Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinn herkeze kilomu bildirip hemem cikicam kizlar bufun biraz kotuyum sabah bas donmesiyle uyandim tansiyonum dusmus alet tansiyonumu bulamadi spnrada sekize dort olmus bugu benim dogum gunum kizlar :)
Kiloma gelince halsiz halsiz tartiya ciktim kilo alddim gibi hissediyodum tartilmak istemiyodum sali gunu baya kilo artisi gorunuyodu cunku bugun sabah 61.2 geldim 300 gram vermisim ben sevindim buna neden diceksiniz bi haftadir kabizim ayiptir soylemesi ve bende sislik oldu oda kilo aldim zannettim verdigimi gorunce xok sevindim ortalamam da 0.49 kizlarbenide listeye eklerseniz cok sevinirim :)

haftaya beni daha iyi menülerle göreceğinizden emin olun çünkü salonada gidemeyeceğim bitti oda o yüzden beslenmeme daha dikkat etmeliyim.öğleden sonrada salondaki incelme oranımı bildiririm.

***4. TAKIM 309.ETAP***

topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/ / / )
pokemon51 67,0/ 67,0/0/%0 )
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL 70,8 / / /)
Ausencia 63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar2106 61,5/ 61,2/0,3/% 0,49)
buyumeyenbaby72,4 / / / )
zeynep_canan 68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/ / /)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 / / /)

4.TAKIM ORTALAMASI

Son düzenleme:

öncelikle çoooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun canım benim.ayrıca doğum gününde kutlu olsun nice seneler:103::116:

Geçmiş olsun tatlım yaaa , biraz uzan kuzum ayran içip .

Ben ekledim seni listeye canım .

Eki Görüntüle 713870

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BENİM , ALLAH SANA SEVDİKLERİNLE BERABER HUZURLU BİR ÖMÜR ÖMÜR NASİP ETSİN.

GÖBÜŞLER ERİSİN , SÖZDE EN GÜZEL KIYAFETLER GİYİLSİN

***4. TAKIM 309.ETAP***

topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/58,1 /0,4 /0,68 )
pokemon51 67,0/ 67,0/0/%0 ) 10.takima gecmek istiyor,kilosu sabit
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL 70,8 / / /)
Ausencia 63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar2106 61,5/ 61,2/0,3/% 0,49)
buyumeyenbaby72,4 / / / )
zeynep_canan 68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/ / /)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 / / /)

4.TAKIM ORTALAMASI

Aaayyy ne guzel pasta o oylee :) :) cok tesekkur ederim canim yaa basimin donmesi biraz gecti isdeyim simdi
Mesajin cok guzel canim bayildim duygulandim insallah su gobusum erir guzel kiyafetler giyerim :) cok sagol canim tekrardan

Günaydıııın herkese

Ayyy Baharcım , bebeğim doğum günün mü bugün senin ? Ne güzel.. Allah herşeyin hayırlısını yaşamanı nasip etsin. O güzel yüzün hep gülsün. Sağlıkla, huzurla, bereket bolluk içinde ve sevdiklerinle yaşlanmanı diliyorum. Herşey gönlünce olsun bitanem. Azıcık göbüşünden büyük derdin olmasın inşallah....

Bugün sabah arabada gelirken işe radyoda en sevdiğim şarkılardan biri çaldı.
Candan erçetin.
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum?
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar?
Oysaki bunun seninle ne ilgisi var?
Tabiki ben böyle olduğum için bahar.
çünkü sana değdiğimden beri ellerim
Bütün kış dallarımda tomurcuklar var.

Bayılıyorum bu şarkıya bana çok enerji veriyor. Ama bu sefer dinlerken aklıma geldin, erkek arkadaşın sana söylüyor mu bunu? Neyse.
Bu şarkıyı dinle, benden sana doğum günü hediyesi olsun. Link koymayı beceremem şimdi , uğraşırken yakalanırım.

Öpüyorum tatlım.

Bayılırım Candan Erçetin' e ... Hadi senin hediyenin linkide benden gelsin . Herkes bahar kadar güzel bir gün yaşasın bugün

Hatta neden bir gün olsun yahu ? Bir ömür............Bahar olsun hepimize

Bahar aşkları kadar güzel bakalım bugün herkese ve herşeye ........

[video=youtube;HF7qRCrWpQ4]http://www.youtube.com/watch?v=HF7qRCrWpQ4[/video]

ne gibi zararı olurki canım :44: :44:

su ve tuz kaybı daha fazla olur.zaten gün içinde içtiğin suyu idrar ve normal terleme yoluyla atıyosun.yani vücudunun belli bir çalışma düzeni var streç filmle terlemeyi artırmış oluyosun daha çok suya ihtiyacın oluyo daha çok su içersen böbreklerin daha çok çalışmaya başlar her organın belli bir çalışma kapasitesi var fazla çalıştırırsan yorulurlar.. ve bildiğim kadarıyla terleme kilo verdirmiyor sadece su kaybettiriyo insan kilo verdiğini zannediyor..bunlar benim naçizane düşüncelerim..yinede bi Dr.a danış istersen..

Günaydın arkadaşımmmmm , özledim yahuu :26::26:

Maillerinde gelmedi ayrıca , hotmail açamıyorum 2 gündür ,sorun var , gmaille gönder ne gönderdiysen

Nasılsın , moraller yerine geldi mi ?

yaa demek gelmedi, o kadar destan yazdım yahu ? Neyse bida yazarım, senin için ... Morallar Eftelyayı listede görünce biraz yerine geldi, ama diyeti bozdum birkaç gündür. Fakat iki gündür deli gibi spor yapıyorum. Trambolinle aramdaki buzlar eridi. 20 dk yapabiliyorum artık internetten bir site buldum ona bakıyorum. Leslie ile kanka olduk. Kızım 1 kilo vermiş 1 haftada. Benimle birlikte spor yapıyor. Çok yoruluyor erkenden yatıyor... Böyle giderse listede kendi yerime onu yazabiliri. HA ha ha...

Ben de seni özledim. Biraz daha toparlanmam lazım. 1-2 hafta kadar. Gündüz iş yerinden takip edemediklerimi gece takip etmeye çalışıyorum, bu sefer hem evdeki işim gücüm kalıyor hem spor yapamıyorum. Bari biraz moralimi yerine getircek kadar 1 - 2 kilo vereyim de ondan sonra geleyim. Listede kendimi kilo almış gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü. Benim sorunumu spor halledecek eminim, çünkü fazla kaçamak olayım yok benim. sen napıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…