herkese iyi akşamlar bende artık yavaştan hazırlanıp çıkayım.kuzucuklarımı özledim.biran önce onlara gitmek istiyorum...belki onları görünce miğdem de geçer..
yok canım sorun değil menü güzel geçmiş olsun, belini de çok zorlamabugün geç kaldım menümü yazayım.
Sabah ılık su domates salatalık maydanoz dere otu beyaz peynir nar ekşili karışım
1 dilim akmek
ara yarım muz
öğlen sebze çorbası 1 dilim ekmek
ara yarım muz
akşam 4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt
1 avuç leblebi
1,5 saat normal hatta biraz yavaş yürüyüş (belim daha iyi)
su 2.5 lt.
Muzları yedim çünkü barsaklarım bozulmuş o yüzden yemem gerekti
menün güzel olmus afiyet olsun muzları yemende sorun yok zatenbugün geç kaldım menümü yazayım.
sabah ılık su domates salatalık maydanoz dere otu beyaz peynir nar ekşili karışım
1 dilim akmek
ara yarım muz
ara yarım muz
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt
1 avuç leblebi
su 2.5 lt.
muzları yedim çünkü barsaklarım bozulmuş o yüzden yemem gerekti
Aaay canim allah esirgemis size bagislamis allahim bence hemen bi sadaka ver birinedün birde çok kötü birşey oldu kızımı doktora götürdüm işten çıkınca kayınbabamla.doktora son birşey sorup çıkıyordum.büyük kızım dışarda salonda balon vermişler kardeşinin elinden tuttu gel sanada versinler dedi.onlar koridora çıktı 30 saniye felan sonra biz çıktık.aaaaaaaaaaaa bir baktık dışarda bir bağrış çağrış benim ufaklık sen direk dışarı çık yola otobüs korna çalıyor az kalsın altında kalacaktı allahımhiç yapmayacağım elini dahi bırakmam ama bir anlık dalgınlık kızımdan edecekti.gece uyku tutmadı çok korkmuştum.rabbim yüzümüze baktı da korudu meleğimi. hastaneye götürdük canından olacaktı.
224 muu 24 mü :) :) telden yuz isareti yapamiyorum ama gozlerm acik kaldi suan canim :) :) vericez vericez insallah sende benim gibisin cok kilo veriyosun vee kabizlik var ikimizdede ben hele bi haftadir kabizim malesef bu hafta cok kotu sonuclar alicamahhhhhhhhhhh benimde hayallerimde öyle kusursuz ve korkmadan giyinmek istiyorum sağım solum pörtlemeden.benim içinde yüüzn minyon hiç 29 göstermiyorsun 224 diyiyorlar ama kilo beni bitiriyor malesef.
Camim oglen az sadece sporun cok guzellgünaydın arkadaşlar biraz işim var sonra gelicem :)))
dünkü menümü yazayım da sonra işlerime bakayım
sabah
1 kepekli kaşarlı tost
çay
ara
2 kuru kayısı
4 eti burçak
yeşil çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
bir tabağa yarım taze fasulye+yarım pilav
cacık
su 2,5 lt
spor 30 dk jillian 1. level sabah
akşamüstü teyzemin çatıda yarım saat bisiklet+kürek 250 cal bunu cezamdan düşüyorum 1000-250=750
Benimde en yuksek 67.6 olmustu artik yeter zayiflamaliyim dedim internette diyetle igliki seylere bakarken buraya rastlamistim canim :)hayatımda uşatığım en yüksek kilo 73 oda hamileliğimdeonuda 1,5 yıldır vermeye çalışıyorum resmen...
Aaayy cezami almisEvet canım Rabbim korumuş , bendeki canavar da öyle .Elini canını acıtacak kadar sıkı tutmam lazım yoksa anında bırakıveriyor elimi , en kötü huyuda yürümeyi bilmiyorhep koşacak , o zamanda korkuyorum aniden araba çıkar diye.
Evet tatlım yaa , zaten hep balık eti bir kadındım hatta çocukluğumda kilolu. Ama doğumdan bir yıl sonra 100 olunca ilk kez ( 75lerdeydim hep ) diyetisyene gittim ve 9 ayda 62 ye indim .
2 yıl korudum , en son 69 ları görünce tekrar frene bastım ve takıma girdim . Şuan bu sabah tartıldım ve senelerdir görmediğim 61 , gördüm
Günaydın toprakscım ,
Öğlen çok az , onun dışında güzel canım .
