- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bilmem sen karar ver ben herşeye varım
tebrikler arkadasım güzel cevapp
Hadi bakalım sana iyi çalışmalar ,bende bugün ilk final çalışmama başlamayı düşünüyorum .Umarım sadece düşünmekle kalmam .
Haftaya da ikimiz kapışalım :18::18:
Son finale de rapunzele sözüm var. 3,2 kilom kaldı yaaa , hele ki 59,9 u göreyim
Ben geldimm kızlarr
Kimler beni özlemiş bakimm
Birinci olan Kornet dondurma yesinnnnnnnn , kazanamayanda ceza olarak hangi bölgede sorun yaşıyorsa o bölge için 300 defa hareket yapsın olur mu
Zevkle yarışırımhadi bakalım birinci belli 2.leri görelim
Seni kim özlemez ki yahuYeniden iyi ki doğdun
geçmişi okucaktım baktım aşa baya kalabalık sohbet edelim kızlar accık :)
nasılsınız bakalım ben cok iyim kızım geldi yürüyüş yaptık beraber ohhhhh :) birde eşimde katıldı bize şimdi, geldik eve :)
yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)iyiim zeynep abla misafir vardı şimdi gitti bende geldimm..ohh ne güzel kavusmussun kızına okulu kapandı mı daha erken degil mi
canım benim kolay gelsın :)Mola bitti ben kaçar
yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)
selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
maşallah maşallahHala okuyorrr
Bize 42 2 beden büyük gelir demmayın , artık biz 36 bedenlere göz diktik
Eşim artık yeter diyip duruyor , ben ne yapacağım asıl dilek yaaa
Bir damlacık kalmışım
Adamda haklı , ummanlar kadar kadındım
aksarayda canım kayseriye cok yakın 2 saat lik yol zırt pırt geliyor :)ne güzel nerdeydi hatırlamıyorum yakın heralde benim okudugum yer uzak oldugundan ben gelemeiyodum sadece vize final sonraları gelebiliyodum 3 ayda bir flan..bide bayramlarda..
gelllll bebeğim :)selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
çockların enerjisi hiç bitmiyoo
bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?