İyidr senden naber? Neler yaptın bugün ?
tamam şimdi yazıyor...Ya benim acil çıkmam lazım. Eşim uyandı karnı çok acıkmış. Çok öpüyorum seni kusura bakma...
süpersin bebekkkkk :)))Bugün okadar dans ettim ki göbeğim ağrıyor. Bildiğimden değil de işte hareket olsun diye.
evet ben de kıskandım bi de gezmiyo diyosun ayıp oluyo yaniYok kız deli miyim ben tamam bazen kendi kendime konuşuyorum ama o boyuta ulaşmadım daha...
Ooooh bekarlığın gözünü seveyim.. . Çok kıskandım...
Bence ekmek fazla olmamış.
Bu da güzel olmuş. Ayy çok severim patates dolmasını ama niyeyse hiç yapmadım. Yapanlarınkini yiyorum o daha güzel oluyor he he
Bence et de aşırı olmamış dürümü zaten yarım yemişsin aşırı bişey yok bana göre.
Ben geldim, buradayım ama kim var kim yok bakmadım. Direk geçmişe gittim...
yetişememişim sana :))) koltukta sızmıştımHu huuuuuuuu
Kim var kim yok bakayımmm
canısı öğlenki dolmalar çok olmuş akşam da dolma sen de benim gibi dolmayı seviyosuncumartesi menüm
sabah bi bardak ılık su 30 ip atlama
kahvaltıda biraz tavada yumurta 3 lokma kadar biraz peynir yeşillik domates salatalık iki dilim ekmek cay
ara bir tane muz
öğlen 5 tane sarma bi tane patlıcan dolması bi tane patates dolması ekmek yok bi kase cacık
ara 3 tane kayısı taze olanı kuru olanı degil
bir türk kahvesi daha sonra
akşam yine dolma vardı bi kase sade sehriye corbası 2 tane dolma ekmek yok bi tabak salata
ara yok
su 3lt
spor sadece 200 ip atlama yürüyüş yok :26:
kaçmışcuma menüm
sabah bas dönmesiyle uyandıgım için hiç bişey yiyip içemedim
yolda işe giderken iki poaca yedim :26: bi tane kayısılı meyve suyu
ara yok sadece yeşil çay var halen midem bulanıyodu
öğlen arakadaslarım cagırdı dogum günümü kutladık bi dilim ekmek 1 şiş tavuk ızgara bi bardak tuzlu ayran tansiyonum düşmüştü yarım dilim ekmek
ara yok
akşam dısardaydım erkek arkadasımla lokantaya gittik yarım dürüm kebab ( biraz fazla etli oldu biliyorum)
ara yok
spor sabah 1 saat akşam 2 saat yürüyüş
su 2 litre ancaır içemedim
bi kase 5 i bi arada yeşil cayı içtim ögleden sonra
bunu beğendim :)perşembe menüm
sabah bi bardak ılık su biraz hoplama saymadım
az peynir bi dilim ekmek cay
ara: 2 kuru kayısı biraz ceviz galiba bi tane kadar
öglen peynirli sandivic
ara bi bardak ayran bi ceviz 5 kuru kiraz
akşam
4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt cok acıkmıştım ekmek falza oldu ama cavdar ekmegiydi
ara yok
spor sabah 60 akşam 50 dakka yğrğyğş hızlı hızlı ve 200 ip atlama
su 3.5 litre
beğenmediiiimmmmmmmm butonu istiyorummmmmmmmmmkızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarla kahve içmeye gidicem
öpüyorum hepinizi
kızma da biz öyle yanınca amale yanığı olduk diyoruzbenden de iyi canım yorgunum biraz ve bugün güneşde cokmu durmuşum anlamadım asırı kararmışım eve gelip aynada kendimi görünce sok oldumkriz gecirdim :) kısa kollunun izi cıkmış ben nasıl abiye giyecem şimdi
kız keyif yapıyoruz diyo yaahoşgeldinnnnniyiyiz haftasonu keyfi yapıyoruz senden naber
şekersin yawwwwwwohoooo ben de burada Eftelyayla muhabbet ettiğimi sanıyorum hatun kaçmış bile...Selamsız noolcak.:84:
Bulduğum bütün smileleri koydum umarım yeterli gelir :92:
küstümNihayet seninle karşılaşabildik şurda sen nerelerdesin arkadaşım yaa özledim seni! Sen bu aralar hiç gezip tozmuyor musun? Hafta sonları sevgilinle oluyordun bu aralar yazlık kışlıklar, bahar temizliği, camlar, halılar derken sevgilinden olacaksın ayyy allah korusun...
