valla bilmiyorum akşam duruma bakıcam belki veririiiiiiiiimmmmm belki deeeeee bu haftalık affederim:))))
korkcak bişey yok bizbizeyi burda
Arkadaşlar bu arada ben geçen dönem 38 kilo vererek 62 ye düşmüştüm ya ,
Yıllar yıllar sonra ilk kez 61 kiloyu gördüm . Eşim artık yeter diyor , bende 3 daha vereyim ki nasıl olsa alacağım 2-3 kilo hemen diye ikna ediyorum .
Ama cidden artık bir daha kilolu bir kadın olmak istemiyorum
listeyi paylastim,ortalamayi bir defada siz kontrol ederseniz iyi olur,yanlissa düzeltirim***4. TAKIM 309.ETAP***
topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/58,1 /0,4 /0,68 )
pokemon5167,0/ 67,0/0/%0 ) kilosu sabit,10.takima transefr olmak istiyor
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL70,8 /70,6 / 0,2/0,28)
Ausencia63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar210661,5/ 61,2/0,3/% 0,49)
buyumeyenbaby72,4 /74,0 /-1,6 /%-2,20 )
zeynep_canan68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/60,0 /0,5 /%-0,85)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 /71,8 /0,3 /%0,42)
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,44
gerbera listeye alınmayacak mı
Merhaba arkadaslar
izinlilik süremi bitirip,tekrar aranizdayim,hedefime kadar kaptanliga devam edecegim,kurallar aynen gecerlidir,artik oylamayla degil kaptan karariyla degistirilip,uygulanabilir olacaktir,ben mezun olduktan sonra yeni kaptan ne uygular onu bilemem,özel bir meselesi olan bana özel mesaj atsin
listeyi kontrol edip,gerekli düzenlemeleri yapiyorum,paylasacak kiside son kez kontrol etsin ve paylassin...
***4. TAKIM 309.ETAP***
topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/58,1 /0,4 /0,68 )
pokemon5167,0/ 67,0/0/%0 ) kilosu sabit,10.takima transefr olmak istiyor
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
RrapunzelL70,8 /70,6 / 0,2/0,28)
Ausencia63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar210661,5/ 61,2/0,3/% 0,49)
buyumeyenbaby72,4 /74,0 /-1,6 /%-2,20 )
zeynep_canan68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/60,0 /0,5 /%-0,85)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 /71,8 /0,3 /%0,42)
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,44
Merhaba arkadaslar
izinlilik süremi bitirip,tekrar aranizdayim,hedefime kadar kaptanliga devam edecegim,kurallar aynen gecerlidir,artik oylamayla degil kaptan karariyla degistirilip,uygulanabilir olacaktir,ben mezun olduktan sonra yeni kaptan ne uygular onu bilemem,özel bir meselesi olan bana özel mesaj atsin
listeyi kontrol edip,gerekli düzenlemeleri yapiyorum,paylasacak kiside son kez kontrol etsin ve paylassin...
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de pek yabancı müzik dinleme ama bunu nedense seviyorum :))
anlaşılan bu hafta iyi bir sonuç alamayacağız bari neşemizi bulalım:118::118:
Lenka - Everything At Once (Music Video) - YouTube
Bu arada sadece hanımlar için bir spor salonu bilen var mı izmir de
siz ders çalışın ben de artık kalite belgelerine çalışıyorum, iki gündür bana çok uzak bir konu ama öğrenmem gerek o işe de giricez sanırım
Bu hafta herşey serbest olsun .
Ne bileyim öyle başbaşa kalınca , belki bana bişey yapar bu topraks dedim
Arkadaşlar bu arada ben geçen dönem 38 kilo vererek 62 ye düşmüştüm ya ,
Yıllar yıllar sonra ilk kez 61 kiloyu gördüm . Eşim artık yeter diyor , bende 3 daha vereyim ki nasıl olsa alacağım 2-3 kilo hemen diye ikna ediyorum .
Ama cidden artık bir daha kilolu bir kadın olmak istemiyorum
otoriter degil cnm,hersey ayni,sadece diger takimlarda oldugu gibi bizim takimdada kurallara kaptan karai geldi...sevgili pegasus bu iki mesajını takımın yaşadığı özel durumdan dolayı kendi adıma kabul edemiyorum, özellikle de kaptanlık konusunda yaptığın bu sert ve otoriter tutum hiç hoş gelmedi, buradan bir karar çıkana kadar paylaşım alanından listeyi silmeni rica ediyorum.
bu konuyla ilgili birda yorum yapmayaip özelden konusalim ki ortam gerilmesinHoşgeldin pegasus,
Özel bir meselem olmadığı için buradan yazmayı uygun gördüm .
1. Kurallar artık oylama ile değil , kaptan kararı ile değiştirelecektir demişsin ; biz kuralların ilk halini kabul ederek takıma girdik .Şimdi oylamaya sunmadan istediğin gibi kural değiştirebileceğin mesajını vermem doğru olmamakla beraber kabul edilebilir de değildir.
2.Listeye yeni düzenleme getirmişsin fakat bu düzenleme ile takımın günlerdir elde etmeye çalıştığı toparlanma sürecine zarar gelecektir.Kaptan olarak kişisel meseleeri özelden konuşalım mesajın gibi , bu tarz çekişmeleri bizlere yansıtmadan ''ILIMLILIKLA!! ''halletmeye çalışmak , takımın yararınadır.
3.Hafta içinde takımdan 4 kişi ayrılmak istedi ve bunlardan biride sendin .Herkes gibi pokemonda kararından vazgeçmiş ise neden sadece onun talebi dikkate alındı.Cevabın ; paylaşım alanında paylaşılması ise bile bir kaptan olarak ortamı daha fazla germemek adına bunu telafi etmeye yönelik hareket etmelisin.
4.Yaşanan olaylardan sonra sana hak verdiğim noktaları belirttim ama altını çize çize takıma dön , mezun ol mutlaka ama kaptanlığı seninde belirttiğin gibi bırakmam TAKIMIN DÜZENİ için daha geçerli olacaktır fikrimi savunmuştum .Aynı fikrim geçerli , adil karar defterinizde takım kaptanının kaptanlığı üyeler arasında oylamaya sunuluyor mu bunu da öğrenmek istiyorum ?
Ha bu arada topu atıp gitmişsin , biran önce dönersen takımın motivesine tekrardan bozacak yeni bir olaya mahal vermeden sorulara açıklık getirmiş olursun .
Malumun üzere ; kaptan , kriz anında takımın başında olmalıdır .
Güzelmiş, teşekkürler...
Ben de İZmir deyim , sadece hanımlar için spor salonu hiç görmedim, sen neresindesin bilmiyorum İZmirin ama B-Fit merkezleri sadece kadınlara özel onu düşün istersen...
Ne güzel, işlerinizde artış olur o zaman, yeni müşterileriniz olur... Hadi hayırlısı...
Topraks kimseye bişey yapmaz korkma, istese de yapamaz
Tebrik ederim canım, çok seviniyorum senin hedefine ulaşmana. Ama hedefin olan 58 e ulaştıktan sonra artık 60 ın üstüne çıkmamaya çalış. Kilo sabitleme topiği açacak mısın cidden ? Biz seni hiç göremiyecekmiyiz bir şekilde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?