Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topraksçım , kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun. Güzel gönüllü arkadaşım, siz PEgasusla daha önce bu takımı çok daha kötü bir noktadan alıp buralara getirdiniz, şimdi işinin çok daha kolay olacağını düşünüyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapıcağımdan şüphen olmasın.

canım , öncelikle kaptanlığınıı tebrik ederim. toparlnabilmek için kendi adıma elimden geleni yapmaya hazırım.

arkadaşlar hepinize ayrı ayır teşekkür ederim, hepimiz bu günleri atlatmak için elimizden geleni yapacağız şimdi asıl meselemiz olan kilo sorunumuza odaklanalım ve hepimiz incecik çıtırlar olalım.

öpüldünüzzzzzzzz

teşekkür ederim şekerparem:) yapacağından şüphem yok zaten

canlar ben çıkıyım artık, hepinize mutlu, huzurlu ve bol gülümsemeli bir haftasonu diliyorum.

bugün çok yoruldum hiç canım otobüs istemedi taksiye atladım ohhh şıp diye evdeyim:)) birazdan çocukların yanına geçerim:) benim üztüme kismecikler yazı yazmamış

canım benim sana son derece katılıyorum sporu düzenli ve hiç aksatmadan yapmaya gayret ediyorum ve
diyet listemin dışına hiç çıkmıyorum öyle oluncada güzel sonuçlar aldım 2.5 aydır :)

topraks canım benim takım kaptanlığın hayırlı olsun hepimiz için en iyisi böyle olmasıydı
yola seninle devam etmek cok ama cok güzel
beraber vericegimiz cok kilolar var daha :)
esin cigdem cok teşekkür ederim sizie
pegasus inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın ve tabiki bizde
gerberanın oylaması yapılmadı gerginlikten unuttuk kızcağızı
ama beni kesinlikle evettttt diyorum gerberayı takımda görmek istiyorum
daha yası cok genç ve onun bizimle beraber azimle ve sabırla 4. takımda kilo vermesini istiyorum

ben de çıkayım, bu hafta zaten listede yokuz o yüzden garbera için oylamayı perşembe günü yaparız, yeniden böyle yarım yamalak olmaz

selam

ben eve geldim Elif Duruyla evi topladık boğuştuk oyunlar oynadık ve ben yine kendimi burada buldum. Kahvemi içerken beni çok rahatlatan bir şarkıyı paylaştım sizinle ben rahatladım belki siz de rahatlarsınız diye... şimdi spor yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim tavsiyesi olan var mı?

Niye kimse bana cevap vermiyor heeeeey uyuyor musunuz?Napıyım ben de müzik dinlerim bu son şarkı sonra spora başlıyorum tramboline karar verdim. Ama buralardayım yine uğrarım. Püsküütün dediği kadar var hem vakit ayıramıyorum diye izin istiyorum hem herkesten çok buradayım . Çelişkili bir durum hakkaten...

James Blunt - Good Bye My Lover {Official Video} - YouTube

28 bedenmii gercektenmi canim yaa harikasin bende 38 bedene dusmusum :) 6 senedir olmayan pantolonum dun sabah oldu iki gundur giyiyorum cokk mutluyum :)

Hay Allah iyiliği versin senin kuzum , 28 beden kot bedeni yoksa bende 38 bedenim yani.

Kız 28 beden olsam , karacaahmete fatiha okumaya gelirsiniz bana

Azıcık geçmişe bakayım , ne kadar ekşın kaçırmışım okuyayım dedim yahu

Ne biçim izinlisin sen yahu ? Sanki sana neden kilo aldın diyen var

Boşver sen izni , gel bu hafta ikili yarış yapalım seninle , ne dersin

Deli yaaa , geldim hani neredesin ?

Yahu benim hotmailim de sorun var iki gündür , açılmıyor , deli oldum .

Şimdi diğer adresten yollayacağım sana baby

Oh be kendimi DJ gibi hissetmeye başlamıştım nihayet gelebildin. Ya ben utanıyorum artık zayıflama topiğinde devamlı kilo alıyorum takım ortalamasını düşürüyorum kimse bişey demiyor ama buna hakkım yok o yüzden pek istemiyorum yeterli kiloyu verene kadar listede olmayı. Ben listede olmıyım ama senle kapışalım olur mu? 2 düello yaptım ikisinde de kaybettim 3. bana koymaz nasıl olsa ha ha ha...

Baharın beden muhabbetini okuduğumda o kadar gülmüştüm ki ama açıklamadım niyeyse 28 bedeni yavrum yaa.. Kız senin 28 bedeni görünce bunalıma girmiştir heralde ben niye 38 im diye...

Tamam bende bir kere yarıştım kaybettim wuwuma . Ölüm oruçlarından yapıyordu o , 3 kilo mu ne vermişti

Ben bu hafta 1,9 verdim , şanslısın haftaya imkansız bu kadar veremem .

Ama seni yenmek için rocky nin maçlara hazırlandığı gibi hazırlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…