Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese iyi akşamlar bende artık yavaştan hazırlanıp çıkayım.kuzucuklarımı özledim.biran önce onlara gitmek istiyorum...belki onları görünce miğdem de geçer..

bugün geç kaldım menümü yazayım.
sabah ılık su domates salatalık maydanoz dere otu beyaz peynir nar ekşili karışım
1 dilim akmek

ara yarım muz

öğlen sebze çorbası 1 dilim ekmek

ara yarım muz

akşam 4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt

1 avuç leblebi

1,5 saat normal hatta biraz yavaş yürüyüş (belim daha iyi)
su 2.5 lt.
muzları yedim çünkü barsaklarım bozulmuş o yüzden yemem gerekti

herkese iyi akşamlar bende artık yavaştan hazırlanıp çıkayım.kuzucuklarımı özledim.biran önce onlara gitmek istiyorum...belki onları görünce miğdem de geçer..

iyi akşamlar, kuzucuklara öpücükler
yok canım sorun değil menü güzel geçmiş olsun, belini de çok zorlama

menün güzel olmus afiyet olsun muzları yemende sorun yok zaten geçmiş olsun

dünkü menüyü yazmayı unutmusum

sabah domates yumurta az peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay

ara 1 elma

ara 1 bardak süt

öğlen 3 kasık patates ssalatası 1 dilim peynir 1 bardk çay

ara 1 elma

akşam 4 kasık patlıcan yemegi 3 kasık pilav 1 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor 1 ssat yürüyüs

200 mekik

Anam sabahdan beri ne cok birikmis hersey :) :) :) :) :) Aaay canim allah esirgemis size bagislamis allahim bence hemen bi sadaka ver birine cok uzuldum yaa
ahhhhhhhhhhh benimde hayallerimde öyle kusursuz ve korkmadan giyinmek istiyorum sağım solum pörtlemeden.benim içinde yüüzn minyon hiç 29 göstermiyorsun 224 diyiyorlar ama kilo beni bitiriyor malesef.
224 muu 24 mü :) :) telden yuz isareti yapamiyorum ama gozlerm acik kaldi suan canim :) :) vericez vericez insallah sende benim gibisin cok kilo veriyosun vee kabizlik var ikimizdede ben hele bi haftadir kabizim malesef bu hafta cok kotu sonuclar alicam
Camim oglen az sadece sporun cok guzell
hayatımda uşatığım en yüksek kilo 73 oda hamileliğimdeonuda 1,5 yıldır vermeye çalışıyorum resmen...
Benimde en yuksek 67.6 olmustu artik yeter zayiflamaliyim dedim internette diyetle igliki seylere bakarken buraya rastlamistim canim :)
Aaayy cezami almis
miğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.
Stres cok kotu canim yaa artik rahat nefes al canim yaa uzulme cok sukur iyi kizin bicirik yaa
benimde mideme agri girer uzulunce bicak saplanr gercekten
Gavisgon mide surubu var mide agrisina birebir geliyo canim surekli evde bulunur bizde

Ekim tablosu mu bu

Pegasus o zamandan beri ne kadar yavaş kilo vermiş , 7 ayda 5 kilo .

Sende 10 kilo sadece . O zaman siz son zamanlarda epey hızlandınız kilo vermede .

Aaaaaaaaaaaaa bi de bizi beğenmezdiniz
Aaay buna cok güldüm :) :)
bugünü cuma sanıyorum , habire liste arıyorum...
Yok canin persembe bugun:)
Yemin ederim bende uzulsemmi sevinsemmi bilemedim canim ya cok seviniyorum zayifliyo diye uzuluuorum aramizdan ayriliyo diye
işten 5-5:30 gibi çıkıcam o arada yerim akşam yemeği zaten ancak 19:30 da olabiliyo eftelya hanım anca geliyor :)
şimdi tavuk döner yiycem, bodrum döneriymiş hiç denememiştim nasıl acaba:)
Bak bakim canim nasilmis tadi :)
Canim kabizligi bunyede yapiyo yaa ben neler yapiyorum yok tikandimi tikaniyo bu hafta karnim cok sis benim
evet sulu yemek şansın varsa ye tabi ben de bazen evden getiriyorum iyi oluyor, ama taşımak zor geliyo çoğu zaman dışarıdan yiyoruz, o yüzden çok kısıtlıyız burda
Oglenleri gercekten cok büyük sorun canim yaaa
aç kaldıııııııımmmmm bodrum döneri geldi ama ancak iki ısırık alabildim hiç beğenmedim (( ayran içiyorum aç kaldım. napıyım tost mu yesem acaba offffffffffff
Az once yukarda tadini sormustum simdi cevabimi aldim canim :) :)
bence onu dicektim cimcime sana katılıyorum :))