Ya bu arada pegasus forumda ceza almış , gördünüz mü ?:26:
Stres cok kotu canim yaa artik rahat nefes al canim yaa uzulme cok sukur iyi kizin bicirik yaamiğdem biraz rahatladı ben neden ağrıdığını buldum.dün kaşamkı korku stresten benim stres kaynaklı ülserim var allahım sabaha kadar kebuslar gördüm uyanıncada miğde ağrısı tabi.
Aaay buna cok güldüm :) :)Ekim tablosu mu bu
Pegasus o zamandan beri ne kadar yavaş kilo vermiş , 7 ayda 5 kilo .
Sende 10 kilo sadece . O zaman siz son zamanlarda epey hızlandınız kilo vermede .
Aaaaaaaaaaaaa bi de bizi beğenmezdiniz
Yok canin persembe bugun:)bugünü cuma sanıyorum , habire liste arıyorum...
Yemin ederim bende uzulsemmi sevinsemmi bilemedim canim ya cok seviniyorum zayifliyo diye uzuluuorum aramizdan ayriliyo diyeAmin
hadi bakalım ben de merak ettim, yarın yazarsın :)
ay benim reglim falan mı yaklaştı acaba bir karamsarmıyım neyim, ausun mezuniyetine sevinmedimaslında hedefine ulaşmasına sevindim ama gidecek olmasına üzüldüm, bugün sorunluyum sanırım
Bak bakim canim nasilmis tadi :)işten 5-5:30 gibi çıkıcam o arada yerim akşam yemeği zaten ancak 19:30 da olabiliyo eftelya hanım anca geliyor :)
şimdi tavuk döner yiycem, bodrum döneriymiş hiç denememiştim nasıl acaba:)
Canim kabizligi bunyede yapiyo yaa ben neler yapiyorum yok tikandimi tikaniyo bu hafta karnim cok sis benimhım afiyet olsun bende gene bu öğlen döner yedim.pazartesiden sonra yemek haneye gideceğim en azından düzenli çorbamı yerim sebze yemekleri etli yemekler çıkıyor.ne yiyecem deridnden kurtulurum.kuru kuru besleniyorum sonrada bağırsak problemi çekiyorum.
Oglenleri gercekten cok büyük sorun canim yaaaevet sulu yemek şansın varsa ye tabi ben de bazen evden getiriyorum iyi oluyor, ama taşımak zor geliyo çoğu zaman dışarıdan yiyoruz, o yüzden çok kısıtlıyız burda
Az once yukarda tadini sormustum simdi cevabimi aldim canim :) :)aç kaldıııııııımmmmm bodrum döneri geldi ama ancak iki ısırık alabildim hiç beğenmedim (( ayran içiyorum aç kaldım. napıyım tost mu yesem acaba offffffffffff
Ypk canim öle kolay olmuyo evden goturmek gotursende rahat yiyemeSin en guzeli calistigin yer verecek yemegini o guzel oluyobence onu dicektim cimcime sana katılıyorum :))
afiyet olsunn bodrum dönerinin özelligi neymis acaba :))
acaba ben çalışırsam nasıl yaparım ben heryerin yemegini yiyemiyorum heral de evden götürürüm
Aksamlari evde yemek yapabilsen kafana gore yapardin canim yaaben evde de sürekli yapmıyorum yemek burda gündüz etli yemek yersem akşama sebze yaparım sebze yersemde et yemeklerini akşam yaparım.gerçekten sürekli birşeyler getirmek zor oluyor.
ya ben boyle insanlara deli oluyorum ya onu diyince senin caninin sikilacagini biliyo ve yine söylüyo yaa kendisi maydonoz dalimiymisda acabane yapıyormuşuz bilmediğimiz şeyleri yemiyormuşuz.
teşekkür ederim canım benim evet çok büyük bir korku yaşadım halende miğdemde kramplar var.arada kasılıyor.öleceğim resmen.yaaaaaaaa arkadaşım geldi sen 4 ay önce çok iyiydin şimdi kilo almışsın dedi.aynadan kendine bir bakta kendine gel dedi.bende ozaman 63 tüm tabiki şimdi 2-3 kilo fazlam var vereceğim dedim.miğdem çok şişmiş belki ondan öyle dedi.reglide olmuşum karında şiş üfffffffffff ya moral sıfırın altına indi..