Menülere baktım. mantı, makarna, poğaça oooh afiyet olsun. Canının çektiği başka bişey varsa göndereyim ben sana buradan...
Desene sen kendine bak diye...
Bitti mi temizlik , iş güç?
Ha bide sizin teyze kaç yaşında ? Bi de sizin anne baba nerede yaşıyordu?
Başka sorum yok teşekkür ederim
sevgili kardeşim şu sabah yediğin pohoça peynirli nedir? hayır zararlıysa ceza vericem de anlayamadımselam kızlar ancak girebildim forumacumadan itibaren tüm menülerimi yazıyım biraz önce mezdekemi de yaptım bugünkü spor faslını kapadım
cuma
sabah
çeyrek pohoça peynirli
çay
ara
2 adet diet bisküvi
kahve
öğle
yarım tabak mantı
ara
1 adet elma
akşam
2 adet biber dolma
yoğurt
2 lt su
150 mekik...
cumartesi
2 dilim yumurtalı peynirli ekmek( fırında)
domates
çay
öğle
makarna
yoğurt
akşam
2 kaşık pilav
salçalı köfte
yoğurt
3 lt su
spor olarak bol bol temizlik dip köşe ayrıca teyzemin evinin tüm camlarını sildim öldüm yorgunluktan
pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay
ara
1 adet biber dolma
öğle
çeyrek ekmek köfte
sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zatenyarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke
henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre
sana da iyi günler, menü sağlıklı görünüyor fakat az gibi, spor yine çok güzelIyi günler
sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik
selam kızlar
çok sevindirik oldum biraz önce tansiyonum düştü çok yoruldum sanırım, eftelya benim şımarık tepsimle yatağıma yemek getirdiiiiiii :)))
arada gerçek olmasa da ben böyle numara yapıyım ya iyi oluyomuş nazlanmak
hamileyken bile naz yapmayı beceremeyen ben, milat yapıyım da bundan sonra nazlı bir hatun olıyım
Hu huuuuuuuu
Kim var kim yok bakayımmm
selam kızlar
çok sevindirik oldum biraz önce tansiyonum düştü çok yoruldum sanırım, eftelya benim şımarık tepsimle yatağıma yemek getirdiiiiiii :)))
hamileyken bile naz yapmayı beceremeyen ben, milat yapıyım da bundan sonra nazlı bir hatun olıyım
nazlanmak güzeldir canım o anın keyfini çıkartsaydın eftelay hanım ablasına eliyle yemek yapmış
bir daha hamıle olursam gecenin bir yarısı canım sunu istiyor bunu istiyor dicem :)
midem bulanıyorZeynep sen bu aralar çok hamilelikten bahsediyorsun , hayırdır
hayırdır inşallahmidem bulanıyor
güzel tespitZeynep sen bu aralar çok hamilelikten bahsediyorsun , hayırdır
ben alıyım Allah isteyene versin :)))nazlanmak güzeldir canım o anın keyfini çıkartsaydın eftelay hanım ablasına eliyle yemek yapmış
bir daha hamıle olursam gecenin bir yarısı canım sunu istiyor bunu istiyor dicem :)
Azıcık naz iyidir yahu
Bizde karı-koca bazen yaparız , o kadar bellidir ki abarttığımız ama çaktırmayız
Hamileyken bende canavar gibiydim , o anların keyfinden nazlanmak aklıma bile gelmedi.
bazı kurallara esneklik gelmiş ve cok da güzel olmuşsevgili takım arkadaşlarım
ben kendi adıma doğru bulduğum şekilde elimden geldiğince size destek olmaya ve tabi size destek olurken kendime destek olmaya gayret edeceğim. Hepinize gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.
