- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
sen git haberleri getir bakalım pastayı kim bitirdi:))bende sizleri ve seni cook özledim canım benim
bende yarısmak isterim fıstıklaarr
cook teşekkür ederim zeynep ablacımm
güzel menü canım ama hep salatalı olmuş az olmuş sankim :44:
canım menün hastalıgından dolayı düzensiz aralar yok iyileşince düzeltirsin
aaayyyy canım yaaa bende seni ayrı ayrı cook seviyorum iki hafta özlicem seni ama gitmiceksin gibi görünüyo
dün akşam aus vardı die aus izle dedim tam bişeyler daha dicektim dedem geldi yat zıbar dedi
sen ve diger arkadaslar herkez izleyebilir gece gece gülün die paylaştım canım benim ben cok güldüm de :)
annemede izlettim anneside demek öle yapıyoki babasına cocuk öle ögrenmiş dio :)
:) bilim erkek arkadasım yedirse bi dilim diger arkadasım bi dlim digeri e bilimde ben yiyem elim ayagım tutuyoaha pasta bitti
güzel canım mennün sporda aynı keza
anam aralardan sarısın ib fıstıkmı gördüm acabayerim ben onun heryerini yaaa cok tatlıı
yaa zeynep abla hiç kaçamak yapmıyom kaçamak yapda yazıdıgım cevaplar degişsin benimmaşallah abla menü spor süpeerrr
o sorun bende cook büyük canım o yüzden bişeye baglı yapamıyorum
kesin diyodur, sen de çok tatlısınay bu sarkıda güzeell severim
oohh oohh insanın kızının olması güzelmiş :) annemde böle diyormudur acep
aayyy bu sarkı muhteşeemmm
valla olurdun canım :)
ama tamam 28 beden pantolon dedim bende :44: kardeşimde 28 beden giyer ben 42 beden giyyordum simdi yeni hemen hemen 38 e düştüm
yaa ben yinemi yanlış anladımmhp böleyim ben haa
aayy wuwum için dedigine cookk güldüm :)
teşekkürler tatliiişşşşşşşşşpegasus canım hayırlısı olsun artık zaten mezun olmana cok az kalmış kilo vermene seviniyorum aramızdan ayrılmana üzülüyorumbu nasıl bi çelişki
toprks canım senin içinde hayırlı ugurlu olsun cicekleri evine yollarıminşallah güzel günlerde kaptanlık yaparsın canım ve bi daha böyle gerginlikler olmaz
ikinizide coook seviyorummmm
evet canım aynen öyle sebzeli ama yapan yer mi kötüydü bilmiyorumben cookk severim canım bu şarkıyı
kaçamak yok güzel canım menün
güzel menü auscumm
bende şimdi hemen nasıl bişeymiş die baktım :)Eki Görüntüle 715261 Eki Görüntüle 715262 böyle bişeymiydi canım
aayy canım ne güzel yaa incecik oldun inşallah bi daha asla almazsın o kiloları
:) bizi sevdiginden bırakmak istemediginden olabilir mesela :)
canım motiveni çabuk geri topla akim burda güzel güzel zayılıcaz bak mersine geliceksin daha incecik ooh ne güzel
zayıflamış olarak aramıza dönersin inşallah fıstıkk
canım sende hedefine ulaşıyorsun ne güzell ama başka bi yerde toplanalım ya bu seferki hırs oraya gelmek olsun :) ausla senden önden buyrun
bencede artık herşey düzelsin ve degişsin canım yaaa konu cok farklı yerlere saptı kimsede motive kalmadı
en güzelini düşünmüşsün canım
teşekkür ederim canım
Canım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım
iyi eğlencelerrrr fıstık, kalabalıkmış sizin evde bugün, kolay gelsinhımm ben geldim ama kimse yokmuş kızlar neden gelemedigimi de yazim dün akşam erkek arakdasımla dısarda dogum günümü kutladık dokuzda eve geldim annem dayımla dedemi doktora götürmüş dedem bi kaç gündür cırcır olmuştu durmayınca acile götürmüşler annaneminde kuran kursundaki arakadasları urfaya gezi düzenlemiş oraya gidecekti dün akşam oda evde olmauınca dedemi bize getirdiler dün on birde eve geldiler hemen uyucaktı dedem salona hazırladık yatagını bende nete salondan girdigim için dedem git yat uyuyamamıyom sesinden dedi :) hemn cıktım
sbahda yine doktora götürdüler tahliller için bişey cıkmamış cok şükür ama teyzemler dayımlar bize geldiler sabahdan o yüzden akşama kadar giremedim teyzemin torunu var 3 yasına giricek akşama kadar fış fış kayukçuu :) yu dinledik 4 gibi gittiler bende spor yaptım uzanmıştım uyuya kalmışım bi uyandım saat 6 bucuk kalktım karnımı douyrdum dus aldım felan bu saat oldu yarında arkadaslarla ve erkek arkadasımla piknige gidicez dogum günümü yeni kutlicaz pasta hakkımı yarın kullanıcam o yüzden nacizane izninizle
Anlaşılan herkesin plan programı var. Biz de kızımla temizlik yapıcaz şimdi, birazcık yarına ön hazırlık olsun ki yarın işim erken bitsin gün bize kalsın. Arada uğramaya çalışırım.
