Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bulamadım , hep göğüs kası denilince ağırlık hareketleri var ama bu çok kolay bir hareket.

Bak şimdi sağ kol pazu kısmını sol elle , sol kol pazu kısmını sağ elle kavrıyorsun , önünde çapraz şekilde oluyor kolların , sonra tuttuğun yerleri geriye doğru hızlı hızlı itiyorsun , sen bunu yatıkça istemsiz bir şekilde göğüsler ; ayy nasıl anlatsam bilemedim zıplıyor gidi oluyor

Oturduğun yerde bile yapabileceğin ve çok işe yarar bir haraket , tecrübe ile sabit

Berbat anlattım o ayrı , bu anlatımı uygularken düğümlenip kalmayın sakın ha

tamam canım bulabilirsen iyi olur bir de ağırlık alıcam ama pokemon 3kg demişti o bana fazla gelebilir 2kg olanlarla başlıyım diyorum
kazandibini ben de çok severim
taktik bakalım baby nasıl gaza getirecek

Ben 1.4 ile başlamıştım ağırlığa , şimdi 3,8 çalışıyorum genelde .Uzun zamandır yapmıyorum gerçi :26:

dur anlıycam şimdi çaprazları anladım, çapraz yaptığımda dirseklerim yere paralel mi yoksa dik aşağı doğru mu duruyor. Ben tarif ettiğin gibi zıplayabilmesi için aşağı doğru göğsümün altında çapraz yatım ve yukarı doğru kolları ittim :44: oldumu ki acaba

Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik

Son düzenleme:
ögle az olmus,sporda olsaydi sorunsuz olacakti
her ne kadar kazan dibi bana siritmis gibi gelsede güzel
kek fazla geldi,kizartmada 2 catalda olsa aksam olmasaymis daha düzenli olurdu
evet cnm,düzensiz olmus ama senin toparlayacagina eminim ben,afiyet olsun
Shakira feat Freshlyground: Waka Waka (This Time For Africa) OFFICIAL VIDEO with Lyrics - YouTube

Kızlar bizimkiler uyandı sahile kahvaltıya gidiyoruz. Bu şarkı size enerji verir umarım. Mutlu bir gün geçirmenizi umyorum.

sanada mutlu bir gün dilerim tatlim,afiyet olsun

Baharcigim deden icin gecmisolsun

selam kızlar ancak girebildim foruma cumadan itibaren tüm menülerimi yazıyım biraz önce mezdekemi de yaptım bugünkü spor faslını kapadım

cuma

sabah
çeyrek pohoça peynirli
çay

ara
2 adet diet bisküvi
kahve

öğle
yarım tabak mantı

ara
1 adet elma

akşam
2 adet biber dolma
yoğurt

2 lt su
150 mekik...

cumartesi

2 dilim yumurtalı peynirli ekmek( fırında)
domates
çay

öğle
makarna
yoğurt

akşam
2 kaşık pilav
salçalı köfte
yoğurt

3 lt su
spor olarak bol bol temizlik dip köşe ayrıca teyzemin evinin tüm camlarını sildim öldüm yorgunluktan

pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay

ara
1 adet biber dolma

öğle
çeyrek ekmek köfte

sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke

henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre

canısı biraz uydurma olmuş :)

Biraz mı Zeynep abla? Teşekkür ederim inceliğin için çünkü baya bir uydurma yazarken utandım...

selam hatunlar

halılar bitti bugün ütü günü
biraz ütüdeyim biraz burdayım

Hamarat kadın yaaa...Maaşallah...

Aus benim bu iki günlük menümü görüp rehavete kapılacak ama cuma ona fark atıcam haberi yok. Bu hafta benim diyetimin miladı olacak malesef Aus yanlış hafta seçti, çünkü eğer bu hafta da başaramazsam kilo vermeyi iki hafta izinli olucam kendime çeki düzen vermek için . Ama ben burada kalmak için kilo vermeliyim bunun için yarından itibaren çok çaba göstericem, canım Arkadaşım Aus sana yazık olacak moralin bozmak istemezdim ama benim planlarım böyle...

yoo güzel anlatmışsın ben yaptım oldu, hatta bu hareket omuzlara da iyi gelir bence...

Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
su
2,3 lt
spor

Akşam biraz hafif olmuş sanki, gece de acıkmamışsın , mide küçüldü tabi bünye de alıştı düzenli yemeğe, ne güzel. Normal menülerine göre az olmuş bana göre süper olmuş. Bir gün ben de sadece bunlarla doyabilir miyim acaba?

Nihayet seninle karşılaşabildik şurda sen nerelerdesin arkadaşım yaa özledim seni! Sen bu aralar hiç gezip tozmuyor musun? Hafta sonları sevgilinle oluyordun bu aralar yazlık kışlıklar, bahar temizliği, camlar, halılar derken sevgilinden olacaksın ayyy allah korusun...

Menülere baktım. mantı, makarna, poğaça oooh afiyet olsun. Canının çektiği başka bişey varsa göndereyim ben sana buradan...
Desene sen kendine bak diye...
Bitti mi temizlik , iş güç?

Ha bide sizin teyze kaç yaşında ? Bi de sizin anne baba nerede yaşıyordu?
Başka sorum yok teşekkür ederim

ohoooo ben de burada Eftelyayla muhabbet ettiğimi sanıyorum hatun kaçmış bile...Selamsız noolcak.:84:

Bulduğum bütün smileleri koydum umarım yeterli gelir :92:

bence çok abartılı birşey yok menün de sporunu da yapmışsın daha ne olsun

menün iyi bence spor olarak da piknikde bol bol atla zıpla

menün iyi bence ya kazandibi de sütlü tatlı bence ben abartılı görmedim hem yazları herkes daha fazla kilo verir

bu haftasonu çıkmadın temizlik yaptık bol bol bizim teyzemiz 52 yaşında annemiz babamızda ayvalıkta yaşıyo ben de ablamların başına kaldım sevgilim yakında askere gidicek evden dışarı pek çıkmam heralde o gidince yas tutucam biraz ya ben herşeyden azar azar yiorum ama yazları çok çabuk kilo veriyorum 2 hafta sonra tatile gidicem bol bol yüzücem zayıflamış dönerim merak etmeyin

demmayy nasılsınn

İyiyim canım sen nasılsın

Sporun müthiş menünde fazlamı olmuş,dengesiz mi olmuş bilemedim :26:

Senide mi Hellimci yaptım ben sevdin mi hellimi Zeynep abla? Menünde sporunda gayet iyi

Çok az ve dengesiz olmuş :) İnşallah yinede Cuma günü kilo verip aramızda kalmayı tercih edersin

Ohh yandan yandan çok sveiyorum bu kadını yaaa

Canım menüde sporda çok iyi

güzelim sabah kahvaltın cok az degilmi sadece peynir yiyorsun
zeytin felan yumurta felan hiç yok

Zeynep abla dün Geç uyandım, bu sefer sıcaktan değil boğaz ağrısından yiyemedim maalesef , blinçli değil yani

Tatlım bitter çikolatalar dünde mi senin menüdeydi :26:

Canım regliyim malum ve inanılmaz bir tatlı iştahım vardı bende 2 gündür böyle kesiyorum napayım
Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
su
2,3 lt
spor

Menün az geldi pegasus, akşam en azından 1 dilim ekmek olabilirdi

Menülerin gayet iyi, sporunda var daha ne olsun

canım menün güzel sen baya kavradın bu işi dısarda oldugun zaman bile yiyecegini götürüyorsun
bence sen bu hafta hiç izinli yazıkmicaksın canım :)
tabi izinli yazılmak için çook yemezsen

canım budu nasıl yedin hasladınmı fırındamı kızarttınmı o çok önemli en önemlisi o
menün gercekten güzel olmuş beyaz leblebiyi yemektende korkma canım bende ilk başlarda cok yerdim

demmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus

sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.
ne oldu şimdi ben anlamadım kimse bişey demedi etmedi bildigim kadarıyla neden ayrılıyorsun ve artık kesinmi ben sasırıyorum yani bi gün gidicem diyosun bi gün geldim diyosun canım yaaa :44::44:
canım galiba rahatsızlıgından dolayı böle olmuş menün inşallah cabuk iyileşirsin

güzel olmuş canım menünn ve de spor cok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…