Arkadaşlar aşağıda takım kurallaımızı alıntılayıp taleplere göre biraz değişiklik yaparak yayınlıyorum. Yarın akşam saat 22:00 son olmak üzere konuyu konuşup son haline ulaştırmamızı öneriyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.
Yanlız konuşurken uygalama ile kural maddelerini karıştırmayalım.
Örneğin; günde 5 mesaj yazmak zorunludur ( bir kural olabilir)
takım arasında rekabet için ikili yarışlar yapılacaktır ( bu ise uygulama olabilir)
çünkü daha sonraki üyeler bunu yapmak istemeyebilir ya da şu an birileri yarışırken birileri yarışmayabilir.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
buradaki 49 sayısını genel bir itiraz konusu olduğu için düşürerek diğer takımların da kural olarak benimsedikleri sayıyı yazdım. Bu konuda fikirlerinizi yazabilirsiniz. Bunlar daha önce konuşuldu ne kadar çok katılım yaparsak o kadar motivasyonumuz artıyor, bu nedenle hedefimize ulaşabilmek için buraya da mesai harcama zorunluluğumuz var. Hepimiz için tecrübe ile sabit ki defalarca tek başımıza bunu denedik kimi zaman başardık kimi zaman yarım kaldık. Önümüze koyduğumuz bu hedefi gerçekleştirebilmek için mecburiyetten değil kendimiz için, bedenimiz, sağlığımız, güzelliğimiz ve özgüvenimiz için burada bulunmak zorundayız arkadaşlar. Kiloluyken her nekadar etrafı kandırıp biz kendimizle barışığız biz mutluyuz desek de kendimizi kandıramayız ve bunun böyle olmadığını biliyoruz. O yüzden bahaneleri bırakalım ve mutlu, enerjik ve pozitif olmak için birbirimize destek olacağımız bu platformda buluşalım. E daha ne diyim gelin işte bol bol
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
bu kuralı kanıksadık zaten sorun yok sanırım, kaçamaklarımızı yazalım lütfen. kaçamak yapmak ayıp değil yemek yemeyi sevmeseydik kilolu olmazdık, ama buradaki irade bize spor yaptıracağı için en azından yediğimiz vücuttan atılacak. Ben bu cezalara ödül olarak bakıyorum siz de öyle görmeye çalışın
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
burda da sorun yok sanırım, sadece birşey söylemek istiyorum; lisedeki edebiyat öğretmenimiz eleştirilere mutlaka önce iyi yönü bildirip sonra hatalı bulduğumuz noktayı söylememiz gerektiğini öğretmişti. Yapıcı olmaya çalışalım, nefis en büyük düşmanımız ve biz ona yenik düşmeye çok müsaitiz insanolu olarak, bu gerçeği kimse yadsıyamaz
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
listenizi yazarken kaçamak olduğunu düşündüğünüz kısmın yanına günü itirafı diye yazabiliriz. Bu durumda sütlü tatlı ya da simitceza almaz bir öneridir yine fikirleri bekliyorum
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
eveeeeeeeeetttttt gelelim fasulyenin faydalarınaaaaşimdi bu kuraldaki yapılamak istenen şey çok doğru, bu bilimsel bir gerçek ve bizim böyle bir kuralımız olamlı kesinlikle. Yanlız bizler normal bir diyet uygularken arada zamansızlıktan, hastalıktan vs.vs. vs. sebepten bazı şaşmalar yaşabiliriz. Burada diğer üyelerden toplumsal baskı rica ediyorum ben de ön uyarı yapacağım. Amma velakin kişi kasıtlı olarak bu tarz diyetleri uygulamakta ısrar ediyorsa 3 uyarıdan sonra takım dışı kalacaktır. Yine fikirleri bekliyorum.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
bu konuda itirazı olan?????