Aus fuardaki kitapları orada okumaya başladı heralde...
Zeynep abla, umarım ciddi birşeyi yoktur ameliyat olan çocuğun Allah şifasını versin. Erken glirsen görüşürüz.
Eftelyaaa nerelerdesin canım, seni özledim ben.
Rapunzel misafirlerini rahat rahat ağırla canım nasılsa kimse yok burada.
Demmay yine kitaplara gömülmüş ders mi çalışıyorsun?
Baharcım sen nerelerdesin?
Pegasus işlerini halledip gelecektin bitmedi mi daha?
Topraksım sen bugün çok yoruldun sana hediye
Eki Görüntüle 715215
Gonca Abla senle biraz önce görüşüyorduk yarım kaldı.Dediğim gibi selam veremeden çıktım kusura bakma.
Cimcimecim senin hafta sonu nete giremediğini bildiğim için sana seslenmiyorum bile...İyi tatiller canım.
Gerbera sen nasılsın canım , bayadır senle de denk gelmiyoruz.
Pokemonum seni tanıdığıma çok memnun oldum. Senin muhabbetini özliycem. Face e kırk yılda bir giriyorum denk gelirsek görüşürüz. Herşey gönlünce olsun.
Umarım kimseyi atlamamışımdır. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Ben kaçar... Büyük ihtimalle bu gece daha giremem.Kendinize iyi bakın...
Aminnnn, ben de çook severek dinlerim, içimi coşturuyor
Canım boğazım çok fena, akşam yemeği yedim ve dayanamadım uyumuşum, akşama ben ders çalışacağım gelemezsem kusura bakmayın emi
Canım yesek sonra onu eritmek için yaparız sporumuzu , o işin rengi, zaten oturup 1 kilo yemeyeğiz ki, 1 porsiyon yiyeceğiz, akşam eşim algida maraş cup dondurma getirdi baktım kalorisine 102 kalori 1 tane muzla aynı kalorisi yani...
