eşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..
noldu yine tatlım niye böyle yazdın
menü güzel..sporuda iyi serdik yaaa..
Iyi günler.
Dün yediklerimi yazip cikmam lazim,firsat bulursam gecmisi okumaya calisacagim.
Sabah
2 dl kepek ekmegi arasi beyaz peynirli tost,cay
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
4 kasik taze fasulye,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
3 kasik ciger kavurma,2 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
1 saat stepper,1 saat bisiklet,300 mekik,30 dk zumba
menü güzel spor fazla olmuş ama güzel.Iyi günler.
Sabah
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
ara
aksam
su
3 lt
spor
kızlaaaaaarrrrrrrrrr halılarımı yıkadım bir tek banyomu temizlemem kaldı işleri bitirdim sayılır, herkesler gezmede galiba:))) akşama bululaşım
kızlaaaaaarrrrrrrrrr halılarımı yıkadım bir tek banyomu temizlemem kaldı işleri bitirdim sayılır, herkesler gezmede galiba:))) akşama bululaşım
iyiyim canım sen nasılsın?
İyiyim çok şükür, iş yerinde son 20 dakikam , saat bekliyorum. Ama eve gidebilmemiz için tüm ekiplerin büroya dönüş yapmış olması gerek, malesef daha kimse dönmedi. Sen evde misin?
sağolcnmtamam o zaman hatta yaşın da yaşıma uygun ve soyadında eski soyadıma :))) aaa aklıma bişey geldi benim babamın ataları bulgaristan göçmeni ve karamürselde yerleşenleri var, acaba bizim akrabalardan biriylemi evlisin
ayy geçmiş olsun bizim eftelyada da var o yüzden o da bir alıp bir veriyor sanırım
evet cidden muhteşem olmuşsen bu hafta da dinlen bence sermeye devam bir sonraki hafta asılırsın artık :)))))
canısı ölçmeyi unutuyorum pazartesi ölçücem
iyi eğlenceler ben de artık aynı kitapları sürekli okumayı bırakıp yenilerini almam gerk. Bu son dönemde bende bir başucu kitabı hastalığı başladı birkaç kitabı aynı anda ve sürekli okuyorum:)) araya da bir kez okunacakları serpiştiriyorum ama bu serpişenler azaldı(((
bilmem aklıma gelmiyor suan senin gelirse söyle yine ödül olarak baklava flan olabilir aslında canım da istiyo ama verdiğimiz kiloyu geri almıcak bişey olsun istiyorum
Tamam canım ne istiorsun ödül olarak? ne yapalım ??
Menün ve sporun gayet iyi
Geçmiş olsun canımMenün az ama sağlık olsun.. sporunda gayet iyi
Kola zeronun kalori miktari sadece 2hepsinide içebilirdin Menün akşam çok olmuş 3 tane dolma
En güzel Gül'ü en sona eklemişsin olmamışGünaydın canım
Çok renkli ve dengeli bir menü olmuş ablacım, sporunda var daha ne olsun..
Menün gayet iyi canım, sporunda iyi
Çok iyi Gonca abla, bu hafta daha çok lilo vereceksin inşallah
Çok teşekkür ederim canım, söylenecek söz kalmadı artık, kendi hayatın kendi kararların, Allah yolunu açık etsin, inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
öğlen az olmuş onun dışında sorun yokGünaydın kızlar, hemen dünki menümü yazayım;
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, kavun karpuz 3+3 dilim, biti çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kayısı, 1 bardak süt
Öğlen; 1 biber dolması, 4 yk yoğurt
Ara öğün; 1 şekersiz türk kahvesi, 2 ince kare bitter çikolat
Akşam; Kepekli peynirli makarna 6 yk, 5 yk yoğurt
Ara; 3 diyet bisküvi, bitki çayı
Su; 3 lt
Spor; yokKarnım ağrıyordu
menü de spor da güzellIyi günler.
Sabah
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
ara
aksam
su
3 lt
spor
İyiyim çok şükür, iş yerinde son 20 dakikam , saat bekliyorum. Ama eve gidebilmemiz için tüm ekiplerin büroya dönüş yapmış olması gerek, malesef daha kimse dönmedi. Sen evde misin?
ha bu arada her an çıkabilirim selam veremeden ayrılırsam kusura bakma.
bende bilgisayarı açık bırakıp kalkmıştım evdeyim.
akşam giremeyebilirim sürpriz misafirim gelecek görüşürüz kızlar.
uşagum tam benlik bu :) :)
bilmem aklıma gelmiyor suan senin gelirse söyle yine ödül olarak baklava flan olabilir aslında canım da istiyo ama verdiğimiz kiloyu geri almıcak bişey olsun istiyorum
hımm ben geldim ama kimse yokmuş kızlar neden gelemedigimi de yazim dün akşam erkek arakdasımla dısarda dogum günümü kutladık dokuzda eve geldim annem dayımla dedemi doktora götürmüş dedem bi kaç gündür cırcır olmuştu durmayınca acile götürmüşler annaneminde kuran kursundaki arakadasları urfaya gezi düzenlemiş oraya gidecekti dün akşam oda evde olmauınca dedemi bize getirdiler dün on birde eve geldiler hemen uyucaktı dedem salona hazırladık yatagını bende nete salondan girdigim için dedem git yat uyuyamamıyom sesinden dedi :) hemn cıktım
sbahda yine doktora götürdüler tahliller için bişey cıkmamış cok şükür ama teyzemler dayımlar bize geldiler sabahdan o yüzden akşama kadar giremedim teyzemin torunu var 3 yasına giricek akşama kadar fış fış kayukçuu :) yu dinledik 4 gibi gittiler bende spor yaptım uzanmıştım uyuya kalmışım bi uyandım saat 6 bucuk kalktım karnımı douyrdum dus aldım felan bu saat oldu yarında arkadaslarla ve erkek arkadasımla piknige gidicez dogum günümü yeni kutlicaz pasta hakkımı yarın kullanıcam o yüzden nacizane izninizle
Amma ekşınlı bir gün olmuş yahu
Büyümeyenbaby önemli değil canım, bende ara ara bakıyorum, Topraks geldi mi diye baktım ama yok, hadi bana byyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?