hayır ne cezası almış görmedim o yzden mi mesaj atmıştım dönmemiş((
O yüzdendir heralde canım , adını gri gördüm profilimde , ilk cezasıdır muhtemelen o yüzden bir gün sürer .İkinci ise 3 gün sanırım .Öyle uzuyor cezalar.
Başka bir konuda yazdıklarından almış sanırım , üzüldüm bende .Nereden nereye geldi herşey diye .
merhaba iyi pazarlar:)
benim adım çise, topraks adlı kullanıcıın kardeşiyim. ablam bu gruba katılmam için size danışmış.
yaşım 30, 1.65 boyum 68 kg hedefim 58 olmak:)
ben de bu grupta yer almak istiyorum.
teşekkür ederim
sevgiler...
Evet canım Rabbim korumuş , bendeki canavar da öyle .Elini canını acıtacak kadar sıkı tutmam lazım yoksa anında bırakıveriyor elimi , en kötü huyuda yürümeyi bilmiyorhep koşacak , o zamanda korkuyorum aniden araba çıkar diye.
Evet tatlım yaa , zaten hep balık eti bir kadındım hatta çocukluğumda kilolu. Ama doğumdan bir yıl sonra 100 olunca ilk kez ( 75lerdeydim hep ) diyetisyene gittim ve 9 ayda 62 ye indim .
2 yıl korudum , en son 69 ları görünce tekrar frene bastım ve takıma girdim . Şuan bu sabah tartıldım ve senelerdir görmediğim 61 , gördüm
Günaydın toprakscım ,
Öğlen çok az , onun dışında güzel canım .
Ya bu arada pegasus forumda ceza almış , gördünüz mü ?:26:
sen de benim mesajımı almadın sanırım posta kutun mu dolmuş((
sen de benim gibi daha çooookk burdasın demek kibuldum sonunda 58 miş hedefim daha 5 lileri göremedim yaw:26:
evet ben de çok üzgünüm fakat şunu da telkin ediyorum kendime biz arkasını görelim ya da görmeyelim her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır. Şu an bize kötü görünen olayları umarımki Allahım hayırlara ulaştırsın.O yüzdendir heralde canım , adını gri gördüm profilimde , ilk cezasıdır muhtemelen o yüzden bir gün sürer .İkinci ise 3 gün sanırım .Öyle uzuyor cezalar.
Başka bir konuda yazdıklarından almış sanırım , üzüldüm bende .Nereden nereye geldi herşey diye .
evet canım farkındayım fakat hiç yemek istemedi canım hadi bi çorba içeyim dedim, hazır iştah yokken değerlendirmek gerek :))) bana fazla uramaz o iştahsız anlarEvet canım Rabbim korumuş , bendeki canavar da öyle .Elini canını acıtacak kadar sıkı tutmam lazım yoksa anında bırakıveriyor elimi , en kötü huyuda yürümeyi bilmiyorhep koşacak , o zamanda korkuyorum aniden araba çıkar diye.
Evet tatlım yaa , zaten hep balık eti bir kadındım hatta çocukluğumda kilolu. Ama doğumdan bir yıl sonra 100 olunca ilk kez ( 75lerdeydim hep ) diyetisyene gittim ve 9 ayda 62 ye indim .
2 yıl korudum , en son 69 ları görünce tekrar frene bastım ve takıma girdim . Şuan bu sabah tartıldım ve senelerdir görmediğim 61 , gördüm
Günaydın toprakscım ,
Öğlen çok az , onun dışında güzel canım .
Ya bu arada pegasus forumda ceza almış , gördünüz mü ?:26:
canısı ben de en son 93 küsür olmuştum bir daha görmeyelim inşallah bu koccamannnn kiloları :))))hayatımda uşatığım en yüksek kilo 73 oda hamileliğimdeonuda 1,5 yıldır vermeye çalışıyorum resmen...
sen de benim gibi daha çooookk burdasın demek ki
evet ben de çok üzgünüm fakat şunu da telkin ediyorum kendime biz arkasını görelim ya da görmeyelim her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır. Şu an bize kötü görünen olayları umarımki Allahım hayırlara ulaştırsın.
