Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haaa anladım sen beni hırslandırmaya çalışıyorsun. Yemezler canım. Bende hırs var, laf var, bilgi var ama icraat yok boşuna uğraşma. Rocky gibi olmana gerek yok ben ömrü hayatımda haftada 1 kilodan fazla vermedim suyumu sıksalar 1 kilo veririm.

Az önce benim geçen sayfada yazdığım birşeyi beğendi ben de gelecek sandım. Huuu huuu Demmay bizi beğenmedin mi tatlım nerelere gittin. 42 beden abiyede ne işin var yahu?

Ben anlamam pilavdan dönenin kaşığı kırılsın artık .Takıma girdiğim günden beri seninle kapışmak hayalimdi

Sen bu hafta zeynebin ya da benim listeyi harfi harfine hiç kaçamaksız uygulasana .

Sporda yap gece bile olsa evde .Bir hafta dene bakalım ne olacak ?

Herkese iyi akşamlar..

Geçmişe söyle bi baktım tek tek alıntı yapmadım ama..

Aus mezun olacakmışşsın daha var diyosun ama en azından tünelin diğer ucunu gördün tebrik ederim inşallah bizde en kısa sürede istediğimiz kilolara ulaşırız. Darısı başımıza...

Pegasus dönmene sevindim seninle özel bir sorunum yok seninde mezuniyetin yaklaşmış tebrikler inşallah verdiğin kilolar kalıcı olur da bidaha diyet yapmak zorunda kalmazsın saglıklı beslenmeye devam tabiki...

Topraks senin kaptan olman bence yerinde bir hareket olmuş pegasus seninle kesinlikle bir sorunum yok ama sen hastane olayları flan derken son günlerde çok yıprandın bu arada kurallarla ilgili öneri konusuna katılıyorum...

Pokemon aramıza dönmene çok sevindim burda hep birlikte hedefimize ulaşacagız insallah...

Büyümeyenbaby bazı sebeplerden dolayı izin almak istemissin insallah istediğin gibi kilo verip dönersin buraya...İzin sürecinde buraya sohbet için beklerm ama ...Kilo vermenin durmasının nedeni stres de olabilir burası gercekten faydalı insan hırs yapıyo ama ben ne kadar hırs yapsam da durdu ne alabiliyorum ((kacamak yaptıgımda alırdım normalde ama almıyorum artık)) ne de verebiliyorum yerinde sayıyo ben de gittim hastaneye pico hastalıgı varmıs ondan mış..

Bahar alıntı yapmadım karıştırmamışımdır inşallah senin dogum günün dü demi..dogum günün kutlu olsun

Bu hafta gerginlikler kırgınlıklar yaşandı ama haftaya yıkılmadan kaldıgımız yerden devam edelimm

Bide benim roportajım vardı bu hafta kaldı haftaya yapalım Bir kişinin daha kalmıştı galiba yeni gelenlerden, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..

Az önce benim geçen sayfada yazdığım birşeyi beğendi ben de gelecek sandım. Huuu huuu Demmay bizi beğenmedin mi tatlım nerelere gittin. 42 beden abiyede ne işin var yahu?

Hala okuyorrr

Bize 42 2 beden büyük gelir demmayın , artık biz 36 bedenlere göz diktik

Eşim artık yeter diyip duruyor , ben ne yapacağım asıl dilek yaaa

Bir damlacık kalmışım

Adamda haklı , ummanlar kadar kadındım

Yalancıııııııı benle kapışmak niye hayalin olsun akıllım, ben 1 ileri 2 geri giden biriyim hiiiiç inanmadım sanki Yusufu kandırıyorsun kızım 30 yaşındayım ben geç bu numaraları he heeey.

Pegasusla bir liste yaptık ki akıllara zarar süperdi valla. 4 gün aralıksız uyguladım 5. gün salla pati oldu ki harfi harfine uyucam diye söz vermiştim ona. Önce o listeyi bir gözden geçireyim 5. gün ne oldu da ben listeyi bozdum ona bakıyım. Sonra sizin listelerle karşılaştırayım değişiklik yapılması gereken yerler varsa değiştireyim.ama listeyi uygulıycam diye söz vermiyorum çünkü verdiğim sözleri tutamamak da moralimi bozuyor. Siyasetçiler gibi oldum atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorum ama netice yok...

senin sonuçlardan haber yok mu daha hafta bitti artık pazartesi salı falan gelir herhalde sonuçlar di mi?

Tahlil sonuçları mı ?

Kan tahlilleri, idrar falan çıkmışdır ama diğerleri 31 de ayın . Hepsini birden alacağım bende .

Bana ne bana ne neden en uzun büyümeyenbaby nin yorumu olmuş , hem onun ki mor olmuş , mor benim rengim

Sağol tatlım , % 80 i tamamlamama az kaldı dedim canım , belki biraz erken ayrılma hissi ile öyle yazdım . Hedefe 3.2 kilo var daha.

Hep beraber verelim ve almayalım inşallah.

inşallahh ya

Heee heeeeytttttt be kül yutturamadım hatuna .

Azıcık gaza geleydin ne vardı sanki :111::111:

Seni çözdüm ben aslında , sen 0 stres olacaksın kilo vermek için . Onun yolu da bana takılmak

Demmay '' 42 beden abiye '' konusunu okuyor şuan :82::82:

Kızlar yaa ne alemsiniz şuan 42 tabi ki büyük gelir baaa hadi 40 beden neysede, ne bileyim öylesine girdim, kardeşimin düğü vardı iptal oldu, yaşadığım stresin onunda payı var, abiyeyi görünce içim bi tuhaf oldu girdim baktım, bende abiye modelleri bakıyordum geçen haftaya kadar, bizim kardeş askerliğini yapmadan düğün yapmaya kalktı, askerliği çıktı, erteleyemiyorda, kaldı mı bizim heves boğazda, gelinimizde üzüldü yazdık Öyle işte yaaa

benimle neden kimse birebir yarış yapmıyo ki

Canım geçen günlerde ben dedim eşli yarışalım grup içinde eşli yarışmada kim çok kilo verirse az kilo verene bir ceza versin yada kilo veren ödüllendirilsin diye, ben eşli yarışa varım tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…