kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr toplanmışız aşağıda bi laf atayım da sesime karşılık gelsin :)))))
ben burdayım..
selaaaaaaaaaammmmmmmm, sen benim arkadaşlık isteğimi kabul ettin mi bakem :)
karnım acıktı ne yesem karar veremiyorum bu saatte öğle yemeği olur mu? sabah doktora gittim kahvaltı geç oldu ara daha geç şimdi anca öğlene geldim :))
olur şimdi öğleni ye 5 gibi ara yapasın 7 gibi de akşamı yersin oldu bitti.
işten 5-5:30 gibi çıkıcam o arada yerim akşam yemeği zaten ancak 19:30 da olabiliyo eftelya hanım anca geliyor :)
şimdi tavuk döner yiycem, bodrum döneriymiş hiç denememiştim nasıl acaba:)
hım afiyet olsun bende gene bu öğlen döner yedim.pazartesiden sonra yemek haneye gideceğim en azından düzenli çorbamı yerim sebze yemekleri etli yemekler çıkıyor.ne yiyecem deridnden kurtulurum.kuru kuru besleniyorum sonrada bağırsak problemi çekiyorum.
menünde sporun güzel zeynep abla :)dün neler yedim :) ?
sabah 2 ardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilcay
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellimli tost
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
2 kupa yeşil cay 7si bir arada olanından
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
45 dakika spor aletleriyle hareket en çokta mekik çekme aletiyle
menünü begendimGunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)
bizim internet dün bi gitti daha yeni geldi o yuzden yoktuk bızDun aksam kimsecikler gelmemis
menün güzel bence spor için ablanı bekleme su hanım size spor flan yaptırmamaya kararlı görünüyogünaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
senindee kandilin mübarek olsunTüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar.
menün güzel..seninde kandilin mübarek olsun bu arada tahlil sonucların cıktımıGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
mezun oluyosun demekk.. tebrik ederim insallah bizde görürüz o günleri daha cok var amaSporda , yediklerinde gayet güzel . Özellikle düzenli spor yapıyor olman vücudunun sıkılaşması için çok önemli.
Verdiğin karar eğer kilo vermeni hızlandırmaya yarayacaksa amenna arkadaşım ama takım içinse sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum . 3 hafta izinli olsan , döndüğünde vermiş olduğun kilo yine 3 e bölünecek ve sonuç aynı olacak. Ama diyorsan ki , bu sorumluluk beni kasıyor ve kastıkça kilo vermem duruyor , o zaman tabii ki en önemlisi senin kilo vermen ve buna engel olan her durumu ortadan kaldırman .
Bende sanırım haftaya mezun olacağım , tartı onu gösteriyor
Döndüğünde takımda olmazsam , buralardayım biliyorsun
görecegiz insallah hepbirliktemezun mu olacaksınkaç oldu kilon.:26:ahhhhhhhhhhh bizde mezuniyeti görürmüyüz ki.
cok büyük bisery atlatmıssınızz cok gecmis olsundün birde çok kötü birşey oldu kızımı doktora götürdüm işten çıkınca kayınbabamla.doktora son birşey sorup çıkıyordum.büyük kızım dışarda salonda balon vermişler kardeşinin elinden tuttu gel sanada versinler dedi.onlar koridora çıktı 30 saniye felan sonra biz çıktık.aaaaaaaaaaaa bir baktık dışarda bir bağrış çağrış benim ufaklık sen direk dışarı çık yola otobüs korna çalıyor az kalsın altında kalacaktı allahımhiç yapmayacağım elini dahi bırakmam ama bir anlık dalgınlık kızımdan edecekti.gece uyku tutmadı çok korkmuştum.rabbim yüzümüze baktı da korudu meleğimi. hastaneye götürdük canından olacaktı.
menünü begendim güzel olmusgünaydın arkadaşlar biraz işim var sonra gelicem :)))
dünkü menümü yazayım da sonra işlerime bakayım
sabah
1 kepekli kaşarlı tost
çay
ara
2 kuru kayısı
4 eti burçak
yeşil çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
bir tabağa yarım taze fasulye+yarım pilav
cacık
su 2,5 lt
spor 30 dk jillian 1. level sabah
akşamüstü teyzemin çatıda yarım saat bisiklet+kürek 250 cal bunu cezamdan düşüyorum 1000-250=750
buldum sonunda 58 miş hedefim daha 5 lileri göremedim yaw:26:
tabi o kdar korkuyu iyi atlatmıssınn cok gecmis olsunmiğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.
sonucları bizede bildir bence kilona yansımasa da sıkılaşma vardıryarın salonda son günüm bugün ölçüm yapalım dediler ama ben yarın son günüm yaparız dedim.tamam dediler.bakalım sonuçlar ne olacak..:18::18::18:incelme varmı görelim.:26:
seninde kandilin mübarek olsunnKandil tebriği için hepinize teşekkürler, sizlerin de kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutasım vardı unutmuşum , çok üzüldüm.
