Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyidr senden naber? Neler yaptın bugün ?

İyi tatlım , yusufla evdeydik , bir ara parka çıktık sitede o kadar.

Mutfakta kanepeler ve sandviçler hazırladık , koydum siteyede ama daha yayınlanmadı .

Tembel bir gündü anlayacağın .

Sen neler yaptın ?

selam kızlar
çok sevindirik oldum biraz önce tansiyonum düştü çok yoruldum sanırım, eftelya benim şımarık tepsimle yatağıma yemek getirdiiiiiii :)))
arada gerçek olmasa da ben böyle numara yapıyım ya iyi oluyomuş nazlanmak
hamileyken bile naz yapmayı beceremeyen ben, milat yapıyım da bundan sonra nazlı bir hatun olıyım

Bugün okadar dans ettim ki göbeğim ağrıyor. Bildiğimden değil de işte hareket olsun diye.
süpersin bebekkkkk :)))

evet ben de kıskandım bi de gezmiyo diyosun ayıp oluyo yani

Hu huuuuuuuu

Kim var kim yok bakayımmm
yetişememişim sana :))) koltukta sızmıştım

canısı öğlenki dolmalar çok olmuş akşam da dolma sen de benim gibi dolmayı seviyosun

kaçmış yarından itibaren tekrar toparla tatlişşşşş

bunu beğendim :)

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarla kahve içmeye gidicem
öpüyorum hepinizi
beğenmediiiimmmmmmmm butonu istiyorummmmmmmmmm

kızma da biz öyle yanınca amale yanığı olduk diyoruz

hoşgeldinnnnn iyiyiz haftasonu keyfi yapıyoruz senden naber
kız keyif yapıyoruz diyo yaa , benim canım çıkmış kız iki iş yapıyo sonra hep keyif ohhhh

ohoooo ben de burada Eftelyayla muhabbet ettiğimi sanıyorum hatun kaçmış bile...Selamsız noolcak.:84:

Bulduğum bütün smileleri koydum umarım yeterli gelir :92:
şekersin yawwwwww

küstüm
teyzem bekar ve anneannemle birlikte yaşıyor.

sevgili kardeşim şu sabah yediğin pohoça peynirli nedir? hayır zararlıysa ceza vericem de anlayamadım

Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik

sana da iyi günler, menü sağlıklı görünüyor fakat az gibi, spor yine çok güzel

Azıcık naz iyidir yahu

Bizde karı-koca bazen yaparız , o kadar bellidir ki abarttığımız ama çaktırmayız

Hamileyken bende canavar gibiydim , o anların keyfinden nazlanmak aklıma bile gelmedi.

nazlanmak güzeldir canım o anın keyfini çıkartsaydın eftelay hanım ablasına eliyle yemek yapmış
bir daha hamıle olursam gecenin bir yarısı canım sunu istiyor bunu istiyor dicem :)

nazlanmak güzeldir canım o anın keyfini çıkartsaydın eftelay hanım ablasına eliyle yemek yapmış
bir daha hamıle olursam gecenin bir yarısı canım sunu istiyor bunu istiyor dicem :)

Zeynep sen bu aralar çok hamilelikten bahsediyorsun , hayırdır

sevgili takım arkadaşlarım
ben kendi adıma doğru bulduğum şekilde elimden geldiğince size destek olmaya ve tabi size destek olurken kendime destek olmaya gayret edeceğim. Hepinize gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.

Arkadaşlar aşağıda takım kurallaımızı alıntılayıp taleplere göre biraz değişiklik yaparak yayınlıyorum. Yarın akşam saat 22:00 son olmak üzere konuyu konuşup son haline ulaştırmamızı öneriyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.

Yanlız konuşurken uygalama ile kural maddelerini karıştırmayalım.
Örneğin; günde 5 mesaj yazmak zorunludur ( bir kural olabilir)
takım arasında rekabet için ikili yarışlar yapılacaktır ( bu ise uygulama olabilir)
çünkü daha sonraki üyeler bunu yapmak istemeyebilir ya da şu an birileri yarışırken birileri yarışmayabilir.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.

