Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aus canım ben cıkıyorum dedemi bize getirdiler şimdi bizde kalacak salonda uyudugu için bende salonda bilgisayara giriyodum git yat sesinden uyuyamıyom diyo çıkıyorum iyi geceler canım cok öptüm sabah görüşrüz

bilmem sen karar ver ben herşeye varım

tebrikler arkadasım güzel cevapp

Birinci olan Kornet dondurma yesinnnnnnnn , kazanamayanda ceza olarak hangi bölgede sorun yaşıyorsa o bölge için 300 defa hareket yapsın olur mu

Zevkle yarışırım hadi bakalım birinci belli 2.leri görelim
Ben geldimm kızlarr
Kimler beni özlemiş bakimm

Seni kim özlemez ki yahu Yeniden iyi ki doğdun

geçmişi okucaktım baktım aşa baya kalabalık sohbet edelim kızlar accık :)
nasılsınız bakalım ben cok iyim kızım geldi yürüyüş yaptık beraber ohhhhh :) birde eşimde katıldı bize şimdi, geldik eve :)

yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..

iyiim zeynep abla misafir vardı şimdi gitti bende geldimm..ohh ne güzel kavusmussun kızına okulu kapandı mı daha erken degil mi

baharım kuzum doğum günün kutlu olsun bebeğim :)
yeni yasın saha mutluluk getirsin sevdiklerinle beraber uzun yıllar geçir canım benim

maşallah maşallah
ne güzel nerdeydi hatırlamıyorum yakın heralde benim okudugum yer uzak oldugundan ben gelemeiyodum sadece vize final sonraları gelebiliyodum 3 ayda bir flan..bide bayramlarda..
aksarayda canım kayseriye cok yakın 2 saat lik yol zırt pırt geliyor :)

selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
gelllll bebeğim :)

bu arada menümüde paylaşayım :))

sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve

spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.

menünü begendimm

bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;

sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek

öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık

aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek

aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum

spor yarım saat yürüyüs 200 mekik

canım dediğin gibi ara öğünler olsa daha iyi olurmuş. ama sağlığın daha önemli, en azından kaçamaksız ve spor var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…