akşam nöbette yemek güzel değildi ve diyetede uygun değildi o yüzden biraz atıştırma gibi oldugoncam akşamı biraz esmi geçtin sanki
kocaelinde deniz yokmu
dün neler yedim :) ?
sabah 2 ardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilcay
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellimli tost
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
2 kupa yeşil cay 7si bir arada olanından
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
45 dakika spor aletleriyle hareket en çokta mekik çekme aletiyle
Demmaycım sağlıksız diyetlerin birçoğunu yaptım o konuda tecrubeli olduğumdan denemem bile artık. Biraz spora ve aileme vakit harcamak istiyorum.. Bu takımda olmayı çok seviyorum aklım hep burada o yüzden kendime kota koydum diyelim takıma geri gelebilmek için birkaç kilo vermem lazımmış gibi düşünmek istiyorum diyelim. İnan bana kendimi listede kilo verememiş ya da almış gördüğümde çok üzülüyorum. Döndüğümde de takımda kim gitcek kim kalcak tüm taşlar yerine oturmuş olur, ben de birazcık da olsa kilo vermiş olacağım için tekrar neşem yerine gelmiş olurum. Ne bileyim , içimden böyle yapmak geliyor.
bu markayı nette çok övüyorlar sende hangi modelini kullanıyosun canımCanım babyliss'i tek geçerim
Sende mi
Kızlar Merhaba tekrardan :) Kafa izni kullanacaktım cuma gününe kadar ama nedense benim kafa hep zayıflamada hep buradaYine de Hazır izin almışken menümü ve kilomu Cuma günü paylaşacağım...
Herhalde izinliler ve kalıcılar bu Cuma belli olacaktır, grubumuz eksi motivesini, şevkini, keyfini ve muhabbetini bulması dileğiyle, Bu Cuma bizim için Milat olur inşallah
ben çıkıyorum kızlar son toparlamaları yapıyım da mesai bitmeden öptümmmm
abla cacık yapmayı unutma bu sefer kesin taze fasulye var
hellim yemişsin zeynoşumdün neler yedim :) ?
1 kupa yeşilcay
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
anneme dedim bugün al diye siparişi verdimcok kafana takma canım agır gider ama özden gider bir dahada gelmez:)
kabızlığa karsı pegasus sabahları ac karnınıza bir tane kivi yiyordu bir de sen dene bakalım bende gecen öyle oluyor gibi oldu ve kivi işe yaradı kuzum :)
az değil
menün güzüel ben beğendim ama hem sabah hem öğlen kıyma agır olmadını ?
goncam akşamı biraz esmi geçtin sanki
afferin baharımyürüyüşlerin harıka
kocaelinde deniz yokmu
bende 59 olursan bir tane daha bebek yapıcam
ablan zaten evrim geçirmiş fıstık gibi zaten :)
geçmiş olsun canım cuma günü bak tartıda - çıkarsın :)
degilmi yani:)
oooooy kuzum yaa kıyamam annesini mi özlermiş fıstık yaa olsada öpsek heryerleriniben de çıkıcam eve, yaaa bişey diyim mi cadılıktan değil de kız özlüyo beni galiba yanımda yatmak istiyo ellerini yanaklarıma kayuyo öyle ama çok uzun zamanda uyuyor, beni de uyutuyor. Bazen kızıyorum akşamlarım gidiyo diye ama cidden çoooook tatlı bir koklaşıyoruz ki sorma, kurban olurum ben onun yollarına
Demmaycım sağlıksız diyetlerin birçoğunu yaptım o konuda tecrubeli olduğumdan denemem bile artık. Biraz spora ve aileme vakit harcamak istiyorum.. Bu takımda olmayı çok seviyorum aklım hep burada o yüzden kendime kota koydum diyelim takıma geri gelebilmek için birkaç kilo vermem lazımmış gibi düşünmek istiyorum diyelim. İnan bana kendimi listede kilo verememiş ya da almış gördüğümde çok üzülüyorum. Döndüğümde de takımda kim gitcek kim kalcak tüm taşlar yerine oturmuş olur, ben de birazcık da olsa kilo vermiş olacağım için tekrar neşem yerine gelmiş olurum. Ne bileyim , içimden böyle yapmak geliyor.
bu markayı nette çok övüyorlar sende hangi modelini kullanıyosun canım
siparişleri duydunmu toprak:)
hellim yemişsin zeynoşumafiyet olsun menün sporun harika yine
anneme dedim bugün al diye siparişi verdim
oooooy kuzum yaa kıyamam annesini mi özlermiş fıstık yaa olsada öpsek heryerlerini
inşallah istedigin gibi olur herşey canım yaaa
Canım benim maşa babygliss, saç düzleştiricim rowenta
Gunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)
canım benim menün çok güzel...günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
canım benim akşam yemeğinde patates var onun yanında pilav ve ekmek olmamış benceGunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
Gunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Dun aksam kimsecikler gelmemis
günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
dün neler yedim :) ?
1 kupa yeşilcay
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
Herkese Merhaba,
Dün belirttiğim sebeplerden ötürü gündüzleri artık takıma katılım yapmam söz konusu değil. Gece de geçmişi okıyım yorum yapıyım derken spora ayırmam gereken süreyi PC başında geçiriyorum. Dün gece herkesin yorumlarını okudum tam cevaplamaya başladığım anda laptop başında uyuyakalmışım saat 01:30 du. Sabaha kadar bu şekilde uyumuşum. Gerisini siz düşünün. Bu durumdan çok huzursuzum. Takıma gerekli katılımı sağlayamadığım gibi, spor da yapamaz oldum bu yüzden . Kilo veremiyorum ama hala şiddetle kilo vermek istiyorum. Bu sebeple bir müddet izne ayrılmak istiyorum. İzne ayrıldığım dönemde doktora gidip neden kilo veremediğimi öğrenmek, bununla ilgili gerekenleri yapmak ve biraz kilo vermiş olarak aranıza geri dönmek istiyorum. Her hafta listede olup kilo verememek moralimi çok bozuyor ve bu moral bozukluğu beni diyetimden daha da uzaklaştırıyor. İzne ayrılmayla ilgili bana bilgi verebilir misiniz? KAç hafta izinli sayılabilirim bir sınır var mı? İzinliyken müsait olduğumda takıma gelip sohbete katılabilir miyim ? Ayrıca eğer listede izinli olmam takım ortalamasını etkiler derseniz buna da saygı duyarım ve hiç kırılmam o zaman takımdan ayrılmam için prosedür neyse onu uygularız. şimdiden herkese herşey için çok teşekkür ederim. Zayıflamaktan asla vazgeçmedim, sadece bu aralar konsantrem çok dağıldı ve motivasyonum çok düştü ne kendime ne de size bir faydam olamaz aksine zararım olur. Kendimi toparlamam için kısa bir zamana ihtiyacım var...Hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi
senin de kandilin mübarek olsun canım menün gayet güzel beğendim
evet gaz yapar ama sıcak süt miğde ağrısına iyi gelir genelde.ama bu defa işe yaramadı.geçmezse izin alıp eve gideceğim.çok fena çünkü..canım evde kahvaltılık dahi kalmamışstıGünaydın canım , geçmiş olsun .
Süt gaz yaparak mide ağrını tetiklemesin?
Çok et ağırlıklı olmuş yediklerin , eşinin işi ile ilgili biliyorum ama yemek olmadığı zaman akşamı kahvaltı ile ya da büyük bir porsiyon salata ile atlatman senin için daha iyi olur bence.
evet lavaş çok oldu öğlen akşam.ben öğlen yerken akşam yemeyi pilanlamamıştım.geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?