Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim ben burdayim,anlatmak istedigim su,ortak aldigimiz kararlarda uyma zorlugu cekiyoruz,gecen hafta diger takimlara bakma sansim oldu ve gördümki kaptanin tek basina aldigi kararlarda uyum dahada kolaylasiyor,ayrica karari benim vermem,kurallara baska bisey getirilecek demek degil,yine sizin fikrinizi alicam,cogunluk olayinin olmamasindan yanayim sadece,umarim aciklayici olmustur,bu kadar tepki olacak bisey yok yani,hersey eski düzen,sadece son karara kendi insiyatifimle karar vericem

Pegasusa sorduğunuz soruların cevabını ben de bekliyorum merakla...

Öncelikle şunu belirteyim, bugünden itibaren izinliyim. Önümüzdeki listeyi kim hazırlar , kim onaylar bilmiyorum ama buyumeyenbaby bugünden itibaren izinli. Bu kesin bir karardır. Bu sebeple bu hafta yediğimi içtiğimi paylaşmıyorum, izinliyken katılım zorunluluğum yok ama görüldüğü üzere her fırsatta burdayım. Takımda ne karar alınır, kurallar ne olur bilmiyorum. Umarım sabahki neşemiz her daim devam eder. Ama şunu söylemeliyim ben çalışan bir anneyim ve akşam 8 de eve geliyorum. Katılım konusundaki kurallar son haliyle aynı şekilde devam edecekse benim izin sürem ne zaman biter bilemem. Eğer ki fırsat buldukça gelebileceksem bu izinlilik sürem iki haftayı geçmez. Umarım sorunumu anlatabiliyorumdur. HErkes için hayırlı kararlar alınmasını temenni ediyorum. Gerbera için oylama yapılmamasına üzüldüm, kız buraya motivasyon için geldi , olan motivasyonunu da bizim yüzümüzden kaybedecek. Takımda kim var kim yok belli olmayan bir haftada oylama ne kadar sağlıklı yapılabilirdi ki ? Bence bugün oylama başalatılıp gün içinde oylanıp ondan sonra liste paylaşılabilirdi. DAha vaktimiz var nasıl olsa diye düşünüyorum...

her iki arkadaşımada katılıyorum kendi adıma emri vaki ve dayatmalardan nefret ederim ,eğer bu şekilde takım kaptanlığı yapabileceğini düşünüyorsan vazgeç.ne seninle ne kimseyle özel bir sorunum yok olamazda fakat senin yapmaya çalıştığın şeyden hoşlanmadım kabul etmiyorum sorun takım kaptanlığı ve kurallar ise oylama yapılmasını istiyorum..

canim benim paylasim konusunda kendi sebebini belirttin,kimse sana neden cok yazmadin demiyor,gelebildigin kadar gelirsin,sorun yok

zaman konusunda haklisin,daha zamanimiz var,karar verilip gerbera listeye alinabilir,ve yine zamanimiz var,pokemon transfer olmak istemiyorsa bildirir ve sileriz listeden,devlet meselesi haline geltirmemek lazim konuyu...

Maalesef çıkmak zorundayım , yol boyunca telden girip okuyacağım ama yazamayabilirim.

Tek yorumum atalarımızdan gelsin ...

Öfke ile kalkan zararla oturur.

Hırs ile mutluluk bir arada barınmaz , bu da benjamin franklinden gelsin.

Ausencia dan bir kaç cümle yazmak isterdim ama kendisi bu kadar ılımlı cümleler kurarak mesaj vermeyi beceremiyor maalesef.

tepki olacak bir durum yok demişsin ama arkadaşım asıl tepki koymak için şimdi gerek var. şu an nasıl bir psikoloji içindesin ve nasıl bir hırs gözlerini bürümüş bilemiyorum ama olaylar bu noktaya geldikten sonra karar defterinin arkasına sığınarak bu haksızlığı yapamazsın. Olayları gereksiz yere tatsız boyutlara sürüklüyorsun. Oylama fikrine katılıyorum.

Beden yerleri Başlangıç 17.04.2013 Bitiş 17.05.2013

Yağ oranı............33,2.......33,5
kilo....................67,1000....64,800 (2,300)
gögüs............. 99 cm......95cm (4)
Göğüs altı ........85cm...... 80cm (5)
bel................... 95cm.......85cm (10)
karın ................99cm ......95cm (4)
kalça ..............103cm .....100cm (3)
basen ............101cm.........97cm (4)
Sağ bacak ......59cm........55cm (4)
Sol bacak.......60cm..........55cm (5)
Sağ kol..........29cm...........28cm (1)
sol kol..........28cm............27cm (1)
Toplam 41 cm incelme olmuş tüm vücutta
yağ oranımda artış var ama hoca regliden dolayıdır dedi.birde karnım çok şişti şiş olmazsa kesin daha çok incelmişti.
[*]
[/LIST]

İşte şimdi hoşgeldin Pegasus...

Gerbera için oylamayı başlatalım o zaman bir an önce...
Pokemonda akşama kadar son fikrini bildirirse listeyi ona göre payalaşırız.
Katılım konusuna gelince , bu konudaki esneklik için teşekkür ederim ama yine de ben iki hafta izin istiyorum. Eminim her fırsatta burada olucam, ama üzerimdeki baskıdan kurtulmam lazım buraya katılım yapıcam diye son zamanlarda çok stres yaptım biraz rahatlamam lazım. Eğer ki bu esneklik iki hafta sonra devam ediyor olursa umarım kilo vermiş olarak iki hafta sonra tekrar listeye kilomu eklerim.

hos bulduk cnm,kailim konuusnda bende kuralin kati olduguna inandim,haftalik 49 mesaj zorunlulugu kaldirilabilir,herkesin kendince isleri oluyor,o yüzden sorun yok,bu kadar kasmayada gerek yokmus zaten

2 haftadan sonra bekliyorum

Canım çok güzel, yağ oranı regl dendir takma kafana. Devam edicek misin?

