Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..

noldu yine tatlım niye böyle yazdın

menü güzel..sporuda iyi serdik yaaa..

Gonca abla düzenim bu aralar gerçekten iyi değil, spora vakit ayırmamda derslerden dolayı imkansız, sınavlarım bitsin halı yıkama sporu ve valiz hazırlama sporuyla telafi edeceğim bunları merak etme sen

Kahvaltın az olmuş canım, en azından domates ve salatalık vs yiyebilrdin.. Diğerleri gayet güzel

Pokemon mesaj kutumu boşalttım bana ne yazacaktın bilmiyorum, beni arkadaş listenden neden sildin onu da anlamadım. Kendin için en doğru neyse onu yap arkadaşım. Benim senle de kimseyle de sorunum yok olamaz da ben sorunlu ortamlardan kaçan biriyim çünkü. Yaşadığın olaylarla ilgili yorum yapmadığım için konuya dahil olmak istemediğim için senin gözünde kıymetim düşmüşse de yapacak bişeyim yok ben böyleyim. Sinirin geçtiğinde yine arkadaş olmak istersen de ben burdayım. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Ama burda ama başka takımda dilerim en kısa sürede amacına varır hedef kilona ulaşırsın.

Sevgiler...

kızlaaaaaarrrrrrrrrr halılarımı yıkadım bir tek banyomu temizlemem kaldı işleri bitirdim sayılır, herkesler gezmede galiba:))) akşama bululaşım

Son düzenleme:
menü güzel spor fazla olmuş ama güzel.
kızlaaaaaarrrrrrrrrr halılarımı yıkadım bir tek banyomu temizlemem kaldı işleri bitirdim sayılır, herkesler gezmede galiba:))) akşama bululaşım

ooohhh mis gbi temizlik..

Gonca abla merhaba, öyle bir bakayım dedim kim var kim yok diye bir sen varmışsın. NAsılsın ?

ooh ne büyük keyif, mis gibi kokar şimdi o halılar...

sağolcnm
bilmem aklıma gelmiyor suan senin gelirse söyle yine ödül olarak baklava flan olabilir aslında canım da istiyo ama verdiğimiz kiloyu geri almıcak bişey olsun istiyorum
öğlen az olmuş onun dışında sorun yok
menü de spor da güzell

oh ne güzel temizlik bitmişş şimdi dinlen artık..ewet gezmeye gitmiştim daha yeni geldim akşam görüşürüz şuan kimse yok

İyiyim çok şükür, iş yerinde son 20 dakikam , saat bekliyorum. Ama eve gidebilmemiz için tüm ekiplerin büroya dönüş yapmış olması gerek, malesef daha kimse dönmedi. Sen evde misin?

ha bu arada her an çıkabilirim selam veremeden ayrılırsam kusura bakma.

bende bilgisayarı açık bırakıp kalkmıştım evdeyim.
akşam giremeyebilirim sürpriz misafirim gelecek görüşürüz kızlar.

Canım boğazım çok fena, akşam yemeği yedim ve dayanamadım uyumuşum, akşama ben ders çalışacağım gelemezsem kusura bakmayın emi

bilmem aklıma gelmiyor suan senin gelirse söyle yine ödül olarak baklava flan olabilir aslında canım da istiyo ama verdiğimiz kiloyu geri almıcak bişey olsun istiyorum

Canım yesek sonra onu eritmek için yaparız sporumuzu , o işin rengi, zaten oturup 1 kilo yemeyeğiz ki, 1 porsiyon yiyeceğiz, akşam eşim algida maraş cup dondurma getirdi baktım kalorisine 102 kalori 1 tane muzla aynı kalorisi yani...
geldim kimse yok boş çıkmıyım bari:)) hayde uşaklar horona :))))))

Kazım Koyuncu Uy Aha - YouTube

Allah mekanını cennet eylesin Kazım Koyuncu'nun, halim olsa vallahi oynardım

Anlaşılan herkesin plan programı var. Biz de kızımla temizlik yapıcaz şimdi, birazcık yarına ön hazırlık olsun ki yarın işim erken bitsin gün bize kalsın. Arada uğramaya çalışırım.

Aus fuardaki kitapları orada okumaya başladı heralde...

Zeynep abla, umarım ciddi birşeyi yoktur ameliyat olan çocuğun Allah şifasını versin. Erken glirsen görüşürüz.

Eftelyaaa nerelerdesin canım, seni özledim ben.

Rapunzel misafirlerini rahat rahat ağırla canım nasılsa kimse yok burada.

Demmay yine kitaplara gömülmüş ders mi çalışıyorsun?

Baharcım sen nerelerdesin?

Pegasus işlerini halledip gelecektin bitmedi mi daha?

Topraksım sen bugün çok yoruldun sana hediye

Gonca Abla senle biraz önce görüşüyorduk yarım kaldı.Dediğim gibi selam veremeden çıktım kusura bakma.

Cimcimecim senin hafta sonu nete giremediğini bildiğim için sana seslenmiyorum bile...İyi tatiller canım.

Gerbera sen nasılsın canım , bayadır senle de denk gelmiyoruz.

Pokemonum seni tanıdığıma çok memnun oldum. Senin muhabbetini özliycem. Face e kırk yılda bir giriyorum denk gelirsek görüşürüz. Herşey gönlünce olsun.

Umarım kimseyi atlamamışımdır. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Ben kaçar... Büyük ihtimalle bu gece daha giremem.Kendinize iyi bakın...

ayyy Demmaycım tam kapatıyordum şimdi gördüm seni, öpüyorum canım kızım çekiştiriyor temişlik yapalım anne diye. Şevkimiz kaçmadan biraz bişeyler yapalım. Kusura bakma canım. Görüşürüz.

hımm ben geldim ama kimse yokmuş kızlar neden gelemedigimi de yazim dün akşam erkek arakdasımla dısarda dogum günümü kutladık dokuzda eve geldim annem dayımla dedemi doktora götürmüş dedem bi kaç gündür cırcır olmuştu durmayınca acile götürmüşler annaneminde kuran kursundaki arakadasları urfaya gezi düzenlemiş oraya gidecekti dün akşam oda evde olmauınca dedemi bize getirdiler dün on birde eve geldiler hemen uyucaktı dedem salona hazırladık yatagını bende nete salondan girdigim için dedem git yat uyuyamamıyom sesinden dedi :) hemn cıktım
sbahda yine doktora götürdüler tahliller için bişey cıkmamış cok şükür ama teyzemler dayımlar bize geldiler sabahdan o yüzden akşama kadar giremedim teyzemin torunu var 3 yasına giricek akşama kadar fış fış kayukçuu :) yu dinledik 4 gibi gittiler bende spor yaptım uzanmıştım uyuya kalmışım bi uyandım saat 6 bucuk kalktım karnımı douyrdum dus aldım felan bu saat oldu yarında arkadaslarla ve erkek arkadasımla piknige gidicez dogum günümü yeni kutlicaz pasta hakkımı yarın kullanıcam o yüzden nacizane izninizle

Amma ekşınlı bir gün olmuş yahu

Büyümeyenbaby önemli değil canım, bende ara ara bakıyorum, Topraks geldi mi diye baktım ama yok, hadi bana byyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…