buradaki 49 sayısını genel bir itiraz konusu olduğu için düşürerek diğer takımların da kural olarak benimsedikleri sayıyı yazdım. Bu konuda fikirlerinizi yazabilirsiniz. Bunlar daha önce konuşuldu ne kadar çok katılım yaparsak o kadar motivasyonumuz artıyor, bu nedenle hedefimize ulaşabilmek için buraya da mesai harcama zorunluluğumuz var. Hepimiz için tecrübe ile sabit ki defalarca tek başımıza bunu denedik kimi zaman başardık kimi zaman yarım kaldık. Önümüze koyduğumuz bu hedefi gerçekleştirebilmek için mecburiyetten değil kendimiz için, bedenimiz, sağlığımız, güzelliğimiz ve özgüvenimiz için burada bulunmak zorundayız arkadaşlar. Kiloluyken her nekadar etrafı kandırıp biz kendimizle barışığız biz mutluyuz desek de kendimizi kandıramayız ve bunun böyle olmadığını biliyoruz. O yüzden bahaneleri bırakalım ve mutlu, enerjik ve pozitif olmak için birbirimize destek olacağımız bu platformda buluşalım. E daha ne diyim gelin işte bol bol

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

bu kuralı kanıksadık zaten sorun yok sanırım, kaçamaklarımızı yazalım lütfen. kaçamak yapmak ayıp değil yemek yemeyi sevmeseydik kilolu olmazdık, ama buradaki irade bize spor yaptıracağı için en azından yediğimiz vücuttan atılacak. Ben bu cezalara ödül olarak bakıyorum siz de öyle görmeye çalışın

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

burda da sorun yok sanırım, sadece birşey söylemek istiyorum; lisedeki edebiyat öğretmenimiz eleştirilere mutlaka önce iyi yönü bildirip sonra hatalı bulduğumuz noktayı söylememiz gerektiğini öğretmişti. Yapıcı olmaya çalışalım, nefis en büyük düşmanımız ve biz ona yenik düşmeye çok müsaitiz insanolu olarak, bu gerçeği kimse yadsıyamaz

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

listenizi yazarken kaçamak olduğunu düşündüğünüz kısmın yanına günü itirafı diye yazabiliriz. Bu durumda sütlü tatlı ya da simit ceza almaz bir öneridir yine fikirleri bekliyorum

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

eveeeeeeeeetttttt gelelim fasulyenin faydalarınaaaa şimdi bu kuraldaki yapılamak istenen şey çok doğru, bu bilimsel bir gerçek ve bizim böyle bir kuralımız olamlı kesinlikle. Yanlız bizler normal bir diyet uygularken arada zamansızlıktan, hastalıktan vs.vs. vs. sebepten bazı şaşmalar yaşabiliriz. Burada diğer üyelerden toplumsal baskı rica ediyorum ben de ön uyarı yapacağım. Amma velakin kişi kasıtlı olarak bu tarz diyetleri uygulamakta ısrar ediyorsa 3 uyarıdan sonra takım dışı kalacaktır. Yine fikirleri bekliyorum.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

bu konuda itirazı olan?????

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

bu konuda itirazı olan?????

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
[/B]

UYGULAMALAR

1- takım içi rekabet
2- günlük yapılan sporlar kayıt altına alınarak en çok spor yapana ödül verilebilir
3- en istikrarlı su içme, en düzenli liste vs. enlere ödüller, bu ödüller yemek olmak zorunda değil

benim şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdi de siz buyruuuuunnnnnnnnnn

midem bulanıyor
hayırdır inşallah

güzel tespit

ben alıyım Allah isteyene versin :)))

Azıcık naz iyidir yahu

Bizde karı-koca bazen yaparız , o kadar bellidir ki abarttığımız ama çaktırmayız

Hamileyken bende canavar gibiydim , o anların keyfinden nazlanmak aklıma bile gelmedi.

ben göbeğimi tutup otobüse koşuyodum işe yetişmek için hey gidi günleeeeeeerrrrrrrrr

ben kızımı uyutmaya gider uyumazsam gelirim

Toprakscım kurallar ve uygulamalarla ilgili bir itirazım yok , itiraz olmasa da şunu belirteyim sonradan sıkıntı olmasın . Günde 5 mesaj konusu kafama takıldı , kişi sürekli katılımdadır ama o gün tüm güm işleri yoğun olduğu için girememiştir . Toplam mesaj sayısı baz alınacaksa da sadece haftada bir gün girip , habire yazarak 35 mesajı doldurabilir. O sebeble benim tüm arkadaşlardan ricam ; işi matematiksel bir hesaba dökmeden , elinden geldiğince bu takımı da bir evi gibi görüp , uğramadan içi rahat etmeyecek şekilde benimsemesi.Zaten böyle olursa katılım da sorunda olmaz.