Geçen hafta Takımdan ayrılmak isteyen bir kişide bendim; Sebebine gelince

- En önemli sebebi; Takım kaptanının kriz anını iyi yönetemediğini gördüm, sorunlar konuşulurken sorunlara çözüm bulacak vakit ayıramayışından kaynaklı sorunların günlerce sürmesi,

-Bu mevzunun takımın motivesini, samimiyetini, sohbetini düşürmesi

-Grupta oluşan tatsızlıktan dolayı yapıcılığın değil, eleştiriciliğin çok ön planda olması

Grubu grup yapan kriterlere çok aykırı bu yaşadıklarımız ve hala ben grubun bu durumdayen grup olarak kalıcılığının olmayacağını düşünüyorum. Grup bir kriz yaşadı ve bu kriz doğru yönetilemedi, herşey bir netliğe kavuşmadığından 1-2 haftadır bu kriz sürmekte ve bu krizi neticelendirilmek yerine özel mesajla halledilmeye çalışılıyor yani ilk başta yapılması ve olması gereken şimdi yapılması uygun görülüyor. Grubu bilmem ama benim motivemde, kilo verme inancımda uçtu gitti...

pokemondan yeni bir mesaj gelene kadar paylasim alanini düzelttim,baska sorun varmi arkadaslar??

hos bulduk cnm,kailim konuusnda bende kuralin kati olduguna inandim,haftalik 49 mesaj zorunlulugu kaldirilabilir,herkesin kendince isleri oluyor,o yüzden sorun yok,bu kadar kasmayada gerek yokmus zaten

2 haftadan sonra bekliyorum

Ben 58 i görmeden şurdan şuraya gitmem , 58 olucam ama 3 ay ama 5 ay . Acelem yok . Hırslarım da yok. SAğlığımı kaybetmeden, psikolojimi bozmadan, yavaş yavaş da olsa 58 olucam. İlk defa bu kadar çok inandım hiçbirşey vazgeçiremez. Tamam o zaman izinliyken buraya gelip yazı yazmamda , yorum yapmam da sorun yok değil mi ?
Bi de bugünden itibaren izinliyim ama Gerbera için oylama yapılacaksa, oyum "EVET".
pokemonu da çok seviyorum ve onun muhabbetini özlüyorum. Gönlüm burada birlikte devam etmemizden yana. Eğer ki kalırsa , hepimiz belli yaşa gelmiş çoluk çocuk sahibi olmuş kadınlarız. Herşeyi olgunlukla geride bırakıp, çoğunluğun huzuru için bazı şeyleri içimize atıp yolumuza devam edebileceğimizi düşünüyorum. Yine de kendisi için en doğru kararı verecek olan yine kendisidir. Cevabını merakla bekliyorum.

tamam cnm,zaman buldukca yazarsin,sorun yok

en kisa zamanda 58 i görmeni bende istiyorum ve inaniyorum

Arkadaşlar birkaç zamandır aranızdaki bu anlamsız diyalogları anlamlandırmaya çalışıyorum.

Ama ne yaparsam yapayım anlayamıyorum. Zayıflama takımı mı başka bir şey mi bilemedim.

Çok net bir durum var. Diğer bir kaç takımda kaptanların aldığı kararlar var. Ben henüz kendi kafasına göre kural koyan kaptan görmedim. Üyelere soruluyor, danışılıyor. Karar oluşuyor.

Oluşturulan kararlar sonrasında yeni üye geldiğinde o kuralları okuyor. Beğenen kalıyor, beğenmeyen gidiyor. Çok basit.

Bu yarışmayı icat eden ve 6 yıldır devam ettiren biri olarak, KK nın bize sağladığı bu platformda çıkarttığınız huzursuzluğa seyirci olmak istemiyorum. Ya önerilerinizi sunun, OYLAMAYA sunun. Sonuçta oluşmuş kuralı da beğenen kalsın, beğenmeyen gitsin. Burası tartışma platformu değil.

Bu yarışmanın genel kuralları var. Bu kuralları her zaman oylamaya sundum. Üstelik benim oy hakkım olmadı. Dilerim mesajım anlaşılmıştır.

Ayrıca; izne ayrılmak istiyorum / takım değiştirmek istiyorum / ayrılmak istiyorum diyenlerin de hala mesaj yazdığını görüyorum.

Kusura bakmayayn ama bana göre bu ateşi körüklemekten başka bir şey değil.

Eğer ise yarasaydı böyle anlamsız bir durum bu kadar zamandır devam ediyor olmazdı.

Bugün olayı netleştirmenizi bekliyorum. Bu etapta bildirim yapmayınız.

İç işlerinizi öneri/oylama şeklinde konuşunuz. Kişisel hakaret içeren mesajlarınız olursa takip ediyor olacağım bilginiz olsun.

Takım kurallarınızı netleştirin. HEP BİRLİKTE.

Kalan kalsın, giden gitsin.

Haftaya hala 4.takım olarak devam ediyorsanız bildiirm yapınız.

Paylaşıma eğer liste verdiyseniz siliyorum şimdi. Bu etapta yarışma dışı kaldınız.

tamam,anlasildi
bu hafta dedigin sekilde herseyi netlestirip haftaya kararli bir sekilde listeye dahil olacagiz

Uyariyi aldik arkadaslar,simdi herkesin fikriyle ve oylamayla kurallarda yapilmasi istenen degisiklikleri bildirelim ve herkesin ortak karariyla alinan bu kurallara uyalim...

ben dışarı çıkıyorum yaklaşık yarım- bir saate işim bitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…