yaa demek gelmedi, o kadar destan yazdım yahu ? Neyse bida yazarım, senin için ... Morallar Eftelyayı listede görünce biraz yerine geldi, ama diyeti bozdum birkaç gündür. Fakat iki gündür deli gibi spor yapıyorum. Trambolinle aramdaki buzlar eridi. 20 dk yapabiliyorum artık internetten bir site buldum ona bakıyorum. Leslie ile kanka olduk. Kızım 1 kilo vermiş 1 haftada. Benimle birlikte spor yapıyor. Çok yoruluyor erkenden yatıyor... Böyle giderse listede kendi yerime onu yazabiliri. HA ha ha...
Ben de seni özledim. Biraz daha toparlanmam lazım. 1-2 hafta kadar. Gündüz iş yerinden takip edemediklerimi gece takip etmeye çalışıyorum, bu sefer hem evdeki işim gücüm kalıyor hem spor yapamıyorum. Bari biraz moralimi yerine getircek kadar 1 - 2 kilo vereyim de ondan sonra geleyim. Listede kendimi kilo almış gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü. Benim sorunumu spor halledecek eminim, çünkü fazla kaçamak olayım yok benim. sen napıyorsun?
Bayılırım Candan Erçetin' e ... Hadi senin hediyenin linkide benden gelsin . Herkes bahar kadar güzel bir gün yaşasın bugün
Hatta neden bir gün olsun yahu ? Bir ömür............Bahar olsun hepimize
Bahar aşkları kadar güzel bakalım bugün herkese ve herşeye ........
[video=youtube;HF7qRCrWpQ4]http://www.youtube.com/watch?v=HF7qRCrWpQ4[/video]
yaa demek gelmedi, o kadar destan yazdım yahu ? Neyse bida yazarım, senin için ... Morallar Eftelyayı listede görünce biraz yerine geldi, ama diyeti bozdum birkaç gündür. Fakat iki gündür deli gibi spor yapıyorum. Trambolinle aramdaki buzlar eridi. 20 dk yapabiliyorum artık internetten bir site buldum ona bakıyorum. Leslie ile kanka olduk. Kızım 1 kilo vermiş 1 haftada. Benimle birlikte spor yapıyor. Çok yoruluyor erkenden yatıyor... Böyle giderse listede kendi yerime onu yazabiliri. HA ha ha...
Ben de seni özledim. Biraz daha toparlanmam lazım. 1-2 hafta kadar. Gündüz iş yerinden takip edemediklerimi gece takip etmeye çalışıyorum, bu sefer hem evdeki işim gücüm kalıyor hem spor yapamıyorum. Bari biraz moralimi yerine getircek kadar 1 - 2 kilo vereyim de ondan sonra geleyim. Listede kendimi kilo almış gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü. Benim sorunumu spor halledecek eminim, çünkü fazla kaçamak olayım yok benim. sen napıyorsun?
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Kızlar bugünden itibaren Yayınımıza kesintisiz bir şekilde devam ediyoruzRegli olmam sebebiyle 500 gr fazlalık var maalesef
Kilo bildirimi;
59,5-60,0= -0,5x100= -50 / 59,5= -0,85
Bugün ne kadar pozitif bir gün böyle. İnşallah her günümüz böyle devam eder. Bu şarkı için çok teşekkür ederim. Ben de bayılırım Candan Erçetine.En sevdiklerimdendir, her konserine giderim yağmurda ıslanmayı bile göze alarak... Çok güzel oldu teşekkür ederim.
Msn artık kullanılmıyor ama hotmailde sorun yok ; Outlook.com olarak giriş yapman gerekiyor,hotmail giriş bilgilarini girersen hotmailine gelen mailleri görebilirsin
Ne güzel bir sabah yahuuu , herkesin frekansları düzelmiş
Haftaya tartıya daha güzel sonuçlar yansır tatlım .
Sonuçlar açıklanmış baktın mı ?
Benden bu kadar , çıkmam lazım. Sevgiyle kalın....
Ausss sınav sonuçları açıklandı baktın mı?
haydi bakalım regli geçince verirsin haftaya bomba bekliyorum:))))GÜNAYDINNNNNNNNNN
Kızlar bugünden itibaren Yayınımıza kesintisiz bir şekilde devam ediyoruzRegli olmam sebebiyle 500 gr fazlalık var maalesef
Kilo bildirimi;
59,5-60,0= -0,5x100= -50 / 59,5= -0,85
katılıyorum önceden ben de yapıyodum şimdi sarmıyorum streçsu ve tuz kaybı daha fazla olur.zaten gün içinde içtiğin suyu idrar ve normal terleme yoluyla atıyosun.yani vücudunun belli bir çalışma düzeni var streç filmle terlemeyi artırmış oluyosun daha çok suya ihtiyacın oluyo daha çok su içersen böbreklerin daha çok çalışmaya başlar her organın belli bir çalışma kapasitesi var fazla çalıştırırsan yorulurlar.. ve bildiğim kadarıyla terleme kilo verdirmiyor sadece su kaybettiriyo insan kilo verdiğini zannediyor..bunlar benim naçizane düşüncelerim..yinede bi Dr.a danış istersen..