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
[/B]
UYGULAMALAR
1- takım içi rekabet
2- günlük yapılan sporlar kayıt altına alınarak en çok spor yapana ödül verilebilir
3- en istikrarlı su içme, en düzenli liste vs. enlere ödüller, bu ödüller yemek olmak zorunda değil
benim şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdi de siz buyruuuuunnnnnnnnnn
:) :) aus kendini paralamissin baby gorsun die :):):)Bak hala okyanus diyor , aaaaaaaa ben varım burada beeeeeeeeeeen
Naber
Oh oh sporda yapmissib ausa duyrulur :):)Bugün okadar dans ettim ki göbeğim ağrıyor. Bildiğimden değil de işte hareket olsun diye.
3 gun kalkma canim yatakdan bence :) :) :)selam kızlar
Aaayyy asiri dolma hastasiyim hele sarmanin uufffsüpersin bebekkkkk :)))
evet ben de kıskandım bi de gezmiyo diyosun ayıp oluyo yani
yetişememişim sana :))) koltukta sızmıştım
canısı öğlenki dolmalar çok olmuş akşam da dolma sen de benim gibi dolmayı seviyosun
kaçmışyarından itibaren tekrar toparla tatlişşşşş
bunu beğendim :)
beğenmediiiimmmmmmmm butonu istiyorummmmmmmmmm
kızma da biz öyle yanınca amale yanığı olduk diyoruz
kız keyif yapıyoruz diyo yaa, benim canım çıkmış kız iki iş yapıyo sonra hep keyif ohhhh
şekersin yawwwwww
küstüm
teyzem bekar ve anneannemle birlikte yaşıyor.
sevgili kardeşim şu sabah yediğin pohoça peynirli nedir? hayır zararlıysa ceza vericem de anlayamadım
sana da iyi günler, menü sağlıklı görünüyor fakat az gibi, spor yine çok güzel
Aklimda bulunsun ilerisi icin :)nazlanmak güzeldir canım o anın keyfini çıkartsaydın eftelay hanım ablasına eliyle yemek yapmış
Supersin aus :) bende supheleniyorum vallaZeynep sen bu aralar çok hamilelikten bahsediyorsun , hayırdır
Aha bebis geliyo aciliiiiiinnn :))midem bulanıyor
Benim icin bi problem yok canim benim sorunum gecen gunlerde uzerimde cok baski hissediyor gibiydim listemi yazmaya korkuyordum sporum azmi oluyoki diye kendimi paraliyordum ama su bi kac gundur daha rahatim bide seyden cekiniyorum kacamak yapiyorum ya mesela karsiliginda ceza almayi isterim ama bunu ben bilerek yapmiyorum kendime engel olamadigimdan oluyo bu yanlis anlasilsin istememsevgili takım arkadaşlarım
ben kendi adıma doğru bulduğum şekilde elimden geldiğince size destek olmaya ve tabi size destek olurken kendime destek olmaya gayret edeceğim. Hepinize gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.
Arkadaşlar aşağıda takım kurallaımızı alıntılayıp taleplere göre biraz değişiklik yaparak yayınlıyorum. Yarın akşam saat 22:00 son olmak üzere konuyu konuşup son haline ulaştırmamızı öneriyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.
