- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
haftaya beni daha iyi menülerle göreceğinizden emin olun çünkü salonada gidemeyeceğim bitti oda o yüzden beslenmeme daha dikkat etmeliyim.Evet , ben sabahcıyım sen akşamcı iyiden iyiye...
Yok daha çıkmadı bir çoğu , kan tahlilleri çıkmıştır heralde onlarada daha bakmadım :26:
Mezun olmaya çok yakşaltım diyelim ona , 2-3 kilo kadar sonra
Evet canım dün görüşmeye gittik , Üniversite de Zafer Utkan genel cerrah. Epey geçmişi parlak bir prof , kendisi de tatlı dilli. Ramazanı bulur dedi ama bekleyeceğiz.
Spor eklenince düzenli olarak , kilo vermek kaçınılımaz oluyor.
Sana şöyle düzenli bir liste oluştursak tatlım , inan çok daha hızlı vereceksin . Bu şekilde bol etli ve lavaşlı menülerde bile verdiğine göre
Eeeee iyi madem :119::119::119:
Gunaydinn herkeze kilomu bildirip hemem cikicam kizlar bufun biraz kotuyum sabah bas donmesiyle uyandim tansiyonum dusmus alet tansiyonumu bulamadi spnrada sekize dort olmus bugu benim dogum gunum kizlar :)
Kiloma gelince halsiz halsiz tartiya ciktim kilo alddim gibi hissediyodum tartilmak istemiyodum sali gunu baya kilo artisi gorunuyodu cunku bugun sabah 61.2 geldim 300 gram vermisim ben sevindim buna neden diceksiniz bi haftadir kabizim ayiptir soylemesi ve bende sislik oldu oda kilo aldim zannettim verdigimi gorunce xok sevindim ortalamam da 0.49 kizlarbenide listeye eklerseniz cok sevinirim :)
Gunaydinn herkeze kilomu bildirip hemem cikicam kizlar bufun biraz kotuyum sabah bas donmesiyle uyandim tansiyonum dusmus alet tansiyonumu bulamadi spnrada sekize dort olmus bugu benim dogum gunum kizlar :)
Kiloma gelince halsiz halsiz tartiya ciktim kilo alddim gibi hissediyodum tartilmak istemiyodum sali gunu baya kilo artisi gorunuyodu cunku bugun sabah 61.2 geldim 300 gram vermisim ben sevindim buna neden diceksiniz bi haftadir kabizim ayiptir soylemesi ve bende sislik oldu oda kilo aldim zannettim verdigimi gorunce xok sevindim ortalamam da 0.49 kizlarbenide listeye eklerseniz cok sevinirim :)
Cook tesekkur ederim canim benim :):):)öncelikle çoooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun canım benim.ayrıca doğum gününde kutlu olsun nice seneler:103::116:
Geçmiş olsun tatlım yaaa , biraz uzan kuzum ayran içip .
Ben ekledim seni listeye canım .
Eki Görüntüle 713870
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BENİM , ALLAH SANA SEVDİKLERİNLE BERABER HUZURLU BİR ÖMÜR ÖMÜR NASİP ETSİN.
GÖBÜŞLER ERİSİN , SÖZDE EN GÜZEL KIYAFETLER GİYİLSİN
Bahar dogum günün kutlu olsun
***4. TAKIM 309.ETAP***
topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/58,1 /0,4 /0,68 )
pokemon5167,0/ 67,0/0/%0 ) 10.takima gecmek istiyor,kilosu sabit
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL70,8 / / /)
Ausencia63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar210661,5/ 61,2/0,3/% 0,49)
buyumeyenbaby72,4 /74 /-1,6 /-2,20 )
zeynep_canan68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/ / /)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 / / /)
4.TAKIM ORTALAMASI
Günaydıııın herkese
Ayyy Baharcım , bebeğim doğum günün mü bugün senin ? Ne güzel.. Allah herşeyin hayırlısını yaşamanı nasip etsin. O güzel yüzün hep gülsün. Sağlıkla, huzurla, bereket bolluk içinde ve sevdiklerinle yaşlanmanı diliyorum. Herşey gönlünce olsun bitanem. Azıcık göbüşünden büyük derdin olmasın inşallah....
Bugün sabah arabada gelirken işe radyoda en sevdiğim şarkılardan biri çaldı.
Candan erçetin.
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum?
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar?
Oysaki bunun seninle ne ilgisi var?
Tabiki ben böyle olduğum için bahar.
çünkü sana değdiğimden beri ellerim
Bütün kış dallarımda tomurcuklar var.
Bayılıyorum bu şarkıya bana çok enerji veriyor. Ama bu sefer dinlerken aklıma geldin, erkek arkadaşın sana söylüyor mu bunu? Neyse.
Bu şarkıyı dinle, benden sana doğum günü hediyesi olsun. Link koymayı beceremem şimdi , uğraşırken yakalanırım.
Öpüyorum tatlım.
ne gibi zararı olurki canım :44: :44:
Günaydın arkadaşımmmmm , özledim yahuu :26::26:
Maillerinde gelmedi ayrıca , hotmail açamıyorum 2 gündür ,sorun var , gmaille gönder ne gönderdiysen
Nasılsın , moraller yerine geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?