Allah mekanını cennet eylesin Kazım Koyuncu'nun, halim olsa vallahi oynardım
geçmiş olsun canımmuşagum tam benlik bu :) :)
arkadaşımın oglu amelyat olmuş oraya gidiyoruz kızlar gelince uğrarım :)
günaydın canım menün güzel afiyet olsun :)günaydın herkese mutlu pazarlar
menümü yazayım
sabah
2 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek
2 lokma reçelli ekmek
domates
çay
ara
yok
öğlen
2 biber dolması
yoğurt
1 kase çorba
ara
1 dilim tam buğdaydan kek
çay
akşam
1 imambayıldı
2 çatal karışık kızartma domates soslu
2 kaşık pilav
yoğurt
spor
yok 3 halı 2 yolluk yıkama+temizlik
su 2,5-3 lt
hımm ben geldim ama kimse yokmuş kızlar neden gelemedigimi de yazim dün akşam erkek arakdasımla dısarda dogum günümü kutladık dokuzda eve geldim annem dayımla dedemi doktora götürmüş dedem bi kaç gündür cırcır olmuştu durmayınca acile götürmüşler annaneminde kuran kursundaki arakadasları urfaya gezi düzenlemiş oraya gidecekti dün akşam oda evde olmauınca dedemi bize getirdiler dün on birde eve geldiler hemen uyucaktı dedem salona hazırladık yatagını bende nete salondan girdigim için dedem git yat uyuyamamıyom sesinden dedi :) hemn cıktım
sbahda yine doktora götürdüler tahliller için bişey cıkmamış cok şükür ama teyzemler dayımlar bize geldiler sabahdan o yüzden akşama kadar giremedim teyzemin torunu var 3 yasına giricek akşama kadar fış fış kayukçuu :) yu dinledik 4 gibi gittiler bende spor yaptım uzanmıştım uyuya kalmışım bi uyandım saat 6 bucuk kalktım karnımı douyrdum dus aldım felalern bu saat oldu yarında arkadaslarla ve erkek arkadasımla piknige gidicez dogum günümü yeni kutlicaz pasta hakkımı yarın kullanıcam o yüzden nacizane izninizle
ay bu sarkıda güzeell severim
oohh oohh insanın kızının olması güzelmiş :) annemde böle diyormudur acep
aayyy bu sarkı muhteşeemmm
valla olurdun canım :)
ama tamam 28 beden pantolon dedim bende :44: kardeşimde 28 beden giyer ben 42 beden giyyordum simdi yeni hemen hemen 38 e düştüm
yaa ben yinemi yanlış anladımmhp böleyim ben haa
aayy wuwum için dedigine cookk güldüm :)
ben cıkıyorum dün dedem kovdu bugün annemiyi geceler hepinize geçmişe bakmakdan menümü de yazamadım amaan amaan yahu
gecmiş olsuunnn
tamam o zaman dediğin gibi olsun mantıklı geldi, o zaman 2 dilim baklava diyelim yada 1 dilim pasta hangisini seversin
kolay gelsin kızın da hamaratmış maşallahh
cnm benim degil goncanın misafiri gelecekti ben misafirlige gitiim bugun
gecmiş olsun tartı baya dobraymışş
iyi geceler cnm deden icin gecmiş olsun
iyi akşamlaaaaaaaarrrrrrrr:)
elifçik sen ben ve 4 ziyaretçimiz var, nasılsın, ablusgarp( eftelya bana öyle der bazen) nasıl :)))
günaydın herkese mutlu pazarlar
menümü yazayım
sabah
2 lokma reçelli ekmek
domates
çay
ara
yok
öğlen
2 biber dolması
yoğurt
1 kase çorba
ara
çay
akşam
1 imambayıldı
2 kaşık pilav
yoğurt
spor
su 2,5-3 lt
günaydın hanımlar menünü yazıyım yürüyüşe çıkıcam
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilçay
2 dilim tam.bug. ekmagının arasına hellim peynirli tost
3 tane yeşil zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
öğlen
1 orta boy alabalık
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek tam.bugday
ara
1 elma
akşam
5 kaşık madımak yemeği ( bitti)
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam.bug. emeği
salata yapmaya erindim bol yeşillik yedim
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüdüm
su 3 lt
canısı biraz uydurma olmuş :)Günaydııın;
Ben birkaç gündür diyeti bozmuştum bunu daha önce söylemiştim zaten yüzden hiç menü yazmak istemiyorum ama kural bozulmasın diye yazıyorum sonuçta izinli olup olmadığım perşembe belli olacak kiloma göre...
Cumartesi
sabah
3 light bisküvi
yarım domates
işe geç kaldığım için bunları bulabildim anca iş yerinde
ara yok
Öğle
dilim beyaz ekmek
3 - 4 çatal menemen
kaşık bulgur
Ara
3 erik
2. ara
erik
Akşam
patates sote (Böyle bir yemek yok ben uydurdum.
2 kaşık yoğurt
1 lokma çiko
spor
20 dk trombolin.
yarından itibaren tekrar toparlanıcam inşallah...
Günaydınlar , keyifli pazarlar
Günler günleeeer sonra bugün nihayet evdeyim
Dünkü menüm ;
Sabah :
1 fincan çay
Yağsız menemen ( 4-5 çatal)
3 zeytin
1-2 parça dil peyniri
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 elma
Öğle:
Yine dışarıdaydım . Tavuklu sandviç yedim ayranla beraber.
