Ayrıca; izne ayrılmak istiyorum / takım değiştirmek istiyorum / ayrılmak istiyorum diyenlerin de hala mesaj yazdığını görüyorum.
Kusura bakmayayn ama bana göre bu ateşi körüklemekten başka bir şey değil.
Eğer ise yarasaydı böyle anlamsız bir durum bu kadar zamandır devam ediyor olmazdı.
Bugün olayı netleştirmenizi bekliyorum. Bu etapta bildirim yapmayınız.
İç işlerinizi öneri/oylama şeklinde konuşunuz. Kişisel hakaret içeren mesajlarınız olursa takip ediyor olacağım bilginiz olsun.
Takım kurallarınızı netleştirin. HEP BİRLİKTE.
Kalan kalsın, giden gitsin.
Haftaya hala 4.takım olarak devam ediyorsanız bildiirm yapınız.
Paylaşıma eğer liste verdiyseniz siliyorum şimdi. Bu etapta yarışma dışı kaldınız.
Sevgili Püsküüt;
Yazdıklarının ve verdiğin kararın doğruluğundan yana hiçbir şüphem yok. Hatta verilebilecek en doğru karar olmuş tebrik ederim. Ancak belirtmek istediğim bir şey olacak, izne ayrılmak isteyenlerin biri benim fakat takım içinde yaşanan sorunlarla ilgili bir izin isteği değil bu tamamen kendi yoğunluğumdan ötürü takıma vakit ayıramadığımdan verilmiş bir karar. Bugün iş yerim müsait olduğundan bol bol buralardayım ama bu istisna bir durum. Takımdaki hiçbir arkadaşımla bir meselem yok ve bu sorunun çözülmesi için hep olumlu çözümler aramaya çalışıyorum. Bu durumda izinli olsam bile fırsat buldukça takıma girip muhabbet etmemin takımıma zarar verebileceğini hiç düşünmedim. Eğer böyleyse iki hafta izin sürem bitene kadar takıma girmem, ama sakıncası yoksa fırsat buldukça arkadaşlarımla görüşmek isterim. Bu konuyla ilgili de bilgi verebilir misin rica etsem...
Aaayyy cok romantiksin canim benim yaaa :) :) benimki soylemez pek oyle seyler calar sarkiyi sadece :)Ayyy Baharcım , bebeğim doğum günün mü bugün senin ? Ne güzel.. Allah herşeyin hayırlısını yaşamanı nasip etsin. O güzel yüzün hep gülsün. Sağlıkla, huzurla, bereket bolluk içinde ve sevdiklerinle yaşlanmanı diliyorum. Herşey gönlünce olsun bitanem. Azıcık göbüşünden büyük derdin olmasın inşallah....
Bugün sabah arabada gelirken işe radyoda en sevdiğim şarkılardan biri çaldı.
Candan erçetin.
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum?
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar?
Oysaki bunun seninle ne ilgisi var?
Tabiki ben böyle olduğum için bahar.
çünkü sana değdiğimden beri ellerim
Bütün kış dallarımda tomurcuklar var.
Bayılıyorum bu şarkıya bana çok enerji veriyor. Ama bu sefer dinlerken aklıma geldin, erkek arkadaşın sana söylüyor mu bunu? Neyse.
Bu şarkıyı dinle, benden sana doğum günü hediyesi olsun. Link koymayı beceremem şimdi , uğraşırken yakalanırım.
Öpüyorum tatlım.
Tesekkur ederim canim 23 ü doldurdum bugün :)
Bayılırım Candan Erçetin' e ... Hadi senin hediyenin linkide benden gelsin . Herkes bahar kadar güzel bir gün yaşasın bugün
Hatta neden bir gün olsun yahu ? Bir ömür............Bahar olsun hepimize
Bahar aşkları kadar güzel bakalım bugün herkese ve herşeye ........
[video=youtube;HF7qRCrWpQ4]http://www.youtube.com/watch?v=HF7qRCrWpQ4[/video]
Merhaba arkadaslar
izinlilik süremi bitirip,tekrar aranizdayim,hedefime kadar kaptanliga devam edecegim,kurallar aynen gecerlidir,artik oylamayla degil kaptan karariyla degistirilip,uygulanabilir olacaktir,ben mezun olduktan sonra yeni kaptan ne uygular onu bilemem,özel bir meselesi olan bana özel mesaj atsin
listeyi kontrol edip,gerekli düzenlemeleri yapiyorum,paylasacak kiside son kez kontrol etsin ve paylassin...
Arkadaşlar birkaç zamandır aranızdaki bu anlamsız diyalogları anlamlandırmaya çalışıyorum.
Ama ne yaparsam yapayım anlayamıyorum. Zayıflama takımı mı başka bir şey mi bilemedim.
Çok net bir durum var. Diğer bir kaç takımda kaptanların aldığı kararlar var. Ben henüz kendi kafasına göre kural koyan kaptan görmedim. Üyelere soruluyor, danışılıyor. Karar oluşuyor.
Oluşturulan kararlar sonrasında yeni üye geldiğinde o kuralları okuyor. Beğenen kalıyor, beğenmeyen gidiyor. Çok basit.
Bu yarışmayı icat eden ve 6 yıldır devam ettiren biri olarak, KK nın bize sağladığı bu platformda çıkarttığınız huzursuzluğa seyirci olmak istemiyorum. Ya önerilerinizi sunun, OYLAMAYA sunun. Sonuçta oluşmuş kuralı da beğenen kalsın, beğenmeyen gitsin. Burası tartışma platformu değil.
