Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben cookk severim canım bu şarkıyı
kaçamak yok güzel canım menün
güzel menü auscumm
Bodrum dönerine şimdi netten baktım , sebzeli değil mi?

Hiç duymamıştım daha önce.

Menün fena değil
bende şimdi hemen nasıl bişeymiş die baktım :) böyle bişeymiydi canım
evet canım sebzeli ama belki yapan yer kötüdür bilemiyorum ama felaket kokuyordu
ben de burada görüyorum sürekli dün de ne yiyeceğime karar veremiyince bi deniyim dedim olmadı :))

aayy canım ne güzel yaa incecik oldun inşallah bi daha asla almazsın o kiloları
Yok canım , buralardayım hep . Hatta şuanda 3 tepsi baklava yiyerek hem kilo almak hem de guiness rekorlar kitabına girmek gibi bir his oluştu içimde

Neden acaba
:) bizi sevdiginden bırakmak istemediginden olabilir mesela :)
canım motiveni çabuk geri topla akim burda güzel güzel zayılıcaz bak mersine geliceksin daha incecik ooh ne güzel
zayıflamış olarak aramıza dönersin inşallah fıstıkk
canım sende hedefine ulaşıyorsun ne güzell ama başka bi yerde toplanalım ya bu seferki hırs oraya gelmek olsun :) ausla senden önden buyrun
bencede artık herşey düzelsin ve degişsin canım yaaa konu cok farklı yerlere saptı kimsede motive kalmadı
takımda birlik ve beraberliğin bozulmaması, takım arkadaşlarımın motivasyonuna olumlu katkıda bulunabilmek için kalmaya karar verdim
en güzelini düşünmüşsün canım

teşekkür ederim canım

Canım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım

geçmiş olsun canım benim :2:
ben varımm :)
ama bende cıkıcam yarın için hazırlık yapıcam
senin dedigin marka masasını aldım canım bogazımı yaktım bugün inşallah izi cıkmaz güzellik ugruna bogazımı yaktım yahu yere carpacaktım masayıda daha bi gün oldu alalı kıyamadım
ben begendim erkek arkadasım aldı elbise aldırdım :) daha dur alacaklarımı liste yaptımdı

Ne masası canım yaa anlamadım ben :26:

pegasus canım hayırlısı olsun artık zaten mezun olmana cok az kalmış kilo vermene seviniyorum aramızdan ayrılmana üzülüyorum bu nasıl bi çelişki

toprks canım senin içinde hayırlı ugurlu olsun cicekleri evine yollarım inşallah güzel günlerde kaptanlık yaparsın canım ve bi daha böyle gerginlikler olmaz

ikinizide coook seviyorummmm

ay bu sarkıda güzeell severim
oohh oohh insanın kızının olması güzelmiş :) annemde böle diyormudur acep
aayyy bu sarkı muhteşeemmm
valla olurdun canım :)
ama tamam 28 beden pantolon dedim bende :44: kardeşimde 28 beden giyer ben 42 beden giyyordum simdi yeni hemen hemen 38 e düştüm
yaa ben yinemi yanlış anladımm hp böleyim ben haa

aayy wuwum için dedigine cookk güldüm :)

canım ben 38 bedeni farklı biliyomuşum demekki :)) ama şunu biliyom en son kışın yıl başı akşama erkek arkadasımla bana pantolon almaya gitmiştik 42 bedene zor sıgmıştım hep beli dar oluyo bacaklar bol pantolonu alıyom bacakları daralttırıyordum

bende sizleri ve seni cook özledim canım benim
bende yarısmak isterim fıstıklaarr
baharım kuzum doğum günün kutlu olsun bebeğim :)
yeni yasın saha mutluluk getirsin sevdiklerinle beraber uzun yıllar geçir canım benim
cook teşekkür ederim zeynep ablacımm
güzel menü canım ama hep salatalı olmuş az olmuş sankim :44:
canım menün hastalıgından dolayı düzensiz aralar yok iyileşince düzeltirsin
aaayyyy canım yaaa bende seni ayrı ayrı cook seviyorum iki hafta özlicem seni ama gitmiceksin gibi görünüyo
dün akşam aus vardı die aus izle dedim tam bişeyler daha dicektim dedem geldi yat zıbar dedi
sen ve diger arkadaslar herkez izleyebilir gece gece gülün die paylaştım canım benim ben cok güldüm de :)
annemede izlettim anneside demek öle yapıyoki babasına cocuk öle ögrenmiş dio :)

:) bilim erkek arkadasım yedirse bi dilim diger arkadasım bi dlim digeri e bilimde ben yiyem elim ayagım tutuyo aha pasta bitti
güzel canım mennün sporda aynı keza
anam aralardan sarısın ib fıstıkmı gördüm acaba yerim ben onun heryerini yaaa cok tatlıı
yaa zeynep abla hiç kaçamak yapmıyom kaçamak yapda yazıdıgım cevaplar degişsin benim maşallah abla menü spor süpeerrr

o sorun bende cook büyük canım o yüzden bişeye baglı yapamıyorum

İşte muhteşem menüm yazınca şu şekilde okumaya başladım acaba neler var diye ama gayet güzel olmuş.

demmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus

sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.

Sana karşı hissiyatımı anlatan iki adet smiley yolluyorum , görüşüceğiz , kararın hayırlı uğurlu olsun .

Güzel canım , bitter çikolata da göze batmıyor

Akşam yoğun , sabah ve öğle az olmuş .

Spor için söyleyecek söz yok .

ben cıkıyorum dün dedem kovdu bugün annem iyi geceler hepinize geçmişe bakmakdan menümü de yazamadım amaan amaan yahu

Sen ne tatlı bişeysin yahu

Hadi çık bakalım , bende az bakayım dedim .Şimdi çıkacağım .

uşagum tam benlik bu :) :)
arkadaşımın oglu amelyat olmuş oraya gidiyoruz kızlar gelince uğrarım :)
gecmiş olsuunnn
tamam o zaman dediğin gibi olsun mantıklı geldi, o zaman 2 dilim baklava diyelim yada 1 dilim pasta hangisini seversin
kolay gelsin kızın da hamaratmış maşallahh
cnm benim degil goncanın misafiri gelecekti ben misafirlige gitiim bugun
Canım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım

gecmiş olsun tartı baya dobraymışş
ben cıkıyorum dün dedem kovdu bugün annem iyi geceler hepinize geçmişe bakmakdan menümü de yazamadım amaan amaan yahu

iyi geceler cnm deden icin gecmiş olsun

iyi akşamlaaaaaaaarrrrrrrr:)

elifçik sen ben ve 4 ziyaretçimiz var, nasılsın, ablusgarp( eftelya bana öyle der bazen) nasıl :)))

2 aydır diyet listenim dışına asla çıkmadım canım listenin dışında ağzıma lokma yürmüyorum
s kurabiyeyi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim ama yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…