Ara:
1/2 porsiyon kazandibi (dünya üzerinde bende seratonin salgılayan tek tatlı)
Akşam:
1 kase çorba
Tavuklu pilav (4-5 kaşık)
Yoğurt
Salata
3 litre kadar su
Arada bir yerde limonata vardı yazmayı unuttum .Şekersiz 4 cal lik.
Spor 3,5 saat kitap fuarı yürümek
Sabah yürüyüşümsü koşu 1 saat.
güzelim sabah kahvaltın cok az degilmi sadece peynir yiyorsunKızlargünaydın, pikniğe gideceğiz hemen hızlı bir şekilde yazayım menümü
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; 1 kk peynir, bol yeşillik, şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane kuru kayısı
Öğlen; kahvaltıyı çok geç yaptığımdan 1 kase müsli+ 1 bardak sütle
Ara; 1 türk kahvesi şekersiz 2 ince kare bitter çikolata
Akşam; Kıyma kavurma 4 yk, 2 dilim ekmek, 2 kase cacık
Ara; 3 form bisküvi, şekersiz çay
Su; 3 lt
Spor; yok
günaydın herkese mutlu pazarlar
menümü yazayım
sabah
2 lokma reçelli ekmek
domates
çay
ara
yok
öğlen
2 biber dolması
yoğurt
1 kase çorba
ara
çay
akşam
1 imambayıldı
2 kaşık pilav
yoğurt
spor
su 2,5-3 lt
günaydın hanımlar menünü yazıyım yürüyüşe çıkıcam
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşilçay
3 tane yeşil zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
öğlen
1 orta boy alabalık
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek tam.bugday
ara
1 elma
akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam.bug. emeği
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
45 dakika hoca ile
su 3 lt
Günaydııın;
Ben birkaç gündür diyeti bozmuştum bunu daha önce söylemiştim zaten yüzden hiç menü yazmak istemiyorum ama kural bozulmasın diye yazıyorum sonuçta izinli olup olmadığım perşembe belli olacak kiloma göre...
Cumartesi
sabah
3 light bisküvi
yarım domates
ara yok
Öğle
dilim beyaz ekmek
3 - 4 çatal menemen
kaşık bulgur
Ara
3 erik
2. ara
erik
Akşam
2 kaşık yoğurt
1 lokma çiko
spor
20 dk trombolin.
günaydın aşadaki güzeller :)
Shakira feat Freshlyground: Waka Waka (This Time For Africa) OFFICIAL VIDEO with Lyrics - YouTube
Kızlar bizimkiler uyandı sahile kahvaltıya gidiyoruz. Bu şarkı size enerji verir umarım. Mutlu bir gün geçirmenizi umyorum.
Kızlargünaydın, pikniğe gideceğiz hemen hızlı bir şekilde yazayım menümü
Ara; 3 tane kuru kayısı
Su; 3 lt
Spor; yok
hava harika güzel evde oturulmaz koçişimin gönlünü yapıyımda gezmeye çıkalım yoksa dag gibi ütü var hiç canım ev işi yapmak istemiyor
evet kol kası yapıcam artık gögüsleri dikleştirir mi ağırlık acaba? daha önce hiç bu konuda ilgim olmamıştı ama iki çocuktan sonra kol ve göğüs kaslarına da çalışmam gerek sanırımEn güzeli sporun olmuş canım , kollara kuvvet.
Menünde güzel.
Yok yook şekerim bu haftada toparlanma sen , iddiamız bitsin sonra toparlanırsın
Bu arada menün bana az bile geldi :26:
Günaydın
Sizede keyifli kahvaltılar
Ben bugün evdeyim , siz gezin bakalım
Tatlım bitter çikolatalar dünde mi senin menüdeydi :26:
Yok öyle ise dün göze batmıyor bile demiştim de bugün artık batıyor diyeceğim
Biraz az olmuş dengesiz ya da.
menünü beğendim, kazandibinin gerçekliği var mı yoksa sen çok sevdiğin için miGünaydınlar , keyifli pazarlar
Günler günleeeer sonra bugün nihayet evdeyim
Dünkü menüm ;
Sabah :
1 fincan çay
Yağsız menemen ( 4-5 çatal)
3 zeytin
1-2 parça dil peyniri
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 elma
Öğle:
Yine dışarıdaydım . Tavuklu sandviç yedim ayranla beraber.