Bu yarışmanın genel kuralları var. Bu kuralları her zaman oylamaya sundum. Üstelik benim oy hakkım olmadı. Dilerim mesajım anlaşılmıştır.
Uyariyi aldik arkadaslar,simdi herkesin fikriyle ve oylamayla kurallarda yapilmasi istenen degisiklikleri bildirelim ve herkesin ortak karariyla alinan bu kurallara uyalim...
bu mesajları aldımki neden uyarı aldığımız net olarak görülebilsin..ben şahsen pegasusun takım kaptanlığından pek hoşlanmadım..bugün nöbetçiyim arada telefondan girip okumaya çalışırım akşam.benim şahsi fikrimdir;'' pegasusun takım kaptanlığını topraksa devretmesini istiyorum'' takımda kalıp kalmamak kendi kararı ona karışamam..
Kesinlikle spor canım benim . Zeynep istikrarla listesine uyguluyor ama o kadar spor yapmasa kesinlikle her hafta o kiloyu veremez mesela.
Bende bu hafta her sabah koşuya çıktım , arada yürüdüm , termal şortlar kollarımda streç filmlerKaçamak az olunca bir de spor , gör bak sadece bir haftada bile istersen 1- 1,5 kilo verirsin tatlım .
Bende herşey bildiğin gibi
Dün kot aldım kendime 28 beden daha ne olsun
Zeynep abla menun ve sporun cok guzel kilon harika nazar degmesin sana masallah zeynosum :)dünki menümüde yazıyım
gökçe mesajları sayamadım canım ama gecen haftadan eksil değildir yanı :)
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zayıflama
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim peynir
4 tane yeşil zeytin
3 tane ceviz
bol maydanoz
1 tane domates
ara
1 kutu süt
öğlen
100 gr et sote
bol yeşillik
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
bol salata
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
3 tane çilek
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
nerdeyse 2 saate yakın yürüyüş yaptım bunun 1.5 saati hızlı tempoda idi
günaydınlar...
dünkü menümü yazayım ilk önce.16.05.2013 perşembe:
sabah:
çeyrek ekmekte kaşarlı tost,
1 kupa bardak çay,
ara:
2 leblebi, 2 badem,
öğle:
yarım lavaşta tavuk döner,
ara:
yarım elma,
akşam:
yarım kase çorba,
yarım kase cacık,
doğranmış küçük bir dilim karpuz,2 dilim kavun (doğranmış),
kandil nedenile herkes oruçlu idi lahmacun vardı kayınvalidemlerde ama ben yemedim.
1 bardak çay,
su:3 litreden fazla,
spor:
30 dak b-fit sadece,
geçen haftaki kilom 65,900 idim bu hafta 65,300 çıktım.
Guzel canim menun ve sporun verdigin kilonda guzel az gelmesin sakin sana
ben sonucu 0,555 dolayısıyla 0,56 buldumkızlar kontrol edermısınız lutfen
***7. Takım 309. Etap***
lepistesinyavrucugu (88,3/88.3/0/%0)kilosu aynı
ipekyol (76.9/76.8/0.1/%0.13)
pasam3405 (81.1) izinli
maviyesil1999 (66,9/65,1/1,8/%2,69)
akabe (145.2) izinli
dudujan (103/101.9/1.1/1.07)
ganfed(55/55/0/0)kilosu aynı
7. Takım Ortalaması:%0,55
ben sonucu 0,555 dolayısıyla 0,56 buldum
Arkadaslar kaptanligi topraks a devrediyorum,ve takimda kalmaya devam ediyorum,haftaya hedef kilomun %80 oraninda yakalayip mezun olacagim sanirim,yani öyle olmasini istiyorum,olamazsamda olana kadar burda kalip toparladigim takimda mezun olmak isterim..
Bundan sonra kararlar topraks in kontrolunde olacaktir,giden,kalan,izine ayrilanlar kendini belli ederlerse taslar yerine daha cabuk oturur ve sorunda cözülür...
Kaptan oldugum sürede kirici olmamak icin elimden geleni yaptim,son olaylar beni biraz germis olabilir,kendimce hakli sebeplerim vardi,herkesin kendince hakli sebepleri vardi aslinda.
Ben buraya deger verdim ve kabullendim,fazla veya az bu kisinin fikrine göre degisir,benim vicdanim rahat ve benden sonra kaptan olacak topraks in burayi daha iyi yapacagina eminim...
Kurallara gelince ne karar verilirse uyarim,sorun yok
Teşekkür ederim, senin ve tüm takım için en iyi olanın bu olacağına inanıyorum. Sonuç ben veya bir başkası önemli değil ama sen çok yıprandın ve dolayısıyla takımda çok yıprandı.
Tüm arkadaşlarımı tekrar derin bir nefes alıp yola devam etmeye çağırıyorum.
Kendi aramızda yaşadığımız bu gerginliğin tüm yarışma alanında teşhir edilmesi ne kadar da üzücühafta sonu sakin geçtiğini biliyorum fakat hepimiz daha fazla çabayla burada olmaya gayret edelim. Takım kuralları için hafta başından itibaren konuşmaya başlayabileceğimizi düşünüyorum. Herkes kendince fikirler üretip topiğe sunarsa sevinirim. Benim tarafımdan bunun dışında söylenecek birşey yok sanırım. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?