takım arasında rekabet için ikili yarışlar yapılacaktır ( bu ise uygulama olabilir)
çünkü daha sonraki üyeler bunu yapmak istemeyebilir ya da şu an birileri yarışırken birileri yarışmayabilir.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
buradaki 49 sayısını genel bir itiraz konusu olduğu için düşürerek diğer takımların da kural olarak benimsedikleri sayıyı yazdım. Bu konuda fikirlerinizi yazabilirsiniz. Bunlar daha önce konuşuldu ne kadar çok katılım yaparsak o kadar motivasyonumuz artıyor, bu nedenle hedefimize ulaşabilmek için buraya da mesai harcama zorunluluğumuz var. Hepimiz için tecrübe ile sabit ki defalarca tek başımıza bunu denedik kimi zaman başardık kimi zaman yarım kaldık. Önümüze koyduğumuz bu hedefi gerçekleştirebilmek için mecburiyetten değil kendimiz için, bedenimiz, sağlığımız, güzelliğimiz ve özgüvenimiz için burada bulunmak zorundayız arkadaşlar. Kiloluyken her nekadar etrafı kandırıp biz kendimizle barışığız biz mutluyuz desek de kendimizi kandıramayız ve bunun böyle olmadığını biliyoruz. O yüzden bahaneleri bırakalım ve mutlu, enerjik ve pozitif olmak için birbirimize destek olacağımız bu platformda buluşalım. E daha ne diyim gelin işte bol bol
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
bu kuralı kanıksadık zaten sorun yok sanırım, kaçamaklarımızı yazalım lütfen. kaçamak yapmak ayıp değil yemek yemeyi sevmeseydik kilolu olmazdık, ama buradaki irade bize spor yaptıracağı için en azından yediğimiz vücuttan atılacak. Ben bu cezalara ödül olarak bakıyorum siz de öyle görmeye çalışın
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
burda da sorun yok sanırım, sadece birşey söylemek istiyorum; lisedeki edebiyat öğretmenimiz eleştirilere mutlaka önce iyi yönü bildirip sonra hatalı bulduğumuz noktayı söylememiz gerektiğini öğretmişti. Yapıcı olmaya çalışalım, nefis en büyük düşmanımız ve biz ona yenik düşmeye çok müsaitiz insanolu olarak, bu gerçeği kimse yadsıyamaz
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
listenizi yazarken kaçamak olduğunu düşündüğünüz kısmın yanına günü itirafı diye yazabiliriz. Bu durumda sütlü tatlı ya da simitceza almaz bir öneridir yine fikirleri bekliyorum
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
eveeeeeeeeetttttt gelelim fasulyenin faydalarınaaaaşimdi bu kuraldaki yapılamak istenen şey çok doğru, bu bilimsel bir gerçek ve bizim böyle bir kuralımız olamlı kesinlikle. Yanlız bizler normal bir diyet uygularken arada zamansızlıktan, hastalıktan vs.vs. vs. sebepten bazı şaşmalar yaşabiliriz. Burada diğer üyelerden toplumsal baskı rica ediyorum ben de ön uyarı yapacağım. Amma velakin kişi kasıtlı olarak bu tarz diyetleri uygulamakta ısrar ediyorsa 3 uyarıdan sonra takım dışı kalacaktır. Yine fikirleri bekliyorum.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
[/B]
UYGULAMALAR
1- takım içi rekabet
2- günlük yapılan sporlar kayıt altına alınarak en çok spor yapana ödül verilebilir
3- en istikrarlı su içme, en düzenli liste vs. enlere ödüller, bu ödüller yemek olmak zorunda değil
Toprak ben alayim allah isteyene versin demissin :) :) sendemi istiyon yoksa :)))hayırdır inşallah
güzel tespit
ben alıyım Allah isteyene versin :)))
ben göbeğimi tutup otobüse koşuyodum işe yetişmek için hey gidi günleeeeeeerrrrrrrrr
ben kızımı uyutmaya gider uyumazsam gelirim
Toprakscım kurallar ve uygulamalarla ilgili bir itirazım yok , itiraz olmasa da şunu belirteyim sonradan sıkıntı olmasın . Günde 5 mesaj konusu kafama takıldı , kişi sürekli katılımdadır ama o gün tüm güm işleri yoğun olduğu için girememiştir . Toplam mesaj sayısı baz alınacaksa da sadece haftada bir gün girip , habire yazarak 35 mesajı doldurabilir. O sebeble benim tüm arkadaşlardan ricam ; işi matematiksel bir hesaba dökmeden , elinden geldiğince bu takımı da bir evi gibi görüp , uğramadan içi rahat etmeyecek şekilde benimsemesi.Zaten böyle olursa katılım da sorunda olmaz.
Yeni bir kural ya da uygulama teklifim de yok .Samimi olmaya devam edelim ben başka bir şey istemiyorum
evet canım samimiyet en önemli kıstas, zaten çok belli oluyor mesajların yapısından böyle bir kelime kelesek mi acaba kurala?Toprakscım kurallar ve uygulamalarla ilgili bir itirazım yok , itiraz olmasa da şunu belirteyim sonradan sıkıntı olmasın . Günde 5 mesaj konusu kafama takıldı , kişi sürekli katılımdadır ama o gün tüm güm işleri yoğun olduğu için girememiştir . Toplam mesaj sayısı baz alınacaksa da sadece haftada bir gün girip , habire yazarak 35 mesajı doldurabilir. O sebeble benim tüm arkadaşlardan ricam ; işi matematiksel bir hesaba dökmeden , elinden geldiğince bu takımı da bir evi gibi görüp , uğramadan içi rahat etmeyecek şekilde benimsemesi.Zaten böyle olursa katılım da sorunda olmaz.