evet canım farkındayım fakat hiç yemek istemedi canım hadi bi çorba içeyim dedim, hazır iştah yokken değerlendirmek gerek :))) bana fazla uramaz o iştahsız anlar
canısı ben de en son 93 küsür olmuştum bir daha görmeyelim inşallah bu koccamannnn kiloları :))))
29 eylül-5 ekim etabı ama ben o zaman itiraz etmiştim 65 olsun diye acaba şimdi 60 mı 65 mi benim hedefim ikisine de çoook var((
***4. TAKIM 277. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ
kuzusununzuzusu: (65 / 65 / 0 / %0 ) İZİNLİ
tubis87: (78.2 / 77.4 / 0.8 / %1.02)
tfneyll: (57.6 / 57,6 / 0 / %0 )
All Iz Well: (90 / 90 / 0 /% 0)
antienne: (73.1 /72,5 / 0.6 / %0.82 )
pegasus07: ( 63.7 / 63.0 / 0.70 / % 1.1 )
sabrina84: (76.0 / / / % ) BİLDİRİM YAPMADI
galanthus: ( 71.3 / 72 / -0.08 / -%0.11 ) (268. ETAPTA AYRILAN ÜYE DÖNDÜ KİLOSU 9'A BÖLÜNDÜ)
zeburus: (84 / 81.7 / 2.3 / %2.74) YENİ ÜYE HEDEF KİLO: 60
topraks: (84.2 / 83.1 / 1.1 / %1.31 ) YENİ ÜYE HEDEF KİLO: 60
4. TAKIM ORTALAMASI: %0.69
evet ben diyorum yavaş veriyorum diye ama burası tatil olunca geri almıştım kilo o yüzden bu kadar farkettiEkim tablosu mu bu
Pegasus o zamandan beri ne kadar yavaş kilo vermiş , 7 ayda 5 kilo .
Sende 10 kilo sadece . O zaman siz son zamanlarda epey hızlandınız kilo vermede .
Aaaaaaaaaaaaa bi de bizi beğenmezdiniz
bugünü cuma sanıyorum , habire liste arıyorum...
Biskuvi nasildi canim menun guzel kacamak olmus ek yemissin :))günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
Ekmeklerim tam bugdaydi canim sabh iki oglen bir aaksam yarimsanki ekmekler pilavlar biraz çok olmuş canım ya:44:
Canim yine et agirlikli olmus sirke migde agrisi yapar haberin olsun canimgünaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
Okuyunca cok gorunuyo canim ama yerken az geldi bana :))canım benim menün çok güzel...
canım benim akşam yemeğinde patates var onun yanında pilav ve ekmek olmamış bence.patatesin oldu yerde mümkün mertebe ekmek olmamalı piavda 2 kaşığı geçmemeli geçen yıl diyetisyenim demişti
Seninde canimTüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar.
Menun guzel canim doktorunda iyi cikar insallahGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
Evet aksam biraz agir oldu canim ama cok acikmistim :))Günaydın canım , geçmiş olsun .
Süt gaz yaparak mide ağrını tetiklemesin?
Çok et ağırlıklı olmuş yediklerin , eşinin işi ile ilgili biliyorum ama yemek olmadığı zaman akşamı kahvaltı ile ya da büyük bir porsiyon salata ile atlatman senin için daha iyi olur bence.
Eftelyacım , yine klasik bir eftelya menüsü olmuş.Kasmadan yavaş yavaş
Kuzucum güzel canım , ama akşam patates ve bulgur + ekmek aynı grubun yiyecekleri olarak fazla olmuş.
Büyü bozuldu bir kere
Sendemi gidiyosunnSporda , yediklerinde gayet güzel . Özellikle düzenli spor yapıyor olman vücudunun sıkılaşması için çok önemli.
Verdiğin karar eğer kilo vermeni hızlandırmaya yarayacaksa amenna arkadaşım ama takım içinse sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum . 3 hafta izinli olsan , döndüğünde vermiş olduğun kilo yine 3 e bölünecek ve sonuç aynı olacak. Ama diyorsan ki , bu sorumluluk beni kasıyor ve kastıkça kilo vermem duruyor , o zaman tabii ki en önemlisi senin kilo vermen ve buna engel olan her durumu ortadan kaldırman .