Bizde hersey zeytinyagli yapilir canim bencede zeytinyagli olani daha guzel :)hoşbuludk evet fazla sürmedi zaten bitti bile :)
bence tost ye aksam yemegi 7.30 kalıyor diyosun o zamana kadar ara öğünleriyle zor gecer cok acıkırsın
bende herseyi yiyememm cok secerim bizim evde yemekler de ayrı ayrı pişer bi sarma yapıldımı bize zeytin ayğlı babama kıymalı yapılıyo biz kıymalı sevmiyoruz mesela :))
Benim bagirsaklarda bozulsa keske :) :) mrnun guzel canim begendimbugün geç kaldım menümü yazayım.
sabah ılık su domates salatalık maydanoz dere otu beyaz peynir nar ekşili karışım
1 dilim akmek
ara yarım muz
ara yarım muz
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt
1 avuç leblebi
su 2.5 lt.
iyi akşamlar hatunlar, öpüldünüzzzzzzz
Aynen canim yaa kimsecikler yok diye bende gittim dizi izliyodumiyi akşamlar arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor maşallah
Ben geldimmmmmmmmmmmm
Çok yorgunum , öğleden sonra doktorla görüşmeye hastaneye gittik .Tam 2 saat hastane bahçesinde yusufun peşinde koşturarak dr. bekledik.
Anesteziden randevu alacağım en kısa zamanda , en geç Ramazana kadarda ameliyata alacak.
Oradan çıktık , yemekti , gezmekti derken bir saat oldu eve geleli. Yusufu uyuttum , eşimi salona derse yolladım , bende az takılayım ya sızarım yorgunluktan ya bende derse geçerim.
bugün geç kaldım menümü yazayım.
1 dilim akmek
ara yarım muz
ara yarım muz
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt
1 avuç leblebi
su 2.5 lt.
dünkü menüyü yazmayı unutmusum
sabah domates yumurta az peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen 3 kasık patates ssalatası 1 dilim peynir 1 bardk çay
ara 1 elma
akşam 4 kasık patlıcan yemegi 3 kasık pilav 1 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 1 ssat yürüyüs
200 mekik
Aynen canim yaa kimsecikler yok diye bende gittim dizi izliyodum
Insallah hic gormemis gibi olursun canim yaa bi cirpida kurtulursun
Ben geldimmmmmmmmmmmm
Çok yorgunum , öğleden sonra doktorla görüşmeye hastaneye gittik .Tam 2 saat hastane bahçesinde yusufun peşinde koşturarak dr. bekledik.
Anesteziden randevu alacağım en kısa zamanda , en geç Ramazana kadarda ameliyata alacak.
Oradan çıktık , yemekti , gezmekti derken bir saat oldu eve geleli. Yusufu uyuttum , eşimi salona derse yolladım , bende az takılayım ya sızarım yorgunluktan ya bende derse geçerim.
ben deniz yıldızlarını seyrediyorumÖğlen az olmuş çorba ekmek demeyeceğim çünkü bugün bende aynı şekilde geçiştirdim :26:
Güzel canım dengeli olmuş , spor içinde
Sağol güzel kalpli tatlım benim
Ne dizisi izliyorsun yine ? Geçen gün senin dizi listeni gördüm de yorum yapmadım .Bende hiç izlemem dizi .
menün güzel olmus sporlar da güzellkızlar menümü yazıyım gec oldu ama
sonrada geçmişe gidiyim
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim ekmek
1 yumurta
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 kupa yeşilcay
ara 1 kutu süt
öğlen yarım kepçe mercimek çorbası
bol salata
3 yasık yoğurt ( lokantada yedim ekmek yoktu)
ara 1 elma
akşam 5 kasık taze fasülye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara 1 ç.bar.süt
1 portakal
su 3lt
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika kendim aletlerle calıstım
1 saat komsumla yürüdük akşamda
yürürken streçfilim sarıyorum kendime :)
ben deniz yıldızlarını seyrediyorum
güzel olmuş efoşum :)günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
bahar harikasım menün oturdu sporun da cok güzelGunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)
menün akşam harıç güzel canım akşamda iyide biraz et ağırlıklı olsun sebebinide açıkladın zatengünaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
ausenciam harıkasın nerelersin kzuzm ya görüşemez oldukGünaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
hayatım öğlenin az ama güzel menüngünaydın arkadaşlar biraz işim var sonra gelicem :)))
sabah
1 kepekli kaşarlı tost
çay
ara
2 kuru kayısı
4 eti burçak
yeşil çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
cacık
su 2,5 lt
akşamüstü teyzemin çatıda yarım saat bisiklet+kürek 250 cal bunu cezamdan düşüyorum 1000-250=750
neden ceza aldı ya pegasusEvet canım Rabbim korumuş , bendeki canavar da öyle .Elini canını acıtacak kadar sıkı tutmam lazım yoksa anında bırakıveriyor elimi , en kötü huyuda yürümeyi bilmiyorhep koşacak , o zamanda korkuyorum aniden araba çıkar diye.