Ara:
1/2 porsiyon kazandibi (dünya üzerinde bende seratonin salgılayan tek tatlı)
Akşam:
1 kase çorba
Tavuklu pilav (4-5 kaşık)
Yoğurt
Salata
3 litre kadar su
Arada bir yerde limonata vardı yazmayı unuttum .Şekersiz 4 cal lik.
Spor 3,5 saat kitap fuarı yürümek
Sabah yürüyüşümsü koşu 1 saat.
menüler kuş olamaya başlamış senin fıstık gündüz sıcağında daha çok meyve mi yesen acaba:44:Kızlargünaydın, pikniğe gideceğiz hemen hızlı bir şekilde yazayım menümü
Ara; 3 tane kuru kayısı
Su; 3 lt
Spor; yok
Shakira feat Freshlyground: Waka Waka (This Time For Africa) OFFICIAL VIDEO with Lyrics - YouTube
Kızlar bizimkiler uyandı sahile kahvaltıya gidiyoruz. Bu şarkı size enerji verir umarım. Mutlu bir gün geçirmenizi umyorum.
bu şekilde giderse aus sana fark atar bence sen bunu fener galatasaray yarışı olarak düşün daha çok hırslanırsınGünaydııın;
Cumartesi
sabah
3 light bisküvi
yarım domates
ara yok
Öğle
dilim beyaz ekmek
3 - 4 çatal menemen
kaşık bulgur
Ara
3 erik
2. ara
erik
Akşam
2 kaşık yoğurt
1 lokma çiko
spor
20 dk trombolin.
ne bileyim eftelyacaİyi Eğlenceler Baharcım inşallah hiç unutamayacağın kadar güzel bir gün olur...
Şarkılarımı beğendiğine sevindim..
Şşşş annelere aman of denmez çok ayıpElif Duru bazen bana cevap veriyor , dediklerimi yapmıyor, anneni üzersen çirkin olursun diyorum ,çok korkuyor çirkin olacak diye hemen yapıyor dediğimi. Sen de annene amaan deme sen de çirkin olursun kimse seni sevmez
ayyy karıştırmışım ya kusura bakmayın...
O ne kız ne demek ablusgarp?
Günaydın canım, size de mutlu pazarlar... Menün çok çeşitli ama çok kontrollü çok bana yakın.
Zeynep abla menün her zaman ki gibi çok güzel.
beğendim aralar accıcık az olmuş sporu çok beğendimgünaydın hanımlar menünü yazıyım yürüyüşe çıkıcam
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşilçay
3 tane yeşil zeytin
maydanoz
ara
1 kutu süt
öğlen
1 orta boy alabalık
bol salata
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek tam.bugday
ara
1 elma
akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam.bug. emeği
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
45 dakika hoca ile
su 3 lt
evet kol kası yapıcam artık gögüsleri dikleştirir mi ağırlık acaba? daha önce hiç bu konuda ilgim olmamıştı ama iki çocuktan sonra kol ve göğüs kaslarına da çalışmam gerek sanırım
menünü beğendim, kazandibinin gerçekliği var mı yoksa sen çok sevdiğin için mihayır varda ben de yiyim ihtiyaç var bu ara
bu şekilde giderse aus sana fark atar bence sen bunu fener galatasaray yarışı olarak düşün daha çok hırslanırsın
Tatlım çok güzel bir göğüs kaslarını çalıştırma hareketim var ama buradan nasıl tarif edeceğimi bilemedim
Dur bakayım nette varsa link atarım .
Kazandibi cidden benim hayatımda başka bir boyut , onu yerken suratımın ifadesini bir görseniz
Sonradan okudum , evet seratonin salgılayan birinci tatlıymış . Artık ne kadar doğru bilemem ama bende kesin öyle.
Baby e verdiğin taktik süpermiş , ben bu galatasaraya fenerbahçeyi ezdirmem bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?