Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayır ne cezası almış görmedim o yzden mi mesaj atmıştım dönmemiş ((

O yüzdendir heralde canım , adını gri gördüm profilimde , ilk cezasıdır muhtemelen o yüzden bir gün sürer .İkinci ise 3 gün sanırım .Öyle uzuyor cezalar.

Başka bir konuda yazdıklarından almış sanırım , üzüldüm bende .Nereden nereye geldi herşey diye .

sen de benim mesajımı almadın sanırım posta kutun mu dolmuş ((

bu çocuklar bizim ömrümüzden ömür götürüyorlar valla.gerçekten 100lerden 61 lere düşmek kadar güzel birşey olamaz herhalde..
pegasus cezamı almış neden..

buldum sonunda 58 miş hedefim daha 5 lileri göremedim yaw:26:
sen de benim gibi daha çooookk burdasın demek ki

evet ben de çok üzgünüm fakat şunu da telkin ediyorum kendime biz arkasını görelim ya da görmeyelim her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır. Şu an bize kötü görünen olayları umarımki Allahım hayırlara ulaştırsın.

evet canım farkındayım fakat hiç yemek istemedi canım hadi bi çorba içeyim dedim, hazır iştah yokken değerlendirmek gerek :))) bana fazla uramaz o iştahsız anlar

hayatımda uşatığım en yüksek kilo 73 oda hamileliğimdeonuda 1,5 yıldır vermeye çalışıyorum resmen...
canısı ben de en son 93 küsür olmuştum bir daha görmeyelim inşallah bu koccamannnn kiloları :))))

niye öyle yaa 5 kilo kalmış işte:) ben yakında mezun olurum 1 sene sonra falan :)

miğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.

29 eylül-5 ekim etabı ama ben o zaman itiraz etmiştim 65 olsun diye acaba şimdi 60 mı 65 mi benim hedefim ikisine de çoook var ((
***4. TAKIM 277. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ

kuzusununzuzusu: (65 / 65 / 0 / %0 ) İZİNLİ
tubis87: (78.2 / 77.4 / 0.8 / %1.02)
tfneyll: (57.6 / 57,6 / 0 / %0 )
All Iz Well: (90 / 90 / 0 /% 0)
antienne: (73.1 /72,5 / 0.6 / %0.82 )
pegasus07: ( 63.7 / 63.0 / 0.70 / % 1.1 )
sabrina84: (76.0 / / / % ) BİLDİRİM YAPMADI
galanthus: ( 71.3 / 72 / -0.08 / -%0.11 ) (268. ETAPTA AYRILAN ÜYE DÖNDÜ KİLOSU 9'A BÖLÜNDÜ)
zeburus: (84 / 81.7 / 2.3 / %2.74) YENİ ÜYE HEDEF KİLO: 60
topraks: (84.2 / 83.1 / 1.1 / %1.31 ) YENİ ÜYE HEDEF KİLO: 60

4. TAKIM ORTALAMASI: %0.69

Ekim tablosu mu bu

Pegasus o zamandan beri ne kadar yavaş kilo vermiş , 7 ayda 5 kilo .

Sende 10 kilo sadece . O zaman siz son zamanlarda epey hızlandınız kilo vermede .

Aaaaaaaaaaaaa bi de bizi beğenmezdiniz

Ekim tablosu mu bu

Pegasus o zamandan beri ne kadar yavaş kilo vermiş , 7 ayda 5 kilo .

Sende 10 kilo sadece . O zaman siz son zamanlarda epey hızlandınız kilo vermede .

Aaaaaaaaaaaaa bi de bizi beğenmezdiniz
evet ben diyorum yavaş veriyorum diye ama burası tatil olunca geri almıştım kilo o yüzden bu kadar farketti(
aşkolsun ben mi sizi beğenmiyorum

Biskuvi nasildi canim menun guzel kacamak olmus ek yemissin :))
sanki ekmekler pilavlar biraz çok olmuş canım ya:44:
Ekmeklerim tam bugdaydi canim sabh iki oglen bir aaksam yarim
Canim yine et agirlikli olmus sirke migde agrisi yapar haberin olsun canim
Okuyunca cok gorunuyo canim ama yerken az geldi bana :))
Tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar.
Seninde canim
Menun guzel canim doktorunda iyi cikar insallah
Seninde kandilin kutlu olsun
Evet aksam biraz agir oldu canim ama cok acikmistim :))
Sendemi gidiyosunn
Aayyy kisirmi dediinn :):):) cok severimmm

miğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.

hoş geldin menünde güzel sporunda..

canım benim çok büyük geçmiş olsun, şimdiki çocuklar hep böyle Allah kazadan beladan korusun, ne büyük bir korku olduğunu tahmin edebiliriz canım anne olarak, Allah bir daha göstermesin fıstık

bu ara yazdığın bütün yazılara ağlıyacağım küstüm

afiyet olsun canım, bu kadarını haketmiştin :)) senin de kandilin mübarek olsun

Tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar.

Hepimizin kandili mübarek olsun, iyi dualarımız kabul olsun İnşallah

afiyet olsun canım güzel spor yapmışsın, eşden gelen akşam yemeği biraz fazla olmuş

ben dün 1 saat spor yaptım ama seni beklemedim, sen de gece beni bekleme sporunu yap

akşam yemeğin çok karbonhidratlı olmuş canım ekmek yemeseymişsin iyiymiş

eee kimse yok yine tek başıma takılıym galiba

kimse gelmemiş büyü bozulmuş bir sonraki büyüye kadar kimse gelmeyecek sanırım

teşekkür ederim canım benim rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

yarın salonda son günüm bugün ölçüm yapalım dediler ama ben yarın son günüm yaparız dedim.tamam dediler.bakalım sonuçlar ne olacak..:18::18::18:incelme varmı görelim.:26:

Kandil tebriği için hepinize teşekkürler, sizlerin de kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutasım vardı unutmuşum , çok üzüldüm.

Auscum mezun olacağını duydum çok sevindim. İnşallah arkadaşım, seni tebrik ediyorum. Gönderdiğim mailleri alıyor musun ? 2 tane gönderdim.

teşekkür ederim canım benim rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın..
Amin

yarın salonda son günüm bugün ölçüm yapalım dediler ama ben yarın son günüm yaparız dedim.tamam dediler.bakalım sonuçlar ne olacak..:18::18::18:incelme varmı görelim.:26:
hadi bakalım ben de merak ettim, yarın yazarsın :)

ay benim reglim falan mı yaklaştı acaba bir karamsarmıyım neyim, ausun mezuniyetine sevinmedim aslında hedefine ulaşmasına sevindim ama gidecek olmasına üzüldüm, bugün sorunluyum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…