Evet tatlım yaa , zaten hep balık eti bir kadındım hatta çocukluğumda kilolu. Ama doğumdan bir yıl sonra 100 olunca ilk kez ( 75lerdeydim hep ) diyetisyene gittim ve 9 ayda 62 ye indim .
2 yıl korudum , en son 69 ları görünce tekrar frene bastım ve takıma girdim . Şuan bu sabah tartıldım ve senelerdir görmediğim 61 , gördüm
Günaydın toprakscım ,
Öğlen çok az , onun dışında güzel canım .
Ya bu arada pegasus forumda ceza almış , gördünüz mü ?:26:
goncan dikkatlı ol canım menün güzelbugün geç kaldım menümü yazayım.
1 dilim akmek
ara yarım muz
ara yarım muz
4 kaşık bulgur pilavı
salata,yoğurt
1 avuç leblebi
su 2.5 lt.
iyi akşamlar hatunlar, öpüldünüzzzzzzz
çok güzel canım aynen devaM :)dünkü menüyü yazmayı unutmusum
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
spor 1 ssat yürüyüs
200 mekik
deniz mert felan :)menün güzel olmus sporlar da güzell
bende seviyorum deniz yıldızını...işler iice karıstı ilk kadro daha güzeldi bence
söyliycek bişey bulamıyorumdün neler yedim :) ?
sabah 2 ardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilcay
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellimli tost
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
2 kupa yeşil cay 7si bir arada olanından
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
45 dakika spor aletleriyle hareket en çokta mekik çekme aletiyle
güzel olmuş canım.Gunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)
tebrikler...günaydınlarrrr
hemen menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
Piliç Madalyon
salata
ara
yarım dilim ekler
akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık
2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece
geçmiş olsun canım..döner ekmek arası değilse sorun yok bence..günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.
menün güzel.. ameliyat için nereye karar verdin ?Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla)
Domates
Ara:
Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Ara:
Sütlü kahve
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata
Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .
Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .
Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar
çok geçmiş olsun büyük badire atlatmışsın..verilmiş sadakan varmış..dün birde çok kötü birşey oldu kızımı doktora götürdüm işten çıkınca kayınbabamla.doktora son birşey sorup çıkıyordum.büyük kızım dışarda salonda balon vermişler kardeşinin elinden tuttu gel sanada versinler dedi.onlar koridora çıktı 30 saniye felan sonra biz çıktık.aaaaaaaaaaaa bir baktık dışarda bir bağrış çağrış benim ufaklık sen direk dışarı çık yola otobüs korna çalıyor az kalsın altında kalacaktı allahımhiç yapmayacağım elini dahi bırakmam ama bir anlık dalgınlık kızımdan edecekti.gece uyku tutmadı çok korkmuştum.rabbim yüzümüze baktı da korudu meleğimi. hastaneye götürdük canından olacaktı.
bu teyzenin çatı iyi oldu sana bende istiyom yaaagünaydın arkadaşlar biraz işim var sonra gelicem :)))
sabah
1 kepekli kaşarlı tost
çay
ara
2 kuru kayısı
4 eti burçak
yeşil çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
cacık
su 2,5 lt
sporda menüde güzel..dünkü menüyü yazmayı unutmusum
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
spor 1 ssat yürüyüs
200 mekik
tekrar geçmiş olsun.Ben geldimmmmmmmmmmmm
kızlar menümü yazıyım gec oldu ama
sonrada geçmişe gidiyim
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim ekmek
1 yumurta
1kk kadar peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 kupa yeşilcay
ara 1 kutu süt
öğlen yarım kepçe mercimek çorbası
bol salata
3 yasık yoğurt ( lokantada yedim ekmek yoktu)
ara 1 elma
akşam 5 kasık taze fasülye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
bol salata
ara 1 ç.bar.süt
1 portakal
su 3lt
spor
45 dakika hoca ile
35 dakika kendim aletlerle calıstım
1 saat komsumla yürüdük akşamda
yürürken streçfilim sarıyorum kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?