Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende bilmiyom kaç gündür bana ne oldu
aman allahım kızındaki temizlik aşkına bak babay kaçırma bu fırsatı
haaa maşa diyosunn, inşallah menun kalırsın canım , bende çok yorum okuyarak almıştım o markayı , bana müsade canım, eşim yeter artık diyoo iyiakşamlar
canım bugün yaptım papazın sacı gibi oldu parmagımı yaktım kırdım oldum su masayı neden ben yapamıyom anlamadım gitti içine sardım olmadıdısına sardım olmadı
sende ccoooooook tatlısın bebegiimmmm
teşekkür canım dedeme kolumu sürttüm belik bana cırcır bulaşırmı die tık yok
2 aydır diyet listenim dışına asla çıkmadım canım listenin dışında ağzıma lokma yürmüyorum
s kurabiyeyi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim ama yiyemiyorum

arada ye zeynoşum ya nefsini körelt biraz bak ben yemedim yemedim pastayı çostum bugün :26::26:

canım aksam agır olmuş ve yine bitter cikolata yemişssinn sporda olmayınca daha hafşf yemelisin bence
menü güzel kazandibi dısında canım sporda güzel
selam hatunlar

halılar bitti bugün ütü günü
biraz ütüdeyim biraz burdayım
kolay gelsin canımmm
tamam canım bulabilirsen iyi olur bir de ağırlık alıcam ama pokemon 3kg demişti o bana fazla gelebilir 2kg olanlarla başlıyım diyorum
kazandibini ben de çok severim
taktik bakalım baby nasıl gaza getirecek
ben hiç yemedim onu nasıl bişeyki aceb :44::44:
:) denedim ama anlamadım nasıl yapıldıgını
Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik

canım baya az geldi menü bana sabah salatayı nasıl istedi canın :44:
teşekkürler canım benimm
güzel canım menüleerr pazarı niye yazdın daha akşam olmadı

askeremi gidicek erkek arkadasın kaç ay yapıcak

perşembe menüm
sabah bi bardak ılık su biraz hoplama saymadım
az peynir bi dilim ekmek cay
ara: 2 kuru kayısı biraz ceviz galiba bi tane kadar
öglen peynirli sandivic
ara bi bardak ayran bi ceviz 5 kuru kiraz
akşam
4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt cok acıkmıştım ekmek falza oldu ama cavdar ekmegiydi
ara yok
spor sabah 60 akşam 50 dakka yğrğyğş hızlı hızlı ve 200 ip atlama
su 3.5 litre

cuma menüm
sabah bas dönmesiyle uyandıgım için hiç bişey yiyip içemedim
yolda işe giderken iki poaca yedim :26: bi tane kayısılı meyve suyu
ara yok sadece yeşil çay var halen midem bulanıyodu
öğlen arakadaslarım cagırdı dogum günümü kutladık bi dilim ekmek 1 şiş tavuk ızgara bi bardak tuzlu ayran tansiyonum düşmüştü yarım dilim ekmek
ara yok
akşam dısardaydım erkek arkadasımla lokantaya gittik yarım dürüm kebab ( biraz fazla etli oldu biliyorum )
ara yok

spor sabah 1 saat akşam 2 saat yürüyüş
su 2 litre ancaır içemedim
bi kase 5 i bi arada yeşil cayı içtim ögleden sonra

bahar cnm,masa yerine sac düzlestirici alsaydin keske,masadan cok daha kisa zamanda,daha dogal bukleler yapiliyor düzlestiriciyle
eger istersen you tube dan bakabilirsin,bulamazsan sana link gönderirim düzlestiriciyle yapman konusunda,yinede sen bilirsin,ben sadece fikrimi söyledim

cumartesi menüm
sabah bi bardak ılık su 30 ip atlama
kahvaltıda biraz tavada yumurta 3 lokma kadar biraz peynir yeşillik domates salatalık iki dilim ekmek cay
ara bir tane muz
öğlen 5 tane sarma bi tane patlıcan dolması bi tane patates dolması ekmek yok bi kase cacık
ara 3 tane kayısı taze olanı kuru olanı degil
bir türk kahvesi daha sonra
akşam yine dolma vardı bi kase sade sehriye corbası 2 tane dolma ekmek yok bi tabak salata
ara yok
su 3lt
spor sadece 200 ip atlama yürüyüş yok :26:

gecmisolsun cnm
kendinde söyledigin üzere biraz etli plmus ama göz tirmalayan bisey yok bence,afiyet olsun

canım ince düzleştiricimde varda bide bu maşanın tadına bakim dedim yanmadık yerim kalmadı bogazım kolum ve parmagım yandı iz kalmaz inşallah baya belli çünkü
canım ben cıkıyorum yemek yapıcakmısız annem cagırıyor öptüm seniii

Biraz daha kimse benimle konuşmazsa geçmişe dönerim bak ona göre

canım kendi kendinemi kusura bakma dedin

Yok kız deli miyim ben tamam bazen kendi kendime konuşuyorum ama o boyuta ulaşmadım daha...

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarla kahve içmeye gidicem
öpüyorum hepinizi

Ooooh bekarlığın gözünü seveyim.. . Çok kıskandım...

Bence ekmek fazla olmamış.

Bu da güzel olmuş. Ayy çok severim patates dolmasını ama niyeyse hiç yapmadım. Yapanlarınkini yiyorum o daha güzel oluyor he he

Bence et de aşırı olmamış dürümü zaten yarım yemişsin aşırı bişey yok bana göre.

Hu huuuuuuuu

Kim var kim yok bakayımmm

Ben geldim, buradayım ama kim var kim yok bakmadım. Direk geçmişe gittim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…