Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mezun mu olacaksın kaç oldu kilon.:26:ahhhhhhhhhhh bizde mezuniyeti görürmüyüz ki.

Hay Allahım ne gülesim varmış sabah sabah .Yukarıdaki cümleni okudum hala gülüyorum .

Merak etme zaten yapacağı süpriz de bundan daha az kalorili olmazdı

menü süper.şimdi o kaşar ne lezzetli gelmiştir değil mi...

mezun mu olacaksın kaç oldu kilon.:26:ahhhhhhhhhhh bizde mezuniyeti görürmüyüz ki.

Canım geçen cuma 63.1 , ondan önce 62 .Hastalık dönemi 1 kilo kadar fazla çıkmıştım tartıda . Onları hemen verdim zaten , yanıltıcı bir artışmış , eee bu haftada verdim 1 kilo kadar .

Haftaya dişimi sıkar ve 1 ,5 kilo verebilirsem , 59 olurum . İlkokuldan sonra ilk kez 5 ile başlayan kilom olacak . Hedefim zaten 58 di ama % 80 e ulaşınca mezun olabiliyorsun , bende olacağım diye ümit ediyorum en fazla iki hafta sonra

olsun ya o kadar da öyle çok katı yapınca diyeti herşeyden canı istiyo insanın böyle herşeyden azar azar arada olur bence sakıncası yok zaten sporla veriyoruz yediğimiz fazlayı gerçi ben sporu salladım bi haftadır başlıcam inşallah haftasonu düzenli

menü süper.şimdi o kaşar ne lezzetli gelmiştir değil mi...

Offff hemde nasılllllll

Önüme bol tereyağlı iskender koymuşlardı sanki

Tek korkum da bu zaten , o kadar iştahlı bir insanım ki , kilo verdim diye koyverip tekrar almaktan çok korkuyorum .

Kendimi sürekli mağazalara girdiğimde istediğim kıyafetlerin üzeimde güzel durmamasını hatırlata hatırlata frenleyeceğim. Giyim konusu benim için çok önemli , biraz kilo alsam giydiklerimle maalesef yaşlı gösteriyorum hemen

darısı başımıza ama ben hedef kilo hatırlamıyorum nasıl öğrenebilirim onu?

dün birde çok kötü birşey oldu kızımı doktora götürdüm işten çıkınca kayınbabamla.doktora son birşey sorup çıkıyordum.büyük kızım dışarda salonda balon vermişler kardeşinin elinden tuttu gel sanada versinler dedi.onlar koridora çıktı 30 saniye felan sonra biz çıktık.aaaaaaaaaaaa bir baktık dışarda bir bağrış çağrış benim ufaklık sen direk dışarı çık yola otobüs korna çalıyor az kalsın altında kalacaktı allahım hiç yapmayacağım elini dahi bırakmam ama bir anlık dalgınlık kızımdan edecekti.gece uyku tutmadı çok korkmuştum.rabbim yüzümüze baktı da korudu meleğimi.hastaneye götürdük canından olacaktı.

ahhhhhhhhhhh benimde hayallerimde öyle kusursuz ve korkmadan giyinmek istiyorum sağım solum pörtlemeden.benim içinde yüüzn minyon hiç 29 göstermiyorsun 224 diyiyorlar ama kilo beni bitiriyor malesef.

süper ya darısı başıma sen haftada 1 kg verirken ben onu 1 ayda verdim.

darısı başımıza ama ben hedef kilo hatırlamıyorum nasıl öğrenebilirim onu?

Takıma katıldığın ilk hafta listede paylaşım alanında yazıyordur canım , hangi etapta katıldıysan onu bul .

Çok çok geçmiş olsun canım yaa , insanın ömründen ömür gider o an. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Benimde oğlum 3,5 yaşında , elimi bırakıp koşuyor bazen aklım çıkıyor. Çarpma falan oldu mu canım ?

süper ya darısı başıma sen haftada 1 kg verirken ben onu 1 ayda verdim.

Bende 300-500 gr veriyordum canım hep ama bu hafta ayrı bir hırslandım , belki diyet yapıyor olmaktan sıkıldım artık . Sıkılınca ya koyverecektim ya da daha sıkıya alacaktım işi ben ikincisini tercih ettim.

Sen benim diyet geçmişimi bilmiyorsun canım . 3 yıl önce 100 kilo idim

allahaıma şükürki olmadı.1 metre kala durdu otobüs.allahım bir daha yaşatmasın.bizimkide hep beni tutmayın tutunca ağlıyor yanlız yürümek istiyor.çok zor ya.allahım kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum.kayınbabamda şoka girdi resmen ..gece şekeri 485 olmuş.korkudan öğlen ölçtüğünde 122 imiş.offfffffff lokma çıkaracağım ilk fırsatta inşallah.verilecek sadakamız varmış..

offfffffffff 100 mü süpersin ozaman gerçektten tebrik ederim..

günaydın arkadaşlar biraz işim var sonra gelicem :)))
dünkü menümü yazayım da sonra işlerime bakayım

sabah
1 kepekli kaşarlı tost
çay

ara
2 kuru kayısı
4 eti burçak
yeşil çay

öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek

ara
3 eti burçak
yeşil çay

akşam
bir tabağa yarım taze fasulye+yarım pilav
cacık

su 2,5 lt
spor 30 dk jillian 1. level sabah
akşamüstü teyzemin çatıda yarım saat bisiklet+kürek 250 cal bunu cezamdan düşüyorum 1000-250=750

hoş geldin menünde güzel sporunda..

Evet canım Rabbim korumuş , bendeki canavar da öyle .Elini canını acıtacak kadar sıkı tutmam lazım yoksa anında bırakıveriyor elimi , en kötü huyuda yürümeyi bilmiyor hep koşacak , o zamanda korkuyorum aniden araba çıkar diye.

offfffffffff 100 mü süpersin ozaman gerçektten tebrik ederim..

Evet tatlım yaa , zaten hep balık eti bir kadındım hatta çocukluğumda kilolu. Ama doğumdan bir yıl sonra 100 olunca ilk kez ( 75lerdeydim hep ) diyetisyene gittim ve 9 ayda 62 ye indim .
2 yıl korudum , en son 69 ları görünce tekrar frene bastım ve takıma girdim . Şuan bu sabah tartıldım ve senelerdir görmediğim 61 , gördüm

Günaydın toprakscım ,

Öğlen çok az , onun dışında güzel canım .

Ya bu arada pegasus forumda ceza almış , gördünüz mü ?:26:

hayır ne cezası almış görmedim o yzden mi mesaj atmıştım dönmemiş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…