Yeni bir kural ya da uygulama teklifim de yok .Samimi olmaya devam edelim ben başka bir şey istemiyorum
teşekkürler, senin de önerilerini bekliyorumbazı kurallara esneklik gelmiş ve cok da güzel olmuş
ok sorun yok ama akşama kadar söyleyeceğin birşey varsa bildir çünkü yarın akşam son düzenlemeleri yapmış ve bitirmiş olacağız.toprakscıgım cnaım ben yarın sabah 7.30 da evden cıkıcam ve akşam 7 gibi eve gelicem
yarın cok katılamaya bilirim kayınvalideme gidicem eger orda girebilirsem yazarım yoksa eve gelince
girebilirim ancak
:) :) aus kendini paralamissin baby gorsun die :):):)
Oh oh sporda yapmissib ausa duyrulur :):)
3 gun kalkma canim yatakdan bence :) :) :)
Aaayyy asiri dolma hastasiyim hele sarmanin uufff
Aklimda bulunsun ilerisi icin :)
Supersin aus :) bende supheleniyorum valla
Aha bebis geliyo aciliiiiiinnn :))
Benim icin bi problem yok canim benim sorunum gecen gunlerde uzerimde cok baski hissediyor gibiydim listemi yazmaya korkuyordum sporum azmi oluyoki diye kendimi paraliyordum ama su bi kac gundur daha rahatim bide seyden cekiniyorum kacamak yapiyorum ya mesela karsiliginda ceza almayi isterim ama bunu ben bilerek yapmiyorum kendime engel olamadigimdan oluyo bu yanlis anlasilsin istemem
Toprak ben alayim allah isteyene versin demissin :) :) sendemi istiyon yoksa :)))
Buda cok dogru ama ole bi gun 35 mesaj yazip 6 gun hic bisey yazmayacagini dusunmuyorum ben kimsenin :)
:) :) aus kendini paralamissin baby gorsun die :):):)
Oh oh sporda yapmissib ausa duyrulur :):)
3 gun kalkma canim yatakdan bence :) :) :)
Aaayyy asiri dolma hastasiyim hele sarmanin uufff
Aklimda bulunsun ilerisi icin :)
Supersin aus :) bende supheleniyorum valla
Aha bebis geliyo aciliiiiiinnn :))
Benim icin bi problem yok canim benim sorunum gecen gunlerde uzerimde cok baski hissediyor gibiydim listemi yazmaya korkuyordum sporum azmi oluyoki diye kendimi paraliyordum ama su bi kac gundur daha rahatim bide seyden cekiniyorum kacamak yapiyorum ya mesela karsiliginda ceza almayi isterim ama bunu ben bilerek yapmiyorum kendime engel olamadigimdan oluyo bu yanlis anlasilsin istemem
Toprak ben alayim allah isteyene versin demissin :) :) sendemi istiyon yoksa :)))
Buda cok dogru ama ole bi gun 35 mesaj yazip 6 gun hic bisey yazmayacagini dusunmuyorum ben kimsenin :)
evet canım samimiyet en önemli kıstas, zaten çok belli oluyor mesajların yapısından böyle bir kelime kelesek mi acaba kurala?
teşekkürler, senin de önerilerini bekliyorum
ok sorun yok ama akşama kadar söyleyeceğin birşey varsa bildir çünkü yarın akşam son düzenlemeleri yapmış ve bitirmiş olacağız.
BU ARADA KOCAMI SEVİYORUMMMMMMMMMM KIZIMI UYUTTU BANA TOPRAK KALDI O KOLAY UYUYO ARTIK HEH HEEEEEEE
sevgili takım arkadaşlarım
4.TAKIM KURALLARI:
[/B]
UYGULAMALAR
1- takım içi rekabet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?