Bende sanırım haftaya mezun olacağım , tartı onu gösteriyor
Döndüğünde takımda olmazsam , buralardayım biliyorsun
Aayyy kisirmi dediinn :):):) cok severimmmSağol tatlım , biraz şaştı aslında düzen dün , sabah kaşarlı tostu pasta tadında yedim , her gün yağsız diyet peynirden sonra tadına vara vara yavaş yavaş yedim
Öğlende sadece kısır ama koca bir tabak
miğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.
hoş geldin menünde güzel sporunda..
allahaıma şükürki olmadı.1 metre kala durdu otobüs.allahım bir daha yaşatmasın.bizimkide hep beni tutmayın tutunca ağlıyor yanlız yürümek istiyor.çok zor ya.allahım kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum.kayınbabamda şoka girdi resmen ..gece şekeri 485 olmuş.korkudan öğlen ölçtüğünde 122 imiş.offfffffff lokma çıkaracağım ilk fırsatta inşallah.verilecek sadakamız varmış..
dün birde çok kötü birşey oldu kızımı doktora götürdüm işten çıkınca kayınbabamla.doktora son birşey sorup çıkıyordum.büyük kızım dışarda salonda balon vermişler kardeşinin elinden tuttu gel sanada versinler dedi.onlar koridora çıktı 30 saniye felan sonra biz çıktık.aaaaaaaaaaaa bir baktık dışarda bir bağrış çağrış benim ufaklık sen direk dışarı çık yola otobüs korna çalıyor az kalsın altında kalacaktı allahımhiç yapmayacağım elini dahi bırakmam ama bir anlık dalgınlık kızımdan edecekti.gece uyku tutmadı çok korkmuştum.rabbim yüzümüze baktı da korudu meleğimi. hastaneye götürdük canından olacaktı.
Canım geçen cuma 63.1 , ondan önce 62 .Hastalık dönemi 1 kilo kadar fazla çıkmıştım tartıda . Onları hemen verdim zaten , yanıltıcı bir artışmış , eee bu haftada verdim 1 kilo kadar .
Haftaya dişimi sıkar ve 1 ,5 kilo verebilirsem , 59 olurum . İlkokuldan sonra ilk kez 5 ile başlayan kilom olacak . Hedefim zaten 58 di ama % 80 e ulaşınca mezun olabiliyorsun , bende olacağım diye ümit ediyorum en fazla iki hafta sonra
Sporda , yediklerinde gayet güzel . Özellikle düzenli spor yapıyor olman vücudunun sıkılaşması için çok önemli.
Verdiğin karar eğer kilo vermeni hızlandırmaya yarayacaksa amenna arkadaşım ama takım içinse sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum . 3 hafta izinli olsan , döndüğünde vermiş olduğun kilo yine 3 e bölünecek ve sonuç aynı olacak. Ama diyorsan ki , bu sorumluluk beni kasıyor ve kastıkça kilo vermem duruyor , o zaman tabii ki en önemlisi senin kilo vermen ve buna engel olan her durumu ortadan kaldırman .
Bende sanırım haftaya mezun olacağım , tartı onu gösteriyor
Döndüğünde takımda olmazsam , buralardayım biliyorsun
afiyet olsun canım, bu kadarını haketmiştin :)) senin de kandilin mübarek olsunGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
Tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar.
günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
akşam yemeğin çok karbonhidratlı olmuş canım ekmek yemeseymişsin iyiymişGunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)
eee kimse yok yine tek başıma takılıym galiba
canım benim çok büyük geçmiş olsun, şimdiki çocuklar hep böyle Allah kazadan beladan korusun, ne büyük bir korku olduğunu tahmin edebiliriz canım anne olarak, Allah bir daha göstermesin fıstık
bu ara yazdığın bütün yazılara ağlıyacağım küstüm
afiyet olsun canım, bu kadarını haketmiştin :)) senin de kandilin mübarek olsun
Hepimizin kandili mübarek olsun, iyi dualarımız kabul olsun İnşallah
afiyet olsun canım güzel spor yapmışsın, eşden gelen akşam yemeği biraz fazla olmuş
ben dün 1 saat spor yaptım ama seni beklemedim, sen de gece beni bekleme sporunu yap
akşam yemeğin çok karbonhidratlı olmuş canım ekmek yemeseymişsin iyiymiş
kimse gelmemiş büyü bozulmuş bir sonraki büyüye kadar kimse gelmeyecek sanırım
Aminteşekkür ederim canım benim rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
hadi bakalım ben de merak ettim, yarın yazarsın :)yarın salonda son günüm bugün ölçüm yapalım dediler ama ben yarın son günüm yaparız dedim.tamam dediler.bakalım sonuçlar ne olacak..:18::18::18:incelme varmı görelim.:26:
ay benim reglim falan mı yaklaştı acaba bir karamsarmıyım neyim, ausun mezuniyetine sevinmedimKandil tebriği için hepinize teşekkürler, sizlerin de kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutasım vardı unutmuşum , çok üzüldüm.
Auscum mezun olacağını duydum çok sevindim. İnşallah arkadaşım, seni tebrik ediyorum. Gönderdiğim mailleri alıyor musun ? 2 tane gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?