Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaar ben derse dönüyorum, herkese keyifli sohbetler Kalan şu 5-6 kiloyu haftalık bireysel yarışlarda versem ne güzel olur, en azından tatile gidene kadar 4 kilo gider her hafta hırslanıp 1 kilo gitse

beni özleyin anacımmm

Hadi bakalım sana iyi çalışmalar ,bende bugün ilk final çalışmama başlamayı düşünüyorum .Umarım sadece düşünmekle kalmam .

Haftaya da ikimiz kapışalım :18::18:

Son finale de rapunzele sözüm var. 3,2 kilom kaldı yaaa , hele ki 59,9 u göreyim

Bende geldim.telefondan yazmak zor oluyo.yarışmamı var burda bakıyım.bu haftayı yaşanmamış sayalım önümüzdeki hafta birinci olalım.

canım ilacın adı ne zorda kalırsam artık bende ilaç takviyesi yapıcam

canım menün güzel bi regl bu kadar fazla + mı cıkarıyor haftaya süper sonuçlar gelicektir o zman

ay ay teşekkür ederim canım benim yaaa hem geçmişdeyim hem gelecekde canım
Nasılsın canım napıyosun

Ooo ilerlettin bayağı işi sen

İyi tatlım , dolanıyorum öyle forumda konularda.

Pasta yedin mi sen bugün bakalım ?

ooo ilerlettin bayağı işi sen

Iyi tatlım , dolanıyorum öyle forumda konularda.

Pasta yedin mi sen bugün bakalım ?

yok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorum Nacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicaz Aşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş

Aşkın pasta yaptırır da yemeden olur mu yahu ?

Yeni yaşın tekrar hayırlı olsun tatlım .

Bu arada geçmişi okudun mu okuyacak mısın bilemem de sana yazdım 28 beden kot = 38 beden demek zaten . Aynı bedendeyiz tatlım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…