afiyet olsunn bodrum dönerinin özelligi neymis acaba :))

acaba ben çalışırsam nasıl yaparım ben heryerin yemegini yiyemiyorum heral de evden götürürüm
Ypk canim öle kolay olmuyo evden goturmek gotursende rahat yiyemeSin en guzeli calistigin yer verecek yemegini o guzel oluyo
ben evde de sürekli yapmıyorum yemek burda gündüz etli yemek yersem akşama sebze yaparım sebze yersemde et yemeklerini akşam yaparım.gerçekten sürekli birşeyler getirmek zor oluyor.
Aksamlari evde yemek yapabilsen kafana gore yapardin canim yaa
ya ben boyle insanlara deli oluyorum ya onu diyince senin caninin sikilacagini biliyo ve yine söylüyo yaa kendisi maydonoz dalimiymisda acaba
Bizde hersey zeytinyagli yapilir canim bencede zeytinyagli olani daha guzel :)
Benim bagirsaklarda bozulsa keske :) :) mrnun guzel canim begendim
iyi akşamlar hatunlar, öpüldünüzzzzzzz

Bende seni optum canimm :) iyi aksamlaaarr

iyi akşamlar arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor maşallah

Ben geldimmmmmmmmmmmm

Çok yorgunum , öğleden sonra doktorla görüşmeye hastaneye gittik .Tam 2 saat hastane bahçesinde yusufun peşinde koşturarak dr. bekledik.

Anesteziden randevu alacağım en kısa zamanda , en geç Ramazana kadarda ameliyata alacak.

Oradan çıktık , yemekti , gezmekti derken bir saat oldu eve geleli. Yusufu uyuttum , eşimi salona derse yolladım , bende az takılayım ya sızarım yorgunluktan ya bende derse geçerim.

iyi akşamlar arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor maşallah
Aynen canim yaa kimsecikler yok diye bende gittim dizi izliyodum

Insallah hic gormemis gibi olursun canim yaa bi cirpida kurtulursun

Öğlen az olmuş çorba ekmek demeyeceğim çünkü bugün bende aynı şekilde geçiştirdim :26:

Güzel canım dengeli olmuş , spor içinde

Aynen canim yaa kimsecikler yok diye bende gittim dizi izliyodum

Insallah hic gormemis gibi olursun canim yaa bi cirpida kurtulursun

Sağol güzel kalpli tatlım benim

Ne dizisi izliyorsun yine ? Geçen gün senin dizi listeni gördüm de yorum yapmadım .Bende hiç izlemem dizi .

canım benim allah iyiliğini versin çabucak iyileş aramıza gel :) ama sohbet etmeye kilo alma sakın

kızlar menümü yazıyım gec oldu ama
sonrada geçmişe gidiyim
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim ekmek
1 yumurta
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 kupa yeşilcay
ara 1 kutu süt
öğlen yarım kepçe mercimek çorbası
bol salata
3 yasık yoğurt ( lokantada yedim ekmek yoktu)
ara 1 elma
akşam 5 kasık taze fasülye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara 1 ç.bar.süt
1 portakal
su 3lt
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika kendim aletlerle calıstım
1 saat komsumla yürüdük akşamda
yürürken streçfilim sarıyorum kendime :)

ben deniz yıldızlarını seyrediyorum

menün güzel olmus sporlar da güzell
ben deniz yıldızlarını seyrediyorum

bende seviyorum deniz yıldızını...işler iice karıstı ilk kadro daha güzeldi bence

güzel olmuş efoşum :)

bahar harikasım menün oturdu sporun da cok güzel

menün akşam harıç güzel canım akşamda iyide biraz et ağırlıklı olsun sebebinide açıkladın zaten
sporun cok güzel

ausenciam harıkasın nerelersin kzuzm ya görüşemez olduk

hayatım öğlenin az ama güzel menün

neden ceza aldı ya pegasus

goncan dikkatlı ol canım menün güzel

iyi akşamlar hatunlar, öpüldünüzzzzzzz

çok güzel canım aynen devaM :)

söyliycek bişey bulamıyorum
güzel olmuş canım.
tebrikler...
geçmiş olsun canım..döner ekmek arası değilse sorun yok bence..
menün güzel.. ameliyat için nereye karar verdin ?
çok geçmiş olsun büyük badire atlatmışsın..verilmiş sadakan varmış..
bu teyzenin çatı iyi oldu sana bende istiyom yaaa
sporda menüde güzel..
tekrar geçmiş olsun.

Zeynep abla sttreçfilm sarma aşırı terlemek zararlı olur..normal sporun iyi zaten senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…