Yeni bir kural ya da uygulama teklifim de yok .Samimi olmaya devam edelim ben başka bir şey istemiyorum

bazı kurallara esneklik gelmiş ve cok da güzel olmuş

toprakscıgım cnaım ben yarın sabah 7.30 da evden cıkıcam ve akşam 7 gibi eve gelicem
yarın cok katılamaya bilirim kayınvalideme gidicem eger orda girebilirsem yazarım yoksa eve gelince
girebilirim ancak

Bak hala okyanus diyor , aaaaaaaa ben varım burada beeeeeeeeeeen

Naber
:) :) aus kendini paralamissin baby gorsun die :):):)
Bugün okadar dans ettim ki göbeğim ağrıyor. Bildiğimden değil de işte hareket olsun diye.
Oh oh sporda yapmissib ausa duyrulur :):)
3 gun kalkma canim yatakdan bence :) :) :)
Aaayyy asiri dolma hastasiyim hele sarmanin uufff
Aklimda bulunsun ilerisi icin :)
Supersin aus :) bende supheleniyorum valla
midem bulanıyor
Aha bebis geliyo aciliiiiiinnn :))
Benim icin bi problem yok canim benim sorunum gecen gunlerde uzerimde cok baski hissediyor gibiydim listemi yazmaya korkuyordum sporum azmi oluyoki diye kendimi paraliyordum ama su bi kac gundur daha rahatim bide seyden cekiniyorum kacamak yapiyorum ya mesela karsiliginda ceza almayi isterim ama bunu ben bilerek yapmiyorum kendime engel olamadigimdan oluyo bu yanlis anlasilsin istemem
Toprak ben alayim allah isteyene versin demissin :) :) sendemi istiyon yoksa :)))

Buda cok dogru ama ole bi gun 35 mesaj yazip 6 gun hic bisey yazmayacagini dusunmuyorum ben kimsenin :)

evet canım samimiyet en önemli kıstas, zaten çok belli oluyor mesajların yapısından böyle bir kelime kelesek mi acaba kurala?

bazı kurallara esneklik gelmiş ve cok da güzel olmuş
teşekkürler, senin de önerilerini bekliyorum

toprakscıgım cnaım ben yarın sabah 7.30 da evden cıkıcam ve akşam 7 gibi eve gelicem
yarın cok katılamaya bilirim kayınvalideme gidicem eger orda girebilirsem yazarım yoksa eve gelince
girebilirim ancak
ok sorun yok ama akşama kadar söyleyeceğin birşey varsa bildir çünkü yarın akşam son düzenlemeleri yapmış ve bitirmiş olacağız.

BU ARADA KOCAMI SEVİYORUMMMMMMMMMM KIZIMI UYUTTU BANA TOPRAK KALDI O KOLAY UYUYO ARTIK HEH HEEEEEEE

ben hepsini ayrı severim, kara lahana, beyaz lahana, biber hatta en son pırasa ile yapmıştı biri onu da sevdim:)))
kaçamak yapınca yaz kızmıycam bak söz hiç acımıycak bi küçücük ceza başka bişey yok sporu yapınca unutuyosunnnn
Allah mı yazdırdı demek istemiyorum Allahım lütfen, sadece klavye sürçmüş
samimiyet için bir cümle sıkıştırmaya çalışacağım

Sorma tatlım yırttım kendimi burada babyyy diye diyee , hatun hala okyanus sen kimsin diyordu aşağıda birine

Bende spor yapıyorum , en kötü baby e yenileceğim yani , arkadaşım kazanacak diyorum

Aaaaaa bu zeynep ne zaman midem bulanıyor yazmış onu okumamışım , yoksa hamilelik öncesi zayıflayayım mı dedi bu kadın , ondan kaçamak falan da yapmıyor

Ohhhh ne mutlu sana , su uyudu mu ben bile rahatlıyorum

Samimi paylaşım konusunda şuanda bir sıkıntı yok zaten , ha bir de canım benim kişi sayısı yeterli değil mi ? Bildiğim kadarı ile 12 kişi oluyor takımlar , ekstra hallerde 15 e çıkabiliyor diye okumuştum .Şimdilik yeni birine gerek yok heralde.

kızlar o kadar alıntı yaptım hepsi gitti bende canım sıkıldıkapattım pc2yi derse döndüm, sonra girdin baktın yazmadın demeyin firurum

benim bir itirazım şu liste taşıma işine, bence her hafta bu sorun oluyor ( ben geldiğimden beri gördüğüm şey? Bu listeyi yapabilirim diyen 1kişiüstlensin o yapamadığında isteyen birisiyapsın onun yerine 1 haftalığına, Ben mesela hiç anlamadım 4. haftamdayım hala liste işinden..

diğerlerine bir sorunum yok, en baştaki Uygulama ve mesaj yazma iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…