Auscum mezun olacağını duydum çok sevindim. İnşallah arkadaşım, seni tebrik ediyorum. Gönderdiğim mailleri alıyor musun ? 2 tane gönderdim.
Selamm biz geldik bizgeldik diyorm çünkü rapunzelle beraber yazıyoruz bilgisayarların biri bozuk hepsini birlikte yazıyoruz artık idare ediverin ikimzde katılıyoruz sayınn :))
geçmişe bakıp dünkü menüyü yazcm
karnım acıktı ne yesem karar veremiyorum bu saatte öğle yemeği olur mu? sabah doktora gittim kahvaltı geç oldu ara daha geç şimdi anca öğlene geldim :))
bence onu dicektim cimcime sana katılıyorum :))olur şimdi öğleni ye 5 gibi ara yapasın 7 gibi de akşamı yersin oldu bitti.
afiyet olsunn bodrum dönerinin özelligi neymis acaba :))işten 5-5:30 gibi çıkıcam o arada yerim akşam yemeği zaten ancak 19:30 da olabiliyo eftelya hanım anca geliyor :)
şimdi tavuk döner yiycem, bodrum döneriymiş hiç denememiştim nasıl acaba:)
evet sulu yemek şansın varsa ye tabi ben de bazen evden getiriyorum iyi oluyor, ama taşımak zor geliyo çoğu zaman dışarıdan yiyoruz, o yüzden çok kısıtlıyız burda
evet sulu yemek şansın varsa ye tabi ben de bazen evden getiriyorum iyi oluyor, ama taşımak zor geliyo çoğu zaman dışarıdan yiyoruz, o yüzden çok kısıtlıyız burda
bence onu dicektim cimcime sana katılıyorum :))
afiyet olsunn bodrum dönerinin özelligi neymis acaba :))
acaba ben çalışırsam nasıl yaparım ben heryerin yemegini yiyemiyorum heral de evden götürürüm
ne yapıyormuşuz bilmediğimiz şeyleri yemiyormuşuz.aç kaldıııııııımmmmm bodrum döneri geldi ama ancak iki ısırık alabildim hiç beğenmedim (( ayran içiyorum aç kaldım. napıyım tost mu yesem acaba offffffffffff
Selamm biz geldik bizgeldik diyorm çünkü rapunzelle beraber yazıyoruz bilgisayarların biri bozuk hepsini birlikte yazıyoruz artık idare ediverin ikimzde katılıyoruz sayınn :))
geçmişe bakıp dünkü menüyü yazcm
menünde sporun güzel zeynep abla :)
menünü begendim
bizim internet dün bi gitti daha yeni geldi o yuzden yoktuk bız
menün güzel bence spor için ablanı bekleme su hanım size spor flan yaptırmamaya kararlı görünüyo
senindee kandilin mübarek olsun
menün güzel..seninde kandilin mübarek olsun bu arada tahlil sonucların cıktımı
mezun oluyosun demekk.. tebrik ederim insallah bizde görürüz o günleri daha cok var ama
görecegiz insallah hepbirlikte
cok büyük bisery atlatmıssınızz cok gecmis olsun
menünü begendim güzel olmus
tabi o kdar korkuyu iyi atlatmıssınn cok gecmis olsun
sonucları bizede bildir bence kilona yansımasa da sıkılaşma vardır
seninde kandilin mübarek olsunn
hoşbuludk evet fazla sürmedi zaten bitti bile :)hoşgeldiniz iki bacı gezin bakalım geçmişi çok uzun sürmez
bence tost ye aksam yemegi 7.30 kalıyor diyosun o zamana kadar ara öğünleriyle zor gecer cok acıkırsınaç kaldıııııııımmmmm bodrum döneri geldi ama ancak iki ısırık alabildim hiç beğenmedim (( ayran içiyorum aç kaldım. napıyım tost mu yesem acaba offffffffffff
ne biliyim her yerde görüyorum sebzeli tavuk döner diyo ama acayip kokuyodu(( gerçi ben biraz sorunluyum yemek çok seçerim
hoşbuludk evet fazla sürmedi zaten bitti bile :)
bence tost ye aksam yemegi 7.30 kalıyor diyosun o zamana kadar ara öğünleriyle zor gecer cok acıkırsın
bende herseyi yiyememm cok secerim bizim evde yemekler de ayrı ayrı pişer bi sarma yapıldımı bize zeytin ayğlı babama kıymalı yapılıyo biz kıymalı sevmiyoruz mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?