topraks canım benim kaptanlık senin içinde bizler içinde hayırlı olur inşallah.pegasus07 mezun olacakmışsın şimdiden tebrik ederim.
inşallah bizlerede tez vakitte nasip olur.seni tam olarak tanımadan ayrılıyorsun.senin için herşey güzel olur inşallah.topiğe verdiğin emekler için çok teşekkür ederim kendi adıma..
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi tatiller.
Pegasus hakkında hayırlısı olsun canım, Eminim bu takım içinçok fedakarlık yaptın,çok emek ve çaba harcadın amason olay gösterdi ki bunların sonucunda bir yorgunluk oluşmuş seninle, inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşabilisin
BAhar'cımmmmmmmmmm canım benim doğum günün kutlu olsun nice nice güzel ve zayıf yıllaraaaa
Topraks senin içinde kaptanlık hayırlı olsun...
Pegasus sen bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızsın, senin de kırılmanı istemem kimsenin istemediğim gibi... Ama Topraksın da dediği gibi sen de son zamanlarda yaşananlardan dolayı çok yıprandın ve bizzat konuların içinde senin de adın geçtiği için şu andan itibaren alacağın kararlar herkes için kabul görmeyebilir bu da takımın bütünlüğünü etkiler. Bu sebeple arkadaşım, kaptanlığı devretmen en doğru karardı.
canım , öncelikle kaptanlığınıı tebrik ederim. toparlnabilmek için kendi adıma elimden geleni yapmaya hazırım.
Topraksçım , kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun. Güzel gönüllü arkadaşım, siz PEgasusla daha önce bu takımı çok daha kötü bir noktadan alıp buralara getirdiniz, şimdi işinin çok daha kolay olacağını düşünüyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapıcağımdan şüphen olmasın.
canım benim sana son derece katılıyorum sporu düzenli ve hiç aksatmadan yapmaya gayret ediyorum ve
Kesinlikle spor canım benim . Zeynep istikrarla listesine uyguluyor ama o kadar spor yapmasa kesinlikle her hafta o kiloyu veremez mesela.
Bende bu hafta her sabah koşuya çıktım , arada yürüdüm , termal şortlar kollarımda streç filmlerKaçamak az olunca bir de spor , gör bak sadece bir haftada bile istersen 1- 1,5 kilo verirsin tatlım .
Bende herşey bildiğin gibi
Dün kot aldım kendime 28 beden daha ne olsun
28 bedenmii gercektenmi canim yaa harikasin bende 38 bedene dusmusum :) 6 senedir olmayan pantolonum dun sabah oldu iki gundur giyiyorum cokk mutluyum :)
Niye kimse bana cevap vermiyor heeeeey uyuyor musunuz?Napıyım ben de müzik dinlerim bu son şarkı sonra spora başlıyorum tramboline karar verdim. Ama buralardayım yine uğrarım. Püsküütün dediği kadar var hem vakit ayıramıyorum diye izin istiyorum hem herkesten çok buradayım . Çelişkili bir durum hakkaten...
James Blunt - Good Bye My Lover {Official Video} - YouTube
Hadi Aus yaklaşıyorsun iki sayfan kaldı. Bak çıkıyorum bu şarkı bitene kadar bekliyorum sonra gidiyorum.Keşke daha önce mesaj sayılarımı böyle doldursaydım , dinlediğim müziklere link versem paylaşım birincisi olurdum valla tüh hiç aklıma gelmedi. Şaka şaka
Adele Live Lounge Special - YouTube
Hay Allah iyiliği versin senin kuzum , 28 beden kot bedeni yoksa bende 38 bedenim yani.
Kız 28 beden olsam , karacaahmete fatiha okumaya gelirsiniz bana
Azıcık geçmişe bakayım , ne kadar ekşın kaçırmışım okuyayım dedim yahu
Ne biçim izinlisin sen yahu ? Sanki sana neden kilo aldın diyen var
Boşver sen izni , gel bu hafta ikili yarış yapalım seninle , ne dersin
Oh be kendimi DJ gibi hissetmeye başlamıştım nihayet gelebildin. Ya ben utanıyorum artık zayıflama topiğinde devamlı kilo alıyorum takım ortalamasını düşürüyorum kimse bişey demiyor ama buna hakkım yok o yüzden pek istemiyorum yeterli kiloyu verene kadar listede olmayı. Ben listede olmıyım ama senle kapışalım olur mu? 2 düello yaptım ikisinde de kaybettim 3. bana koymaz nasıl olsa ha ha ha...
Baharın beden muhabbetini okuduğumda o kadar gülmüştüm ki ama açıklamadım niyeyse 28 bedeni yavrum yaa.. Kız senin 28 bedeni görünce bunalıma girmiştir heralde ben niye 38 im diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?