Bayılırım Candan Erçetin' e ... Hadi senin hediyenin linkide benden gelsin . Herkes bahar kadar güzel bir gün yaşasın bugün
Hatta neden bir gün olsun yahu ? Bir ömür............Bahar olsun hepimize
Bahar aşkları kadar güzel bakalım bugün herkese ve herşeye ........
[video=youtube;HF7qRCrWpQ4]http://www.youtube.com/watch?v=HF7qRCrWpQ4[/video]
Baktın canım , 80 , 75 , 65 , 45 , 35
Ama benim bölümde geçme notu çan eğrisinden 35-45 arasında zaten .
Sorun yok yani. Sen neler döktürdün bakalım
Yukarıda paylaştım canım notları, aynıyız ama sankibizim çanlar daha yüksekamabenim 35 olan sembolik mantık çoğu kişide 10-25 arası benim onlara göre yüksek kalıyor çanda düşük olacak galiba, türksiyasal hayatındanda nefret ettim, inşallah FF almadan geçerim bu dönemi yaa :26:
Topraks inşallah canım,silkelenip kendime gelmem şartBu 60'lar benim peşimi bırakmıyor, benim bırakmamgerek onları
Tamam işte çandan kurtarırsın , geçen dönem 30 almıştım balkanlarda siyasetten , bittim dedim , finaldede 55 aldım ama ba ile geçtim , düşün ne kadar düşükmüş diğer notlar.
Ya ben bu arada senin koyduğun gibi tabloyu koyabiliyordum geçen dönemlerde ama şimdi tablo şeklinde çıkmıyor , yazıya dönüşüyor.Sen nasıl ekledin?
güzellldünki menümüde yazıyım
gökçe mesajları sayamadım canım ama gecen haftadan eksil değildir yanı :)
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zayıflama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim peynir
4 tane yeşil zeytin
3 tane ceviz
bol maydanoz
1 tane domates
ara
1 kutu süt
öğlen
100 gr et sote
bol yeşillik
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
3 tane çilek
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
nerdeyse 2 saate yakın yürüyüş yaptım bunun 1.5 saati hızlı tempoda idi
güzel bence lahmacunada hayır demişsin gayet iyigünaydınlar...
dünkü menümü yazayım ilk önce.16.05.2013 perşembe:
sabah:
çeyrek ekmekte kaşarlı tost,
1 kupa bardak çay,
ara:
2 leblebi, 2 badem,
öğle:
yarım lavaşta tavuk döner,
ara:
yarım elma,
akşam:
yarım kase çorba,
yarım kase cacık,
doğranmış küçük bir dilim karpuz,2 dilim kavun (doğranmış),
kandil nedenile herkes oruçlu idi lahmacun vardı kayınvalidemlerde ama ben yemedim.
1 bardak çay,
su:3 litreden fazla,
spor:
30 dak b-fit sadece,
geçen haftaki kilom 65,900 idim bu hafta 65,300 çıktım.
***4. TAKIM 309.ETAP***
topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/ / / )
pokemon5167,0/ 67,0/0/%0 )
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL70,8 / / /)
Ausencia63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar210661,5/ // )
buyumeyenbaby72,4 / / / )
zeynep_canan68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/ / /)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 / / /)
4.TAKIM ORTALAMASI
günaydın kızlar aldığım kilodan ötürü hepinizden özür dilerim ama ben adet oldum dün gece o yüzden böyle çıktım yine de verilecek cezalara razıyım:26:
dün kü menümü de yazıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet bisküvi
öğle
sebze graten
mercimek çorba
salata
ara
1 meyva
akşam
3 adet patlıcanlı köfte
3-4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
ayran
2 lt su
spor yapamadım dün gece dua ettim hep kandil olduğu için ...
öpüyorum
aöf sınavımda aldığım notlar finale daha iyi çalışmalıyım...:26:
FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ 55.
TÜRKİYE EKONOMİSİ 50.
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 60.
STRATEJİK YÖNETİM 2 55.
KÜRESEL PAZARLAMA 35.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?