaltı ile ya da büyük bir porsiyon salata ile atlatman senin için daha iyi olur bence.

Eftelyacım , yine klasik bir eftelya menüsü olmuş.Kasmadan yavaş yavaş

Kuzucum güzel canım , ama akşam patates ve bulgur + ekmek aynı grubun yiyecekleri olarak fazla olmuş.

Dun aksam kimsecikler gelmemis

Büyü bozuldu bir kere

geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi

senin de kandilin mübarek olsun canım menün gayet güzel beğendim

Sporda , yediklerinde gayet güzel . Özellikle düzenli spor yapıyor olman vücudunun sıkılaşması için çok önemli.

Verdiğin karar eğer kilo vermeni hızlandırmaya yarayacaksa amenna arkadaşım ama takım içinse sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum . 3 hafta izinli olsan , döndüğünde vermiş olduğun kilo yine 3 e bölünecek ve sonuç aynı olacak. Ama diyorsan ki , bu sorumluluk beni kasıyor ve kastıkça kilo vermem duruyor , o zaman tabii ki en önemlisi senin kilo vermen ve buna engel olan her durumu ortadan kaldırman .
Bende sanırım haftaya mezun olacağım , tartı onu gösteriyor
Döndüğünde takımda olmazsam , buralardayım biliyorsun

Son düzenleme:

Sağol tatlım , biraz şaştı aslında düzen dün , sabah kaşarlı tostu pasta tadında yedim , her gün yağsız diyet peynirden sonra tadına vara vara yavaş yavaş yedim

Öğlende sadece kısır ama koca bir tabak

evet gaz yapar ama sıcak süt miğde ağrısına iyi gelir genelde.ama bu defa işe yaramadı.geçmezse izin alıp eve gideceğim.çok fena çünkü..canım evde kahvaltılık dahi kalmamışstıbugün alış veriş yaparız dedi eşim ama bakalım.bende akşam patates yemeği yapacaktım ama eşim yapma ben gelip süpriz birşey yapacağım dedi.gerçekten süprizdi et döner
geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi
evet lavaş çok oldu öğlen akşam.ben öğlen yerken akşam yemeyi pilanlamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…